Novinky
Egi
5
A píší o automobilce Toyota a nebo o celém koncernu Toyota zahrnující značky Toyota, Lexus, Scion, Daihatsu a Hino?
Přejít do diskuze
"Německý koncern Volkswagen překonala v pololetí v prodeji vozů japonskou Toyotu a vůbec poprvé se stala nejprodávanější automobilkou na světě."
Německý koncern Volkswagen překonala... a stala se...
(platne v case odoslania prispevku).
Německý koncern Volkswagen překonala... a stala se...
(platne v case odoslania prispevku).
Jasně, mně jde o to, že v tý původní zprávě tu informaci, že jde o celej VAG, snadno dohledáš. Tady ne.
Ale ono jde o prd, akorát mám nějakou rejpavou😊
Ale ono jde o prd, akorát mám nějakou rejpavou😊
"Volkswagen AG said earlier this month that it sold 5.04 million vehicles during the same period."
Asi německé rody >😁
A ještě používání slov "koncern" a "automobilka" jako kdyby to byla záměnná slova.
A ještě používání slov "koncern" a "automobilka" jako kdyby to byla záměnná slova.
Jen jsem chtěl dodat, že motory držáky už snad VW ani vyrábět neumí, takže dle mého VW klesl kvalitou níže než Toyota...
Jak prosím? Kvalita a VW, to snad ne.
Design, unylý, pardon nadčasový.
Když jiná automobilka dělá nadčasový auta, tak je to unylé, bez nápadu a tak, ale VW ne, to je pěkné..
Kvalita u VW to je výsměch. Že si něco pamatuji, ale nikdy jsem neměl tak nekvalitní výrobek jako vyráběl a vyrábí VW. Netvrdím, že všechny automobilky patřící pod křídla VW, ale samotný VW.
Přístup koncernu VW k zákazníkovi to je kapitola sama o sobě. Zažil jsem na vlastní kůži.
Design, unylý, pardon nadčasový.
Když jiná automobilka dělá nadčasový auta, tak je to unylé, bez nápadu a tak, ale VW ne, to je pěkné..
Kvalita u VW to je výsměch. Že si něco pamatuji, ale nikdy jsem neměl tak nekvalitní výrobek jako vyráběl a vyrábí VW. Netvrdím, že všechny automobilky patřící pod křídla VW, ale samotný VW.
Přístup koncernu VW k zákazníkovi to je kapitola sama o sobě. Zažil jsem na vlastní kůži.