Motorky
speedfred
1
Moto GP vypada zatiaľ super,asi vďaka dažďu.
"... Krajan Pol Espargaro si dovolil několik kotrmelců, spadl i Bradl (Aprilia) a v předposledním okruhu i náš Karel Abraham..."
Jako by někdo čekal něco jiného 😐 :no:
Jako by někdo čekal něco jiného 😐 :no:
Chlape kolik ti je? Ty snad mládneš! Doufám, že ten titul urveš!
Vale, ale tvoje angličtina? Tu by jsi si měl patentovat 😉 To mě rozesměje vždycky, jsi prostě king ve všem :yes😒br /> Opět se potvrdilo, pokud Lorenzo neujede a musí bojovat je poloviční.
Vale, ale tvoje angličtina? Tu by jsi si měl patentovat 😉 To mě rozesměje vždycky, jsi prostě king ve všem :yes😒br /> Opět se potvrdilo, pokud Lorenzo neujede a musí bojovat je poloviční.
No, za těch devatenáct let se Vale naučil. Když si člověk vzpomene, jak mluvil v letech 1996-97, ta doba, než ze sebe dostal větu, která ani moc nedávala smysl... 😄 Přízvuk má ale pořád stejný 😄
To ano. Většina italů mluví anglicky většinou špatně, výslovnost i gramatika, prostě jak to vídí přečtou. Mě jde o to, že to dovedl do dokonalosti. V jeho podání je angličtina zpěvná jak italština. Kdo nerozumí anglicky, musí v jeho podání nabýt dojmu, že mluví italsky. Ale mě se to líbí, k němu to patří 😉 :yes:
Pěkně 2. místo asi nikdo nečekal a Hanika se asi vypadal po stopách padáji >😁