Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVladimir Putin vyzkoušel Ladu Vesta, s předpisy si hlavu nelámal (+videa)
669 komentářů
free78
Nadpis opět v kvalitě bulváru. To už šlo klidně nadepsat - ŠOK! Nejvlivnější muž Ruska se řítil ulicemi bez ohledu na rychlost!!!
Snad se VESTA začne brzo reálně prodávat (v Rusku vše trvá o něco déle než na západě...). Ne proto abych si ji já koupil, ale proto aby tato tradiční automobilka fungovala dál.
Snad se VESTA začne brzo reálně prodávat (v Rusku vše trvá o něco déle než na západě...). Ne proto abych si ji já koupil, ale proto aby tato tradiční automobilka fungovala dál.
ikarus
Pamatuji, jak pán zkoušel ve své době Kalinu. To se vtipkovalo, Kalina konzerva pana Putina >😁 S Vestou to bude určitě podobné. Předpisy? Myslím že dotyčný předpisy či zákony neřeší vůbec. Jak si jinak vysvětlit krádež Krymu a boje s "dovolenkáři" na Donbase? 8-s :no: Nejlepší video ale bylo jak pan Putler řidil ML od Mercedesu, zastavil, nechal tam Déčko a vystoupil. Bodyguarti pak chytali auto. Akorát to video pak "náhodou" z yutub stáhli.
Krádež Krymu? Fakt? >😁 >😁 >😁
No.... zrovna korektní to moc nebylo >😒]
No, tak Kosovo, či Cyprus takisto moc korektné nebolo a nikto si s tým hlavu neláme >😒]
Rozdělení Kypru byl👋je naprosto "nepochopitelné" a hlavně zbytečné.
Celá severní část šla po rozdělení do kytek a hlavní cestovní ruch se přestěhoval na jih.
Na tureckou část ostrova se dá letecky dostat jen z Turecka. Turci cestovní potenciál celé severní části ostrova "zabili", přitom to jinde umí výborně, viz turecká riviéra.
Celá severní část šla po rozdělení do kytek a hlavní cestovní ruch se přestěhoval na jih.
Na tureckou část ostrova se dá letecky dostat jen z Turecka. Turci cestovní potenciál celé severní části ostrova "zabili", přitom to jinde umí výborně, viz turecká riviéra.
Rozdělení Kypru je hloupost ale pochopitelná = Řecko ho chtělo zabrat celej pro sebe, turecká obrana dopadla takhle ;-\
Byl sem tam z jižní části na výletu a nevím jak dřív ale teď to tam už docela funguje. Sice ne od nás ale trochu sem tam už snad jezdí i na dovolenou
Smutný že pár řeckejch politiků nebo kdo to před těma 40 lety vymyslel je už možná po smrti a ostrov je doteď rozdělenej
Klasika je že většina má za špatný Turky přitom ty špatnejší sou v případě Kypru spíš řekové 😉
Byl sem tam z jižní části na výletu a nevím jak dřív ale teď to tam už docela funguje. Sice ne od nás ale trochu sem tam už snad jezdí i na dovolenou
Smutný že pár řeckejch politiků nebo kdo to před těma 40 lety vymyslel je už možná po smrti a ostrov je doteď rozdělenej
Klasika je že většina má za špatný Turky přitom ty špatnejší sou v případě Kypru spíš řekové 😉
kámoš bol na severe tento rok a podľa jeho info to tam stojí za prd - iba rezort a široko ďaleko nič a bordel. Cesta lietadlom cez turecko, kde len presadali, ale čakali ďalšie 2 h na letisku.
"Nepochopitelné" jsem dal do uvozovek záměrně.
Napsat bohorovně, kdo je/byl špatnější je jen zjednodušením celého problému.
Nechci tím tady zaplevelovat diskusi, ale kdo má chuť a čas tak ať zkusí info třeba tady😒br /> [odkaz]
Aktuálně jsou ovšem k případnému znovu sjednocení na tahu hlavně Turci, oni izolují "svou" třetinu od "zbytku" ostrova, oni obsadili (byť i důvodně) třetinu ostrova (včetně nemovitostí v soukromém vlastnictví obou hlavních skupin obyvatel), na které se do té doby odehrával cestovní ruch Kypru především. Všichni místní si tehdy museli velmi rychle vybrat, jestli zůstanou na turecké severní části, nebo ne s tím, že nebude cesty zpět.
Kam to s tou "svou" (tehdy bohatě vybavenou) třetinou ostrova dopracovali je dnes zřejmé, stejně jako to, co bylo po roce 1974 vybudováno prakticky od píky na jižní straně ostrova.
Napsat bohorovně, kdo je/byl špatnější je jen zjednodušením celého problému.
Nechci tím tady zaplevelovat diskusi, ale kdo má chuť a čas tak ať zkusí info třeba tady😒br /> [odkaz]
Aktuálně jsou ovšem k případnému znovu sjednocení na tahu hlavně Turci, oni izolují "svou" třetinu od "zbytku" ostrova, oni obsadili (byť i důvodně) třetinu ostrova (včetně nemovitostí v soukromém vlastnictví obou hlavních skupin obyvatel), na které se do té doby odehrával cestovní ruch Kypru především. Všichni místní si tehdy museli velmi rychle vybrat, jestli zůstanou na turecké severní části, nebo ne s tím, že nebude cesty zpět.
Kam to s tou "svou" (tehdy bohatě vybavenou) třetinou ostrova dopracovali je dnes zřejmé, stejně jako to, co bylo po roce 1974 vybudováno prakticky od píky na jižní straně ostrova.
Víceméně ouhlasim. Jen sem chtěl upozornit na zajetý klišé kdy si většina lidí myslí že celá chyba je na straně Turecka. Přičemž je to spíš naopak
"Aktuálně jsou ovšem k případnému znovu sjednocení na tahu hlavně Turci, oni izolují "svou" třetinu od "zbytku" ostrova" - fakt?
Kypr je známí tím, že tam velmi dobře funguje daňový ráj. Řada českých firem, ale i ruských má proto sídlo na Kypru. Že z toho Kypr profituje je nabíledni. Proto ten rozdíl mezi "Kyprem" a "Kyprem"... :-!
Zrovna na severním Kypru jsem byl minulý rok - a parád, nepřelidněno, dokonce ani Rusové ve větším množství než malém, luxusní hotel, čisté moře a menáž byla naprosto bezkonkurenční. Nemám si na nic stěžovat, tedy až nato, že naše cestovka nás okradla o půl dne..
byl jsi tam osobně? já jsem byl jen na řecké části, tam je nepěkně draho, severní mi přijde laciná a Turecko jako takové mám hodně rád... je to tam opravdu tak hrozné?
Radši si toto téma nech na Novinky. Zde už se tim zaplevelilo diskusi až až.
S krádeží taky nesouhlasím. Ukrást může člověk housku v krámě, ale tohle je normální okupace. Tak, jako už desítky let (téměř od počátku SSSR) okupují část Finska. :-!
To myslís tak ze Rusko okupuje Krym který patril Rusku a byl mu neprávem sebrán? Zajímavé.
Krym byl původně tatarský... a není to tak dávno, aby mohlo Rusko mluvit o nějaké historické křivdě.
Podkarpatská Rus byla naše, neměli bychom využít slabost Ukrajiny a vojensky si ji přivlastnit? Možná by se tam našla i šikovná skupinka obyvatelstva, co by připojení k ČSR podpořila...
Podkarpatská Rus byla naše, neměli bychom využít slabost Ukrajiny a vojensky si ji přivlastnit? Možná by se tam našla i šikovná skupinka obyvatelstva, co by připojení k ČSR podpořila...
Více než 300 let je opravdu málo. Mimochodem, Krym původně tatarský nebyl.
Já vím, na počátku všeho byla tma...
Tatarské obyvatelstvo bylo násilně odsunuto až po druhé světové válce.
Tatarské obyvatelstvo bylo násilně odsunuto až po druhé světové válce.
Od tebe bych cekal ze más na víc nez na nesmyslný príklad Podkarpatské Rusi. Evidentne nemás,
A co tak Kaliningrad (Koenigsberg)? K tomu ako rusi prisli? tiez si uplatnili svoje historicke pravo na toto uzemie? >😁
Copak, vypatlánku, más nejaký problém? >😁 >😁 >😁
Dríve nemecká oblast Kaliningradu (Königsberg) pripadla SSSR (RSFSR) v rámci zmen po 2. svetové válce stejne jako dríve rakouská oblast Südtirol Itálii po 1. svetové válce.
Takze pokud je v porádku ze Südtirol patrí Itálii, potom je také v porádku ze Kaliningrad patrí Rusku.
Toz tak, vypatlánku.
Dríve nemecká oblast Kaliningradu (Königsberg) pripadla SSSR (RSFSR) v rámci zmen po 2. svetové válce stejne jako dríve rakouská oblast Südtirol Itálii po 1. svetové válce.
Takze pokud je v porádku ze Südtirol patrí Itálii, potom je také v porádku ze Kaliningrad patrí Rusku.
Toz tak, vypatlánku.
Rusáci udělali z Kaliningradské oblasti jednu obří vojenskou základnu. Nic jiního totiž vlastně ani neumí... Chudáci Poláci, mít něco takového za humny jim opravdu nezávidím... ;-\
Obecně politici si s předpisy hlavu nelámou nikdy. 😄 A je jedno zda v Rusku či v ČR.
Těžko se vyjádřit ke Krymu a Donbasu. Nebyl jsem tam, neznám to tam.
Vy jste tam byl, že tak zasvěceně o tom mluvíte?
Nebo to je jen, že jedna paní povídala a vy tomu věříte?
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Těžko se vyjádřit ke Krymu a Donbasu. Nebyl jsem tam, neznám to tam.
Vy jste tam byl, že tak zasvěceně o tom mluvíte?
Nebo to je jen, že jedna paní povídala a vy tomu věříte?
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
ikarusi ukradl si dětem bonbony. A mlátíš dětí před školkou. Ihned toho nech nebo budousankce!
3_diamanty
takto realne na videu vyzera snad este lepsie ako na fotkach... aj ta sytozelena veste moc sekne.... a vyzera stylovo ( samozrejme disky a atraktivna farba autu vzdy pomahaju ) .... ale aj tmave farby su poriadku.. chrom zvyrazni rysy a naopak niekomu tmavsia farba zase prekryje tie boky a lemy vo dverach ktore ale podla mna nemaju chybu a su velmi originalne.... super.... uprimne... paci sa to mi auto ozaj viac ako rapid alebo niektore francuzske kusky....
lada :yes: len tak dalej.... vesta si zasluzi pochvalu :yes: keby prisla k nam nevaham a idem ju omrknut
lada :yes: len tak dalej.... vesta si zasluzi pochvalu :yes: keby prisla k nam nevaham a idem ju omrknut
Chtělo by to o palec či dva větší kola, na tu rádoby sportovně lazenou zelenou 😄
mozno mas pravdu... ale z toho videa to nie je celkom jednoznacne kedze pohlad zboku ani nevidime... cakal som mozno "viac auta" na videu a menej tych inych zaberov .... ale mozno nejake to video z "testiku" v realnej premavke uz coskoro pride.... to auto sa mi paci
Neboj az to proběhne přes ministerstvo propagandy, tak budou záběry driftujiciho Vládi "Kena Blocka" Putina na horských vlasenkach nad Soči😊
"Lazenou"? To je nějaký novotvar, jako, že ladění zelené, je "lazení"?
Komu se nelení, tomu se lazení... >😒] 😉
Komu se nelení, tomu se lazení... >😒] 😉
Tak, nejsem uplně dobrej češtin, ale když "ladíš" něco třeba do nějakého stylu, tak podobně je to auto laděn👋lazeno (ježiš to je tak deb..ní obrat, sem se zase na něčem nachytal 😁) do sportovna >😁
>😒] Jde o houby..., jen "lazení" u mě asociuje spíš něco s lazebníkem, než s laděním.
