Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rolls-Royce Phantom Nautica: Klasická jachta na kolech

16 komentářů

dewill
myslím, že stačí říct a RR to namoří klidně do piano black 😉
Anonym
až na ten odstín dřeva naprosto dokonalé
dewill
ne, aby na mne lůza neviděla😊
solaris1
no ja som zas vyznavac tabletov na pol palubky a lacnych plastov takze toto nie je pre mna.. >😁 to bude asi tym ze ja nie som cielova skupina pre toto auto.... ale co sa mi paci su zadne sedadla.. krasne >😁
_MT_
To tlačítko červené být musí, ale pouzdro černé být nemusí. Stejně tak popruh samotný nemusí být černý. Je však možná nějaký požadavek na kontrast, aby se zámek neztratil (Porsche myslím nenabízí červené pouzdro k červenému interiéru).
Emel
Mně se zas nelíbí ten zlatej popelníček, takže taky nekupuju 😉

Jo, je to paráda....
Nonsens
ten orech by potom postačil aj v síde a ďalší orech by mohol sedieť na zadnom
dewill
Pokud bych měl na RR, tak bych náročný byl a požadoval lakování karoserie do absolutní černé, pohlcující veškeré světlo😊
Anonym
Jo to jo, pro RR nebude problém dát tam jakékoliv dřevo, pokud si bude zákazník přát.
Nonsens
taký teakovejší do šeda by ladil lepšie, ale vzal by som ho aj s týmto😊
peprnik
ty cerven-cerne klipsy popruhu na zadnich sedadlech, to bije do oci, ale ta barevna kombinace zrejme bude dana nejakou normou.
vabis
Nejen to . Každé auto je v podstatě originál 😉
Uživatel_5340709
Jako že bys chtěl ušetřit za topení?
3_diamanty
alebo take juhoamericke quebračo 😉 .... rolls je predsa rolls... mozno by to tiez nebol problem .... ak zakaznik zaplati.... mne by ale postacil v rollse aj nejaky bezny orech ... nie som narocny 😉
3_diamanty
dokonalost suhlas :yes: ... hlavne ziadne lacne tablety na pol palubovky .. len drevo koza.. nadhera .. rolls je proste ina dimenzia a moc sa mi tato dimenzia pozdava

ten odtien dreva ma zrejme schvalne taku "lodnu farbu" teda "lodny odtien" ... mne sa to lubi.... :yes:
Uživatel_5340709
😉 "Money talks, bullshits walks" ................ říkají amíci.