Testy
pekný test, len ma zaujima lexus ct200h je konkurencia?
Za cenu A3 hybrid už je Lexus IS 300h [odkaz] což je dost jiná liga a hlavně auto o třídu vejš
V čem je jiná liga, vyjma toho že je o třídu výš?
Děláš si srandu? >😁
A3 je nižší střední a IS střední třída!
A3 je nižší střední a IS střední třída!
Ptám se v čem je vyjma třídy jiná liga 😉 Bavíme se o pohonu, nebo jízdních vlastnostech nebo čem?
IS by mělo být podle všeho plnohodnotným sportovněji laděným RWD sedanem. A je dle mých zkušeností jen RWD sedanem.
IS by mělo být podle všeho plnohodnotným sportovněji laděným RWD sedanem. A je dle mých zkušeností jen RWD sedanem.
Fakt chceš srovnávat předokolkovej hatchback nižší střední se sedanem střední třídy s klasickou koncepcí pohonu? 😄
Pokud hybrid, pak chci aby fungoval hlavně ve městě. Na to mi přijde IS zbytečný. U A3e oceňuju plug-in řešení, kompaktní rozměry a možnost jet bez kompromisů kdykoliv kamkoliv.
Pakliže bych zvažoval IS, pak mám na výběr zadokolkový nebo AWD sedany v jeho třídě a tam u mě IS neobstojí.
Pakliže bych zvažoval IS, pak mám na výběr zadokolkový nebo AWD sedany v jeho třídě a tam u mě IS neobstojí.
No vzhledem k tomu že tady sme rádi za jedno slušný auto tak má volba je v tomhle případě jasná. IS beru pro mě jako plnohodnotný auto ve verzi 300h s výbornou spotřebou i po městě a mimo město a na delší trasy bude nejspíš o dost lepší než hatchback nižší střední
Když AWD mám absolutního favorita v Q50Hybrid :yes: :yes:
Když AWD mám absolutního favorita v Q50Hybrid :yes: :yes:
Ke Q50S jsem napsal svý. Rozhodně lepší než IS, ale...
Ve verzi hybrid bez ale. Aspoň pro mě 😉
Q50 vyjma hybridu motory nemá, obě jednotky od M-B jsou mimo
Já vim ale nerozumim proč by měly bejt mimo. S tim benzínem se jezdí naprosto v pohodě
V čem se jezdí v pohodě? Ne, v Q50 nefunguje. Hlučnost zvnějšku i zevnitř, dynamika neodpovídající deklarovanýmu výkonu...ne, nebrat.
Zkus hybrid. Ten brát brát brát :yes: 😄
A zrovna Tomáš Dusil by ti vysvětlil že ani Q50 v benzínu [odkaz] vůbec neni špatná volba
Možná se ho můžeš zeptat jestli by pro sebe za stejný prachy chtěl tohle A3 nebo Q50 2.0t Sport 😉
A zrovna Tomáš Dusil by ti vysvětlil že ani Q50 v benzínu [odkaz] vůbec neni špatná volba
Možná se ho můžeš zeptat jestli by pro sebe za stejný prachy chtěl tohle A3 nebo Q50 2.0t Sport 😉
Nejsem si zcela jistej...ale blog s testem Q50 jsem sem dával asi před týdnem. Oproti Q50 s benzínovou R4 je spíš A4 s benzínem ne?
Jo Lexus IS300h je také dobrej hybrid. Ale není to plug-in, nicméně kdysi jsem s ním jezdil i něco najezdil a bylo to skvělé. Ale bude asi dražší než A3 navíc je to auto o třídu výše. U něj je bohatá výbava v sérii, nic moc se nemusí připlácet. IS je také zadokolka A3 primárně předokolka. Jiná koncepce pohonu. Ani neví jestli má IS300h dva redukční převody aby mohl jet na elektriku či v hybridu vysokou rychlostí. Myslím, že to má jen GS a LS. Ale to nevím ted jistě.
Tomáši, považuješ komfort, řízení a obecně jízdu v IS300 za referenční v rámci prémiový třídy? Přiznám se, že ani náhodou. Beru to jako průměrný auto, mnohem...ale mnohem víc mi říkala první i druhá generace IS. Zatímco GS se mi zdají s každým nástupcem lepší, u IS si tím jistý nejsem.
Technologicky to teď neřeším...
Technologicky to teď neřeším...
