Novinky
Působí to na mě tak, že si vlastně připlatím za Matrix LED, abych usnadnil život ostatním řidičům, a to mi jako kupujícímu moc ekonomicky nezní 😄 Protože klasické full LED světla mi udělají stejnou službu za míň peněz.
Spíš by mě zajímala životnost těch LEDek co jsou v těchto nebo jiných full LED světlech. Protože pokud odejde jedna LEDka, tak je to na výměnu celého světlometu a to asi nebude levná záležitost...má někdo k tomuto nějaké info?
Spíš by mě zajímala životnost těch LEDek co jsou v těchto nebo jiných full LED světlech. Protože pokud odejde jedna LEDka, tak je to na výměnu celého světlometu a to asi nebude levná záležitost...má někdo k tomuto nějaké info?
Tak odmysliac od trochu egoistického pohľadu na vec, tá funkcionalita Matrix-LED by nemala len obmedziť oslňovanie protiidúcich áut, ale aj zlepšiť osvetlenie okraja vozovky v zákrutách, osvetlenie značiek a pod.
Čo sa týka životnosti, na to sú asi takéto LEDky málo v reálnej praxi, aby sa dalo sumarizovať, každopádne nejaký ten rok tu už sú full-LED a bežné denné LED už pomerne dlho a nepočul som o nejakom ich vypaľovaní.
Čo sa týka životnosti, na to sú asi takéto LEDky málo v reálnej praxi, aby sa dalo sumarizovať, každopádne nejaký ten rok tu už sú full-LED a bežné denné LED už pomerne dlho a nepočul som o nejakom ich vypaľovaní.
výrobci u full led udávají vysokou životnost diod do konce samotné životnosti auta... stejné to bude i u matrix a pokud by tomu tak nebylo, kdo si nechá jedno auto třeba 15 let a pak už se stará někdo jiný... >😒] , ale led se časem nevysvítí a nezeslábnou jako xenony.
u klasicke bily ledky se udava zivotnost 50tis hodin při poklesu svitivosti o 50%.
tady muze zivotnost zhoršovat vyssi teplota systemu, na druhou stranu pujde asi o dokonalejsi LED nez klasicky co koupis nebo v podsvetlenich displeju.
kazdopadne vyvoj jde hodne silne dopředu, kdyby to mělo pokracovat, za 5 let to bude zase uplne jinde.
tady muze zivotnost zhoršovat vyssi teplota systemu, na druhou stranu pujde asi o dokonalejsi LED nez klasicky co koupis nebo v podsvetlenich displeju.
kazdopadne vyvoj jde hodne silne dopředu, kdyby to mělo pokracovat, za 5 let to bude zase uplne jinde.
Tím, že usnadníš život ostatním řidičům (jejich zastínění abys je neoslnil) umožňuje naopak tobě svítit prakticky stále plným výkonem což u standardních LED nebo xenonů nepadá do úvahy. Při testu xenon vs LED vs Matrix LED v A6 bylo pořadí 1. Matrix LED, 2. Xenon, 3. Standardní LED. Standardní LED světla byla dokonce označená v provozu skoro za nebezpečná (svítivost o dost nižší než u xenonů).
Nechce to házet všechna full led do jednoho pytle. Třeba u Leonu ta světla svítí velmi dobře, sám jsem si to v noci vyzkoušel, kdežto třeba u 308 to už bylo slabší. Nejsem zastánce led, ani xenonů. Novější full led se kupují hlavně kvůli tomu nezaměnitelnému vzhledu.
Nic do jednoho pytle neházím, jenom konstatuji, že full LED u A6 jsou hlavně na parádu, na svícení jsou u A6 nejlepší Matrix LED (ale také dost drahé) a dobrou službu udělají i základní xenony.
Takže světelný tok asi nedosahuje 2000 lumenů... 😄
U LED se, na rozdíl od xenonů, měří až za optikou. Pokud v nových modelech nebudou silnější xenony, tak ostřikovače asi pomalu vymizí, protože se i výkonné LED do limitu vejdou a tak ostřikovače nejsou povinné (četl jsem přepočet Mercedesu na to, kolik paliva tím ušetří 😄 ).
Zdroj? Mám za to, že platí stále článek 6.2.9 EHK OSN 48 a měří se přímo LED moduly viz [odkaz] příloha 10, článek 5
Mimochodem např. nový Passat má dvojí LED světlomety, jedny slabší bez ostřikovačů a jedny silnější s.
Mimochodem např. nový Passat má dvojí LED světlomety, jedny slabší bez ostřikovačů a jedny silnější s.
Ano, moduly. Moduly nejsou samotné diody. A bylo to vysvětlení člověka od Mercedesu, jak je možné, že k LED nedávají ostřikovače (ani k tomu nejdražšímu systému). Součástí vysvětlení bylo, že u Mercedesu (Daimleru) nevěří v přínos ostřikovačů světel.
Nenapsal jsem přeci, že LED nemůžou mít ostřikovače. Napsal jsem, že se i výkonné LED světlomety vejdou do limitu. Automobilka pořád má možnost ostřikovače nabídnout (klidně i k halogenům). Pokud daný model má silnější xenony, tak ten systém musí mít a neměl by být takový problém ho použít i s LED. Stejně tak můžou udělat LED světlomet, který se do toho limitu nevejde.
Nenapsal jsem přeci, že LED nemůžou mít ostřikovače. Napsal jsem, že se i výkonné LED světlomety vejdou do limitu. Automobilka pořád má možnost ostřikovače nabídnout (klidně i k halogenům). Pokud daný model má silnější xenony, tak ten systém musí mít a neměl by být takový problém ho použít i s LED. Stejně tak můžou udělat LED světlomet, který se do toho limitu nevejde.
Teď nerozumím pointě, já o žádných diodách nepsal... 😄 Ty píšeš, že se u LED měří za optikou, nicméně optika LED světlometu nemusí být vždy jen freeform/matrix, ale LED modul(y) může(mohou) být i za projektorem. V tom případě se měří LED modul bez projektoru analogicky jako xenonová výbojka podle EHK OSN 99 (světelný tok výbojky se měří ve válcové trubici). Nevidím tedy rozdílu mezi metodikou měření, prostě se tam v obojím případě neplete víc skla/polykarbonátu, než je potřeba k měření.
Rezultát je IMO jasný, není možné, aby se LED modul/vícero LED modulů o celkovém efektivním světelném toku menším než 2000 lm (tedy nevybavenými ostřikovači) vyrovnalo klasické D1S výbojce, která má 3200+-450 lm. Mohou mít třeba lepší, přesnější, flexibilnější rozvržení osvětlení (viz ten Mercedes s jejich Multibeamem od Automotive Lighting - potkávací světlo má 1000 lm), ale to je vše. V praxi (viz Mondeo, Mazda6, 50😄 je to spíš tak, že výrobce chce ušetřit na drahé elektronice výbojek a raději nasadí příslušně chlazené LED, které ho vyjdou mnohem levněji (žádný měnič, žádný startér a ještě ušetří na ostřikovačích).
Rezultát je IMO jasný, není možné, aby se LED modul/vícero LED modulů o celkovém efektivním světelném toku menším než 2000 lm (tedy nevybavenými ostřikovači) vyrovnalo klasické D1S výbojce, která má 3200+-450 lm. Mohou mít třeba lepší, přesnější, flexibilnější rozvržení osvětlení (viz ten Mercedes s jejich Multibeamem od Automotive Lighting - potkávací světlo má 1000 lm), ale to je vše. V praxi (viz Mondeo, Mazda6, 50😄 je to spíš tak, že výrobce chce ušetřit na drahé elektronice výbojek a raději nasadí příslušně chlazené LED, které ho vyjdou mnohem levněji (žádný měnič, žádný startér a ještě ušetří na ostřikovačích).
Pointa snad je, že u LED může být optika (alespoň její část) součástí modulu a z modulu být odstraněna před měřením nemusí (pokud vím, může si to určit výrobce). Správně jsem měl tedy napsat, může měřit. Když se v té normě tak vyznáš, tak proč ta otázka? A tohle je snad matrix, ne? Nemám ponětí, jaký rozdíl to udělá; čekal bych, že minimální, ale to asi jen ukazuje, že mám o světlometech jen povrchní znalosti.
Tahle světla mají svítit jako potkávací prakticky jen tam, kde je osvětlení. Jinak mají svítit do dálky, jak to jen jde. Jejich výkon v potkávacím režimu tedy není tak kritický. Limit 2 klm, pokud se nepletu, je pro tlumená. To by jim také mělo pomoci. Nebo se k takovému světlometu chovají jinak?
Tahle světla mají svítit jako potkávací prakticky jen tam, kde je osvětlení. Jinak mají svítit do dálky, jak to jen jde. Jejich výkon v potkávacím režimu tedy není tak kritický. Limit 2 klm, pokud se nepletu, je pro tlumená. To by jim také mělo pomoci. Nebo se k takovému světlometu chovají jinak?
...tak ten je má již od března. Vypadá to opravdu skvěle.
divim se, ze to uz davno do nižší stredni necpou aspoň za priplatek místo xenonu.
je nejaka nevyhoda LED-ek proti xenonum??
muze to byt rozdilnym barevnym spektrem a vnimanim oka. v LED jsou vpodstate jen 3 barvy - cervena, zelena, modra a z toho se umicha bila. xenon ma asi cele barevne spektrum.
co ti prijde prijemnejsi, LED nebo xenon??
nebude to neco ve smyslu jako zarovka/zarivka?
pod zarivkou se mi taky vzdy cetlo hur
z RGB při spravne vyvazenosti mozek vyhodnoti bilou, i když jde jen o 3 barvy.
vem si priklad zlute. prirozena zluta ma nejakou vlnovou delku, kterou vidi oko a mozek ji vyhodnoti ja zlutou.
když mas k dizpozici jen RGB, zlutou vytvoris pomoci R a G. oko vidi červenou a zelenou, tedy 2 ruzne vlnove delky, ale mozek vyhodnoti zlutou.
a je otázka, jestli zluta v prvním pripade je uplne ta sama zluta jako ve druhem pripade, i když to mozek vyhodi stejne. podle me to tak uplne není.
oko je ruzne citlive pro ruzne vlnove delky, takze je jinak cetlive pro skutecne zlutou a jinak citlive pro namíchanou zlutou - tedy jinak pro zelenou a jinak pro červenou.
podle me je bila barva namichana jen ze 3 barev jina bila nez bila z celého barevneho spektra, i když do mozek vyhodnoti stejne.
Standardne lacnejsie cipy maju horsie farebne podanie ako drahsie, "znackove".
Typicky cip v auto svetlomete [odkaz]
a xenony rozhodne nemaji lepsi barevne spektrum.
Je to jen ukázka jeho koncernového mindráku. Nic víc, nic míň. :-!
kdo se ma v tech všech pojmech vyznat ...
[odkaz]
Ale taky to nebude za úplně levné peníze.