Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Bush přiklepl automobilkám 17,4 miliardy dolarů

24 komentářů

Klaudius
Keby si trochu zalistoval v histórii firmy, vedel by si, že to bola filozofia Henryho Forda. Podnikať len s vlastným kapitálom, nikdy nie na pôžičku. Musel si za to odtrpieť veľa zlého, banky a často aj štát šli ostro proti nemu, pretože bol príliš tvrdá hus na šklbanie.
Kessatko
:yes: :yes: :yes😒br /> nechrapat tam a hadat se! >😁
To je rozumný rozhodnutí. >😁 >😁 :yes: :yes: ( :no: ) >😁
[odkaz]
[odkaz]
Hm, "tolik práce to dalo, a přitom je to taková blbost"; ten plán už totiž všichni tři CEOs samozřejmě předložili.
Tak co je kur\/a? Nechrápat tam, hádat se! >😁
_Teddy_
Jo pane, to sa podnika: najprv dostanu 17.4 miliardy dolarov, a potom do 3 mesiacov (ked sa uz dolare nenavratne rozkotulaju) maju predlozit plan, ako ich chcu rozumne vyuzit. Bush ma zrejme neotrasitelnu doveru voci automobilkam, ked im dava pozicku bez akejkolvek zaruky, ze ju niekedy este dostane naspat. Nuz, ale on je aj tak uz na odchode z toho "bieleho chlieva", tak treba este kamaratom ktori podporovali kampan priklepnut rychlo dake to "vsimne". Problem bude potom riesit uz niekto iny...
Nedostane. Nedávno se zařekl, že to zkusí zvládnout sám. Navíc on od ostatních restrukturalizaci už dávno začal a je v tomhle z velké trojky nejdál. Trochu mi připadá, že se v očích veřejnosti chce prezentovat jako ten, co nepotřebuje půjčku. A doufá, že tím získá potenciální kupce, kteří radši zvolí Ford (protože nenutí každého občana USA k tomu, aby z jejich daní byl placen neúspěch soukromé firmy) před GM a Chryslerem.
A Ford žádnou půjčku nedostane? To se bude snažit dostat se z problémů sám?
IPace
no aspon ze nemam potrebu urazet ostatni, jo a jak vis jak velkeho ho ma Dalibor, ty mu ho lestis ?
Hory
CHUDÁČKU SEMENÁŘI, PŘEJI TI DO BUDOUCNA NĚJAKOU HOLKU, PROTOŽE JAK TO VYPADÁ, TAK S TEBOU ŽÁDNÁ NEMŮŽE VYDRŽET ANI HODINU! A JÁ SE NEDIVÍM. ZAMINDRÁKOVANEJ BREJLATEJ TYP, KTEREJ BLEJE SRAČ.KY A MASTÍ SI TRIKO, BO JEHO EGO JE MENŠÍ NEŽ PÉRO DALIBORA GONDÍKA... NEZKUŠENEJ ZMETKU, JE MI TĚ LÍTO, TO JE TA JEDINÁ VĚC, PROČ SE K TOBĚ VYJADŘUJU. U MĚ SEŠ NECHUTNEJ BREJLATEJ PRIZDISRÁČ, KTEREJ NEUMÍ PŘIZNAT, ŽE JEHO NÁZORY SOU HORŠÍ NEŽ NEJVĚTŠÍ SRA.ČKY Z ŽUMPY.... TY CHUJI, BUDU JEDINĚ RÁD, KDYŽ ZALEZEŠ V TOM SVYM BURANOVĚ DO NORY A CELEJ ROK 2009 SE TADY NEUKÁŽEŠ! SHALOM, BEN ZONA!
IPace
co ma tvuj zvast tady spolecneho s mojim postem "takzvany "Bush-Tunel", v nem zmizne 13.4+4 miliardy dolaru do kapes manazeru GM a Chrysleru kteri zahadne zmizi >😒] " ? bludy a OT tu pises jen ty 😉
Navtech
A kdo by za ně tu půjčku zaplatil?