I když lazebník vlastně taky ladí tělesné schránky. 😉
I když lazebník vlastně taky ladí tělesné schránky. 😉
Ozzman
Tak za jak dlouho tu všem posměváčkům Gilgit vysvětlí, jak to v Rusku chodí a jak se nemáte smát Putinovi >😁
Že se jede projet je celkem normální, Havel taky projížděl Fabii a možná i jiné Škodovky, jen si to nepamatuji, Vesta vypadá pro Rusko dobře, vadí mi zvláštní prolisy nad blatníky zasahující až do dveří, ale v té zelené, proč ne, kdyby se sem dovážela za 150 tisíc, určitě ubyde vraků ze silnic 😊
Že se jede projet je celkem normální, Havel taky projížděl Fabii a možná i jiné Škodovky, jen si to nepamatuji, Vesta vypadá pro Rusko dobře, vadí mi zvláštní prolisy nad blatníky zasahující až do dveří, ale v té zelené, proč ne, kdyby se sem dovážela za 150 tisíc, určitě ubyde vraků ze silnic 😊
tie prelisy su fajn... naopak davaju caro celemu autu .... rapid je vedla vesty doslova len nudna hruda plechu a pritom stale tvrdim ze rapid je aj tak este krajsi ako napriklad pohrebak octavia....
Tak to si nemyslím, Rapid ve vyšší specifikaci náhodou umí alespoň vizuálně dost klamat tělem a vypadat dobře 😄
[odkaz]
[odkaz]
chcelo by to oba modely porovnat bocne profily...... aj pohlad spredu zozadu niekde v realnom teste na realnych foto... zoci voci..... ale vesta ma styl.... to musime uznat.... to auto sa nebude dat na ceste prehliadnut ani pomylit ....
rapid je krajsi ako octavia bez debaty... vizualne vyvazenejsi kompaktnejsi... sportovejsi a dynamickejsi na pohlad .... ale vesta ma styl.... ma nieco tiez v sebe....
ich vzajomny porovnavaci test by mohol byt zaujimavy.... ved mozno raz sa dockame
rapid je krajsi ako octavia bez debaty... vizualne vyvazenejsi kompaktnejsi... sportovejsi a dynamickejsi na pohlad .... ale vesta ma styl.... ma nieco tiez v sebe....
ich vzajomny porovnavaci test by mohol byt zaujimavy.... ved mozno raz sa dockame
Myslim, že Vesta bude stavěna jinak a Rapid bude vypadat lépe v interiéru (už jen z fotek) a technika použitá bude jistě mít lepší parametry.... Spíš bych jí postavil proti Dacii, i když ta už má od Renaultu také turbomotory, které budou živější.
v rusku to vidim na hodne velkeho konkurenta aj pre rio sedan... alebo ano .. aj pre renault ( dacia ) logan..... ale inak som moc rad ze sa lada prebera aj ked asi co to korejcom uz zoberie a pozicia ria tam uz pojde kusok dole....
este by to chcelo croos verziu aj kombik.... pripadne cerecnicku na torte... nejake to kupatko.... zaklad je fajn... ja na com stavat takze verim ze vesta neostane len pri sedane
este by to chcelo croos verziu aj kombik.... pripadne cerecnicku na torte... nejake to kupatko.... zaklad je fajn... ja na com stavat takze verim ze vesta neostane len pri sedane
Člověče tady u nás u práce stojí už pár měsíců nějakej Rus s Polem sedan a vypadá to celkem zajímavě, je škoda, že už se to tady neprodává, to bude asi také stejná liga ne?
no mozno... o pole sedan moc info nemam u nas .... ale asi ano ..... asi to bude nieco tejto kategorie ... aj ked tu skor hraje rolu razvor ako celkova dlzka.... a vesta ma tusim uz nieco cez 2,6m.... rio 2570...... je mozne ze polo sedan bude v tomto uz mensie.. ale neviem netusim...... treba to omrknut.......
mě teda ty prolisy připadají poněkud samoúčelné, ale na druhou stranu propůjčují autu takovou "vlastní tvář". V rámci Ruska je to asi povedený kus.
Cele to na mne působí tak nějak zvlastne sráženě. Vůbec by nebylo od věci udělat ještě o třídu větší model v tomto duchu. Ale to je asi sci-fi co? Základní tvary jsou libive.
pri troske nadhladu by som povedal ze podobny "zamraceny face" ma aj malicke celerio 😉 od suzuki
Designér co prý vymyslel ten "X motiv" utekl od LADY k SUZUKI. Tak možná proto....
Ne, tak to není. Designer co vymyslel ten "X" Motiv, Steve Mattin (drív Volvo, Daimler) je dál reditelem designu firmy AvtoVAZ. Jeho zástupce ale odesel k Mitsubishi a tam ten "X" motiv pouzil.
free78
Pokud by se někdy uvažovalo o prodeji v ČR, tak vzhledem k ceně, která je blízká v ČR prodávaným vozům DACIA by LADA mohla triumfovat jedním zajímavým parametrem a to pokud by na rozdíl od DACIE použila pozinkovaný plech na karoserii.
Jaký plech LADA na VESTU použije netuším...
Jaký plech LADA na VESTU použije netuším...
Barry Lyndon
především pak proto, že jsou úplně naopak.... >😁
Mě tedy vůbec nevadí, naopak dávají jinak dost bezpohlavnímu bočnímu designu ty správné grády. Moc pěkný je ovšem i předek. :-! :yes:
ani mne to vobec nevadi .. prave naopak.... je to zaujimave a originalne.... aj vdaka tomu detailu je vesta zase o kusok viac originalnejsia a zaujimavejsia ako jej bezni konkurenti ... ako pises spravne... ma to aj vdaka tomu tie spravne grady ...... auto predsa nemusi stat 2 miliony aby bolo zaujimave a malo svoj styl charizmu ... a aby malo gule.... vesta ukazala ako sa to robi.... chcem ju aj u nas.... moc pekne auto.... v cross verzii to bude ozaj kusocek na zjedenie.... :yes:
Mně se ty prolisy také nelíbí. Jsou takové rendlíkovsky francouzské - hnusné, blbé a samoúčelné. :no:
Arese
Pokud budou Vestu schopni prodávat za konkurenceschopnou cenu a v dobré kvalitě montáže, bude mít šanci i v Evropě. Toho krysáka za volantem raději nekomentuju....
Vesta je hezká, Lada nabrala čerstvý vítr do plachet. Solidní světlá výška, snad spolehlivé motory a sympatický interiér, za mne OK.
Víc mne zaujalo to letovisko, rusky tedy moc nevypadá. Uměl bych si tam představit dovolenou. 😉
Víc mne zaujalo to letovisko, rusky tedy moc nevypadá. Uměl bych si tam představit dovolenou. 😉
auto vyzera fakt dobre.... a predstavme si aj taky kombik so zvysenou svetlou vyskou .. slo by to..... auto ma idealnu velkost.... posluzi jak rodine tak aj tym ktori moc velke auto zase uz nechcu a nepotrebuju ...... ale zase nechcu jazdit v aute s razvorom a dlzkou malickeho auta.... vesta je strihnuta idealne..... je to nieco podobne ako rapid.... razvor aj velkost auta uz znesie aj rodinne potreby ale da sa to kludne pouzit aj ako auto pre dvoch a jazdit s tym aj v meste bez nejakych velkych kompromisov.....
snad casom vesta pride aj k nam.... novu kalinu s euro 6 uz u nas mame a tak nieco mi hovori ze aj vestu tu casom uvidime ... :yes:
snad casom vesta pride aj k nam.... novu kalinu s euro 6 uz u nas mame a tak nieco mi hovori ze aj vestu tu casom uvidime ... :yes:
Stefič
Momentální rusofilní nálady se zjevně propašovaly i sem. Opravdu skvost. Na vyumělkovaných fotkách to vypadá snad normálně. V reálu to bude stejná bída jako třeba jako Thalia. Stačí si vygoogli ofiko fotky Thalie. Na pěkných kolech, nějaké ty doplňky a ejhle, docela pěkné auto za pár kaček. O realitě asi nemá cenu mluvit.
Tohle bude stejný *, ale je to z ruska, takže je to super. Že to prorezne za 5 let? Že ti zůstane volant v ruce? Že ti upadne kolo? Co na tom...je to z ruska.
Tohle bude stejný *, ale je to z ruska, takže je to super. Že to prorezne za 5 let? Že ti zůstane volant v ruce? Že ti upadne kolo? Co na tom...je to z ruska.
Přesně, když je vedle článek o civicu, tak tam letí řeči, že není v kombíku, nebo když je tu test MB éčka, tak řeči typu, že je to rychlý přepravník, ale ne pro zapálené řidiče, nebo když tu byla S7, že je sice super, ale moc těžká. ALE když je tu ta po 160té ohraná písniča na Thálii, se zastaralou technikou, tak se všichni můžou pos...... a přejí vše nejlepší.
Kdo něco zažil, ví jak to ve skutečnosti je, a někteří z mladší generace bohužel sedají na kecy vanoucí někde od Kremlu. Částečně je to i dopad nezlomné vytrvalosti všude se lepící, táhnoucí a občas zapáchající IPy. Ten jestli to dělá z hlouposti a z přesvědčení, nebo za tím stojí nějaký ten peníz, ať každý zváží sám.
Kdo něco zažil, ví jak to ve skutečnosti je, a někteří z mladší generace bohužel sedají na kecy vanoucí někde od Kremlu. Částečně je to i dopad nezlomné vytrvalosti všude se lepící, táhnoucí a občas zapáchající IPy. Ten jestli to dělá z hlouposti a z přesvědčení, nebo za tím stojí nějaký ten peníz, ať každý zváží sám.
hloupost nebo přesvědčení...nevim. Mě to spíš připadá, že je to cool. Dost bylo USA, dnes je největší kámoš CCCP. Putin je hrdina. Co na tom, že napadá cizí území. Co na tom, že pomáhá sestřelovat dopravní letadla, nevadí ani to, že díky svým akcím podporuje veřejného nepřítele, tedy IS.
Je to hrdina!!! A vše co jeho zem vyrobí je nepřekonatelné. Boha jeho, vždyť z téhle země nikdy nic kloudného nevzešlo. Dejte mi aspoň jednu věc, o které stojí za to mluvit
Je to hrdina!!! A vše co jeho zem vyrobí je nepřekonatelné. Boha jeho, vždyť z téhle země nikdy nic kloudného nevzešlo. Dejte mi aspoň jednu věc, o které stojí za to mluvit
Cool je nebýt zabedněnej jako jseš ty. Ty kvůli nějakým ideologickým klapkám na očích děláš křoví vraždění a ničení životů miliónů lidí. Pokud ti neotevřeli oči ani uprchlíci před svobodou a demokracií, tak už ti asi není pomoci.
tvůj příspěvek sice má tři řádky, ale vlastně jsi nenapsal vůbec nic. Vlastně jsi ani neodpověděl na mou otázku. Bohužel tvoje úvaha nemá absolutně žádnou informační hodnotu. Rozepiš se trochu, no nestyď se... >😁
"Boha jeho, vždyť z téhle země nikdy nic kloudného nevzešlo. Dejte mi aspoň jednu věc, o které stojí za to mluvit." - to prokazatelne není pravda.
tak to prosím prokaž. Čekám jen na to. Je to jen další plácnutí do vody, což je u tebe celkem obvyklé
Nemusím to prokazovat stejne jako nameusím prokazovat ze 1+1=2. To o cem písu je soucást vseobecných znalostí.
tak pouč mě, jako nevzdělance. Dej mi nějakou tu všeobecnou znalost. Předpokládám, že jsi studnice vědomostí, tak tu začni něco chrlit. Nějaké to moudro. Strýček Google ti když tak pomůže.
Ty jsi prostě takový ubohý tlachal, viď?
Ty jsi prostě takový ubohý tlachal, viď?
Na rozdíl od tebe nemusím vsechno googlit.
Jo a i kdybych byl ubohý tlachal tak je to porád lepsí nez individuum které má potrebu ve verejné diskuse vypisovat svoje predstavy o tom jak by zastrelilo jiného diskutéra.
Jo a i kdybych byl ubohý tlachal tak je to porád lepsí nez individuum které má potrebu ve verejné diskuse vypisovat svoje predstavy o tom jak by zastrelilo jiného diskutéra.
