Motorky
kundalini_it
2
Aspoň z televize vidno, že motoristické závody umíme pořádat. Krásná návštěva a závody?Pokud Lorenzo vyhraje kvalifikaci tak dopadne závod jako v Brně. Ale stačí aby se podíval do provozu tak je poloviční 😉 takže já stále věřím v titul pro kudrnatého boha z Itálie. A gratulace organizátorům: takhle nádherné trofeje jsem dlouho neviděl a ty vavřínové věnce byla třešnička na dortu :yes😒br />
A snad už konečně skončí průtahy s pořádáním závodu a udělá se pořádný úklid. Tenhle závod musí zůstat, nebo budeme pro smích široko daleko.
Přejít do diskuze
No ono by chtělo, když už ,novou celou budovu a z ní východ na pódium jak je to běžné. Ale chce to money.
Tak pozor, to už je hodně sexistický 😉 v (tuším) Anglii už holky zakázali na startovním roštu, jako urážku žen a ponižující práci.
Pokud chceš pořádné pódium zajeď si do Monzy....já už se tam chystám dlouho, ale dnešní F1 mne k tomu moc neláká...
Pokud chceš pořádné pódium zajeď si do Monzy....já už se tam chystám dlouho, ale dnešní F1 mne k tomu moc neláká...
Škoda, že se valemu nezadařilo. Líbí se mi, že dávají ty věnce a ten pohár je překrásný. Co se mi dlouhodobě nelíbí, je ta pustina kolem pódia a to, že je téměř na zemi. Ovšem kočenky luxusní, to zase jo. Zkrátka tak nějak po česku, trochu malé, záplatuje se, ale to, na čem záleží se vždy nějak povede.
Jenže tady nejsme v Anglii. >😒] Mně přijde smutný, když je to kolem podia takový prázdný, Le Mans je sice trochu něco jiného, ale nějakou menší věžičku, která by byla více mezi diváky by si to zasloužilo.