Novinky
Mozno mal na to podobne pravidlo ako ja😒br />
Lepší Maďar z Pešti ( alebo tu Györu ), ako z Komáromu alebo Dunaszerdahely... >😒] :-! 8-s
stary moj...Tazko >😒]
Hlavne ja - pravy Slovacisko >😒] >😒] >😒] >😒]
Aj sa tomu nasmu "predsedovi" cudujem - musel vediet, ze v tych svojich ma motory z Madarska, a aj tak ich kupoval ! >😁
Hlavne ja - pravy Slovacisko >😒] >😒] >😒] >😒]
Aj sa tomu nasmu "predsedovi" cudujem - musel vediet, ze v tych svojich ma motory z Madarska, a aj tak ich kupoval ! >😁
A jak neses tu skutecnost je jedna z trí hlavních továren Audi AG je v Madarsku? >😁
Co je to za barvu na tom TT z titulky? Sakra mu to sekne :yes😒br />
EDIT: Predem dik audirs6 >😒]
EDIT: Predem dik audirs6 >😒]
Vypotil neco úplne zbytecného = plácání. hittman se jako VAGinista v dnesních pro VAGinisty nelehkých dobách musí prezentovat jako optimista.
Pod 4 kruhmi na kapote tvojej fotky je realny odtien Sepangu ako vyzera na zivo (kedysi som ho mal tak mam osobnu skusenost 😊. Z urcitych uhlov ide do tmavej, ale nikdy nie az takmer do fialovej ako na tom TT v clanku. Toto budu urcite perletove Ascari alebo Nogaro z Exclusive farieb. Ale samozrejme zalezi aj od fotky, ci je to neupraveny original alebo sa niekto hral so sytostou a kontrastom.
No neviem, toto mi naslo pod Audi TT Sepang Blue [odkaz] a nepripada mi to nejak svetlejsie, ale to sa pravdaze tazko porovnava ked na oboch fotkach je rozne svetlo atd.
Toto nie je Sepang, ten je podstatne svetlejsi. Bude to bud Ascari Blau alebo Nogaro Blau (Nogaro mam na RS aj ja a pod umelym svetlom vyzera rovnako).
preto som sa do tejto polemiky ani nepustal - program Audi Exclusive - a mozes mat farbu aku chces... 😄
Co som tak zbezne hladal vyzera to na sepang blue, ale je to divne pretoze jednak vyzera ze ten nazov farby pouzivaju 2 odtiene modrej, z ktorej len jeden sa podoba na ten na obrazku, a za druhe, na TT sa normalne nepouziva (ale tak tipujem ze za priplatok je mozne vsetko 😄 ).
Ale je pravda, ze jej ta modra sekne 😉 :yes: