Novinky
pargi
6
Jak se může někomu nelíbit? 😄 Podle mě parádní, zejména kombi se povedlo [odkaz] [odkaz]
Přejít do diskuze
Koukám pro jistotu na oba nárazníky a abych pravdu řekl, žádnou vysypávací rampu u náklaďáku v tom ne a ne spatřit. Patrně proto, že vůbec netuším, co tou vysypávací rampou vlastně myslíš 😄
Mě se to líbí, je to takový japonský oldschool😊 i když ty hodiny jsou velkej úlet, snad budou mít lepší rozlišení a možnost zobrazit další ukazatele
Tak to mě překvapuje. Mně zas hatch přijde jako docela úlet, zatímco kombi se mi i celkem líbí. Zadek pořád podivný, ale už to na něm není tak výrazné.
Hodne rozporuplne auto, stale divny na prvni pohled nepekny interier, vnejsi design ala Honda civik.
Predchozi generace nebyla zadnym krasavcem, ale mela alspon ergonomii, treba nepekna radici paka a stredovy panel.
Predchozi generace nebyla zadnym krasavcem, ale mela alspon ergonomii, treba nepekna radici paka a stredovy panel.
Paradoxně, původní Auris hatch mně až tak nevadí. Ve vyšších výbavách (bílá perleť, panorama, xenony, kola) vypadá na silnici velmi dobře. [odkaz]
Facelift je tuctový a kombi nezachrání nic.
Facelift je tuctový a kombi nezachrání nic.
Kdyby ten šílený převis zkrátili, nemusela by to být taková katastrofa. Honba za litry zde evidentně nevyšla.
[odkaz]
[odkaz]
Nevím, jak to ta Tyoyta dělá, ale její auta jsou pro oči Evropanů prostě divná, nebo přesněji řečeno nehezká, a to jak zvenčí, tak i v interiéru. Pro Auris to platilo před faceliftem a bohužel tomu tak bude i po modernizaci... Proč si sakra nenajmou nějakého italského designéra, který má cit pro hezké linky a proporce a nakreslil jim třeba koukatelnou přístrojovou desku?
Tak mne sa to teda vôbec nepáči...toto sa podľa mňa podarilo - [odkaz] aj keď má svoj vek...
To je bohuzel Toyota dizajn ve vetsine pridadu, cest vinimkam - napr. celica. Skoda tech zadnich lamp ve stylu KISS
já ti nevím, ale v Evropě se prodalo minulý rok o 10% víc Aurisů než Fábie podle velké skupiny zde snu evropského občana. Za mě se face povedl i když pořád za nejhezčí současnou Toyotu považuji Corollu 😄
No jasko VW a Toyota si môžu v designe podať ruku - nuda až plačem....aspoň na škodu a SEAT sa dá pozerať... ale aké krásne boli Toyoty predtým viď E90 - teraz... no....sa môžu učiť od Francúzov a Kórejčanov... Moji srdcu milý taloškovia - no... iba Alfa... a teraz Aegea