Jo Lexus IS považuju proti A3 za referenční auto 😉
A Lexus IS 250 je prima verze se šestiválcem za pár peněz. S pěknou výbavou za cenu týhle A3
A Lexus IS 250 je prima verze se šestiválcem za pár peněz. S pěknou výbavou za cenu týhle A3
IS300h považuješ za referenční auto v rámci prémiových sedanů?
A tos vymyslel jak? >😒]
Hele to překrucuješ úmyslně nebo prostě nečteš co píšu?
Fakt by mě to zajímalo! 😄
Hele to překrucuješ úmyslně nebo prostě nečteš co píšu?
Fakt by mě to zajímalo! 😄
Ptám se na přímou konkurenci. Přečti si pečlivě otázku směřující na Tomáše 😉
Vim na co ses ho plat nevim jak se to dostalo do naší diskuze A3 a IS hybridy za stejnou cenu 😉
Výborně, posuzuju auta v rámci segmentů. Přece nejdeš do Lidlu pro parmezán a neodcházíš se slevněným eidamem 😉
Bacha v Lidlu parmezán nemaj 😉
Taky posuzuju auta podle segmentů ale proč přehlížet že za stejnou cenu je něco o třídu vejš? Navíc když je to taky prémie
V Kauflandu nebo Globusu parmezán maj a to je jeden z těch rozdílů diskont a běžná prodejna. Tak trochu něco jako v autech výbava prémie a mainstreamu 😄
Abych to dorozštíp pro ovoce já speciálně pro banány chodim radši do Lidlu než jinam protože je tam prostě mívaj lepší 😉
Taky posuzuju auta podle segmentů ale proč přehlížet že za stejnou cenu je něco o třídu vejš? Navíc když je to taky prémie
V Kauflandu nebo Globusu parmezán maj a to je jeden z těch rozdílů diskont a běžná prodejna. Tak trochu něco jako v autech výbava prémie a mainstreamu 😄
Abych to dorozštíp pro ovoce já speciálně pro banány chodim radši do Lidlu než jinam protože je tam prostě mívaj lepší 😉
Škoda komentovat 😉 .
Chceš říct: Neumim komentovat >😒]
Neumíš, neumíš toho ještě hodně 😉 . Zbytečná diskuze o naprostým prdu. K autu opět nic nemáš 😄
Tak mám takovej pocit že si konečně uvědomuješ v čem se odlišuje diskont 😉
A jestli nechodíš jen tam tak víš že ty banány tam fakt mívaj lepší než jinde. Aspoň tady v Praze to tak je 😄
A jestli nechodíš jen tam tak víš že ty banány tam fakt mívaj lepší než jinde. Aspoň tady v Praze to tak je 😄
Nevím jestli jako referenční. je to Lexus a třeba Jaguar bude jezdit určitě lépe. No IS 3. generace jsem řídil hodně. byl jsem kdysi na prezentaci ve Vídni a pak měl v ČR jak šestiválec, tak i ten hybrid. GS jsem řídil jen to minulé hybrid, ale mělo najeta asi 270 000 km. I tak to fungovalo pěkně. Jen mi přišlo, že ten výkon jasně dominuje nad brzdami. Jednou jsem se dostal do krize a málem se vyboural. Prostě to hrozně jelo, ale nebrzdilo. Ale jak říkám, mělo to více najeto. Bylo to půjčené z bazaru v Tsuscho v Průhonicích a psal jsem to Světa motorů.
je fakt, že jízdně jsem čekal od současného IS trochu více. To je fakt. Ale jinak to špatné auto není, byť nevím, zda bych si jej koupil, mít na něj ty peníze.
je fakt, že jízdně jsem čekal od současného IS trochu více. To je fakt. Ale jinak to špatné auto není, byť nevím, zda bych si jej koupil, mít na něj ty peníze.
Přesně ta poslední věta. Filozofie Infiniti mi třeba přijde bližší, byť se neumím naladit na stejnou notu, Q50 má zbytečně řvavý neakceptovatelný detaily, ale jinak je jednoznačně lepším autem než IS300h.
Oproti tomu GS450h mi vyhovuje až na jednu drobnost...prostě se mi nelíbí. Jinak řešit hybrid ve vyšší střední třídě, neměl bych s ním vůbec problém. 😉
Oproti tomu GS450h mi vyhovuje až na jednu drobnost...prostě se mi nelíbí. Jinak řešit hybrid ve vyšší střední třídě, neměl bych s ním vůbec problém. 😉
Jedině velikostí a typem karoserie. Jinak to není plugin a v EV modu ujede maximálně 1-2 km. A celkový výkon a dynamika auta budou také někde jinde.
CT je taky cenově skoro na půlce týhle A3 😉
S tou je cenově srovnatelná střední třída Lexusu model IS [odkaz]
S tou je cenově srovnatelná střední třída Lexusu model IS [odkaz]
IS také není plugin, takže technicky by se dal porovnávat od Toyoty jedině Prius plugin.
Prius bude za chvíli novej tam bych počkal 😉
Plug in do města je i3 ale tak nějak komplexně mi v tuhle chvíli přijde nejlepší volba IS 300h. Navíc je to klasická střední třída za stejný peníze
Plug in do města je i3 ale tak nějak komplexně mi v tuhle chvíli přijde nejlepší volba IS 300h. Navíc je to klasická střední třída za stejný peníze
i3 i IS jsou auta jiných tříd i určení. Od Toyoty je nejblíže A3 e-tron ten Prius plugin a to včetně ceny která také jde k milionu.
i3 je spíš stejnýho určení. Jak řek v úvodu Joab: A3 je pro ženu s dětma do školky a na nákup. Na IS se mi líbí že to je pro mě univerzálnější auto vhodnější pro mimoměstkej provoz včetně dálkovejch tras. Prius Plug-in právě tenhle měsíc končí, tam bych jednoznačně počkal na přicházející generaci
A3 e-t je pro ženu s dětmi do školky, ale může odvalit 1000km po dálnici se stejným komfortem a dynamikou jako auto nižší střední třídy, to i3 neumí ani omylem. Navíc je i3 v interiéru menší, rozměry může soupeřit maximálně tak s Fiestou. Prostě srovnání má smysl s Prius pluginem, ostatní jsou hrušky a jablka.
Pro těch 1000 km bych fakt jednoznačně preferoval tu střední třídu v podobě IS
i3 je samozřejmě myšlený jako auto do města. Proto ti taky pujčej něco většího když sám nemáš a vyrážíš mimo město
Různý verze hybridů elektroaut a plug-inů nejsou úplně jabka a hrušky ale jo nejpodobnější je Prius Plug-in hybid. Ten shodou okolností ale zrovna tenhle měsíc končí tak uvidíme jaká a za kolik bude příští generace
i3 je samozřejmě myšlený jako auto do města. Proto ti taky pujčej něco většího když sám nemáš a vyrážíš mimo město
Různý verze hybridů elektroaut a plug-inů nejsou úplně jabka a hrušky ale jo nejpodobnější je Prius Plug-in hybid. Ten shodou okolností ale zrovna tenhle měsíc končí tak uvidíme jaká a za kolik bude příští generace
IS zase neumí jezdit po městě čistě na elektřinu a dobíjet se ze zásuvky, takže opět jablka a hrušky. Ne každá žena si kupuje jedno auto do města a druhé na dálnici a v tom je pointa Priusu plugin nebo A3 e-t.
Trochu dogmatický ne? Jak by ti poradil webpaja zkus se s nim nejdřív projet. IS 300h je fakt dobře trefenej kompromis. Ve městě za fakt nízkou spotřebu a mimo město dospělý auto :yes😒br />
Záleží na okolnostech kdo jak kde auto používá. Pro mě je jasný optimum ten Lexus 300h a střední ne-li vyšší střední. Když je vás víc a máte víc peněz skvělá volba mi přijde do města i3. U toho je fajn že ti na delší cestu pujčej nějaký normální BMW
Chápu pointu aut velikosti A3 případně toho Priusu ale to je fakt spíš pro ženský
Záleží na okolnostech kdo jak kde auto používá. Pro mě je jasný optimum ten Lexus 300h a střední ne-li vyšší střední. Když je vás víc a máte víc peněz skvělá volba mi přijde do města i3. U toho je fajn že ti na delší cestu pujčej nějaký normální BMW
Chápu pointu aut velikosti A3 případně toho Priusu ale to je fakt spíš pro ženský
Jestli je IS 300h dobré nebo špatné auto nijak nekomentuji, ale není to konkurence A3 e-t nebo Prius plugin, prostě má jiné určení, jiné využití. Proto se dělají různé třídy aut s různými pohony aby si každý vybral co potřebuje.
Konkurencí v evropských podmínkách pro 300h bude 3er, nejspíše 320d, pokud by někdo trval na hybridu (což 99,99% kupců nebude) tak 3er activehybrid.
Konkurencí v evropských podmínkách pro 300h bude 3er, nejspíše 320d, pokud by někdo trval na hybridu (což 99,99% kupců nebude) tak 3er activehybrid.
