Novinky
V době kdy je možno používat "Waze" v případě že chcete být informováni o dopravě, nebo "be-on-road" pokud chcete mít navigaci ofline. Jo a malinko zapoměli podotknout, že pokud trafic info náhodou v ČR funguje tak informace jsou staré i několik hodin takže k ničemu 😄
Ve chvíli, kdy je pro Android k dispozici Waze a HERE, je tahle nabídka jen k smíchu... >😁
Tahle nabidka je opravdu trapna, ovsem HERE nejsou pouzitelnou alternativou. Nevim jak na WP, ale na Androidu je to nepouzitelne, naviguje to do poli, neumi pridat prujezdne body, neustale pada. Katastrofa. Sam mam koupenou dozivotni licenci Sygic Evropa + Rusko, k tomu v Praze pouzivam Waze a naprosta spokojenost. Pokud chce nekdo offline navigaci zdarma tak, je tady Be On Road, ktera je o dve tridy lepsi nez HERE.
petrumr
jaká je nejlepší on-line? aby to fakalo spolu s datama, gps a internetem v mobilu?
Bohate casy vyrobcu mobilnich navigaci pomalu konci s tim jak vestavene navigace stale vice a vice smeruji do standardni vybavy kam nasleduji kdysi luxusni klimatizaci nebo ESP. Tim samozrejme ubyva kseftu pro firmy co vyrabi veci k prilepeni na okno, k tomu jeste ta zatracena Nokia co misto toho, aby konecne zkrachovala nabizi navigaci zdarma, neni to nic pekneho. TomTom je na tom relativne slusne, protoze jednak ma nejkvalitnejsi produkt a jednak se mu podarilo se prosadit u automobilek, ale zbytek pelotonu ceka asi neradostna budoucnost.
Inak tato "akcia" je od TT trochu zufalstvo. V dobe ked na Android su nokiacke mapy zdarma (pripadne Sygic pre europu za 25€ s neobmedzenymi updatmi) mi pripada trochu trufale ponukat tomtom za 500/rocne...
ja navigaci zapnul jedinkrat v dubrovniku, když jsem po 100km nepotkal jedinou benzinku a v nadrzi bylo uz uplne sucho a zadnou benzinku jsem nemoh najit
Obvykle zadám cíl kam jedu a pak případně další. Do navigace kterou jsem používal ještě před smartem s Here také šly zadat take jsem to nepoužíval.
Co se ale týká datových podkladů, možnosti přepočítat trasu dle provozu, hlasového výstupu atd jsou HERE perfektní.
Dojedu klidně bez mapy i navigace do Florenci, není problém, ale když jsem tam v tom provozu před pár lety hledal určité místo, tak bez navigace by to nešlo a s mapou v tom šíleném provozu o hubu. Prostě člověk tolik neřeší, kam odjel a má čas číst značky, pruhy a podobně... a to jsem nebyl v takové Neapoli...