Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Štěstí v neštěstí: Majitel první nabourané Mazdy MX-5 ND dostal od automobilky nový kus

15 komentářů

Bully_
Zase pokud nedala prednost, byla to na rozdil od tohoto pripadu jeji vina.
Kazdopadne s autem bych nevyjel bez pojisteni a u noveho auta (ev. zanovniho nebo draheho) je normalni si zaridit pojistku bud bez spoluucasti, nebo spis rovnou s nahradou bouraneho vozu za novy. Ale je to od toho dealera Mazdy pekne gesto, navic reklama k nezaplaceni >😁 :yes:
solaris1
pekne od mazdy, a musim povedat ze mazda mx-5 je podarene male sportove auto, paci sa mi :yes:
Uživatel_5340709
Ha, ha a jak to bylo dál? 😄 Vzali. nevzali.................................…
sokar6666
Znám případ z Vyškova, kde čerstvá majitelka fabie vyjela z autosalonu, nedala přednost a tak po bouračce mohla zacouvat rovnou do servisu. ;-\ Ujela tak 50m.
milanSUV
Tak jestli ta nehoda nebyla chyba majitele Mazdy, tak to zaplatí pojištovna, takže jediná smůla by byla delší čekání. Nebo mě něco uniklo?
6B6
Jak vstřícně se chová Mazda k majitelům je např. na mazdaklubu v sekci CX5, problémy s opotřebením vahadel, následným řetězením poruch a ochotou Mazdy to adekvátně řešit. Takže informace jsou. V rozvojových zemích se Mazda chová nepatrně jinak. Jinak je to hezké auto.
Wolfsteen
se tak zachoval i naše Mazda. Já sice ujel "jen" 770 km, když mi paní nedala přednost a skončil jsem s nepojízdnou trojkou 😒 Havárie si nese následky dál a servis moc neví co s tím 8-s
Nicco
Dedek ma vyhodu v tom, ze je American, respektive soucasti obrovskeho trhu, na kterem chce Mazda uspet a je to urcite skvela reklama. Doted jsem ani netusil, ze nejaka MX5 existuje nebo se prodava. Zitra tam maji, hlavne v tom dilerstvi, 20 novych zajemkyn.
fOE
To s tou reklamou k nezaplaceni vysvetluje to "pekne gesto". 😉
skejpa
Delší čekání a bouraný automobil...
figurka
To je sranda a provokace a nebo to myslíš vážně ?
Pallermo
Tam zalezi na pojitce a taky na tom, zda to uznaji jako opravitelne, z casti vymenitelne a nebo rovnou totalka. Tak nevim co se resi 😄 Znamej mel totalku do 3 let, ze dostane novy vuz. No po roce a pul mel totalku a vydelal na tom, jelikoz zacli delat novy model vozidla a cena jeho vybavy odpovidala skoro stejne vybave noveho modelu. Priplatil si akorat 15000 za lak. Jinak jedná se o toyotu avensis.
Nicco
Uz si vzpominam, to je jakoze ten projekt s Fiatem(Alfou), u nej je vsechno fikce, tak jsem myslel, ze i ta Mazda je fiktivni >😁
Pallermo
Jestli jste to netusil do ted, tak co delate na auto.cz 😄 prohlizite reklamy okolo stranek? snad kazdy mesic se tu o MX5 pise a jen tak to neprehlednete.
Ondore
Poprosil by som redakciu, keby aspoň občas zaraďovala obdobné články aj z našich končín, ďakujem. :😉