Novinky
Proč redakce uvádí prodeje z dat ACEA pak sem hodí tabulku agentury 😲
Neměly by být směrodatné ACEA? K čemu pak je, když je uváděno xdalších údajů. Ano, pokuď chcete tabulku modelů tak sem dejte data odkud chcete. Ale celkové by měly být jedny. Ty země co vám chybí můžete dát extra (ty stejně dáváte jak se Vám zlíbí).
Neměly by být směrodatné ACEA? K čemu pak je, když je uváděno xdalších údajů. Ano, pokuď chcete tabulku modelů tak sem dejte data odkud chcete. Ale celkové by měly být jedny. Ty země co vám chybí můžete dát extra (ty stejně dáváte jak se Vám zlíbí).
Sám jsem velmi zvědavý jak statistikama zamíchá sesterský Renault Kadjar. Jel jsem oba a Rencek mi přišel ještě o něco lépe ušitý evropským zákazníkům. ( lepší sedadla s delšími sedáky, větší kufr, o fous komfortnější nastavení podvozku.). Cítil jsem se v něm prostě o něco líp. No uvidíme za rok.
Díky úspěchu Qashqaie se do nejlepší desítky dostal celkově desátý Nissan, který tak překonal desátý Fiat.... aneb kdyz deset tak deset >😁
druhý odstavec je ale kravina, pan redaktor by si to měl po sobě radši ještě jednou přrčíst... 😉
Nissan hezkypěkně.
inak samozrejme kaskaj super... ale u zbytku portfolia je este hodne co zlepsovat 😉 ... a vobec... kde je primera.... patrol.... atd... nebyt kaskaja tak .... ale ok..... nissan dnes frci :yes:
[odkaz]
Za září zřejmě zůstala Škoda za Fiatem, ale oba je mohutným skokem překonal Nissan 😄