čekám na ty příklady, co sovětský lid přinesl světu. Jsi tak moudrý, tak přidej alespoň jednou nějakou relevantní informaci. Stačí jedno slovo, aspoň něco. No tááááák, hecni se >😁
Sám to nedovedes? >😁 >😁 >😁
A kdyz nepridám tak me zastrelís. >😁 >😁 >😁 I kdyz tezko ríct jaké je nebezpecí ze clovek který se verbálne vyzívá v predstavách zabíjení muze jít i dál...
A kdyz nepridám tak me zastrelís. >😁 >😁 >😁 I kdyz tezko ríct jaké je nebezpecí ze clovek který se verbálne vyzívá v predstavách zabíjení muze jít i dál...
"Boha jeho, vždyť z téhle země nikdy nic kloudného nevzešlo. Dejte mi aspoň jednu věc, o které stojí za to mluvit." - to prokazatelne není pravda.
tak to sakra prokaž. Nechci po tobě nic jiného než to co píšeš ve svém příspěvku. Ukaž mi, že nejsi ubohý tlachal a už to konečně sakra prokaž >😁
tak to sakra prokaž. Nechci po tobě nic jiného než to co píšeš ve svém příspěvku. Ukaž mi, že nejsi ubohý tlachal a už to konečně sakra prokaž >😁
Budes strílet? >😁 >😁 >😁
proč bych měl střílet? Spíš mě začínáš unavovat, nudit...bo vidim, že z tebe zase nic nevypadne. Tak maximálně ranní bobek. A ten mě nezajímá
Žvanile až se budeš nudit tak se zamysli nad tím kdo dneska zásobuje ISS nepleť si to s islámským státem. Jen ti pomůžu amíci ani germáni to nejsou.
Vyzývá. S tvrdym :-!
S měkkymm si asi v bezpečí >😒]
Náhodou zkus něco napsat! Taky by mě to zajímalo
Z tý (pro)americký části světa mám auto, tv, mobil, oblečení, čumim na filmy a seriály, no vlastně všechno
Krucinál čim přispěl sovětskej svaz a Rusko? 😐
S měkkymm si asi v bezpečí >😒]
Náhodou zkus něco napsat! Taky by mě to zajímalo
Z tý (pro)americký části světa mám auto, tv, mobil, oblečení, čumim na filmy a seriály, no vlastně všechno
Krucinál čim přispěl sovětskej svaz a Rusko? 😐
"Vyzývá. S tvrdym" - jsi borec. Az prestanes psát tím tvým pozérským pseudoslangem tak se ozvi.
Ale se Steficem jste se pekne nasli. >😁 >😁 >😁
Ale se Steficem jste se pekne nasli. >😁 >😁 >😁
Jo vim že sem borec stejně jako vim že vyzyvatel nebo vyzývá se píše s tvrdym 😉
Narozdíl od tebe >😒]
Stefic s tim nemá nic společnýho, tomu se řiká pravopis 😄
Narozdíl od tebe >😒]
Stefic s tim nemá nic společnýho, tomu se řiká pravopis 😄
Ale no tak namyslený vypatlánku. Je mi líto ale tentokrát jsi za blbce ty. Vzdyt prece vís ze písu bez hácku.
I prumerne inteligentní clovek pozná ze ve vete "I kdyz tezko ríct jaké je nebezpecí ze clovek který se verbálne vyzívá v predstavách zabíjení muze jít i dál... " je mysleno slovo "vyžívá" a ne "vyzývá".
Takze tvého vyzyvatele si muzes strcit nekam. Zase jednou rychleji kopes nez myslís. >😁 >😁 >😁 To tak taky deláte vsichni v parte (Gauck, Merkelová, papez, Drbohlav)?
Ale bez radeji adorovat svého diskusního kamaráda. >😁 >😁 >😁
"tomu se řiká pravopis"
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
I prumerne inteligentní clovek pozná ze ve vete "I kdyz tezko ríct jaké je nebezpecí ze clovek který se verbálne vyzívá v predstavách zabíjení muze jít i dál... " je mysleno slovo "vyžívá" a ne "vyzývá".
Takze tvého vyzyvatele si muzes strcit nekam. Zase jednou rychleji kopes nez myslís. >😁 >😁 >😁 To tak taky deláte vsichni v parte (Gauck, Merkelová, papez, Drbohlav)?
Ale bez radeji adorovat svého diskusního kamaráda. >😁 >😁 >😁
"tomu se řiká pravopis"
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
:yes: >😁 >😁 >😁
V názorové shodě s Gauckem, papežem atd. je mi fajn a cítím se dobře. Co ty a Okamura, DSSS, Jakl, Úsvit atd. Taky dobrý? 😄
V názorové shodě s Gauckem, papežem atd. je mi fajn a cítím se dobře. Co ty a Okamura, DSSS, Jakl, Úsvit atd. Taky dobrý? 😄
měl bych pro googlita takovou pomůcku >😁 >😁
[odkaz]
[odkaz]
A jeste jeden vypatlánek který nechápe rozdíl mezi slovy "vyžívat" a "vyzývat". >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Vidíš že to umíš napsat správně 😄
A teď co tvůj příspěvek z 16:09 >😒]
A teď co tvůj příspěvek z 16:09 >😒]
kdybys nepsal jako tupé hovado, nebyl by problém to po tobě číst, ty žurnalisto
Nemuzu za to ze neumís císt, tupé hovado, tedy střelče.
všimni si, že háčky a čárky tu většina lidí používá. Věděl jsi, že chybějící interpunkce [odkaz] je hrubá chyba? To bys jako vysoce kvalifikovaný a ceněný novinář měl vědět >😒]
Vetsina je pouzívá a já ne. Mám k tomu svoje duvody. Más tam jeste neco, strílející vypatlánku?
poděl se o svoje důvody s vypatlánkem, prosím...(ačkoliv samotný fakt, že někdo, kdo udělá 10+ gramatických chyb v jedné větě někoho nazývá vypatlánkem je sama o sobě věc poněkud ironická).
V předchozím příspěvku máš 9 hrubek, vypatlánku >😁
V předchozím příspěvku máš 9 hrubek, vypatlánku >😁
Ovsem ze delám hodne hrubek. A vzhledem na to jak casto pouzívám cestinu s tím nemám vubec zádný problém. To ze vypatlánci jako ty to nemuzou rozchodit je normální.
Jsi tu vylepený denně od rána do večera (a když tě vyhodí dveřmi, tak se ufňukaně vrátíš oknem), tak tu "neplácej" o tom, jak (málo) často používáš češtinu, "plácale".
Zjevně na tu svou tvou údajnou profesionální žurnalistiku moc času nepotřebuješ, "plácale". >😒]
Zjevně na tu svou tvou údajnou profesionální žurnalistiku moc času nepotřebuješ, "plácale". >😒]
Aaaa, samozvaný údajný zmrzlinář se ozval. Kdybys vedel jak jsi svými slinty za blbce tak by ses sám divil.
Tak sovětský lid přinesl světu miliony svých mrtvých v boji proti společnému nepříteli ve druhé světové.
Pak nějaký ten básník, spisovatel, pak vesmírný program. Na poli automobilismu opravdu nic moc.
A mluvit o napadání cizích území je ok, ale nějak zapomínáš na vlastní řady.
Pak nějaký ten básník, spisovatel, pak vesmírný program. Na poli automobilismu opravdu nic moc.
A mluvit o napadání cizích území je ok, ale nějak zapomínáš na vlastní řady.
Tím si tady kamarády neudelás. >😁
V techto diskusích se pravda nenosí.
V techto diskusích se pravda nenosí.
Chodí sem naštěstí i inteligentní lidé, i když třeba nemáme stejný názor.
mmch, předevčírem jsem četl: není hodné Rusko a zlé USA, jako nejsou hodné USA a zlé Rusko.
mmch, předevčírem jsem četl: není hodné Rusko a zlé USA, jako nejsou hodné USA a zlé Rusko.
Není důležité, kdo je hodný a kdo zlý, ale to, co kdo právě dělá. Pak si nevystačíš s názorem, že jsou všichni stejní.
Někdy, řekl bych, není důležité co kdo právě dělá, ale proč to dělá.
Stará bajka říká: ptáčeti vypadlému z hnízda byla zima. Šla kolem kráva, bylo jí ho líto, vytentovala se na něj a tím ho zahřála. Šla kolem liška, měla hlad, vytáhla ptáčka z kravěnce a snědla ho.
Ne každý, kdo na tebe se.re to myslí zle, a ne každý kdo tě tahá ze srače.k ti chce pomoci.
Stará bajka říká: ptáčeti vypadlému z hnízda byla zima. Šla kolem kráva, bylo jí ho líto, vytentovala se na něj a tím ho zahřála. Šla kolem liška, měla hlad, vytáhla ptáčka z kravěnce a snědla ho.
Ne každý, kdo na tebe se.re to myslí zle, a ne každý kdo tě tahá ze srače.k ti chce pomoci.
To je pěkná bajka, ale tak nějak se mi to pasuje na SSSR/Rusko. S fašisty se paktovali a rozdělovali Evropu, pak jim teda dali na *, ale zas to, co osvobodili okupovali - napřílklad nás 40 let si tady dělali, co chtěli.
A co dobrého přichází z Ruska - za mě literatura. Ovšem ta většinou různými formami upozorňuje na šílené skutečnosti z vlastního prostředí. Pak nám Rusko ukazuje, jak může vodka zdegenerovat masy a také nám názorně demonstruje, kam až se může zvrtnout nacionalismus, když je bída a vládne zkorumpovaný, byť demokratický režim....výsledkem je dnešní Putinova diktatura, která destabilizuje poklidný vývoj v Evropě.
A co dobrého přichází z Ruska - za mě literatura. Ovšem ta většinou různými formami upozorňuje na šílené skutečnosti z vlastního prostředí. Pak nám Rusko ukazuje, jak může vodka zdegenerovat masy a také nám názorně demonstruje, kam až se může zvrtnout nacionalismus, když je bída a vládne zkorumpovaný, byť demokratický režim....výsledkem je dnešní Putinova diktatura, která destabilizuje poklidný vývoj v Evropě.
Zase plácás.
Bohužel neplácá jen zapomněl na hudbu: Čajkovskij, Musorgskij, Prokofjev, Šostakovič :yes: 😄
Každý v tom vidí, co chce. Ty máš svého nepřítele, tak ho tam vidíš.
A jinak-masy může kromě vodky zdegenerovat taky konzum.
A jinak-masy může kromě vodky zdegenerovat taky konzum.
Pokud je ale dostupná alternativa, tak k tomu u konzumu nedojde. Co se hudby týká, tu jsme hloupě opominul. Současné Rusko není mým nepřítelem, ale nepřítelem všech, pro něž je důležitá svoboda a současný životní styl založený na vysokém standardu.
Ale, Joudíku, zase snaha ocernovat jiného diskutéra naznacováním jeh necestného chování (úcasti v diskusi za peníze) bez jediného dukazu?
Pomlouvat a lhát, to vám jde výborne.
Jak je to s tvými príspevky kdyz se snazís psát k veci je známo. >😁 >😁 >😁
Jinak já preji dobrý rozvoj kazdé firme, moc ti to vadí?
A s tím plácáním o Kremlu v prípade firmy ve které má vetsinu Renault-Nissan uz zacínás být docela trapný.
Pomlouvat a lhát, to vám jde výborne.
Jak je to s tvými príspevky kdyz se snazís psát k veci je známo. >😁 >😁 >😁
Jinak já preji dobrý rozvoj kazdé firme, moc ti to vadí?
A s tím plácáním o Kremlu v prípade firmy ve které má vetsinu Renault-Nissan uz zacínás být docela trapný.
Výborně tento příspěvek je přesný důkaz ruské, a resp. tvé prolhanosti. Celou dobu Putin řve jak jej ze západu ohrožuje EU, kvůli tomu vyvolal ukrajinský kofllikt, aby zastavil jak sám říká EU. To mu ale na druhé straně nevadí, produkovat ty krámy Vesty, které jak sám říkáš většinově vlastní Renault-Nissan. Jak dopadly pokusy samotné lady všichni víme. Takže už možná máme v těchto věcech kus pravdy, .... Rusko a Putín se cítí být ohrožováni asi novými technologiemi a kvalitou práce.
