Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen v pololetí poprvé prodal více vozů než Toyota

18 komentářů

Aoyagi
Píšete o automobilce Volkswagen nebo o koncernu VAG?
Joab
Přece bys nečekal, že to přeložej správně😊
[odkaz]
webpaja
I výchozí zpráva píše v titulce o Volkswagenu...co je za problém?
Joab
"Volkswagen AG said earlier this month that it sold 5.04 million vehicles during the same period."
webpaja
Píšu v titulce...
Joab
Jasně, mně jde o to, že v tý původní zprávě tu informaci, že jde o celej VAG, snadno dohledáš. Tady ne.
Ale ono jde o prd, akorát mám nějakou rejpavou😊
Egi
A píší o automobilce Toyota a nebo o celém koncernu Toyota zahrnující značky Toyota, Lexus, Scion, Daihatsu a Hino?
lled
Vse, maj to na ofiko strankach vcetne krasnych tabulek.
"Německý koncern Volkswagen překonala v pololetí v prodeji vozů japonskou Toyotu a vůbec poprvé se stala nejprodávanější automobilkou na světě."

Německý koncern Volkswagen překonala... a stala se...

(platne v case odoslania prispevku).
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
Nadšením to až tak nebylo 😄 . Každopádně díky za upozornění 😉
Aoyagi
Asi německé rody >😁

A ještě používání slov "koncern" a "automobilka" jako kdyby to byla záměnná slova.
Ja Prvni 123
.. a navíc to není poprvé!
Prý první pondělí v březnu už to tak bylo taky...
😉
Ada je zase tady
Myslím, že to nikoho moc nepřekvapuje. :-!
samdoma
Jak prosím? Kvalita a VW, to snad ne.
Design, unylý, pardon nadčasový.
Když jiná automobilka dělá nadčasový auta, tak je to unylé, bez nápadu a tak, ale VW ne, to je pěkné..
Kvalita u VW to je výsměch. Že si něco pamatuji, ale nikdy jsem neměl tak nekvalitní výrobek jako vyráběl a vyrábí VW. Netvrdím, že všechny automobilky patřící pod křídla VW, ale samotný VW.
Přístup koncernu VW k zákazníkovi to je kapitola sama o sobě. Zažil jsem na vlastní kůži.
Bobanus
Jen jsem chtěl dodat, že motory držáky už snad VW ani vyrábět neumí, takže dle mého VW klesl kvalitou níže než Toyota...
Gvick2
Logicky, čím nekvalitnější auta děláš, tím víc se kupují.
Aoyagi
To by kvality Toyoty nejdřív ovšem musel někdy dosáhnout. Nebo se aspoň přiblížit.
samdoma
VW vyráběl motory držáky, když je vyráběl podle Tatry a i ty šulil. Potom už nic.