Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Škodě Auto v prvním pololetí letošního roku vzrostl provozní zisk i tržby

15 komentářů

Auto-fan
Zajimave novinky o Skode se clovek docte na aktualne.cz [odkaz]

1) Roomster II prijde na nas trh az na prelomu dubna a kvetna (prodej zacne zrejme vyjmecne na Slovensku) a bude i ve verzi Praktik (Roomster nedostane "dlouhou" verzi jako Caddy)

2) velke SUV od Skody bude mit vystavni premieru pristi rok v Parizi, Yeti II ve Franfurktu 2017

3) Seat Toledo se nedocka dalsi generace, ale nahradi ho v pristi generaci Leon sedan.

4) Skoda uz nebude pro urcite trhy nabizet odlisne modely (viz. Polo sedan/Rapid pro Indii) ale modelovou paletu sjednoti.
Egi
Doplnil bych jen to, že s Toledem skončí i Rapid liftback a zůstane jen Spaceback, který doplní další karosářské varianty, nikoliv však liftback či sedan
Auto-fan
Docela zajimave rozhodnuti od Skody, kdyz v Cine a Indii jsou sedany nejprodavanejsi.
IPace
v Cine jsou nejprodavanejsi takova ta jejich MPV a mikrododavky , treba tohle [odkaz]
Auto-fan
Jo ok mas pravdu, ale sedany tam tvori podstatnou cast prodeju.
JGucci
Tady te nekdo nemá rád, kdyz vsechny tvoje prízpevky bezduvodne mínusuje 😲
Auto-fan
Pokud sem clovek da odkaz na nejaky zajimavy clanek bez vlastniho osobniho komentare a dostane za to palec dolu, tak to muze byt jen od nejakeho zdejsiho antiskodovkare , to je zde uz uplne normalni a vubec mi to nevadi 😉
holden_holden
bylo by fajn kdyby se pri najeti mysi na palec ukazalo kdo jak hodnotil. takto to funguje napriklad na ihned.cz
IPace
ja bych to zrusil uplne, podle me je to nesmysl takto hodnotit posty
holden_holden
zahadne se zde objevuji palce nebo je nekdo maze, coz by zmizelo.
XTad
Rapid lift bude nahrazen spacebackem? To je zvlastni. Takze takovy levobocek vlastne nahradi to, co melo byt novym smerovanim automobilky...
twistedTSD
Ou, tak konec liftbacku mě docela mrzí...Na druhou stranu předpokládám, že pokud bude primární karoserií hatch, tak již nebude vypadat tak nepřirozeně.

U Toleda ale ani nechápu, proč se vůbec dělat začalo.
Auto-fan
Taky mi prijde, ze konec liftbacku je skoda...Egi pise, ze Spaceback doplni dalsi karosarske varianty - ale jake, kdyz ne sedan a liftback? Mozne je Combi, ale pise v mnoznem cisle, takze jeste neco schazi, ale Coupe to jiste nebude 😄

Ono je taky mozne, ze pristi Spaceback bude na podvozku z VW Golf (samozrejme pouze s pevnou zadni napravou a interier z levnych plastu) a pak by liftback nedaval u Skody moc smysl, kdyz je tu Octavia - ta ma sice delsi rozvor, ale rozdil by nebyl tak velky.
Emel
Kombi by bylo ideální, to je přesně to, co si průměrně majetná (čti relativně chudá) česká rodina žádá. Pro rodinu bych vzal raděj lift než hatch...
Emel
Patřím k těm (myslel jsem že je nás menšina), kterým se lift líbí víc než hatch... ale i tak si nemyslím, že by hatch působil nějak nepřirozeně.