Svérázný osobitý člověk, který firmu vedl svým vlastním stylem a dělal geniální kupé, sportáky a ručně vyrábená auta, která měla svůj nezaměnitelný styl.
Britská noblesa se spolehlivou americkou technikou.
Fighter s motorem z Viperu je naprosto něco úžasného :yes: :yes:
Pekelná Micinka
2
Sry, ale ne. Když nemáš vlastní motory a i vzhled je diskutabilní... Ten Fighter je ošklivej, první auta smíchaná z BMW. "Zlaté" TVR. Nebo Jensen. Tahle fotka asi tak nějak vystihuje, v čem v mých očích Bristol zaostává. [odkaz]
gil54
0
No, jestli to bude číst inspektor Lynley, tak z tebe nebude mít moc radost. 😄 [odkaz]
Anonym
1
Blenheim je hezčí až 2 s kulatými světly a pak 3.
Cizí motory používal(á) za mlosériových výrobců kde kdo, DeTomaso, Lotus, AC, Caterham atd
Pekelná Micinka
0
A čtyřka je vyloženě gól... >😁 To musím uznat, že pak je i Fighter vyloženě krasavec. Ostatně většina britských aut, aspoň těch malosériových, byla pěkná do doby nástupu plastových nárazníků, Bristol je "divný" proporčně už i u některých starších modelů a od 80. let to je vyloženě pro silné nátury. Vezmu-li k tomu fakt že to ještě stálo na motorech od jiných značek, pak nevím, co by mě mělo lákat ke koupi. Neřku-li, že by mi to pan Crook ani prodat nechtěl.
Anonym
1
4ka neexistuje. Skončilo to typem 3 v roce 2009 >😁
[odkaz]
Mě se tolíbí, ta dlouhá kapota je zvláštní, ale to tomu dodává to kouzlo. Hranatý světla tomu ovšem nesluší
Pekelná Micinka
0
Nejsem odborník, ale asi šlo o vizi, jak by mohla vypadat. [odkaz]
Hotwire
0
Fuha no kebyze tam nieje napisane ze je to Bristol tak to tipujem na nejaku nepodarenu napodobeninu z Ciny alebo Indie. 😲
gil54
0
.
Anonym
0
[odkaz]
Pekelná Micinka
0
No nevím no. Je to takový ošklivější Saab. Z mého pohledu tady na těch fotkách je tak nějak to lepší z jejich produkce. [odkaz]
Hammunasakra
0
Sry ale jo 😉
Dinar
3
Bristská noblesa s americkou, protože levnou a dostupnou, technikou. Tak je to správně, Bariku. 😉
Anonym
1
Hlavně spolehlivě a jednoduše servisovatelnou 😄
Nejlepší bylo, jak přišel do Kensigton High Street jeden potencionální kupec, avšak když viděl pořadník, byl poněkud netrpělivý a žádal, jestli si nemůže připlatit aby pár lidí předhěbhl. Na to Crook suše odvětil, že Jaguary se prodávaj přes ulici a aby nezacláněl. Borec >😒] >😒] :yes:
Pekelná Micinka
0
Čímž zájemci prokázal obroskou službu a možná tak po světě začal jezdit jeden další krásný E-Type nebo XJS.
Anonym
1
spíš XJS nebo XK....
Každopádně já mam k Bristolu sympatie.
Anonym
1
sám výrobce udává 14 ks na svých weobých stránkách a kdo jiný než výrobce by to měl vědět. Takže vyrobeno bylo 14 ks, ten poslední, dosud neregistrovaný s najetými 70 majlema byl prodán nedávno
Britská noblesa se spolehlivou americkou technikou.
Fighter s motorem z Viperu je naprosto něco úžasného :yes: :yes:
Cizí motory používal(á) za mlosériových výrobců kde kdo, DeTomaso, Lotus, AC, Caterham atd
[odkaz]
Mě se tolíbí, ta dlouhá kapota je zvláštní, ale to tomu dodává to kouzlo. Hranatý světla tomu ovšem nesluší
Nejlepší bylo, jak přišel do Kensigton High Street jeden potencionální kupec, avšak když viděl pořadník, byl poněkud netrpělivý a žádal, jestli si nemůže připlatit aby pár lidí předhěbhl. Na to Crook suše odvětil, že Jaguary se prodávaj přes ulici a aby nezacláněl. Borec >😒] >😒] :yes:
Každopádně já mam k Bristolu sympatie.