Jak sem řek: Chápu pointu velikosti auta. Nevim proč se tak bráníš koukat na to i z pohledu cen 😄
BMW 320d je něco jako evropskej ideál a tohle ti řekne víc lidí. Bohužel já zrovna moc naftovej nejsem
BMW 320d je něco jako evropskej ideál a tohle ti řekne víc lidí. Bohužel já zrovna moc naftovej nejsem
Já když si jdu koupit rajské kilo za 40,- tak si většinou odnesu rajské a ne banány jenom proto, že stojí také kilo 40.
Zkus se zamyslet jak špatnej příklad si dal. Dokonce z víc důvodů 😉
A dík za ty :no: ke každýmu mýmu příspěvku ať tam je napsáno cokoli. Tenhle přístup miluju :yes: >😒]
Po dnešku asi vim jak to vypadalo když ste se vrhli pro jinej názor na Kylii 😄
A dík za ty :no: ke každýmu mýmu příspěvku ať tam je napsáno cokoli. Tenhle přístup miluju :yes: >😒]
Po dnešku asi vim jak to vypadalo když ste se vrhli pro jinej názor na Kylii 😄
Zkus příště nemíchat banány a brambory.
Jj brambory sou výbornej příklad :yes: 😄
V jedný ruce 3 kilovej pytel v druhý 5tikilovej. Stejná odrůda stejná první jakost kupodivu stejná cena. Možná je ten 5tikilovej dokonce vo korunu levnější. Já beru Lexus IS co ty? 😉
V jedný ruce 3 kilovej pytel v druhý 5tikilovej. Stejná odrůda stejná první jakost kupodivu stejná cena. Možná je ten 5tikilovej dokonce vo korunu levnější. Já beru Lexus IS co ty? 😉
nehovoriac o tom, ze po presadnuti z Audi A3 do hocicoho insieho v tej cene a triede, by som sa citil byt podvedeny ( z hladiska pomeru kvalita / € ) 😉
IS rozhodně nemá problém s materiály... 😉 To jen tak na okraj
ved dajme tomu, ale jeho interier mi absolutne nevyhovuje - architekturou / vzhladom / pocitom v nom. 😉
To ostatne plati pre japoncov z mojho pohladu celkovo, teda hadam s vynimkou LS, ale kedze tam by som zase mohol porovnavat s A8-ou, tak by to bol zase prepadak... :-!
Ako kedysi Ham. napisal pri hadke so Sakrou, ci to este bola Kylie, uz ani neviem, pri vybere C5 v koži Criolo a max.fullke, tak krasne trefne oponoval, ze to radsej A4 na "dubovych kolech" >😒] - no a ja sa k tomu pripajam v zmysle, ze radsej A3 e-tron na dubovych kolech, nez IS 300h. 😄
a len tak mimochodom : aktualne na WCF je o Lambe Huracan, ktore po teste spotreby nejakou nezavislou organizaciou zere menej, nez ma pisane >😁 :yes:
[odkaz]
To ostatne plati pre japoncov z mojho pohladu celkovo, teda hadam s vynimkou LS, ale kedze tam by som zase mohol porovnavat s A8-ou, tak by to bol zase prepadak... :-!
Ako kedysi Ham. napisal pri hadke so Sakrou, ci to este bola Kylie, uz ani neviem, pri vybere C5 v koži Criolo a max.fullke, tak krasne trefne oponoval, ze to radsej A4 na "dubovych kolech" >😒] - no a ja sa k tomu pripajam v zmysle, ze radsej A3 e-tron na dubovych kolech, nez IS 300h. 😄
a len tak mimochodom : aktualne na WCF je o Lambe Huracan, ktore po teste spotreby nejakou nezavislou organizaciou zere menej, nez ma pisane >😁 :yes:
[odkaz]
No obávám se že ste oba dost mimo 😉
Byla to diskuze s Kylií to bych si spíš pamatoval ale když si trochu připomenu jak to V6 jezdilo a interiér byl taky pěknej tak A4 na dubových kolech proti tomu bude asi dost hrůza 😄
Myslim že Kylie patří k tomu málu lidí který tenhle model Citroenu mohli srovnat právě s A4 a nemám důvod jí nevěřit
Nevim sice jak jezdí tahle A3 ale myslim že po skutečnym srovnání s Lexusem střední třídy bys tak rezolutně pro 1600 kilo těžkej hatchback nižší střední spíš nebyl 😉
Byla to diskuze s Kylií to bych si spíš pamatoval ale když si trochu připomenu jak to V6 jezdilo a interiér byl taky pěknej tak A4 na dubových kolech proti tomu bude asi dost hrůza 😄
Myslim že Kylie patří k tomu málu lidí který tenhle model Citroenu mohli srovnat právě s A4 a nemám důvod jí nevěřit
Nevim sice jak jezdí tahle A3 ale myslim že po skutečnym srovnání s Lexusem střední třídy bys tak rezolutně pro 1600 kilo těžkej hatchback nižší střední spíš nebyl 😉
Hybridni system od VW je zbytecne moc komplikovany. Neni nad HSD od Toyoty. To je krasne jednoduchy system. Kvalitni a spolehlivy. U tohoto Audi bych se bal, kdy se co rozbije. Navic ta cena.....Vubec neodpovida nabizene hodnote. V Lexusu vidim lepsi koupi.
