Novinky
ze clovek co leze do takovy kary vleze na takovou zgerbu
... uděláme u mě casting >😁
A vítězná fotografie se mi prostě líbí. Někdy to holt dopadne tak, že prostému lidu se líbí to, co odborník strhá.... Holt život no... Chápu, že recept, strčím tam stehna, zigenovský titíky a bude vyhráno je univerzální, ale tady nezabral...
ne ze bych ti chtel brat nazor, ale co se ti vlastne libi???
vseobecne neoblibene stare auto, nad kterym i fanda bmw ohrne nos?
kompozice s koprivami?
nebo ta kypra slecna, co si odskocila ze strelnice?
tady nejde o odborne vyjadreni ke kvalite fotografie, tady jde alespon o spetku vkusu...
vseobecne neoblibene stare auto, nad kterym i fanda bmw ohrne nos?
kompozice s koprivami?
nebo ta kypra slecna, co si odskocila ze strelnice?
tady nejde o odborne vyjadreni ke kvalite fotografie, tady jde alespon o spetku vkusu...
O (ne)kvalitě fotky není třeba spekulovat, ale co je špatného na starém autě?
nerikam, ze spatneho, jen me proste neoslovuje asi jako bych nefotil favorita nebo "novou" felicii... v soutezi bych ocekaval neco zajimavejsiho, ale tady u te fotky to tak nejak vse koresponduje
koprivy, pole, auto, kocka 😉
koprivy, pole, auto, kocka 😉
Pokud je dobrý a nápaditý fotograf, dá se udělat parádní fotka i s multiplou.
No, pak tam máš fotku neobvyklé Ultimy GTR [odkaz]
a to nejsem žádný přehnaný estét, tak to mi přijde jako totálně kýčovité, až ošklivé. To radši slečnu na Z3 ( i když ničím nevybočuje z řady), než tohle.
a to nejsem žádný přehnaný estét, tak to mi přijde jako totálně kýčovité, až ošklivé. To radši slečnu na Z3 ( i když ničím nevybočuje z řady), než tohle.
Pokud je to z těhle fotek - tak předem letí z kola "ukážeme tities, stehýnka a vono to jako bude vončo..." Na takový ten plán - baba, nahota, kára - si chlap - už mám asi málo testosteronu.
Líbí se mi stará auta. Spíš si "cáknu" z jízdy starým Populárem, než novou Hi tech károu.
Sto lidí, sto chutí. Nechci se tu dostat do diskuze, jako s naší profesorkou estetiky na vejšce, kdy se mohlo dvě hodiny diskutovat o dvou tečkách na papíru a jejich kompozici. Na to nemám buňky. Osobně na mne z těch předhozených působí nejlíp. Nikomu to necpu. To je celé kouzlo...
Líbí se mi stará auta. Spíš si "cáknu" z jízdy starým Populárem, než novou Hi tech károu.
Sto lidí, sto chutí. Nechci se tu dostat do diskuze, jako s naší profesorkou estetiky na vejšce, kdy se mohlo dvě hodiny diskutovat o dvou tečkách na papíru a jejich kompozici. Na to nemám buňky. Osobně na mne z těch předhozených působí nejlíp. Nikomu to necpu. To je celé kouzlo...
Slečna bude zřejmě velmi drobná, což ale nádherně dává vyniknout křivkám M3 E46. Navíc ta závodní kombinéza je tu jaksi adekvátní - u postele by slečně slušelo negližé, ale k M3 se nemohla obléci příhodněji. V obou případech - příslib divoké jízdy :yes:
Aký to kontrast oproti výberu redakcie, kde sa na fotky dá pozerať a kde autori evidentne vedia niečo o kompozícii, práci so svetlom, hĺbkou ostrosti (aj keď i tu sú len obyčajné výcvaky, viď 5).
Skrátka nie vždy platí demokratické: väčšina má pravdu.
Hlasování je oničem, je to jen o tom, kdo jak obejde systém a nakliká víc hlasů. Takže výsledku se nemůžeme divit. Kdyby aspoň ty, kteří si dají námahu s proklikáním svojí fotky do popředí, tam taky aspoň trošku slušnou fotku - takle to je jen k smíchu ..
Výběr redakce je OK 😄
je to nedostatek soudnosti te slecny, fotografa nebo toho, kdo fotku do souteze poslal a pak zaangazoval vsechny chovance ustavu aby klikali a vitezstvi bylo doma???
at zije vitezstvi!!! a jmeno podvodnika je rovnou zverejneno...