Novinky
michael.snow
6
U takové zádi je škoda, že to není liftback, z hlediska vzhledu by se nemuselo měnit nic. Vím, že je to hlavně pro USA, ale v Evropě by liftback měl úspěch.
Přejít do diskuze
Ozzman
Za konvenční interiér a i když ten předek na mne působí tak nějak všelijak, třeba HRV vypadá lépe, tak je to rozhodně změna k lepšímu... konečně!
Bubáq
První dojem: skvělé!
Dnes jsem cestou potkal Legend, poslední z importu do Evropy ([odkaz] tehdy Honda ještě dělala sportovní, technicky dokonalá a esteticky velmi zdařilá auta.
Nový Civic naznačuje, že se jeho autoři inspirovali někde u vlastního ročníku 2009. Z mého pohledu je to moc dobře: Honda by rozhodně měla hrát mnohem důstojnější roli, než jakou hraje nyní. Myslím, že tento Civic by mohl být dobrým restartem, alespoň co se pohonu a designu týče. A snad to ostatní Honda UK nepokazí...
Dnes jsem cestou potkal Legend, poslední z importu do Evropy ([odkaz] tehdy Honda ještě dělala sportovní, technicky dokonalá a esteticky velmi zdařilá auta.
Nový Civic naznačuje, že se jeho autoři inspirovali někde u vlastního ročníku 2009. Z mého pohledu je to moc dobře: Honda by rozhodně měla hrát mnohem důstojnější roli, než jakou hraje nyní. Myslím, že tento Civic by mohl být dobrým restartem, alespoň co se pohonu a designu týče. A snad to ostatní Honda UK nepokazí...
Emel
Počkej počkej, jaká Kia? Ceed I byl 2006-2012. Ceed II přišel 2012 a teď dostal lehký facelift, se kterým nejspíš vydrží další 3 roky.
Civic 9G se představil v roce 2011 (shodou okolností ve Frankfurtu), vidět nástupce za čtyři roky je brzo.
Civic 9G se představil v roce 2011 (shodou okolností ve Frankfurtu), vidět nástupce za čtyři roky je brzo.
MariAchi
Asi si budete myslet, ze jsem nakej divnej, ale tohle auto se mi libi. Neni to vylozene sedan, ani liftback, ale silueta, prid, a hlavne ten interier :yes:
TeeJay
Proč myslíš, Frankfurt už je teď minulostí. Civic najdeš snad na úplně všech webech, protože IAA je tématicky vyčerpáno. 😉
TeeJay
Když vezmeme v úvahu, že se nám představila ta nejobyčejnější karosářská verze, tak je to hodně slušný výsledek. Kupé bude rozhodně dramatičtější, to už ukázala jeho studie. Auto působí mohutně, robustně a současně dynamicky. :yes😒br />
Interiér je takový řekněme klasický, já měl tu honďáckou modernu rád, na druhou stranu působí lehce a pěkně sladěně, tak si asi zase časem zvyknu. ty dosavadní kokpity asi polarizovaly názory až příliš a dost lidí odrazovaly, přestože po funkční stránce byly výborné.
Na motory jsem zvědavý na oba, jak udělali atmosféru ve srovnání se Skyactivem a jak udělali malé turbo. 😄
Interiér je takový řekněme klasický, já měl tu honďáckou modernu rád, na druhou stranu působí lehce a pěkně sladěně, tak si asi zase časem zvyknu. ty dosavadní kokpity asi polarizovaly názory až příliš a dost lidí odrazovaly, přestože po funkční stránce byly výborné.
Na motory jsem zvědavý na oba, jak udělali atmosféru ve srovnání se Skyactivem a jak udělali malé turbo. 😄
IcePickLodger
nie, priemerna zivnost jednej generacie Civicu je cca 4 roky😒br />
https😐/en.wikipedia.org/wiki/Honda_ci…
https😐/en.wikipedia.org/wiki/Honda_ci…
pitris4
Souhlas, hned mě napadlo, že by z toho byl pěkný liftback a měla by Honda vystaráno pro Evropu
Jaros71
NE..taková KIA svůj Cee'd už za nový vyměnila!
A např. VW Golf taky VI za VII..
A např. VW Golf taky VI za VII..
Sup
Protože představili verzi pro USA může jim být IAA jedno.
Uvidíme dky představí htb vyráběný v Anglii pro EU.
Jinak mě se 8g (první ufo) líbí do dnes perfektně se v něm sedí i přístrojovka je krásná) 9g je už i na mě velký úlet.
oslavy k "normální" palubce. 8g měla pro sedan jinou palubku než pro hatchback, tak ještě s oslavy počkejte 😉
Uvidíme dky představí htb vyráběný v Anglii pro EU.
Jinak mě se 8g (první ufo) líbí do dnes perfektně se v něm sedí i přístrojovka je krásná) 9g je už i na mě velký úlet.
oslavy k "normální" palubce. 8g měla pro sedan jinou palubku než pro hatchback, tak ještě s oslavy počkejte 😉
Arese
No ten zadek je hodně zvláštní,. ale to nás nemusí trápit, Evropu zajímá hlavně hatchback a ten třeba bude mít zadek hezčí. Čumák je taky divný, ale celkově to už zase vypadá jako auto a ne jako UFO na kolečkách, což je super! Ještě by to chtělo nějaký normální přístrojový štít s ručičkovým rychloměrem 😉
Ozzman
Chceš jako říct, že se největší odborníci na automobilový dizajn z Japonska , jako jsou Honda a Toyota sesli a vymysleli Civica? No tak to bude rádi, že to auto vypadá tak jak vypadá, ještě by mohlo zase připomínat třeba kosmickou loď, nebo robota 😄 proc vlastně nestaví raketoplány? To by jim šlo 😄
Jaros71
Tak předek nic extra , jinak vypadá konečně jako opět sportovní HONDA.. 😉
Po minulém UFO modelu , rozhodně krok správným směrem..
