Takže neshodili maskování, ale nainstalovali si Photoshop
m.z.
0
Budu věřit, že u předního nárazníku se fanoušci sekli, ten vlnolam ve spodní části, se mi jeví jako dosti hnusný.
white label
0
Taky mi tam ten "labyrint" moc nesedí. A nelíbí se mi ani to provedení "nafouknutí" zadního blatníku kolem zadního kola.
boost.
0
Já jsem koukal na video, kde je přední nárazník bez jakýchkoliv přídavných plastů na zmatení okolí, a ty rendery mi přijdou celkem reálné.
AUDIRS6
0
a tie zadne blatniky si videl ? Maju byt take "napuchnute" 8-s ?
Ten "votrelecky" predok je ale tiez az prehnany... :-!
boost.
0
Jj, vypadá to, že budou ve stylu M4.
Jako s přední částí souhlasím. Taky na mě působí "overdone."
Co je zajímavé je, že M2 nebude mít adaptivní podvozek.
white label
0
Na tom bych nic moc zajímavého neviděl, spíš by mi to chybělo, tím spíš, že má být sériově na 19".
boost.
0
Čekal jsem tu option, ale to neznamená samozřejmě, že to je ihned špatně.
Podle mě to na 19" hrůza nebude ani náhodou. Furt lepší než na RFT. >😁
white label
0
To jo, 19" RFT bez adapt. podvozku by to docela "pohřbily". 😉
boost.
0
Co jsem se dočetl, tak pasivní podvozek u M3 se rovná adaptivnímu v režimu Sport.
fOE
0
Podle me je to prestrelene oboje, jak predek tak zadek. Ona ta maskovaci folie fakt funguje a jednoduse maskuje a tohle podle me ten co to upravoval trochu prehnal. A uprimne doufam ze mam pravdu, bo se mi to vazne nelibi.
boost.
0
[odkaz]
fOE
0
Ano, to jsem videl, ale stejne mi to na tom renderu zde neprijde prostorove spravne. Ty linky jsou zrejme, ale podle me nebudou tak trcet do prostoru, aspon to na tom maskovanem aute tak nevidim.
white label
0
Tomu předku bych i docela věřil, ale u těch zadních blatníků doufám, že tady PS přestřelil.
gil54
1
Óóóó......žasnu.
¨
Nezávislí grafici, ani X-TOMI už nedrží, tak to zkoušejí s fanoušky. Respektive s fotošopem.
Proboha proč ? Nemá to žádnou hodnotu, jen to ubírá drahocenný čas. ;-\ A mně osobně tyhle jalové hrátky s čtenáři vadí už delší dobu. Méně je někdy více. :no😒br />
Je to jen jiná varianta .....první skici,.... je tohle vzhled nové generace? ....bude vypadat takto ? ....nezávislí grafici.....
Uveřejnit fotku zamaskovaného prototypu je zcela ok. Ale tohle je v mých očích hůj. A nebojím se, že bych mohl dostat dištanc, chcete-li ban.
Wolf45
0
Kde se daji sehnat takove pekne polepy? Mozna by tim muj pasik 3bg prokouknul >😁
Ten "votrelecky" predok je ale tiez az prehnany... :-!
Jako s přední částí souhlasím. Taky na mě působí "overdone."
Co je zajímavé je, že M2 nebude mít adaptivní podvozek.
Podle mě to na 19" hrůza nebude ani náhodou. Furt lepší než na RFT. >😁
¨
Nezávislí grafici, ani X-TOMI už nedrží, tak to zkoušejí s fanoušky. Respektive s fotošopem.
Proboha proč ? Nemá to žádnou hodnotu, jen to ubírá drahocenný čas. ;-\ A mně osobně tyhle jalové hrátky s čtenáři vadí už delší dobu. Méně je někdy více. :no😒br />
Je to jen jiná varianta .....první skici,.... je tohle vzhled nové generace? ....bude vypadat takto ? ....nezávislí grafici.....
Uveřejnit fotku zamaskovaného prototypu je zcela ok. Ale tohle je v mých očích hůj. A nebojím se, že bych mohl dostat dištanc, chcete-li ban.