S tebou to dobre mlátí. Na jedné strane se jedná o politiku zemí nebo jejich seskupení, na druhé strane o obchodní aktivity jednotlivých firem. Ty v té hlave musís mít vymeteno jeste víc nez se zdálo.
Jistě. Vlastně nemá cenu s tebou ztrácet čas, jak jsi sám říkal, byl jsi za socialismu častým návštěvníkem SSSR, potažmo fabriky Moskvich, takž jsi vlastně typický kolaborant, který teď 20 let držel ústa, a nyní se začíná rozkřikovat.
Takze Joudíku, ted lžeš jak kdyz tiskne. Je zajímavé ze vy kterí tady tak vykrikujete za demokracii jste ve skutecnosti hnusní, primitivní vypatlaný lháři.
A on má Putin nebo Rusko něco proti Západu? To jako každý, kdo kritizuje agresivní politiku NATO, je proti Západu? To si tam klidně hoď polovičku amíků a spol.
Samozřejmě, přečti si jejich rétoriku při vypuknutí ukrajinského konfliktu, k NATO vždy nezapomněli přidat spojení prohnilá EU.
A podle tebe je každý, kdo nadává na prohnilou EU, proti Západu?
Vzdyt vidís ze ten vypatlánek chce jenom provokovat.
Hlavně vidím tebe a tvoje chování, které už je vážně opět přes čáru. Ale to neslyšíš dnes poprvé.
To vís ze jo. Jeste me to napsal Micka, clovek praktikující odpadovou novinarinu. Od vás dvou to fakt bolí. Hlavne od Micky pri jeho pojetí novinárské práce a etiky. >😁 >😁 >😁
Krásně to směřuješ 😄 Já taky nadávám, akorát nevím, jak to souvisí s důvody destabilizace a zabrání části Ukrajiny Ruskem. Můžeme se vrátit na začátek tohoto vlákna.
Jde jim to jak Škodě. Taky ji museli prodat aby nevyráběla tragická auta. Bez silného investora by byla v.....
Chlapče, chlapče ... ukrajinský konflikt vyvolala sama Ukrajina, nikto iný. Nevšimol som si, že by na Majdan chodili nejaký ruský politici (dokonca ani na Antimajdany nie). Takže je to čisto na ukrajinskej spoločnosti. Trúfam si povedať, že ak by noví majdanisti počas a najmä po majdane nasadili imbecilom z Pravého sektora a strany Sloboda náhubky a nepolarizovali spoločnosť na Ukrajine dosť zúrivým antirusizmom, MOŽNO by neprišli o Krym a zaručene by na východe Ukrajiny nebola vojna. Pre menej chápavých - konflikt na Donbase začali miestni ľudia, Rusi to začali podporovať až následne. Teda ak by konflikt nezačal, a stačilo aspoň trochu načúvať ich názorom, nemohlo by Rusko nikoho podporovať. Veď tá slávna ATO začala len pár dní potom ako sa začali miestni ny východe ozbrojovať - žiadne rokovania neprebehli.
kosmonaut
Běžte s prasetem Putinem do pr.de.le :no:
Predevsím bys tam patril ty. Ale je fajn ze más ruské slovo jako nick. To te ctí.
No ano, to už jsi mi dokola smažil jako kafemlejnek ještě než jsi změnil nick, blablabla... běž si oběhnout panelák.
I kdybych obehnul panelák hned nekolikrát tak to nic nemení na tom ze slovo kosmonaut je ruského resp. sovetského puvodu.
Jo typicky rusky vzali řecký slova kosmos (vesmír) a nautes (námořník) a vyrobili kosmonauta. Pokud vim podobně to udělali i s většinou techniky >😒]
Včetně automobilový 😉
Američani udělali totéž, vzali řecký astron (hvězda) a nautes (námořník) a byl na světě astronaut. S technikou na tom byli a jsou trochu jinak 😄
Včetně automobilový 😉
Američani udělali totéž, vzali řecký astron (hvězda) a nautes (námořník) a byl na světě astronaut. S technikou na tom byli a jsou trochu jinak 😄
Není ruského ani sovětského původu. Je řeckého původu.
Slovo kosmonaut je kombinace dvou reckých výrazu. Slovo kosmonautika poprvé pouzil ve své vedecké práci polský vedec Ari Abramovic Sternfeld v 30. letech. Jeho dílo v Polsku nevyvolalo zájem, Strenfeld se v roce 1935 prestehoval do SSSR a v roce 1937 tam byla publikovaná jeho vedecká práce. Následne se postupne v SSSR zacaly pouzívat slova Kosmonaut a kosmonautika.
Takze slovo kosmonaut vymyslel Polák a pouzívat se zacalo v SSSR.
Takze slovo kosmonaut vymyslel Polák a pouzívat se zacalo v SSSR.
Už je to sice přijatelnější, ale nikoli přesné, "plácale"... 😉
edit - v tomto případě máš pravděpodobně kliku, že redakce zřejmě omezila velikost/délku příspěvků, což se dalo po sabotování klikacích článků čekat...
edit - v tomto případě máš pravděpodobně kliku, že redakce zřejmě omezila velikost/délku příspěvků, což se dalo po sabotování klikacích článků čekat...
Pokus se vyjadrovat srozumitelne, samozvaný údajný zmrzlináři. >😁 >😁 >😁
Na rozdíl od tebe tu "samozvaný" určitě nejsem, pokud by mě někdo odsud vyhodil, tak už z principu tady znovu nevlezu, tím spíš pokud bych neustále omílal, jak to tu všechno stojí za ho...uby.
A taky tu (na rozdíl od tebe) nemám potřebu zaštiťovat se údajnou profesionální činností, místo omluvy za nedůstojné chování.
A taky tu (na rozdíl od tebe) nemám potřebu zaštiťovat se údajnou profesionální činností, místo omluvy za nedůstojné chování.
Já se zádnou údajnou profesionální cinností nezastituju, to je zase dalsí lez zmrzlináře z Roznova. Pokud já jsem údajný novinář, tak ty jsi údajný zmrzlinář.
MGRR
Na závěr, jen pro představu bych použil Kalašnikov a střílel by Putin. Nějaký granátek, jako bombónek, trochu kouře a z něj by vyjela zelená Lada.
Konec Fiatu v Rusku, nezískal jedinou hvězdu za bezpečnost 😄
Konec Fiatu v Rusku, nezískal jedinou hvězdu za bezpečnost 😄
mě by spíš líbila Gymkhana Moscow. Smýkání pneumatik a krkolomná čísla předváděná samotným velikým putinem. Z kalacha by mohl střílet za jízdy z okénka a v rychlosti 150km/h sestřelovat mouchy a jiné imperialistické bestie.
pajkas
"Nejobávanější"? Opravdu?..nechci do toho tahat politiku, ale tohle bylo zbytečné
Samozrejme ze to je zbytecné. Ale kdyz si clovek uvedomí na jaké úrovni se pohybuje inteligence autora Micky tak to mohlo být jeste horsí.
Gilgite, tyhle osobní útoky si fakt nechej od cesty. Buď mi to řekni do očí, nebo s tím přestaň. Ale to bys musel být chlap, že jo...
To nejsou osobní útoky. Na tvoji inteligenci usuzuji z tvých príspevku.
V jiné diskusi jsem se te trikrát zeptal proc sis neoveril informaci u firmy o které píses. Trikrát tato otázka zustala bez konkrétní odpovedi. Kdyz napísu ze tento zpusob chování svedcí o tvé inteligenci tak je to zase osobní útok? >😁 >😁 >😁
V jiné diskusi jsem se te trikrát zeptal proc sis neoveril informaci u firmy o které píses. Trikrát tato otázka zustala bez konkrétní odpovedi. Kdyz napísu ze tento zpusob chování svedcí o tvé inteligenci tak je to zase osobní útok? >😁 >😁 >😁
Jsi přes čáru. Budu se s tebou bavit osobně, nebo vůbec. Pro člověka tvojeho charakteru je škoda marnit čas v diskusi.
Howgh.
Howgh.
[odkaz]
Googlit pochopí >😁
Googlit pochopí >😁
Ale, primitiv který tady opakovane psal o své vizi jak by chtel zastrelit jiného diskutéra zase zacíná?
Bývalý séfredaktor mel pravdu kdyz psal o spolecenské nebezpecnoati lidí jako jsi ty.
Bývalý séfredaktor mel pravdu kdyz psal o spolecenské nebezpecnoati lidí jako jsi ty.
ano? A co psal? Hoď mi link. Rád bych si něco o své společenské nebezpečnosti přečetl >😁
Bude dobre zase jednou pripomenout neco z tvojí tvorby😒br />
Stefič 25.12.2014 21:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cinklí uživatelé
ale copak? Nelíbí se ti moje karabinka namířená do ksichtu každému xindlu, jako jsi ty? Agresivní nejsem, ale je pravda, že v tvém případě bych udělal výjimku rád. Připevnil bych ti terč na záda a s kumpány bychom měli docela dobrou zábavu. Sice jen pár vteřin, ale stálo by to za to.
Jako obhajobu u soudu bych použit tyhle diskuze a jsem přesvědčen, že by mě žádný soud nemohl odsoudit. Spíš bych dostal pochvalu, finanční odměnu, něco jako za zastřelení škodné v lese😃))
A nezapomeň mě nahlásit a zapsat do análů. Já tě mám v análu už dávno.-)))
Stefič 25.12.2014 21:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cinklí uživatelé
ale copak? Nelíbí se ti moje karabinka namířená do ksichtu každému xindlu, jako jsi ty? Agresivní nejsem, ale je pravda, že v tvém případě bych udělal výjimku rád. Připevnil bych ti terč na záda a s kumpány bychom měli docela dobrou zábavu. Sice jen pár vteřin, ale stálo by to za to.
Jako obhajobu u soudu bych použit tyhle diskuze a jsem přesvědčen, že by mě žádný soud nemohl odsoudit. Spíš bych dostal pochvalu, finanční odměnu, něco jako za zastřelení škodné v lese😃))
A nezapomeň mě nahlásit a zapsat do análů. Já tě mám v análu už dávno.-)))
pořád čekám na ten odkaz o tom článku. Máš ho nebo sis zase něco vybásnil a teď zase budeš jenom kopat kolem sebe, abys z té šlamastiky nějak vybruslil >😁 Čekám na ten link
Cekat muzes. Nenapsal to v clánku. Nic jsem si nevybásnil a proto nepotrebuji z niceho vybruslovat.
aha, takže žvaníš, jako obvykle >😒] >😁 Hromada žvástů a kde ni, tu nic. Zase...
Bývalý séfredaktor me názor na tebe napsal v soukromé korespondenci kterou nemám právo zverejnovat.
Takze jako obvykle lzes.
Jinak podobné dojmy tvoje príspevky vzbuzují v rade normálních lidí.
Takze jako obvykle lzes.
Jinak podobné dojmy tvoje príspevky vzbuzují v rade normálních lidí.
a teď je to soukromá korespondence. Tvoje argumenty jsou dětinsky trapné >😁 Podobné výmluvy slýchám od syna. je mu 5 let.
Nikdy nedokážeš nic doložit, zatímco po ostatních bys pořád něco chtěl dokládat.
Sice se tvářím, že mě to překvapilo, leč je to jako vždy a opravdu mě to nepřekvapuje. Prostě jen žvaníš kraviny, nic víc >😁
Nikdy nedokážeš nic doložit, zatímco po ostatních bys pořád něco chtěl dokládat.
Sice se tvářím, že mě to překvapilo, leč je to jako vždy a opravdu mě to nepřekvapuje. Prostě jen žvaníš kraviny, nic víc >😁
Ne "a teď je to soukromá korespondence". Psal jsem snad ze to je clánek?
"Nikdy nedokážeš nic doložit" - samozrejme ze to kdykoliv mohu dolozit. Ovsem nebudu to dokládat tobe.
"Nikdy nedokážeš nic doložit" - samozrejme ze to kdykoliv mohu dolozit. Ovsem nebudu to dokládat tobe.
už se fakt trápíš...řekni prostě, že tlacháš, nic nemáš a jenom tady cintáš pentle. Informace, kterou nemůžeš doložit neexistuje.
Kecy o soukromé korespondenci si nech do kouzelný školky. Buď dolož nebo táhni
Kecy o soukromé korespondenci si nech do kouzelný školky. Buď dolož nebo táhni
Nemás pravdu. I informace které se nedají dolozit (písemnou formou nebo jiným záznamem) samozrejme existují.