Cenu tvoří trh. Pokud ji A3e nedokáže vůči zákazníkům obhájit, pak musí jít dolů.
"Audi A3 působí svými malými rozměry skoro až klasicky. Taková auta se dělala běžně v devadesátých letech, ale dnes jsou většinou o dost větší. Třeba Octavia či Golf na stejném technickém základu to jasně dokazují. Oproti nim je A3 Sportback až roztomile malinká..."
To je nejak podivny, ne? Vzdyt je to v porovnani s golfem v podstate totozny...
A3 Sportback vs Golf😒br />
Sirka: Audi o 1,4 cm uzsi
Delka: Audi o 3,7 cm kratsi
Rozvor: Stejny
To je nejak podivny, ne? Vzdyt je to v porovnani s golfem v podstate totozny...
A3 Sportback vs Golf😒br />
Sirka: Audi o 1,4 cm uzsi
Delka: Audi o 3,7 cm kratsi
Rozvor: Stejny
Výška: Audi o 2,8 nižší 😄
A3 je fakt o trošku menší a má jakoby trochu zakulacenější hrany než Golf. Díky tomu může působit eště menší 😉
A3 je fakt o trošku menší a má jakoby trochu zakulacenější hrany než Golf. Díky tomu může působit eště menší 😉
Hodně řidičů nedokáže pochopit "přednost z prava", takže chci vidět jak audi vysvětluje zákazníkům ten složitý spalo-elektro přepínač ;-\
Já bych chtěl vědět jak se pojeví životnost motoru, katalyzátoru a turba, když budu jezdit jen v režimu elektrojízda. Auto bude fungovat většinu jízdy jen se studeným motorem, olejem. Sice budu šetřit benzín, ale co to ostatní??
Po městě ujedu 40km a za tu dobu mi motor nastartuje několikrát na pár metrů. Motor se tudíž nemůže ohřát na provozní teplotu.
Chápu, že tím Audi splní normu emisí, ale nepřijdou problémy později??
Po městě ujedu 40km a za tu dobu mi motor nastartuje několikrát na pár metrů. Motor se tudíž nemůže ohřát na provozní teplotu.
Chápu, že tím Audi splní normu emisí, ale nepřijdou problémy později??
Jinak se furt nějak nemůžu rozhodnout jestli se mi to líbí.. ale asi jo, pro ženu na vození dětí do školky a nákupy v blízkym Lídlu.
Nemluvě o Priusu a trochu podceňovanym [odkaz] [odkaz]
Sem konzerva dokud to de já bych za ty prachy vzal Lexus IS s šestiválcem a nazdar
Ať si každej koupí co chce. Ale nemyslim si, že by u Audi nevěděli, co dělaj.
A pozérství žvatlání opětně vypocený nesmysly a podobný kraviny si šetři. Tady nejsou vůbec třeba!
V Pařížský ani jeden. Proč ty ne?
Co tam?....
Pařížská je hezká jen přes vánoce a to hodně po půlnoci. Kdy svítí žárovkami obalený stomy a dole je ticho. žádnej veksltaxikář, "fitnesspíči" na vysokejch šteklích a solárkoví šedesátníci. PO zbytek roku a v denní hodiny tam nemá cenu lézt.
[odkaz]
U všech automobilek snad spíš vědi co dělaj ale těch pár aut co sem zmínil mi prostě přijdou jako lepší varianty jak utratit mega a něco za auto
A čeho je teda majitel auta za mega pravidelnej návštěvník?
