Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Honda Insight: Nové fotografie sériového provedení

30 komentářů

Mě taky ne. Dokonce záď považuji za nejméně přitažlivý prvek na voze... ;-\
Přesně tak. Kombinace liftbacku a kombi, která je i kombinací nudy a ostrých hran...
prejt
Tím by ještě Insight získal na ohavnosti, ale je to věc názoru. Já zastávám ten, že každé dosud představené hybridní auto je obluda. A asi se to jen tak nezmění. Možná se dalo dívat tak maximálně na první Prius z roku 1997, ale taky to nebyl žádný krasavec.
GTI
>😁 NO, je to tedy rána, fakt na klubobou komoru.
Navtech
I hoši z klubu... koktaj >😁
GTI
Chvalme Hondu za tohle auto, ano, Honda si nenechá vnutit evropské pojetí designu a umanutě razí specifickou vizuální cestu. Nevím, co na to hoši z klubu, King raději nanapsal ani slovo, no, pro mne je to otřesné. Ale to je proto, že inklinuji k evropské škole. K jaké jiné, jsem evropan jako poleno. Japonští kluci ovšem určitě jásají, jistě, my také jásáme nad novým Golfem, třeba. A tak je to správně.

No... to je rána. Počítám, že hoši v klubu kloktaj saké...
Ricardo
Civic je pěknej, Accord ještě víc. Tohle jede na posobné vlně ale zadek co je kombinací liftbacku a kombi mě moc nesedí ;-\
No, podle spelulací bude mít zase dva světlomety (namísto jihlaváckého pásu). Jinak spekulačka vypadala stylově, uvidíme v sérii...
Na těch nejavangrardnějších bruslích ve vesmíru... >😁

U této Hondy nepochybuji (v mysli některých lidí) o jakémsi cool charakteru, mě se nelíbí její disproporce, celkový styl i filozofie designu a karoserie obecně...
Navtech
Jasně, jezdili bysme na bruslích >😁 Ta Honda mi celkem nevadí, možná je to tou barvou, dal bych nějakou měňavou metlu a je to coool
Tak zase nějaký uveřejni.
Myslíš, jako já? Po stránce, designu, kdybych se do toho obul, nejezdily by automobily, ale...nevím, jak to definovat 😄
Navtech
Há há.... Civoš už pěkně a agresivně vypadal a jak to dokázali zmršit... u příští generace je podle sinusiody na forhontě zase šikmookej hnus, nebo ne?
Navtech
Já mam naklohníno na 100 let, ale podle tý Hondy na to "dizajnéři", jako ty pěkně se.r.ou >😁
Hmm, ukaž nám nějakou z Tvých básnických sbírek... 😉
Já jsem si to hned myslel, že se ozveš.
Co okouníš? Upaluj uklohnit nějakej ten supersport... >😁 😉
...chyť všechny... >😁

Designéři Hondy z celkem zajímavé studie (i když i zde bych měl nemalé výhrady) udělali překobinovaně - nenápadité auto. O technickém potenciálu modelu nepochybuji, ale kdybych si měl vybrat auto čistě podle designu, mrknu se přeci jen jinam...

Honda, když se snaží, umí navrhnout vcelku povedené auto. Celkem kladně hodnotím Civic (bože, hlavně né sedan... 8-s - rozkydlá karoserie s titěrnými převisy a totální disproporcí...). Hatchback je futuristicky přitažlivý, což mu ale mnozí zazlívají. Jsem zvědavý na novou generaci modelu. Jestliže současná generace stanovila laťku odvahy natolik vysoko, jak bude vypadat její nástupce?... 😄 (viděl jsem spekulace a příď působila mnohem konvenčnějí)
Navtech
Když tě čtu, tak mám pocit, že tě učil češtinu nejaký opatrný politik, který je opatrný na svoje výroky >😁
Hammunasakra
Mne TAKÉ neUCHVÁTILA, ale že TOTO jeden ze SMĚRů vývoje - to "jistojisté" zdá se (mi)
Navtech
U tebe mě to vůbec nepřekvapuje >😁
Hammunasakra
To já tedy NEni SU! 😄
PS: Ale již celkem DLOUHO zde žiji a "užívám" si 😉
Tato Honda mě nijak neuchvátila... ;-\
Musím říct že je to nádherné auto. Je totiž nutné si uvědomit jednu věc. Honda prohlašovala, že chce udělat levný hybrid vycházející z FCX Clarity, nevěřila jsem tomu, ale je to tak. Takže na to, že to má být "Levný auto", to vypadá až skara moc dobře. Uvidíme eště jaký poměr cena/ výbava, bude mít na českém trhu....
Navtech
Ty nebudeš původem z Československa, že?
Hammunasakra
Já tedy ZNÁM "vyjímečné" vozy, co "chnusné" nejsou ni náhodou 😉
A když toto "chnusné" se vám jeví, které na OPAČNÉ straně vašich hodnocení leží? 😄
PS: Já se tedy chvilku na onu "beztvarou hrču" dívala ... a dobrý - nic mi (zatím) není .. 😄
Navtech
Klídek, neměj strach, že by to jezdilo kolem tebe ve velkym množství při cestě na šichtu. Já si pamatuju nějakou vínovou studii a to jsem si říkal, že ty auta začínaj vypadat, jako ty z těch sci-fi filmů. Hele, pořád jsou tu auta k nakousnutí, jako BMW, nebo Mercedes >😁
Klaudius
...prečo musí byť výnimočné auto zakaždým aj výnimočne hnusné? Beztvará hrča plechu, veď sa na to nedá pozerať...
Hammunasakra
... no to je možná trochu "přehnané", ale "funkční" zajímavé auto to (určitě) je. KLIKY mi zas tak "dramatické" nepříjdou, já bych spíše ještě zadní kola "zaplechovala" - když už auto s aerodynamický designem, tak PROČ ne "pořádně" 😉
Hammunasakra
... řekla bych já. A HLAVNĚ na designu vozu přeci až tak NEzáleží 😄, jsou DŮLEŽITĚJŠí věci. A tenhle "celek" by mohl "celkem" fungovat ... :yes:
Vzhledově "krásná" auta sice jsou (třeba Bentley Continental GT), tam mne ale zase trochu "zklamal" motor, takže ono je těžké ...
prejt
Hlavní nevýhodu hybridů představuje design. Prius není žádný krasavec, Insight jej hravě překonává. Celkový dojem ještě zhoršují detaily jako dveřní kličky. Vlastně kliky, spíš megakliky v historickém pákovém provedení. Zaráží mě zadní boční dveře. Jsou jen pracně okopírované z Méganu II, nebo rovnou kradené?
pokazili trochu len predok (skoda), ale inak je to prvy hybrid, ktory ma hybridny dizajn (tym myslim obetovane klasickejsie tvary na co najlepsie Cx) a da sa na to pozerat.

Skor bude zaujimave, aky konkretny ten hybridny pohon bude a kolko to bude stat...
Teda musím říct, že ten koncept pořádně zmršili. >😁 :no: