Design
Warrual
6
...na zbytečný článek o zbytečné splácanině. 😒 :no:
Přejít do diskuze
Některé články by měly být zřetelně označeny značkami typu😒br />
"VATA"
"SKRYTÁ REKLAMA"
"UKRADENO ODJINUD"
>😁
"VATA"
"SKRYTÁ REKLAMA"
"UKRADENO ODJINUD"
>😁
Omg. Si opravdu asi dělají srandu. Tohle je pod úroveň tyhle články. Obzvlášť jako top článek na homepage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Už nejaký čas si všímam ako auto.cz jednostranne čerpá z worldcarfans.com . Tam sa objavil tiež tento Land-Suzuki-Rover a reakcie boli podobné. Ale čo narobia keď je uhorková sezóna...
Zo strany X-Tomiho je to podľa mňa zaujímavá myšlienka. Mne by úprimne táto konexia nenapadla, ale ak sa Maďari tak zaujímajú o "ich" Suzuki ako Česi o Škodu a riešia každú kravinu, tak ako sám autor píše, viacerí tam vraj videli spojitosť s Evoqom. Tak prečo na to nezareagovať? Podľa mňa dizajn novej Vitary nie je bohviečo, no tiež to nie je nejaké napodobňovanie Evoqu, skôr nejaký ten odkaz na prvú a tretiu generáciu Vitary (kapota zasahujúca do bokoch a so "žiabrami").
Vitara ako základ pre nejaký low-costový Range Rover je dnes asi utópia, ale jeden nikdy nevie... 😊
Zo strany X-Tomiho je to podľa mňa zaujímavá myšlienka. Mne by úprimne táto konexia nenapadla, ale ak sa Maďari tak zaujímajú o "ich" Suzuki ako Česi o Škodu a riešia každú kravinu, tak ako sám autor píše, viacerí tam vraj videli spojitosť s Evoqom. Tak prečo na to nezareagovať? Podľa mňa dizajn novej Vitary nie je bohviečo, no tiež to nie je nejaké napodobňovanie Evoqu, skôr nejaký ten odkaz na prvú a tretiu generáciu Vitary (kapota zasahujúca do bokoch a so "žiabrami").
Vitara ako základ pre nejaký low-costový Range Rover je dnes asi utópia, ale jeden nikdy nevie... 😊
komu se ta fotka líbí... no nevadí 😄 Nová Vitara je designově hodně povedená a Land Rover by z ní mohl být klidně :yes:
... že už minulý týden byly pod shodným příspěvkem na WCF jen a pouze odsuzující reakce čtenářů. Zdá se mi, že své vlastní čtenáře podceňujete čím dál více, když si dovolíte tento nechutný příspěvek rovněž otisknout!
o X tomim ani nevedia... snad az na topspeed 😉
ale vam v cz sa tieto clanky o tomim akosi zapacili ... nuz kto chce si to precita... kto nie ten nie.... faktom ale je ze tieto fantasmagorie velku hodnotu moc nemaju
ale vam v cz sa tieto clanky o tomim akosi zapacili ... nuz kto chce si to precita... kto nie ten nie.... faktom ale je ze tieto fantasmagorie velku hodnotu moc nemaju