Ekonomika
ericn
2
Není to tak trochu moc? Sice s klimou, ale když ji zapneš, tak to asi za nepojede, no nevim... Ibiza má pořád šmrnc, ale bude lepší se za ty peníze podívat jinde... 😉
Přejít do diskuze
3_diamanty
ale pre boha na co to ma 3 rozne vykony dizla v ponuke.... aj to vytuneny trojvalec ... male auto to chce v podstate len a len benzin... nic ine tu neprichadza v uvahu... som zvedavy kedy toto dizlove sialenstvo skonci ... najnovsie uz aj miniauta to uplne pohltilo
tak popravde za 280 tisic je ix20 po facelifte s poctivou 1,4kou rozhodne vacsi kus auta ktory uz sa da oznacit aj ako rodinny voz.... :yes: .. nic proti ibize ale ta cena litroveho zakladu je hodne odvazna........... auto inak pekne a seatu fandim... maju to tam uz dobre rozbehnute, tesim sa na SUV :yes:
tak popravde za 280 tisic je ix20 po facelifte s poctivou 1,4kou rozhodne vacsi kus auta ktory uz sa da oznacit aj ako rodinny voz.... :yes: .. nic proti ibize ale ta cena litroveho zakladu je hodne odvazna........... auto inak pekne a seatu fandim... maju to tam uz dobre rozbehnute, tesim sa na SUV :yes:
dal
Jakých minimum, motory jsou prakticky všechny nové, převodovky, palubka, volant, světla. Podívej se na jiné automobilky, tam opravdu vymění jen masku a světla.
GM.rja
Ta cena je trochu mimo za tak línou mr.ku, ne? Výkonnější motor mám i ve svým H-D Low Rideru 😄
ericn
No za tyhle peníze asi ne. Když ji daji za 240k, tak v poho. Za 280k bych viděl 1.0TSI, takže asi stačí půl roku počkat 😉
No a do té doby se Ibize asi moc nepovede...
No a do té doby se Ibize asi moc nepovede...
IbizaFR
taky sem někde četl, že měla přijít nová, toto snad ani nelze považovat za face, změn minimum
nalimer
nemal pôvodne prísť na trh úplne nový model na koniec tohto roka?
2FL defacto oddialil toto o ďalšie dva roky.
2FL defacto oddialil toto o ďalšie dva roky.
RS
S novým panelem klimatizace a navigace interiér pěkně prokoukl. :yes: Ovšem ty červené výdechy ventilace... to nemohl být designer při smyslech 8-s
Z venku Ibiza nenadchne ani neurazí. Z trojice je nejstarší a je to už znát.
Z venku Ibiza nenadchne ani neurazí. Z trojice je nejstarší a je to už znát.