Hory
BLUD ROKU OD UŽIVATELE "SemenÁŘ": "tak to kecas, pac v AAA auta co us vlastnili a prodali neberou, takze by ho odtebe nekoupili" :no:
Hory
JÁ NA TEBE Z VYSOKA S.RU. U MĚ SEŠ UBOHEJ CHUDÁČEK, KTEREJ TADY JEN TAK VAŘÍ Z VODY. NEVĚŘIM TI ANI TY POTTEROVSKÝ BREJLE NA NOSE. KOUPIL SEM PŘED 6 ROKAMA OJETINU Z ÁČEK A ZA ROK JÍ TAM PRODAL ZPÁTKY. TO JE PRAVDA. DŮKAZ JSEM TI POSLAL. PSAL SI, ŽE SEM SI TO VYMYSLEL, NEMĚLS PRAVDU. OMLOUVAT SE NEHODLÁŠ MĚ, OMLUV SE OSTATNÍM, ZA TY ŽVÁSTY, CO PREZENTUJEŠ. """""""JEŠTĚ JEDNOU""""""" OJETINU ZAKOUPENOU Z AAA AUTO, TAM MŮŽETE BEZ PROBLÉMŮ PRODAT, STEJNĚ JAKO JÁ""""""""" NEVĚŘTE BLUDŮM UŽIVATELE "SEMENář"! KLESNUL SI NA DNO MARIÁNSKÝHO PŘÍKOPU, HLOUBŠ UŽ TO NEJDE! :no:
IPace
zadna omluva, honem si dej vyhledat vsechny me posty a pomsti se necim jako ze mam znalosti na urovni tretacka a z dovednosti automobylizmu za 5 :yes:
Hory
JÉ, TY SI MĚ ODHALIL! PÍŠU CAPSEM, JEZDIM VĚTŠÍM AUTEM, DOKONCE MÁM BOTY OD NIKE /TO NOSEJ NEJVĚTŠÍ MINDRÁCI/ A NAVÍC JSEM Z PRAHY, TAKŽE MINDRÁKŮ RÁJ. NAVÍC MÁM GLOCKA, TO PROTO ABY SEM SE NECÍTIL TOLIK MÉNĚCENEJ A JELIKOŠ SE CÍTÍM MALINKEJ, TAK LÍTÁM V 10 KM A POZEMSKÝ PROBLÉMÝ MĚ FUCKT NEZAJÍMAJ! BTW SEM TI POSLAL MAILA S FOTKAMA DOKAZUJÍCÍMA, ŽE V ÁČKÁCH MŮŽEŠ STEJNÝ AUTO KOUPIT A PO ČASE PRODAT ZPÁTKY. ČEKÁM TVOU OMLUVU, ŽE JSEM SI TUHLE STORY VYMYSLEL. STEJNĚ SE OMLUV OSTATNÍM UŽIVATELŮM ZA TVŮJ BLÁBOL, ŽE TOTO NELZE! BUĎ CHLAP! >😒]
IPace
no aspon umim vypnout CapsLock 😉
na jinych forek se tohle probyra us delsi dobu, a schoduje se spousta lidi ze je to diky komplexu menecenosti, urcite mas i velke auto vid >😁
Hory
BOHUŽEL NEMŮŽU SOUHLASIT, ŽÁDNEJ ROZUMBRADA "SEMENář" NENÍ! ZATÍM, JEHO ZNALOSTI SOU NA ÚROVNI TŘEŤÁČKA Z NÁHORNÍHO KARABACHU! :no:
IPace
nojo tak to dopada v pripadech kdy ironie neni pochopena, jasne ze sem rozumbrada :yes:
ty jsi takovej rozumbrada, viď?
Hory
PŘECE SI NIKDO ASPOŇ TROCHU REÁLNĚ UVAŽUJÍCÍ NEMOH´ MYSLET, ŽE BY USA NECHALY KRACHNOUT SVOJE NEJVĚTŠÍ AUTOMOBILKY?! JE TO STEJNÝ JAKO S LETECKEJMA SPOLEČNOSTMA, TO BY TAM AMERICAN JERKS NEPŘENESLY PŘES NÁRODNÍ HRDOST... DOUFÁM, ŽE TO NEDOJDE TAK DALEKO, ŽE JE KOUPÍ NĚJAKEJ ČÍŇAN NEBO RÁKOSTNÍK!!!
IPace
takzvany "Bush-Tunel", v nem zmizne 13.4+4 miliardy dolaru do kapes manazeru GM a Chrysleru kteri zahadne zmizi >😒]
King
Takže když Senát půjčku zamítl, Bush jim to může stejně nasypat? No budiž. Akorát je škoda, že se stát připravil o ty prachy. Ty automobilky se stejně položí a za ty peníze by mohly žít zaměstnanci docela dlouho na podpoře. 😐