Jinak viz já 10:15
Dobře beru že nerozlišuješ co je diskont a co ne. Mám se ptát kde si kupuješ třeba oblečení? 😉
To fakt nevíš co to je diskont nebo outlet? 8-s
Chceš tím říct, že v Lidlu se prodává jen slevněné a nekvalitní zboží? Probuď se už, uber na pozerství a řeš auta, ne kraviny.
Lidl je prostě diskont aneni to asi úplně nejtypičtější prodejna pro lidi co si koupěj nový auto s cenovkou přes mega. Bavíme se vo totální kravině!
Když už tak zlevněný zboží. Vidim že fakt nevíš co to znamená diskont! Tam je evidentně zakopanej pes. Ne diskont neznamená že se tam prodává nekvalitní zboží
Hloupý kecy Sakro... Shazuješ se jen víc a víc.
Fakt máš neutuchající potřebu se bavit vo totální kravině. Co takhle si najít definici co to je diskontní prodejna a ukončit tuhle blbost?
[odkaz]
O diskontu se bavíš jen a jen ty... 😄
Víš určitě že si starší než já? 😄
Přestaň si vymejšlet jako s tim Focusem kdy si až den poté zjistil že test kterej sem pochválil vyhrál právě ten Focus >😒]
Teď úplně vážně se koukni na prvních pár příspěvků diskuze. A teď si odpověz proč ses tak zatvrzele chytil mý odpovědi: S autem přes milion do Lidlu? a když už tak ne Joabova: A3 hybrid je auto pro ženu a děti do školky a nákupy v blízkym Lidlu 😉
Ani jedno neni žádný výslovný jednoznačný označení že jo jen v Lidlu nebo ne nikdy v Lidlu. Děláš aféru z naprostýho nic. A vůči mě to neni poprvé jak oba víme žejo 😉
Takže naposle😜 Jak sem to myslel sem vysvětlil a tohle patlání se v ničem považuju za ultratrapný
A ano na to že Lidl je diskont sem ti asi fakt musel říct až já. No tak teď to víš a snad už víš co to znamená. Chceš dál hrát že lidi co si kupujou nižší střední za mega a víc sou tam typickej nakupující?
Nikdo vyjma tebe tu hloupě nevypisoval s jakým autem se má kde nakupovat. Víc k tomu nic nemám.
Chápu že na tohle neumíš odpovědět. Nechápu proč si z jedný krátký věty kterou si zřejmě i blbě pochopil udělal aféru na celej den
Paradoxem je že tam je rozdíl třeba mezi Kauflandem a diskontem Aldi větší než u nás
Uvidíme jak se změní Tesco až bude pod Agrofertem 😉
Jo, to máš asi pravdu, zajímavá úvaha.
I když si to uvědomuješ je to nečekaně těžký kouknout se trochu ze strany atd. Praxí se to zlepší ale těžký je to furt
A bacha musíš počítat že tě dost lidí bude mít za.. 😉
Mám furt i to naše společný selfie který si tak chtěl [odkaz] >😒]
Co bys sis za mega a něco vybral ty?
Co bych si vybral já? jako k cukání po městě, nebo ježdění po dálnici, nebo na víkendy? Vím jedno, IS by to nebylo ani v jednom případě. Auto mi nesedí a považuju ho za stín předchozích generací.
Máš pravdu že ideální by byly 3 různý auta ale většina z nás to řeší jednim. Jestli nechceš klidně to neřikej
Tudíž apriori žvatlat? Co to jako má bejt? >😒]
No asi mi to auto nechceš říct ale takovýhle divadlo kolem toho bejt snad nemusí 😄
Vybírám-li zadokolkový sedan, pak zjevně kvůli nějakýmu očekávání jízdních zážitků, ty mi 300h nedá, neumí je, nenabízí. Předchozí generace a zvlášť ta druhá mi byly bližší.
U nás se to ale většinou řeší jednim. Já bych narozdíl od tebe za tuhle cenu šel o třídu vejš do IS 300h a nebo eště spíš ušetřil a vzal klasiku IS 250 s šestiválcem
Mě těch 155kW v Q50 nebo IS 250 přijde jako odpovídající silniční realitě. Bohužel
Výkon použiješ při každý potřebě zrychlení.