Jenomze já ji dolozt muzu. Není nic jednodussího nez dolozit email nebo SZ.
Jenomze já ji dolozt muzu. Není nic jednodussího nez dolozit email nebo SZ.
tak to dolož. Když je to tak jednoduché. Už nejmíň hodinu tě nežádám o nic jiného. Pošli SZ, já si to přečtu a všechno co jsem o tobě napsal odvolám >😁
To vís ze jo. Cloveku který me vyhrozuje zastrelením budu neco posílat.
Pokud bych neco dokládal, tak jiste ne tobe.
Odvolávat nic nemusís. Kecy, odvolání atd. cloveka který se vyzívá v popisu zabití nekoho jiného nemají zádnou hodnotu.
Pokud bych neco dokládal, tak jiste ne tobe.
Odvolávat nic nemusís. Kecy, odvolání atd. cloveka který se vyzívá v popisu zabití nekoho jiného nemají zádnou hodnotu.
ok, takže nic nemáš. Asi nemá cenu pokračovat. Ono to nikam nepovede...Jako vždy
Samozrejme ze mám. A ty si jiste taky dovedes predstavit kdy me to napsal.
tak kdy, respektive po čem jsi si psal soukromou korespondenci se svým šéfem si teda fakt představovat nechci ani omylem. Ačkoliv představu mám >😁 >😁
S "mým séfem" jsem si zádnou soukromou korespondenci nepsal. A ty velice pravdepodobne vís kdy to vyjádrení o tobe bylo.
No nic. Od cloveka který se vyzívá ve zverejnenování predstav jak by zastrelil nekoho jiného se nedá nic jiného cekat. Je jenom pozoruhodné komu se v Ceské republice muze dostat do rukou zbran.
No nic. Od cloveka který se vyzívá ve zverejnenování predstav jak by zastrelil nekoho jiného se nedá nic jiného cekat. Je jenom pozoruhodné komu se v Ceské republice muze dostat do rukou zbran.
Takze nedokázes odpovedet na jednoduchou otázku proc sis neoveril informace u firmy o které píses, tedy neudelal neco co je základem práce novináre.
Bravo, to je slovo "novináre". >😁 >😁 >😁
Co si myslím o "novinári" tvého charakteru vís.
Bravo, to je slovo "novináre". >😁 >😁 >😁
Co si myslím o "novinári" tvého charakteru vís.
Mimochodem, proč musí být v titulku že si Putin s předpisy hlavu nelámal? Aby to znělo hodně bulvárně? U nás si s předpisy nelámou hlavu ani ti co je tvoří a ani ti kteří mají dohlížet na jejich dodržování.
Takže IPA je Gilgit? A já si říkal, kam se ten bolševik vypařil... Myslel jsem, že ho vedení poslalo na dovolenou na východ Ukrajiny. >😒]
Nejsem bolsevik. Ale porád lepsí by bylo být bolsevik nez xenofobní volic DSSS a Okamury.
Taky by to bylo lepi nez psát o "plynových komorách", "konečném řešení" a o tom, "že přijde den" jako ty, nick Euro89.
Taky by to bylo lepi nez psát o "plynových komorách", "konečném řešení" a o tom, "že přijde den" jako ty, nick Euro89.
Je tam jedna z nejobávanějších. V testu by to bylo nadbytečné politikaření, tenhle článek je ale sám o sobě novinka na pomezí politiky a automotive, takže za mě - proč ne.
Ty se bojís Ruska?
Slyšel jsem hezkou definici - na rozdíl od USA, Rusko vojensky zasahuje pouze na svém území nebo budoucím území.
Kdybych žil třeba v Litvě, pak bych se bál pořádně. V ČR jsem relativně v klidu, nepřímé vlivy nějaké další ruské agrese by byly možná nepříjemné, ale zvládli bychom to.
Kdybych žil třeba v Litvě, pak bych se bál pořádně. V ČR jsem relativně v klidu, nepřímé vlivy nějaké další ruské agrese by byly možná nepříjemné, ale zvládli bychom to.
Nemyslím si ze by se pobaltské zeme mely ceho bát ale predevsím Estonsku a Lotyssku trochu strachu neuskodí. >😁 >😁 >😁
Trochu strachu neuškodí? Umíš si představit, že bychom byli na jejich místě? A že už jsme na něm byli... taky bys napsal, že nám tenkrát trocha strachu neuškodila?
Místo strachu by se třeba mohli trochu lépe chovat k menšinám. Pak by se pravděpodobně neměli koho bát. Nikdo nepůjde proti státu ve kterém mu je dobře. Naopak násilím si lásku nezískáš.
Já bych řek že zrovna u nás se lidi za 1. republiky měli o hodně líp než po Gottwaldovi na Staromáku 😉
3 :no: blbouni radši Gottwalda než Masaryka? >😁
Upřímnou soustrast soudruzi + navíc ste totálně mimo. Rozdíly byly bohužel skoro fatální 8-s
3 :no: blbouni radši Gottwalda než Masaryka? >😁
Upřímnou soustrast soudruzi + navíc ste totálně mimo. Rozdíly byly bohužel skoro fatální 8-s
Jo a kteří lidi? A kolik? A proč tomu Klémovi tolik lidí tleskalo a další za něj "bojovali" s páskou na rukávu a puškou v ruce?
Tam šli že se měli výborně a nudil je blahobyt? Asi ne, že.
A přečti si někde, kolik bylo v únorových dench v ulicic odpůrců a kolik přívrženců....
To zminuju jen proto, aby se tu nezkreslovala fakta.
Tam šli že se měli výborně a nudil je blahobyt? Asi ne, že.
A přečti si někde, kolik bylo v únorových dench v ulicic odpůrců a kolik přívrženců....
To zminuju jen proto, aby se tu nezkreslovala fakta.
Tak teď si mě dostal :yes: >😁
Jasně že lidi to populistum žrali už tehdy 😄
Realitou bylo ekonomický zhroucení a naprostá ztráta konkurenceschopnosti. Potvrdí ti to každej v oboru vystudovanej. Už sme se o tom bavili takže vím že se ti tomu nějak nechce věřit nebo co ale tak to je.
Srovnej si po 2. SV jasně lepší startovní pozici třeba jen nás a podobně velkýho Rakouska. A pak pozice koncem 60 s 80tejch let :-!
A dneska 😉
Jasně že lidi to populistum žrali už tehdy 😄
Realitou bylo ekonomický zhroucení a naprostá ztráta konkurenceschopnosti. Potvrdí ti to každej v oboru vystudovanej. Už sme se o tom bavili takže vím že se ti tomu nějak nechce věřit nebo co ale tak to je.
Srovnej si po 2. SV jasně lepší startovní pozici třeba jen nás a podobně velkýho Rakouska. A pak pozice koncem 60 s 80tejch let :-!
A dneska 😉
Ale mě nezajímaj důsledky, odpověz na otázku proč tam ty lidi v letech 46-48 stáli, tleskali nebo měli v ruce pušky a a pásky ROH, milicí, ksč a obsazovali fabriky, náměstí atd.
A kolik lidí stálo proti nim jako odpůrci.
Na tomhle mi odpověz.
jak to dopadlo ví každej, ale proč k tomu došlo, o tom se nemluví, resp. nechce mluvit.
A kolik lidí stálo proti nim jako odpůrci.
Na tomhle mi odpověz.
jak to dopadlo ví každej, ale proč k tomu došlo, o tom se nemluví, resp. nechce mluvit.
Na to je jednoduchá odpověď: Proč teď naposled většinově volili Zemana a ANO Babiše nebo Sobotku?
Je to pro stát nejlepší řešení? S vysokou pravděpodobností neni
On ten většinovej tleskající dav si v ´48 tehdy myslel že nejlepší bude když navěky bude vládnout jedna strana - stejnej větinovej tleskající dav si o 20 let myslel že je nutná liberalizace a demokratizace - o dalších 21 let pozdějš si většinovej tleskající dav myslel že je nutný tu stranu úplně svrhnout.. 😄
Teď zrovna si většina myslí... 😉
Je to pro stát nejlepší řešení? S vysokou pravděpodobností neni
On ten většinovej tleskající dav si v ´48 tehdy myslel že nejlepší bude když navěky bude vládnout jedna strana - stejnej větinovej tleskající dav si o 20 let myslel že je nutná liberalizace a demokratizace - o dalších 21 let pozdějš si většinovej tleskající dav myslel že je nutný tu stranu úplně svrhnout.. 😄
Teď zrovna si většina myslí... 😉
Pokud se nechalo zaminpulovat 60-70% národa , tak se asi 60% národa muselo mít blbě, že?
A ted kdo tvořil těch zbývajících 30-40% 😒br /> pravicoví politici, ex-fašisti, církve, továrníci a velkostatkáři + pár normálních lidí. V reálu když odečteme ty skupiny zde jemnované, které musely být zákonětě proti bylo pro komunisty cca 70-80%.
Zajímavý že
Já to o první republice znam od dědy a babičky, nech si to taky vyprávět.
Jo Masaryk chlapče, to byla bída. Sem se musela hodně ohánět abych neměla hlad.....
Takže asi tak no.
A ted kdo tvořil těch zbývajících 30-40% 😒br /> pravicoví politici, ex-fašisti, církve, továrníci a velkostatkáři + pár normálních lidí. V reálu když odečteme ty skupiny zde jemnované, které musely být zákonětě proti bylo pro komunisty cca 70-80%.
Zajímavý že
Já to o první republice znam od dědy a babičky, nech si to taky vyprávět.
Jo Masaryk chlapče, to byla bída. Sem se musela hodně ohánět abych neměla hlad.....
Takže asi tak no.
Hmm tak tohle bude nadlouho.. 😄
Sorry nemoh sem odolat, nechtěl sem urazit 😉
Má prababička a pradědeček co by pamatovali 1. republiku už nežijou ale hlavně každej mluvíme o něčem trochu jinym!
Ty srovnáváš něco jako úroveń života běžnýho člověk třeba v roce 1930 a třeba 1960 a já úroveň ekonomiky českýho státu v těch letech vůči jinejm státum
Takže asi tak no 😄
Sorry nemoh sem odolat, nechtěl sem urazit 😉
Má prababička a pradědeček co by pamatovali 1. republiku už nežijou ale hlavně každej mluvíme o něčem trochu jinym!
Ty srovnáváš něco jako úroveń života běžnýho člověk třeba v roce 1930 a třeba 1960 a já úroveň ekonomiky českýho státu v těch letech vůči jinejm státum
Takže asi tak no 😄
Máš pravdu jenže právě ta úroven života obyčejného člověka vedla ty lidi k tomu, aby tam šli mávat at už transparentem, rukou nebo puškou.
+ samozřej ě jistá vděčnost za osvbození v 2.sv.
O toam jak si to velmoci rozděli neměla řada obyč lidí páru a na druhou stranu i kdyby si to rozdělili jinak, tak by amíci určitě nebyli na slovensku či v Brně dřív jak rusové.
+ samozřej ě jistá vděčnost za osvbození v 2.sv.
O toam jak si to velmoci rozděli neměla řada obyč lidí páru a na druhou stranu i kdyby si to rozdělili jinak, tak by amíci určitě nebyli na slovensku či v Brně dřív jak rusové.
V Praze by dřív byli 😉
Karty byly de facto rozdány jak píšeš ale vymazali si pěknou pitomost jak jim časem došlo. Hlavně o 20 let později chtěli něco jinýho, o dalších 20 něco úplně jinýho a teď po 25 chce dost lidi asi zase něco jinýho 😄
Karty byly de facto rozdány jak píšeš ale vymazali si pěknou pitomost jak jim časem došlo. Hlavně o 20 let později chtěli něco jinýho, o dalších 20 něco úplně jinýho a teď po 25 chce dost lidi asi zase něco jinýho 😄
Ano, Klémovi tleskala většinou primitivnější část národa, elita většinou prchala za kopečky a dobře udělala!