Hlavně i interier už je normální a vypadá dobře. :yes:
Po minulém UFO modelu , rozhodně krok správným směrem..
Hlavně i interier už je normální a vypadá dobře. :yes:
Dinar
No, to je tím, že civic zase vypadá jako auto a ne jako beruška na kolečkách (sorry, UFO). Vnitřek ve stylu posledního accordu je úplně jiná káva než ten tvarový zmatek (zmetek) posledních dvou generací.
Pokud nedoprasí HB verzi nějakým jakožekřídlem přes zadní okno a podrží střízlivost sedanu, pak by mohla Evropa dostat po dlouhé době zase použitelný civic. 😉
Pokud nedoprasí HB verzi nějakým jakožekřídlem přes zadní okno a podrží střízlivost sedanu, pak by mohla Evropa dostat po dlouhé době zase použitelný civic. 😉
twistedTSD
Sedánek s pěkným chromovaným předkem (trochu mi připomíná minulý Fusion) a podivnou zádelí...Jo, to by v USA mohlo uspět. Interiér taky nevypadá zle.
Mě by ale zajímalo, zda se mu bude podobat i (evropský) hatch. Tuším, že měl Civic podstoupit globalizaci, ale v minulých generacích býval sedan dost odlišný.
Mě by ale zajímalo, zda se mu bude podobat i (evropský) hatch. Tuším, že měl Civic podstoupit globalizaci, ale v minulých generacích býval sedan dost odlišný.
twistedTSD
A s Golfem lze také těžko srovnávat, když VI plnohodnotnou generační obměnou nebyla.
3_diamanty
no sucasny ceed prisiel na trh v maji 2012..... neviem ako si to myslel... ale ceed sa nam odvtedy nejako nezmenil... prva generacia bola od 2006 do 2012 a druha generacia ceedu je od 2012 dodnes.. a tato sucasna generacia bude na trhu este dalsie 2-3 roky ...
ceed tretej generacie pride najskor az v roku 2017/2018
ceed tretej generacie pride najskor az v roku 2017/2018
DonVito
Souhlasím :yes😒br />
A dodávám odkaz na další foto😒br /> [odkaz]
Jinak mně, především zboku připomíná novou Maximu. A z tý jsem byl hotovej. 😄
Pro mě je tohle auto (a to platí i pro ještě současnou gen, kromě 1.3ky) něco jako, že člověk vlastně víc nepotřebuje, i když je to ''jen'' nižší střední..
Super
A dodávám odkaz na další foto😒br /> [odkaz]
Jinak mně, především zboku připomíná novou Maximu. A z tý jsem byl hotovej. 😄
Pro mě je tohle auto (a to platí i pro ještě současnou gen, kromě 1.3ky) něco jako, že člověk vlastně víc nepotřebuje, i když je to ''jen'' nižší střední..
Super
Toyoda
Predek je super, je krasne plasticky, ma moderni design. Zadne zaostale klasicke facelifty co se v evrope stale predvadi. Oproti dnesnimu Civicu velky posun, bude vypadat velmi moderne, pritom to ale nebude UFO design.
[odkaz]
[odkaz]
Tak na Mirai to samozrejme nema, ta uz je zase jinde, ale vypada to na spravnou cestu.
[odkaz]
[odkaz]
Tak na Mirai to samozrejme nema, ta uz je zase jinde, ale vypada to na spravnou cestu.
white label
Ten předek vypadá, jako by ho udělali ve spolupráci s Toyotou, takže se vůbec nedivím, že ho tak vychvaluješ... 😉
misak
behem Frankfurtskeho autosalonu, kde je internet doslova zaplaven informacemi o novych autech tak prestavi Noveho Civica .. 😄 nerekl bych zrovna vhodne nacasovani
Mino21
Já tam toho až tak moc sportovního nevidím (detaily ano, zejména ta příď, ale jako celek nee). Za mně naopak C9G (konkrétně tedy až verze poFL) vypadá mnohem lépe. I interiér se mi více líbí u C9G, tohle působí strašně zastarale a hranatě už teď. Takže osobně bych to hodnotil přesně opačným směrem, ale celkově bych řekl, že to bude společnost méně polarizovat.
docdan
No kdyby tu prodávali sedan v dieslu s biturbem tak bych do něj možná sel. Jinak nevím co místo accorda, když nemám rád SUV. A accord mi už stárne.
woody-alien
Čtu rychle a někdy z toho vznikaj zmatky, takže tvoje "jakožekřídlo" jsem zaměnil za "ježkokřídlo" a dávalo mi to v souvislosti se Civicem dokonce smysl. >😒] Jinak do puntíku souhlas.
Individualita
No tak prodeje tam Honda špatné nemá. Těžko říct, zda by byly lepší s evropskou verzí. Jejich marketing to má určitě zmáklé.
XTad
Acury jsou krasna auta. Jinak co jsem cetl ruzne na diskuzich, tak ani amikum se ta maska moc nelibi. Americka auta jsou vetsinou vkusna (byt hodne chromovana). To spis Japonci si mysli, ze musi auta vselijak zpitvorit, aby na tamnim trhu uspeli.
Individualita
V USA si zřejmě potrpí na tyhle předky, viz. ACURA. Takže bych čekal modifikaci pro Evropu i tady...
_Karel_
Tak na Mirai to skutečně nemá. Na Mirai naštěstí nemá (co do designu) žádné auto na z běžné produkce.