Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia vyvíjí pro evropský trh sportovní sedan Optima GT

13 komentářů

comper
Potesujuca informacia, dufal som ze silna optima bude, dost o nej uvazujem ako o nasledujucom aute. Este nech povedia cenu a bol v tom manual.
3_diamanty
tak rozhodne sa mi paci viac ako passat ( aj ked ten je uz fakt ok a pozdava sa mi tiez ) a ovela viac ako napriklad mne nic nehovoriaci talisman .... aj interier ma optima uplne inde ako renault... to bez debaty... ocakavam ze aj v europe by sa uz konecne mohli jej predaje zlepsit... a to aj napriek tomu ze to nadalej ( z 95 percent ) bude zase o tom jednom dizli....

10-12 tisic kusov optimy by sa v roku 2016 v eu mohlo uz predat... uvidime.. samozrejme domovinou tohto krasneho auta nadalej ostava amerika a azia.... napriek tomu som moc rad ze ju u nas nadalej mame 😉
webpaja
A ten nárazník jak pro verzi na strašení dětí 😉
BroukJ
V jake spotrebe zaostava? Papirove?
comper
Keby to bola nafta, ale k benzinu manual kludne. Ved ten sestikvalt co je v ceede by ten motor urcite zvladal.
3_diamanty
optima GT bude... uz by som to nebral ako vtip ale realitu.... on vazne bude len musime vydrzat

vidim to tak o rok na jesen ze pride do predaja.... :yes:
webpaja
V podobným sedanu manuál? Jsi poslední pionýr...ani v něj nedoufej 😉
AUDIRS6
A v akej asi ?
Alebo si ju uz testoval ? Je to zatial len cislo na papieri, ale nieco to napoveda...
Bohuzial, su firmy, ktore beru auta podla emisii CO2, no a tam sa hra prave na to, co je na papieri. No a na papieri zere aj S4 o liter menej... :-!
webpaja
Jistě...GT v paketu vypadá úděsně 😉 Takže nafta nebo základní benzín, kde jsou tvary běžný Optimy akceptovatelný. Ty čo má Kia inde >😁
Ozzman
Delaji auto. Celkem zajímavý počin sic trochu Připomíná a7 ale ta kola jsou spíš jak pro základní verzi
webpaja
Jen kvůli jakýmusi optikitu karoserie nebude zrovna ozdobou silnic. Standartní verze vypadá líp 😉
AUDIRS6
Zatial som o manuale necital nikde...
Blbe ale je, ze ten motor moc nevynika v nicom, dokonca v spotrebe dost zaostava za aktualnou zavedenou konkurenciou. :-! Takze maju este na com zapracovat.
Kiez by do toho dali aj nejaku 2 litrovu naftu a konecne mozu mat aj v EU lepsie vyhliadky na uspech... 😉
sshskript
Dyzajn Optimy fajn, ale Holt KIA. Ne že by to bylo špatný ale měli raději koupit nějakou zašlou Evropskou značku. Třeba Praga 😄