Tady máš tu svojí inteligenci😒br />
"Naopak například za lidovce přijeli do Moskvy Šrámek a Hála. Šrámek se vůbec těch jednání o poválečném uspořádání nezúčastňoval, on se nejvíce staral, aby měl dostatek vína pro svou osobní potřebu, a brzo na to Benešovi vzkazoval, ať si ta jednání, ta zahraničněpolitická, která on vedl s Molotovem a spol., tolik nebere a ať si raději lehne jako on, že to je nejlepší a bude mu nejlépe. To skutečně máme zaznamenáno v deníku Eduarda Táborského, který je uchován v archivu Hooverova institutu na Stanfordské univerzitě ve Spojených státech.!
citováno ze stránek totalita.cz, takže žádná komunistická propaganda.
O tom se taky obecně nepíše, že ti únoroví političtí souputníci komunistů z řad pravice jako Šrámek, Zenkl, Hála, Drtina, Laušmna a spol byla banda povalečů, naivů, kariéristů a pitomců
citováno ze stránek totalita.cz, takže žádná komunistická propaganda.
O tom se taky obecně nepíše, že ti únoroví političtí souputníci komunistů z řad pravice jako Šrámek, Zenkl, Hála, Drtina, Laušmna a spol byla banda povalečů, naivů, kariéristů a pitomců
Pár pro-ruských separatistů se najde vždycky... a pak už se nějak zařídí, že 96% obyvatel okupovaného území bude hlasovat pro připojení k Rusku. Ale naštěstí pobaltské státy stihly vstoupit do NATO... v případě nutnosti to znamená i naši vojenskou účast - což se obloukem vracíme k tomu, jestli mám obavy z Ruska.
Pokud ti přijde normální si dobrovolně ve své zemi vytvářet proruské separatisty, tak budeš asi bojovat rád.
Tak určitě ... ona má však tato záležitost hluboké kořeny, lze na ni nazírati dvěma (a více) úhly pohledu, no a to se pak jeví situace pokaždé jinak, neb jak známo dějiny píše vítěz. Zde v této, ne zrovna klidné, oblasti je to však "každý chvilku tahá pilku" a slova diskuse, kompromis a konsesus jsou málem brána za sprostá, bohužel.
Nikdo normální nebojuje rád, přesto bych z principu podpořil vojenskou intervenci na obranu nezávislosti a územní integrity Litvy, Lotyšska, Estonska... i Ukrajiny.
Nech sa páci. Bojovat za zkorumpované ukrajinské oligarchy a jeste zkorumpovanejsí politiky a úredníky kterí i v dobe údajné války s Ruskem s tímto obrovským neprítelem zcela oficiálne kseftují, Bravo!!!
Suverenita státu je základní princip zajišťující stabilitu a bezpečnost. Pokud řekneme, že na základě přání nějaké části obyvatelstva lze změnit hranice, pak v Evropě plné menšin najednou není nic jisté.
Rusko má právo podporovat ruské menšiny finančně, může v rámci zákonů dané země lobovat nebo dělat proruskou propagandu, ale už nemá právo provádět tam vojenské operace nebo si přivlastnit část území.
Takže ne za oligarchy, ale za princip zajišťující stabilitu. Pro malou zemi jako je ČR je tenhle princip důležitý.
Rusko má právo podporovat ruské menšiny finančně, může v rámci zákonů dané země lobovat nebo dělat proruskou propagandu, ale už nemá právo provádět tam vojenské operace nebo si přivlastnit část území.
Takže ne za oligarchy, ale za princip zajišťující stabilitu. Pro malou zemi jako je ČR je tenhle princip důležitý.
Za oligarchu, zkorumpované politiky a úredníky. Dá se to samozrejme okecat hezkými slovy.
To mi podsouváš dost nešikovně... opravdu myslíš, že mi osobně nějak záleží na tom či onom politikovi nebo oligarchovi?
Taky máme za ministra financí oligarchu a za prezidenta blbce... ale to nikomu nedává právo zasahovat do toho, jak řídíme svou zemi.
PS: ok, jsou tu věci jako genocida, které okolní státy asi přihlížet nebudou... ale cokoli "normálního" mohou maximálně komentovat a kritizovat.
Taky máme za ministra financí oligarchu a za prezidenta blbce... ale to nikomu nedává právo zasahovat do toho, jak řídíme svou zemi.
PS: ok, jsou tu věci jako genocida, které okolní státy asi přihlížet nebudou... ale cokoli "normálního" mohou maximálně komentovat a kritizovat.
To co je v CR se nedá porovnat s tím co je na Ukrajine.
O tom už jsme diskutovali víckrát... Ukrajina měla své problémy, ale podle mě na míle vzdálené tomu, aby odůvodnily jakékoli vojenské řešení nebo intervenci zvenčí. Rusko na Ukrajině oficiálně vojensky neoperovalo, to by bylo neomluvitelné... operovalo tam skrytě, ale pro mě je to stejně nepřijatelné.
A jinak by jsi chtěl měnit hranice státu než dle přání obyvatelstva? Podle tebe by se měly hranice měnit válkou nebo rozhodnutím nějakého papaláše?
Podle mě je lze měnit pouze po dobrém, tj. na základě souhlasu vlády daného státu - třeba rozdělení ČSFR. Žádná menšina nemá právo si změnu hranic vynutit.
Zato většina na menšinu může klidně poslat armádu a lásku k vlasti si vynutit zabíjením.
Může si vynutit dodržování zákonů na svém území, pokud na to nestačí Policie. Armáda zabíjející civilní obyvatelstvo ve jménu lásky k vlasti... to je na mě zase moc abstrakce, mluvíš o konkrétní situaci?
Ukrajina je snad dostatečně konkrétní.
Ano, třeba v Donbasu má ukrajinská vláda právo požadovat například to, aby separatisté složili zbraně... a případně má právo si to silou na svém území vynutit. Mezi všeobecně uznávaná lidská práva vlastnictví těžkých zbraní nepatří, věci jako jsou tanky má v zemi vlastnit pouze armáda.
Takze Ceskoslovensko by podle tvé logiky vubec nemelo vzniknout.
Vzniklo ve válce, kdy se prostě hranice mění. Pokud chceme hrát hru "co by bylo kdyby válka nebyla"... já osobně bych silové řešení nepodpořil, raději bych se smířil s částečnou autonomií v rámci Rakouska-Uherska, ale samozřejmě s právem Čechů usilovat o samostatnost mírovou cestou.
Vadilo by ti, pokud by čeština nebyla úřední jazyk? Vadilo by ti, že nemáš volební právo? Měl by jsi rád tento stát?
Volební právo přece bylo i za Rakouska a česky se na úřadech mluvilo. Jinak je to moc spekulativní otázka... pokud bych se narodil do země, kde je úřední jazyk němčina a odmalička bych se učil mluvit německy, tak by mi to asi nevadilo.
Vidíš. Za Rakouska to platilo a přesto jsme se trhli. V Lotyšsku to teď neplatí a my Lotyše litujeme, že se bojí Ruska. Přitom i ti komouši nechali Lotyše mluvit lotyšsky. Máš pocit, že tohle je cesta k jednotnému státu?
Predpokládám ovsem ze tehdejsí vláda Rakouska-Uherska tím nebyla nadsená. Takze podle tvé logiky Ceskoslovensko nemelo vzniknout.
Z toho co jsem četl nebylo Rakousko žádná despocie, která by silou potírala veškerou opozici... pokud by nebyla první ani druhá světová válka, pak by podle mé logiky buď mělo Československo vzniknout civilizovaně po vzájemné dohodě českých elit s rakouskou vládou, nebo setrvat třeba v rámci nějaké federace... monarchie jako taková by skončila tak či tak.
Emel:
Ad suverenita štátu - vysvetli to Srbom a Cyperčanom. A okrem toho, Československo vzniklo ako? Nie náhodou na základe priania nejakej časti obyvateľstva R-U monarchie?
Ad suverenita štátu - vysvetli to Srbom a Cyperčanom. A okrem toho, Československo vzniklo ako? Nie náhodou na základe priania nejakej časti obyvateľstva R-U monarchie?
Vzhledem k tomu jak se v Estonsku a Lotyssku od rozpadu SSSR chovali k ruskojazycnému obyvatelstvu tak jim rozhodne trochu strachu neuskodí.
Vzhledem k tomu že Estonsko a Lotyšsko napadnul obsadil sousední stát a nastěhoval tam svý obyvatelstvo - je požadavek na slušný chování se k němu... minimálně problematickej - to bys moh dát 😉
S tebou vypatlánku nemíním diskutovat, a uz vubec ne o pobaltských státech. Ber to tak ze dám prednost tomu co jsem videl a slysel behem mých návstev vsech trí pobaltských státu. Tech mých cest do Pobaltí bylo dost a nesmerovaly jenom do hlavních mest. Takze s plácalem který má nastudovaných pár frází z internetu není duvod se o techto vecech vubec bavit.
Je fuk co si kde viděl nebo slyšel 😄
To co sem napsal je prostě fakt :-!
Kterej nezpochybňujuješ ani ty 😉
To co sem napsal je prostě fakt :-!
Kterej nezpochybňujuješ ani ty 😉
"Vzhledem k tomu jak se v Estonsku a Lotyssku od rozpadu SSSR chovali k ruskojazycnému obyvatelstvu tak jim rozhodne trochu strachu neuskodí."
To si snad děláš legraci???
To si snad děláš legraci???
Nedelám. Más tam jeste neco?
V tom případě s tebou končím jakoukoli diskusi, dávám si tě na hatelist. Dobytku, který po tom, co pobaltské státy od SSSR vytrpěly, je schopen napsat, že jim trochu dalšího strachu z Ruska neuškodí :no: Je mi z tebe na blití...
Kosmonaut - si ty ale ...
Všetko by bolo v poriadku ak by pobaltské krajiny boli nejaké samostatné objekty, najlepšie diktatúry. Problém je, že sami seba predstavujú ako demokratické krajiny s európskou orientáciou a demokratická európska krajina skrátka by nemala svojich obyvateľov nejako kastovať a ku všetkým ba mala pristupovať ROVNAKO a všetci by mali mať rovnaké práva - a to ruskojazyčné obyvateľstvo v pobaltských krajinách nemá.
Všetko by bolo v poriadku ak by pobaltské krajiny boli nejaké samostatné objekty, najlepšie diktatúry. Problém je, že sami seba predstavujú ako demokratické krajiny s európskou orientáciou a demokratická európska krajina skrátka by nemala svojich obyvateľov nejako kastovať a ku všetkým ba mala pristupovať ROVNAKO a všetci by mali mať rovnaké práva - a to ruskojazyčné obyvateľstvo v pobaltských krajinách nemá.
To je zbytecný. Temhle vypatlancum to nevysvetlís.
Co my a vyhnání Němců co tu narozdil od rusů v pobaltských zemích žili stovky let? 😉
No ... Rusi žili v pobaltských krajinách rovnako stovky rokov (aj keď nie v takom počte ako teraz, jasne) - boli predsa súčasťou Ruskej ríše, samostatnosť dosiahli až po WWI.
Když to bereš takhle tak v roce 1918 sme vznikly i my. A ty Němce vypakovali = použij na ne i na nás stejný měřítka 😉
A rusové tam žili protože je obsadili nejen za Sovětskýho svazu ale předtím i jako Rusko
Podobnej příběh platí i dole na Krymu = ty okolní státy se proti nebohému Stalinovi snad spikly 😄
A rusové tam žili protože je obsadili nejen za Sovětskýho svazu ale předtím i jako Rusko
Podobnej příběh platí i dole na Krymu = ty okolní státy se proti nebohému Stalinovi snad spikly 😄
Píšeš blbosti. Rusko ich nemohlo obsadiť - to predpokladá samostatný štát, ktorý by bol obsadený, že ... Pobaltské oblasti boli takmer celú históriu súčasťou iných štátov, najmä Švédska a Poľska.
Čo sa Krymu týka, zaujímavé, že si Veľká Británia ponecháva Severné Írsko, keď je taká demokratická ...
Čo sa Krymu týka, zaujímavé, že si Veľká Británia ponecháva Severné Írsko, keď je taká demokratická ...
To s tím Severním Irskem je dobrý. Uvidíme jak se z toho vypatlánek Hammunasakra vylze.
