Novinky
Ozzman
0
Delaji auto. Celkem zajímavý počin sic trochu Připomíná a7 ale ta kola jsou spíš jak pro základní verzi
webpaja
2
A ten nárazník jak pro verzi na strašení dětí 😉
Potesujuca informacia, dufal som ze silna optima bude, dost o nej uvazujem ako o nasledujucom aute. Este nech povedia cenu a bol v tom manual.
V podobným sedanu manuál? Jsi poslední pionýr...ani v něj nedoufej 😉
Zatial som o manuale necital nikde...
Blbe ale je, ze ten motor moc nevynika v nicom, dokonca v spotrebe dost zaostava za aktualnou zavedenou konkurenciou. :-! Takze maju este na com zapracovat.
Kiez by do toho dali aj nejaku 2 litrovu naftu a konecne mozu mat aj v EU lepsie vyhliadky na uspech... 😉
Blbe ale je, ze ten motor moc nevynika v nicom, dokonca v spotrebe dost zaostava za aktualnou zavedenou konkurenciou. :-! Takze maju este na com zapracovat.
Kiez by do toho dali aj nejaku 2 litrovu naftu a konecne mozu mat aj v EU lepsie vyhliadky na uspech... 😉
V jake spotrebe zaostava? Papirove?
Dyzajn Optimy fajn, ale Holt KIA. Ne že by to bylo špatný ale měli raději koupit nějakou zašlou Evropskou značku. Třeba Praga 😄
tak rozhodne sa mi paci viac ako passat ( aj ked ten je uz fakt ok a pozdava sa mi tiez ) a ovela viac ako napriklad mne nic nehovoriaci talisman .... aj interier ma optima uplne inde ako renault... to bez debaty... ocakavam ze aj v europe by sa uz konecne mohli jej predaje zlepsit... a to aj napriek tomu ze to nadalej ( z 95 percent ) bude zase o tom jednom dizli....
10-12 tisic kusov optimy by sa v roku 2016 v eu mohlo uz predat... uvidime.. samozrejme domovinou tohto krasneho auta nadalej ostava amerika a azia.... napriek tomu som moc rad ze ju u nas nadalej mame 😉
10-12 tisic kusov optimy by sa v roku 2016 v eu mohlo uz predat... uvidime.. samozrejme domovinou tohto krasneho auta nadalej ostava amerika a azia.... napriek tomu som moc rad ze ju u nas nadalej mame 😉