Ekonomika
Neuveriteľné číslo, 600 dealerov, takže jeden priemerne predal 29 áut ročne. Niečo cez tisícku USD na jednom, tomu hovorím kšeft. Chlapi, takto sa žije americký sen...
...prodalo se pouze o 3,2 % vozů méně než v roce předchozím, celkem 223.128.
Těch 17.577 je za prosinec, takže tak zle na tom zkřížený motyky ještě nejsou.
Těch 17.577 je za prosinec, takže tak zle na tom zkřížený motyky ještě nejsou.
Už som sa vystrašil, to vieš, je tá kríza... Tak som mrkol na celkové čísla, veď oni sa predávajú rovnako dobre, ako prémiovky BMW a Lexus, t.j. z toho vyplýva, že VW je prémiovka!
V americe se říká, že když máš VW, tak máš práci... Nebo to byl Cadillac? >😒]
To si je jako spravujou doma sami?
Ne Johne, to je takový pořekadlo. Něco jako bez práce nejsou koláče a tak podobně.
Podle zkušeností to je jinak.Zaměstnaný jsem byl vždy a tak když jsem měl stodvacítečku práce jsem měl dost(hodně mě to bavilo),jakmile jsem jí prodal,koupil jiné auto(podstatně spolehlivější),zaměstnání přitom stejné,práce najednou ubylo.Čím to? 😉
Ja som pôvodným vzdelaním elektro, tak mi prepáčte dlhšie vedenie a jazykové nepochopenie. Johnne, dobrý joke! :yes: 😉
To mi znie ako slogan 60-tych rokov a to naozaj nepamätám 😉 A možno to amíci vravia odvtedy, ako sa Presidential State Car stal "Cadillac One" 😄
Tak to nevim, ale určitě to mělo něco společnýho s určitym "postavením" majitele. Dneska se to už moc nepozná, možná snad podle barvy pleti a tepláků řidičů.
Já tam byl přes 2 roky a nikdy jsem nic takovýho neslyšel. Vlastně jsem tam, kromě pár VW veteránů, žádnýho VW neviděl. Amíci nad ním ohrnovali nos.
Nejde o to, jak si tam byl dlouho, jde spíš o to, jestli si nemyl nádobí někde s mexikáncema na černo, tak bych tě spíš tipoval, ale podle tvýho věku, jak ho tady prezentuješ svejma výlevama, co se musí i vymazat.Tebe bych tipoval, že jako ilegálové tam byli spíš tvoji rodiče.
Ja myslel ze VW prodava jako Ford v US lidova auta. Tak nemusi mit golden card aby jsi je videl.
Mozna ti leze ta premie od MB uz poradne na mozek.
Mozna ti leze ta premie od MB uz poradne na mozek.
Podívej se na můj původní příspěvek a netahej sem svoje fordovský emoce, který nemaj nic společnýho ani s Fordem a ani s VW.
Asi oba víme, co si tu mrtvej výtahář kompenzuje. Tak zamindrákovanýho jedince, aby člověk pohledal.
Myslis ten "Nějak nechápu o čem mluvíš." >😁 >😁 >😁
Meli ti u Mercedesu vymeni i mozek.
Meli ti u Mercedesu vymeni i mozek.
Je vidět, že ti je politika Mercedesu cizí, což je pochopitelný. Tebe evidentně nenechali ani lízat skla showroomu.
Mas pravdu nejsem cilova skupina Mercedesu co potebuje lizat pri cekani cely den na servis skla na showroomu. >😁
Ale rád bys, viď?
On určitě ne! 😄
Doufám, že sis všimnul, jak se přepisujou příspěvky... Blbý za blbější, ale ty o kterých si to myslíš to určitě nejsou.
Doufám, že sis všimnul, jak se přepisujou příspěvky... Blbý za blbější, ale ty o kterých si to myslíš to určitě nejsou.
Ne diky. Dej si sam >😁
Tenhle smysl pro humor dávají u Fordu v základu nebo sis za něj připlatil?
Potrebujes koupit?