Na me zase dnes v této diskusi jiný místní diskusní polomozek vytáhl prípad Kaliningrad (Königsberg) a Rusko jako príklad ruské agrese tak jsem mu odpovedel prípadem Südtirol a Itálie. Uvidíme jestli to ten chudák rozchodí. >😁 >😁 >😁
Na me zase dnes v této diskusi jiný místní diskusní polomozek vytáhl prípad Kaliningrad (Königsberg) a Rusko jako príklad ruské agrese tak jsem mu odpovedel prípadem Südtirol a Itálie. Uvidíme jestli to ten chudák rozchodí. >😁 >😁 >😁
No, esteže si so svojou odpoveďou taky spokojny, jednoduchy clovek >😁
Kaliningrad rusi "okupuju" aspon na zaklade zaverov postupimskej konferencie ale co zlegalizuje ich zabratie Krymu? to sa zial ospravedlnit nicim neda.
A skus sa vyjadrovat normalne, ved snad nie si ochmelka zo 4. cenovej skupiny.
Kaliningrad rusi "okupuju" aspon na zaklade zaverov postupimskej konferencie ale co zlegalizuje ich zabratie Krymu? to sa zial ospravedlnit nicim neda.
A skus sa vyjadrovat normalne, ved snad nie si ochmelka zo 4. cenovej skupiny.
Co se týce Kaliningradu tak jsem ti odpovedel na tvoji prihlouplou otázku.
Jinak ne, nejsem ochmelka zo 4. cenovej skupiny. Vyjadruji se tak jak to odpovídá úrovni príspevku na který reaguji. Kdyz reaguji na vypatlance tak ho tak oslovuji.
Jinak ne, nejsem ochmelka zo 4. cenovej skupiny. Vyjadruji se tak jak to odpovídá úrovni príspevku na který reaguji. Kdyz reaguji na vypatlance tak ho tak oslovuji.
Něco jako Zemanovo: Budu odpovídat jen na inteligentní otázky >😒]
A o tom který to sou rozhoduje já trubkami zvolenej Bůh Zeman :yes: >😁 >😁 >😁
Že sou to ty co mi vyhovuje a na ty co mi nevyhovuje nebudu odpovídat je jasný. Ale jen mě a těm bystřejším. A tak to má být 😄
A o tom který to sou rozhoduje já trubkami zvolenej Bůh Zeman :yes: >😁 >😁 >😁
Že sou to ty co mi vyhovuje a na ty co mi nevyhovuje nebudu odpovídat je jasný. Ale jen mě a těm bystřejším. A tak to má být 😄
Nesuď mě podle sebe - dik 😄
Stejnej metr všude - to vy hodnotíte jinak rusko a jeho opakovaný agrese vučí sousedním státům na všech světovejch stranách 😉
Kde sme to přestali? Už vim: stejnej metr na rusy v pobaltských zemích po osvobození a nemce v Čechách po osvobození - drhne to co? 😄
Stejnej metr všude - to vy hodnotíte jinak rusko a jeho opakovaný agrese vučí sousedním státům na všech světovejch stranách 😉
Kde sme to přestali? Už vim: stejnej metr na rusy v pobaltských zemích po osvobození a nemce v Čechách po osvobození - drhne to co? 😄
Pro tebe by byl i ten vagon na dobytek moc luxusní a plynová komora moc milosrdná.
"Pro tebe by byl i ten vagon na dobytek moc luxusní a plynová komora moc milosrdná" - píse volic DSSS a Okamury.
Jinak o "konečném řešení" a o tom, "že přijde den" tady nick Euro89 uz psal pred dvema lety.
Jinak o "konečném řešení" a o tom, "že přijde den" tady nick Euro89 uz psal pred dvema lety.
Koukám, že svou gilgit-složku už zde má snad každý. Kam se hrabe StB. >😒]
Pilný jako včelka. Na daču u Černého moře to zatím nevidím, ale toho nového žigulíka by mu už soudruzi poslat mohli. >😒] Však si taky myslím, že kdyby tu zveřejnil své jméno, tak bychom ho určitě v archivu "spolupracovníků" našli. A hlavně bych si ho mohl najít já... :-!
Takze nácek zacíná vyhrozovat. To na vás sedí.
Nevyhrožuji. Konstatuji. 😄
Jak na to reaguje tvoje okolí v Memmingen kdyz zacínás vykádat o "konečném řešení", o vyhlazování lidí a o tom "že přijde den". Souhlasí s tebou?
Jak to videl tvuj drívejsí zamestnavatel Würth? Jak takové výroky vidí tvuj soucasný zamestnavatel prípadne tvoji zákazníci pokud podnikás?
Jak to videl tvuj drívejsí zamestnavatel Würth? Jak takové výroky vidí tvuj soucasný zamestnavatel prípadne tvoji zákazníci pokud podnikás?
Nemám s tím problém. Bavím se zde jen s němci a když říkám s němci, tak rozhodně nemám na mysli turka s německým pasem nebo voliče Frau Merkel, které tu má mimochodem čím dál více lidí plné zuby. Možná by ses divil, kolik lidí má stejný názor jako já, ale jen ho neříkají tak otevřeně. Díky tomu jsem optimista, že jednou mé děti budou vyrůstat v čisté Evropě. A neboj, přijde den, kdy se Evropa vypořádá nejen s invazí špíny, ale i s těmi, kteří jí dnes vítají s otevřenou náručí a kteří jí zde obhajují. Neber to jako výhružky, ber to jako fakt. Díky sebedestruktivní politice EU nejde o to, zda se tak stane, ale pouze kdy... Já jsem připraven.
Ne, není treba mít slozku. Stací si pamatovat ve které diskusi euro89 psal svoje zvratky.
Ale vidím ze výrok "Pro tebe by byl i ten vagon na dobytek moc luxusní a plynová komora moc milosrdná" a kecy o "konečném řešení" a o tom, "že přijde den" ti nevadí.
Zatím jsem myslel ze jsi jenom VAGinista. Je videt ze je to o hodne horsí.
Ale vidím ze výrok "Pro tebe by byl i ten vagon na dobytek moc luxusní a plynová komora moc milosrdná" a kecy o "konečném řešení" a o tom, "že přijde den" ti nevadí.
Zatím jsem myslel ze jsi jenom VAGinista. Je videt ze je to o hodne horsí.
Nevymýšlej si prosím, co mi vadí nebo nevadí, střílíš mimo terč. Euro rozhodně není jediný, na koho máš svou "složku" špíny. 😄
1.
Nestřílím.
2.
Na euro89 zádnou "složku" nemám.
3.
To ze podle tebe je upozornení na to ze euro89 pouzívá nacistické a xenofobní výrazy "špína" jenom potvrzuje co jsem napsal. Nejsi jenom VAGinista, ale neco mnohem horsího.
Nestřílím.
2.
Na euro89 zádnou "složku" nemám.
3.
To ze podle tebe je upozornení na to ze euro89 pouzívá nacistické a xenofobní výrazy "špína" jenom potvrzuje co jsem napsal. Nejsi jenom VAGinista, ale neco mnohem horsího.
A je to tady. Překrucování, napadání, arogance...
PS: bohužel střílíš. Proti eurovým názorům jsem se již také jednou vymezil, jen necítím potřebu se v tom stále rýpat.
PS: bohužel střílíš. Proti eurovým názorům jsem se již také jednou vymezil, jen necítím potřebu se v tom stále rýpat.
Presne tak, je to tady.
V této diskusi ses kazdopádne proti názorum euro89 hned dvakrát nevymezil a naopak hloupe a lzive ("slozky") kritizujes toho kdo na tyto názory upozornuje.
Vzhledem na to ze lzes jak kdyz tiskne ("slozky") tak mám tvoje slinty (překrucování, napadání, arogance) na háku.
V této diskusi ses kazdopádne proti názorum euro89 hned dvakrát nevymezil a naopak hloupe a lzive ("slozky") kritizujes toho kdo na tyto názory upozornuje.
Vzhledem na to ze lzes jak kdyz tiskne ("slozky") tak mám tvoje slinty (překrucování, napadání, arogance) na háku.
No nic, nechám tě v tom tvém světě. Hádat se s tebou nemá žádný smysl. Měj se, howgh. 😉
Ipo, nelži že si tady nevdeš na uživatele složky. Očekávám report, jak vykompenzuješ těch 23% ztráty firemního majetku co jsi zapříčinil.
..a ty si nevedel,ze on to ma aj v popise prace mat o vsetkych diskuteroch "slozky" kedze je to ultra tajny agent s krycim menon FAKE PRESSMAN??? [odkaz] >😁 >😁 >😁
Strach a vyhrožování nikdy nebyly, nejsou a nebudou k ničemu dobré, ať již ve vztazích mezilidských či mezistáních, zde jsi se svým přestřeleným diskusním vyjádřením dopustil přímo klasického chucpe. Nezbývá ti tedy, než se zastydět. A prosím na tento můj komentář neregaovat, děkuji předem a přeji příjemný zbytek dne 😉
Ty jsi to hlavně nepochopil.
Ani já. Pobaltský státy už Rusko jednou obsadilo
Proč: Trochu strachu by jim neškodilo? 😐
Proč: Trochu strachu by jim neškodilo? 😐
Že by preto aby sa k ruskojazyčnému obyvateľstvu začali správať tak ako k ostatným občanom štátu? Máš nejaký iný príklad v EU, keď tomu tak nie je? Nemci v Dánsku (napriek minulosti), Alsasku, Lotrinsku (detto) ...
Mám dost základní rozdíl. Němci teď dělaj na Dny bububu? 😉
Rusové se po krátký pauze po roce '90 vrátili k původním praktikám: Gruzie, Krym, Ukrajina
Ostatně my sme po válce Němce ne milosrdný vyhnali. Byť tady třeba žili stovky let. Myslím že si mohli vzít jednu tašku
Rusové se po krátký pauze po roce '90 vrátili k původním praktikám: Gruzie, Krym, Ukrajina
Ostatně my sme po válce Němce ne milosrdný vyhnali. Byť tady třeba žili stovky let. Myslím že si mohli vzít jednu tašku
Zasa píšeš blbosti. Ruskojazyčné obyvateľstvo nemá v pobaltských krajinách rovnaké práva ako ostatní od vzniku tých štátov, Rusko "dělá bububu" posledných pár rokov.
Čemu se divíš? Prostě je obsadili
My sme vyhnali Němce co tu žili staletí
Zkus to porovnat stejnym metrem
Těším se na odpověď 😄
My sme vyhnali Němce co tu žili staletí
Zkus to porovnat stejnym metrem
Těším se na odpověď 😄
Jakže "Čemu se divíš?"? Si normálny? Sú pobaltské krajiny súčasťou EU a NATO? SÚ, že ... hlási sa EU a NATO k demokratickým pravidlám? Áno. K takým pravidlám patrí aj rovnoprávnosť obyvateľov, že? Takže buď sú členmi a správajú sa tak, alebo ...
Sú členmi a nesprávajú sa tak. Ale podle vypatlané Hammunysakry která znalosti a zkusenosti nahrazuje prihlouplými frázemi je to OK protoze Rusum (oni to nejsou jenom Rusové ale to uz Hammunka vubec neresí) v Pobaltí je treba ukázat zac je toho loket. >😁 >😁 >😁
Ono je to vlastně mezinárodní spiknutí 😉
Na jihu na Krymu rusáky nechtěj krymci, na severu všechny pobaltský státy, na východě ukrajinci 😄
Nová ruská základna na kurilskejch ostrovech má zajistit vyváženost aby je neměli rádi i z východu >😁
Na jihu na Krymu rusáky nechtěj krymci, na severu všechny pobaltský státy, na východě ukrajinci 😄
Nová ruská základna na kurilskejch ostrovech má zajistit vyváženost aby je neměli rádi i z východu >😁
Prečo ZNOVA melieš blbosti? Naozaj si taký lenivý, že si nedokážeš ani niečo vygoogliť? Na Kryme rozhodne Rusov chcú a sú radi, že sú súčasťou Ruska - teda okrem krymských Tatárov a Ukrajincov - ktorých je ale menšina. Na Ukrajine ich takisto chcú - na východe Ukrajiny sa s Ruskom veselo obchoduje a ani centrálna vláda tomu nie je schopná (a možno ani ochotná) zabrániť. Používaj to, čo máš medzi ušami ...