Tu naftu sem nezkoušel ale nemyslim že by 220 CDI byl špatnej motor. Je fakt že by se tam jednoznačně víc hodil 250 BlueTEC. S kultivovaností ani výkonem 2.0t 155kW nemám problém. Teď by se hodil graf prodejů motorů D3, možná bysme mrkali oba >😒]
4válcovej vrchol je to i v Céčku a maximum u A4 je o 10 kW víc. Pro příští generaci bude nosnou benzínovou jednotkou nejspíš teď nedávno představená nová verze 2,0 TFSI s 140 kW
Q50 hybrid ti dá zrychlení jak málokterý podobný auto :yes: :yes: 😉
[odkaz]
Nebo nějaký Lange, a pak je nosil na vejlety do Lídlu.
Klidně ti prozradim že nejčastějš se stavim v Globusu 😄
Nicméně plkáš kraviny. Jestli seš chlap snad radši nechci vidět jakej >😁
Mě to mrzí věř mi >😒]
Srovnej si to v hlavě a přestaň plkat kraviny. Na tomhle vláknu si mi žádnou otázku ani nedal >😁
Nebo seš pravidelnej návštěvník Lidlu a prostě sem se tě to jen dotklo 😄
Nebo si doteď nevěděl že Lidl je diskont? >😁
Aspoň už chápu proč ses do mě tak pustil. A klídek diskont neznamená nehodnotný nekvalitní 😉
Závěrem tedy: Ano, i lidé vlastnící vozy nad +40kEUR jezdí nakupovat do Lidlu. Nic víc nic míň.
Ale maník co si kupuje nový auta přes 40 t. eur prostě neni typickym zákazníkem diskontu. Pro ty má Schwarz Gruppe spíš ten Kaufland. To je celý
Jestli se tě to dotklo tak sorry neměl sem v úmyslu někoho urážet
Aspoň já se v Lidlu občas stavim i když to do Kauflandu mám blíž než 10 km 😄
Nicméně diskont to prostě furt je a naprosto jednoznačně. Jakmile chceš cokoli jen trochu ne běžnýho tak to nevedou. Dobrej příklad je ten alkohol
Jak sem řek i v bohatym Německu drží diskonty skoro polovinu trhu samotný Aldi asi 40%
To nic nemění na skutečnosti že maník co si kupuje nový auta přes 40 t. eur spíš nemá jako základní nákupní místa diskont a outlet
Známkou dospělosti je schopnost sebereflexe, ta ti chybí 😉
Ale když sis už tak naběh tak si o užij! A pověz mi kde sem napsal že: Autem přes 40 t. eur před Lidl jednoznačně ne 😄
A fakt to hodně ale fakt hodně přeháníš a z jedný věty s otazníkem: S autem přes milion do Lidlu? se snažíš dělat megaaféru >😁
Pročpak pájo?
A nic ho nezajímá a je to na diskuzi na celej den. Díky tomu totálně debilní diskuzi o ničem dodávám. Když koukneš na svuj první příspěvek v diskuzi asi ti dojde co mám na mysli
Tohle je zatim hodně netypický auto. Vzhledem k tomu s dost šílenou cenovkou a silnym omezenim. De fakto to musí bejt druhý auto do rodiny. Ne že by to nešlo ale 4 metrovej hatchback s 1600 kg a 40 litrová nádrž ho určujou spíš pro příměstskej provoz. Kdyby měl už aspoň indukční dobíjení. Takhle je na něm zajímavý snad jen EV zrychlení O-60 za 4,9 s. Zatim mě za srdce chyt jedinej plug-in [odkaz] :yes: >😁
To snad i [odkaz] mě bere víc než tohle. Ikdyž fakt jen o trochu 😄
Takhle nějak se musí cejtit Kalousek 😄
Ale v reklamě v bedně řikali: Lídl vše na jednom místě. Tak se třeba pletu já >😒]
Vyznívá to jak se to kdo chce vidět. Když si přečteš i to na co je to reakce vyjde ti to naopak dost jinak. Když čteš a chápeš oba dva první příspěvky současně je skoro těžký to vysvětlit tak jako pája
Když to vezmu konkrétně že tam výběr chlastu stojí za houby tu už padlo. Já mám rád chleba od Penamu nebo Maďarskej, ani jeden v Lidlu neni. Neni to až až tak úplně o ceně, je to prostě diskont
Nebo ty myslíš že rodinka co má děti a tohle je druhý auto v rodině nakupuje fakt hlavně Lidlu? 😉
Ale nic nevhodnýho na tom neni, jen v tý xtrémně hloupý náslendý diskuzi totálně o ničem padly daleko horší věci včetně úmyslnejch invektiv. Ať si každej myslí co chce já chodim tam i tam a vim v čem sou rozdíly a v autech co parkujou před obchodem fakt moc ne. S tim rozdílem že takováhle rodina prostě na 99% nakupuje i jinde
Ne že bych si nikdy v Lidlu nekoupil třeba máslo ale jinde je větší výběr to platí pro veškerej sortiment. Úplně absurdní byly reakce že tam sou nekvalitní potraviny atd. Radši to nebudu rozebírat 😄
I teď mi přijde zajímavý že se nikdo nezastaví na Joabovym že zrovna s timhle autem ta mamina jezdí asi jako hlavně do Lidlu zato uděláme megaaféru na 100 příspěvků tu a tam okořeněnejch sprostejma osloveníma z dotazu jestli do Lidlu? Takhle asi se musí občas cejtit Kalousek při diskuzi v PS 😄
A pak je tu argument, že auto přes milion o majiteli moc neříká kromě toho, že má auto přes milion. Můžeme se samozřejmě snažit spekulovat o tom, co dělá většina, ale je to diskuze, kterou si můžeme odpustit.
Co na tom nechápeš? Hybridní pohon 300h je v IS lepší než v NX
V IS splňuje přesně to na co byl vymyšlenej. Skvěle nízká spotřeba po městě a příjemnej zátah mimo město v kombinaci s ultranízkejma provozníma nákladama :yes:
Kažopádně mám v daný třídě projeto vše v prémii a IS není téma.
V tomhle případě je to obzvlášť jednoduchý. Jak napsal hned úvodem Joab a doplnil sem pak já jako druhý auto pro rodinu třeba v kombinaci s A6 možná. Pro mě samotnýho nepoužitelný přičemž za stejnej peníz pro mě už použitelný auta sou
Do Lidlu jezdí lidi napříč VŠEMI vrstvami, auto neauto. To zboží není o nic míň kvalitní než v klasických marketech, jen holt akcentují agresivní cenovou politiku (a to ani ne vůči konkurenci, jako spíš vůči dodavatelům - jednat s Rewe i Lidlem je očistec) a v marketingu znají asi jen sousloví nízká cena. My tam dodáváme úplně stejné produkty jako do Globusu nebo kamkoli jinam.
A když vychytáš jejich akční týdny, získáš opravdu kvalitní zboží za podstatně nižší cenu než v tvém Globusu - zjisti si třeba, kdo vlastně vyráby ty jejich vlnkované brambůrky.
Já do Lidlu jezdím proto, že je to prakticky jediný obchod, který dokážu proletět během 15 minut a mít nákup na celý týden, nemusím se zpovídat jestli mám kartičku, nechci citikartičku, plyšáka, parkovat déle než hodinu, platit za igelitku 8 korun a tlačit se na parkovišti - pozdravuju Billu. Většina mých kolegů s mnohem dražším auty to bere stejně, prostě nákup ořezaný na kost má něco do sebe. A ano, jezdím i jinam, ale ho hlavně protože chlast a protože stravenky.
4 :no: si myslíte že ne? To mi teda aspoň jeden povězte co tam kupujete že ste s nabídkou tak spokojený! >😒]
A diskont ti přijde jako plnohodná prodejna? Fakt zajímavý 😉
S elektrikou na běžný poskakování a kdykoliv pryč z města...nechápeš, viď? 😄
Naopak hned v druhym příspěvku píšu že se tam občas taky stavim 😉
Chápu že ti A3 hybrid asi přijde lepší volba než IS 300h. Já bych za stejný prachy zůstal u tý střední třídy 😄
Neporovnávejme střední třídu s nižší střední. Pokud chceš střední sedan, pak vybíráš z nějaký nabídky. V čem je lepší než F30, XE, C-Klasse nebo A4?
Proto sem taky zmínil stejně drahej Lexus IS hybrid 😉
Jestli chceš pokecat o tom co ze střední a s jakym motorem klidně. Jakýho favorita tam máš ty 😄
Ke srovnání s A3e jsem taky napsal svý. Pro mě by to za jistých okolností byla lepší volba, už vůbec nezmiňujíc, že by se mohlo jednat o druhý auto.
Vem si že o třídu vejš postavenej dálniční rychlík Infiniti Q50 hybrid stojí v základu jen o nějakejch 250 t. víc. A je to plnohodnotný auto střední třídy s výkonem 364 PS a zátahem kterj působí snad i na víc! A neni už ani o moc těžší!
Padlo to hned v prvnim příspěvku a správně. Tohle jako druhý auto do rodiny na odvoz dětí do školky a nákupy. Něco i v Lidlu ale taková rodina určitě ne hlavně tam 😉