Ne, kdybych náhodou někdy omylem zabloudil k Fordu, tak ať vím čemu se vyhnout.
Vyhybat se nemusis. Bude to asi pro tebe prekvapeni ale oni prodavaji totiz jen auta.
To nedokážu posoudit, moje auto si na servis vyzvedávaj u mě doma.
Dojede Pierro se svým stodvaciáškem a tvou stopětku dáte dokupy >😁
Evidentne te nechaji lízat jen doma >😁
Tebe asi často a téměř kdekoliv, co?
Začíná to vždy větou "Vyliž mi pr**l!", co? >😁
Začíná to vždy větou "Vyliž mi pr**l!", co? >😁
Jó chlapče, to je svět, co? 😉
JJ je to hruza >😁
Musíš se s tim naučit žít...
Ja to nepotrebuji jako ty...
Mohu-li ti odborně poradit, tak bys potřeboval iod, hodně iodu. Již z psané formy tvého vyjadřování jde poznat, že trpíš jeho nedostatkem.
...prosím vás nechte toho, neperte se. To nemá za mák smyslu, co tady dělate. No to jste družstevníci?" >😁
Já teda družstevník jsem >😁 A v neposlední řadě rád podporuji počet přístupů na tyto stránky a tím vlastně zvyšuji jejich popularitu, příjem z reklam, atraktivitu a v neposlední řadě možnost komunikace i s některými mémě zdatný spoluobčany a kajakáři ze severských zemí! >😁
Konecne jsi rekl neco chytreho :yes:
Ano, to je jméno tvýho Forda.
já su snad blbé nebo co, celý večer čučím na bednu a taková krásna diskuze mi unikla 😉
Jsem zvědav, jaké roční prodeje v USA za 2008 vykáže Ford, vsadím se, že bude mít pokles více, než VW 3,2%. :-!
Ford porad prodava v US tak 7x vice vozu nez VW.
Tak ze se hloupe radujes jen ty a VW a placaji se do prsou s -14,4 % >😁 >😁 >😁
Ty v tom máš zmatek stejně jako v makovici. >😁
PS: VW německá vláda zachraňovat nemusí. :-!
VW německá vláda zachraňovat nemusí. >😁 Zatim. >😁
US vlada Ford taky ne. Jsi nejak pozadu >😁
Ještě tu napiš, jak je na tom finančně Ford dobře a potrhám se smíchy.
Ti jsi fakt ještě asi nevylezl ze školky. Procenta nechápe, důsledky propadů... No z tebe musí mít doma velkou radost, fakt ses jim povedl. >😁
Ford uvedl, že okamžitou pomoc nepotřebuje.
[odkaz]
"Ti jsi fakt ještě asi nevylezl ze školky. Procenta nechápe, důsledky propadů... No z tebe musí mít doma velkou radost, fakt ses jim povedl."
To sedi presne na tebe.
Tak se aspoň koukni, že u VW směšných 14% FOrd válcuje svými 33%.
Roční fordův pokles 19,7% u VW 3,2%.
Nemám obavy, že bys to pochopil.
:-!
Tak ze kdo ma v hlavince vymeteno ty joudolito.
Ty si fakt výstavní blbe*ek. >😁
cura*cku. >😁
Jen hlupáci se smejí sami sobě. 😉
Mokrý hadry se fasujou vlevo za vrátnicí. :-!
To jsem nevedel ze VW uz planeji i propady % :yes: :yes: Dobra zprava
Ještě něco napiš, ať se pobavíme. Tvoje hloupost je monumentem zdejších diskuzí.
Sporadicky úspěšný model je neprodavanejsi auto v US xy let 😉
No ty už fakt nevíš kudy kam. >😁
Máš asi všechno malé, sebevědomí, IQ, slovní zásobu a kdoví co ještě... >😁
Když ti ten shora nenadělil, tak to máš těžký. Ale radu ti dám, čím míň budeš psát, tím méně budeš tady všem ostatním pro smích. :-!
A jeste mluvit sam o sobe jako o nejake vecine 😉
Tvoje lidská blbost je nekonecna.
Bijte je Pražáky! Hanba Sparta!