Novinky
0
OK, díky. 😄 :yes:
Přejít do diskuze
No tak, kdyby tam nebylo napsané že je to monte, myslel bych si že sleduju video z Ve stopě valašské zimy a to klidně i z minulého roku. Všechno to sedí(vozový park, sníh, zdánlivý amatérismus, auta mezi diváky). Takže teď už chápu proč se Stopě říká Valašské monte.
Tohle je ten nejhezčí Vánoční dárek jaký nám mohla rdakce auto.cz připravit. Je to nádhera škoda že že sem nezažil tuhle dobu. To byly soutěže jak se tam v zatáčce lidi válej ve sněhu když tam vylítne auto. Bezpečnost hadr ale ty pocity. Často jsem chodil k nám na Horáckou rally a užíval si řev motorů, smrad z benzínu, brzd a spojek a rychle projetý zatáčky. Nyní se tak trochu angažuju v organizaci.
Miluju tyhlety videa ať to jsou už starý Škodovky nebo Tatry a Lízy na Dakaru. Tehdá jsme byli na špici a škoda že to nemůžeme prožívat teď. Pro fanoušky našich značek, ke kterým se řadím je to nádhera.
Tahle Škodovka byla jedno z nejlepších a jednoznačně nejkrásnějších sporťáků značky. Škoda že nemohla jezdit s většími motory.
Kdo by měl ve Vánočním čase chuť, mrkněte se na můj blog. Snažil jsem se zplodit článek o tomhle sporťáku. Aspoň za ty historické fotky to určitě stojí.
[odkaz]
Miluju tyhlety videa ať to jsou už starý Škodovky nebo Tatry a Lízy na Dakaru. Tehdá jsme byli na špici a škoda že to nemůžeme prožívat teď. Pro fanoušky našich značek, ke kterým se řadím je to nádhera.
Tahle Škodovka byla jedno z nejlepších a jednoznačně nejkrásnějších sporťáků značky. Škoda že nemohla jezdit s většími motory.
Kdo by měl ve Vánočním čase chuť, mrkněte se na můj blog. Snažil jsem se zplodit článek o tomhle sporťáku. Aspoň za ty historické fotky to určitě stojí.
[odkaz]