Profi
Johnnn
1
V Rize mají i komplet tramvaje od Škody.
Přejít do diskuze
Šmarja. Počet sedaček a jejich provedení vůbec nesouvisí s kvalitou a technickou úrovní tramvaje. To záleží čistě na provozovateli (DP Praha), kolik a jakých si jich tam objedná. Výrobce dal DP na výběr různé typy sedaček a DP si vybral ty dřevěné. Když bude dopravce chtít, tak mu tam výrobce namontuje klidně křesla jak do first class. 😉
No ja nevim ale 15T ma zbytecne moc mist na sezeni a aspon ty prazsky dreveny sedacky jsou uplne na pytel. Hlavne pro osoby s horsi pohyblivosti ktery pri prudsim rozjezdu nebo brzdeni nekontrolovatlne klouzou ze sedacek. A mista na stani je v ty tramvaji zalostne malo clovek se tam casto tiskne nevim nejako me k srdci neprirostly.
Proč se to nesmí říkat? Chápu, že hlavně ze začátku měla spoustu much. Ale koncepčně a mixem vlastností je to fantastická tramvaj.
Já spíš myslel z toho velkého autosvěta. Škoda transportation je super, ale s tramvajemi pozor, jinak tě historikověrní umlátí pantografy. To, že 15T je nejlepší se snad ani nesmí mezi pravověrnými tramvajáři říkat.
Je pravda, že istú dobu som ich zatracoval, lebo mali viacero požiarov čo pri nových vozidlách nevyzerá dobre. Už to ale hádam vychytali... Inak tie električky Tramino robia priamo u nich?
Podľa mňa celkom dobre našliapnuté malo aj jablonecké TEplo DOMova s ich snahou preraziť medzi mestskými busmi, ale už to bohužiaľ zabalili. SOR mi bohužiaľ nie je moc sympatický a s novým finančným pozadím J&T o to menej.
Podľa mňa celkom dobre našliapnuté malo aj jablonecké TEplo DOMova s ich snahou preraziť medzi mestskými busmi, ale už to bohužiaľ zabalili. SOR mi bohužiaľ nie je moc sympatický a s novým finančným pozadím J&T o to menej.
Škodě se také docela daří. Nedávno vyhrála tendr na 38 jednotek Regio Panter pro Norimberk. A třeba 15t je podle mě absolutní špička mezi tramvajemi.
Z portfólia škodováckych trolejbusov je základ od Solarisu najlepšou voľbou. SOR je taký lowcost, po 5. rokoch je už vhodný do šrotu, Citelisy hrkocú už od výroby, je otázkou času kedy ich v portfóliu nahradí Urbanway od Iveca (je to stále len prekopaný Citelis, teda Renault Agora). Je teda pekné vidieť ako sa rodinnému podniku z Poľska darí na európskom trhu, nedávno vyhrali tender na 41 električiek pre Lipsko. :yes: