Novinky
Tymkoo
8
Tomu říkám dobrá služebka do Šanghaje. 6 fotek a dva odstavce textu.. :-!
Přejít do diskuze
Podle poslední fotografie /ceníku/ to vypadá, že F3 mají ve verzi 1.4 a 1.6mpi :yes: Škoda že my zas nic ;-\ Mohlo být na výběr obojí a zákazníci by si vybrali dle svého gusta zda 1.2tsi nebo 1.6mpi. Když litr může být atmosféra, tak emise by to snad podlezlo :😉 Ale vidět už na cestách jdou, dneska jsem potkal 6 x krátkou a 1 x kombík :-!
Možná je to fotkou, možná kolama... za mě to takhle nefunguje.
Žlutá s černou - no nevím, pro mě je hrozně málo aut, na kterých žlutá funguje... musí být sytá, ale zase nevypadat jako taxík... naposledy se mi žlutá líbila na... hm, Murcielagu, a to jen proto, že se mi jako klukovi líbila na Diablu 😉 .
Žlutá s černou - no nevím, pro mě je hrozně málo aut, na kterých žlutá funguje... musí být sytá, ale zase nevypadat jako taxík... naposledy se mi žlutá líbila na... hm, Murcielagu, a to jen proto, že se mi jako klukovi líbila na Diablu 😉 .
Tu sluzebku jiste platila Skodovka 😄 Kdyz uz tam je mohl by vyzkouset motor 1,6 MPI v Rapidu nebo Octavce.
To já už je ani nepočítám... Pokud je to nějaká firemní šmucka, tak jí člověk skoro nezaregistruje..
Vypadá to jako vysloužilý služebák českýho telecomu, na který jarda šetřil z brigád a celej natěšenej na něj hned nandal pořádný kola.
Jinak naživo je Fabia pěkná, zadek dokonce vynikající, takže dolňáci budou kupovat o stošest, nebo spíš o stopět.
Jinak naživo je Fabia pěkná, zadek dokonce vynikající, takže dolňáci budou kupovat o stošest, nebo spíš o stopět.