Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
maros
8-s
mrazik
Reklama hezka, ale nazorne ukazuje, ze kompaktni MPV jsou mala pro 3 autosedacky. Staci si vsimnout, jak jsou nalepene na sebe a ted zkuste zapnout pas do zamku, ktery je az u sedaku nekde v hloubce pod tema autosedackama, kam neni videt.
Jsou "kompaktní" MPV, kam ty 3 sedačky vedle sebe ani nedáš (Zafira, C-Max) a o kombících (včetně těch z MB) škoda mluvit.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pro me je dulezite, aby se deti byli schopne pripoutat a ne abych kolem nich poskakoval a posouval sedacky.
Riio2
Takto nejako som dopadol aj ja... Ešte pred 3 rokmi slobodný "mládenec" a dnes si už vozím 3 svišťov >😁 .
Mrazik, rieši sa to isofixom, potom pásy nehladáš.
Mrazik, rieši sa to isofixom, potom pásy nehladáš.
Kompaktni MPV často nemaji IsoFix uprostred.
Vetsi deti sedici v autosedacce (18-36) se poutaji pasem a tam prave nastava ten problem. Ono ani s podsedakem to neni zadna slava, protoze casto zakryje pristup k zamku. U vetsiny rodin s trema detma jsou prvni dve starsi a maji ty nejvetsi autosedacky.
Vetsi deti sedici v autosedacce (18-36) se poutaji pasem a tam prave nastava ten problem. Ono ani s podsedakem to neni zadna slava, protoze casto zakryje pristup k zamku. U vetsiny rodin s trema detma jsou prvni dve starsi a maji ty nejvetsi autosedacky.
Jasně, že mají isofix uprostřed, to není "růmstr", mrazíku... zkus se podívat do C4P/GP, P5008, Scenicu nebo Touranu... 😉
Ale pás tam musíš zapnout i s isofixem, ten to tedy neřeší.
Ale pás tam musíš zapnout i s isofixem, ten to tedy neřeší.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
4xisofix je mi k prdu, deti vozim vzadu. Spicka mezi kompaktnimi mozna, to uz zalezi na konkretnim cloveku, jake ma priority atd.
Já popravdě ani nevěděl, jaká nebezpečí na běžce čekají, takže moje volba pro pohyb ve městě je zřejmě čistě záležitost intuice. A lenosti. >😒]
[odkaz]
15t je příplatek za Granda ?