Obdivuji te ze s tím vypatlánkem más takovou trpelivost.
Ja ty jeho slinty o Krymu a Ukrajine dobre znám. Je to prípad pro psychiatra, ne pro seriozní diskusi.
Ja ty jeho slinty o Krymu a Ukrajine dobre znám. Je to prípad pro psychiatra, ne pro seriozní diskusi.
:yes: >😁 >😁 >😁
Jj a nejvíc je milujou původní obyvatelé Krymu Krymci :yes: :yes: >😁 >😒]
Ty nevíš že Sovětskej svaz vyhubit miliony ukrajinců na východu Ukrajiny, vysidlil a zabil většinu Krymci a na obě místa přesídlil ruský lid? 😄
A o tom ty teď mluvíš? 😉
Použij to co máš mezi ušima :-!
Jj a nejvíc je milujou původní obyvatelé Krymu Krymci :yes: :yes: >😁 >😒]
Ty nevíš že Sovětskej svaz vyhubit miliony ukrajinců na východu Ukrajiny, vysidlil a zabil většinu Krymci a na obě místa přesídlil ruský lid? 😄
A o tom ty teď mluvíš? 😉
Použij to co máš mezi ušima :-!
Tos ale neodpověděl žejo 😄
Stejný kritéria pro nás čechy i pobaltský státy! 😉
Realita je že ze stejného důvodu nemaj rusy rádi sousední státy na jihu, na severu i na západě = prostě protože je obsadili. A popravdě nejen to
My sme na tom přes neveselej '68 byli naprosto nesrovnatelně líp. Ty si snad brečel když od nás odjížděly po revoluci sovětský vojska?
Ta nechuť k Rusům v národech který obsadili a nuceně zařadili pod svuj stát je celkem pochopitelná. Fakt to nechápeš? Ani blik? :-!
Stejný kritéria pro nás čechy i pobaltský státy! 😉
Realita je že ze stejného důvodu nemaj rusy rádi sousední státy na jihu, na severu i na západě = prostě protože je obsadili. A popravdě nejen to
My sme na tom přes neveselej '68 byli naprosto nesrovnatelně líp. Ty si snad brečel když od nás odjížděly po revoluci sovětský vojska?
Ta nechuť k Rusům v národech který obsadili a nuceně zařadili pod svuj stát je celkem pochopitelná. Fakt to nechápeš? Ani blik? :-!
Pro nick Lovap😒br />
Vykasli se na neho. Hammunasakra je namyslený vypatlánek který porád omílá naucené fráze aniz by mel praktické zkusenosti s tím o cem píse. Ale kdyz jsem ho upozornil na to ze se o tyto veci v pobaltských státech hodne zajímám, ze jsem tam casto byl a dost o tom tématu vím ne z internetu ale prímo z vlastní zkusenosti tak me ten vypatlánek napsal. "Je fuk co si kde viděl nebo slyšel". Takze vidís ze to je arogantní hlupák kterého skutecná situace vubec nezajímá.
Vykasli se na neho. Hammunasakra je namyslený vypatlánek který porád omílá naucené fráze aniz by mel praktické zkusenosti s tím o cem píse. Ale kdyz jsem ho upozornil na to ze se o tyto veci v pobaltských státech hodne zajímám, ze jsem tam casto byl a dost o tom tématu vím ne z internetu ale prímo z vlastní zkusenosti tak me ten vypatlánek napsal. "Je fuk co si kde viděl nebo slyšel". Takze vidís ze to je arogantní hlupák kterého skutecná situace vubec nezajímá.
Je fuk co si od jednotlivců slyšel - podstatný je že to co sem k tématu napsal je pravda. Kterou si nedovolíš zpochybňovat ani ty sám
Když cituješ tak pořádně 😄
Jinak by, v tvem případě jistě omylem, mohlo dojít k posunu ne-li změně významu 😉
Když cituješ tak pořádně 😄
Jinak by, v tvem případě jistě omylem, mohlo dojít k posunu ne-li změně významu 😉
Neviem či je namyslený vypatlánek, ale teda názory má hodne zvláštne, také hodne ... nedemokratické, skoro až ruské >😁
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes😒br />
Namyslený rozhodne a prinejmensím cástecne vypatlaný taky. Stací si precíst jeho príspevky v této diskusi. >😁 >😁 >😁
Namyslený rozhodne a prinejmensím cástecne vypatlaný taky. Stací si precíst jeho príspevky v této diskusi. >😁 >😁 >😁
My bysme si měli zahrát šachy nebo něco takovýho 😄
Tak pravda, byla kdysi doba, kdy se četlo mezi řádky. Je už (snad) ale nadobro pryč. Tedy jsem k druhu umění tohoto asi poněkud pozbyl vlohy, a tím se stalo že mi mistrův jinotaj jaksi unikl 😄
Ale, jeste jeden prihlouplý "e😜ert". Nemám duvod se stydět, slintale.
Slušně jsem te požádal o nereagování, ty jsi to však (o5) nezvládl. Tedy když urážet, tak dobrá, sám sis o to řekl. Mne tady nějaký údajný novinář, samozvaný rádoby e😜ert na trhy východních a rozvojových zemí, co si tady furt poňafává jak nakoplej jorkšír, rozhodně nebude beztrestně titulovati výše uvedeným způsobem. Takový diskusní hrdina je tak akorát pro smích, v životě praktickém se toliko schovává za máminy sukně a to co svou neomalenou, nevymáchanou hubou nadrobí posílá vyřizovati otce. Tedy věz že by jsi si mne ani náhodou nechtěl potkat osobně, a když už přece jen ano, tak si buď jistý že ani tobě trocha toho strachu neuškodí >😒]
Mne tady nějaký údajný ??????, samozvaný rádoby e😜ert, rozhodně nebude beztrestně psát ze se mám za neco stydět. Je zajímavé jak si vy údajní slusnáci vzdycky zacnete a potom se strasne divíte kdyz vám nekdo odpoví na vasí úrovni.
Tak ještě jinak, jazykem tvého kmene, tomu snad už konečně budeš rozumět😒br />
Zavři už svou nevymáchanou hubu ty přihlouplý slintale, postav se před zrdcadlo, upřeně a dlouze (pokud to ovšem vydržíš) se zadívej do svých neupřímných očí, no a pak si dej z každé strany jednu pořádně štípavě mlaskavou facku. A jestliže tě ani tato autoléčebná kúra nevzpamatuje, pak táhni z5 odkud jsi sem přišel.
Tímto jsem já s tebou zde nadobro a definitivně skončil.
HOWGH >😒]
Zavři už svou nevymáchanou hubu ty přihlouplý slintale, postav se před zrdcadlo, upřeně a dlouze (pokud to ovšem vydržíš) se zadívej do svých neupřímných očí, no a pak si dej z každé strany jednu pořádně štípavě mlaskavou facku. A jestliže tě ani tato autoléčebná kúra nevzpamatuje, pak táhni z5 odkud jsi sem přišel.
Tímto jsem já s tebou zde nadobro a definitivně skončil.
HOWGH >😒]
Nejak te to rozhodilo, ty údajný samozvaný slusnáku, Copak ti tak vadí? Ze jsem ti pripomnel to ze jsi zacal prikazovat jako první kdo se má stydet?
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
GRC
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
GRC
Tohle je to místo kdy si totálně mimo, absolutně přes čáru atd. :-!
A úplně nejděsivější je že ty to snad myslíš i vážně 😐
A úplně nejděsivější je že ty to snad myslíš i vážně 😐
Pokud ti dojde, jak to myslel, tak to naopak sedí.
Tvoje slinty typu "totálně mimo", "absolutně přes čáru" zacínají nudit.
Jo, myslím to vážně.
Jo, myslím to vážně.
Vidim že s Tomiem a DSSS se po názorovym sblížení sbližuješ i intelektualně 😄
Přirovnat Gilgita k Tomiovi a DSSS beru jako urážku všech slušných voličů. Tomia jsem v posledních dvou volbách volil a před ním právě DSSS. Není to ani z daleka ideální strana, chybí jí osobnosti a schopné vedení, ani s programem se na 100% neztotožnuji, ale v dnešním Eurosocialismu, kdy Evropu zaplavuje kdejaká špína a politici lezou do zadku zájmům Číny nebo Ruska, je to pořád to nejlepší, co lze volit! :-!
Takze tys volil DSSS? A jeste se povazujes za "slušného voliče"? >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Tak to je síla. Ale alepson to vysvetluje tvoje xenofobní príspevky v drívejsích diskusích na ACZ.
Jinak poprvé potkávám, i kdyz jen tak neprímo, exemplár který volil DSSS. :no: :no: :no: :no: :no😒br />
Jinak fajn ze ses tak pekne odkopal.
Tak to je síla. Ale alepson to vysvetluje tvoje xenofobní príspevky v drívejsích diskusích na ACZ.
Jinak poprvé potkávám, i kdyz jen tak neprímo, exemplár který volil DSSS. :no: :no: :no: :no: :no😒br />
Jinak fajn ze ses tak pekne odkopal.
Tebe bych právě moc rád někdy potkal i osobně... ale ono na lidi jako ty se současnou politikou celé EU jednou dojde. Jsem optimista, však on přijde den... :-!
... napsal xenofobní volic DSSS a Okamury.
Bacha ty sdílíš názory DSSS
Stejně jako hlava státu. Nebo ti mám ty odkazy dát znova? 😄
Vedli sme k tématu zábavnou diskuzi pod článkem: Motory EA288.. určitě si vzpomínáš 😉
Stejně jako hlava státu. Nebo ti mám ty odkazy dát znova? 😄
Vedli sme k tématu zábavnou diskuzi pod článkem: Motory EA288.. určitě si vzpomínáš 😉
Je mozné ze sdílím nekteré dílcí názory DSSS na nekteré konkrétní otázky stejne jak souhlasím s dílcími názory rady dalsích evropských stran které bych nikdy nevolil. V volebních programech absolutní vetsiny stran které nekde v Evrope nastupují k volbám se najdou veci se kterými clovek souhlasí. To je úplne normální a to vís i ty, vypatlánku. Jak extrémne levicové tak extrémne pravicové strany ríkají nekteré veci které jsou zcela v porádku. Problém je ten celek.
Tak toto může napsat jen naprosto vygumovaný mozek. Vzhledem k tomu, jaký teror pobaltské státy od Rusů zažily, je tvoje věta neuvěřitelně urážlivá. Zkus ji říct před nějakou estonskou či lotyšskou rodinou, které Rusáci zlikvidovali nějakého člena a uvidíš jejich reakci.... Styď se, Gilgite! ;-\ :no: :no: :no:
Pro nick Arese😒br />
Plácás, vyptlánku s nickem Arese. Vzhledem k tomu, jak se po rozpadu SSSR v Estonsku a Lotyssku casto chovali a chovají k ruskojazcnému obyvatelstvu, tak jim trochu strachu pred Ruskem rozhodne neuskodí.
Propomínám ze😒br />
1.
Ruskojazycné obyvatelstvo nejsou jen Rusové.
2.
Normální lidi nenesou vinu za mocenské hry státu a zlociny vlád. Pokud zamindrákovaní Estonci a Lotysi mají potrebu vybíjet si své komplexy na bezných lidech kterí nic nezavinili tak at si ted trochu toho strachu uzijí.
3.
Rusové zili v Estonsku a Lotyssku i pred vznikem SSSR.
Plácás, vyptlánku s nickem Arese. Vzhledem k tomu, jak se po rozpadu SSSR v Estonsku a Lotyssku casto chovali a chovají k ruskojazcnému obyvatelstvu, tak jim trochu strachu pred Ruskem rozhodne neuskodí.
Propomínám ze😒br />
1.
Ruskojazycné obyvatelstvo nejsou jen Rusové.
2.
Normální lidi nenesou vinu za mocenské hry státu a zlociny vlád. Pokud zamindrákovaní Estonci a Lotysi mají potrebu vybíjet si své komplexy na bezných lidech kterí nic nezavinili tak at si ted trochu toho strachu uzijí.
3.
Rusové zili v Estonsku a Lotyssku i pred vznikem SSSR.
3. Jj předtím je obsadili jako rusové a až pak za Stalina jako SSSR. To samý jako na jihu Krym. Pročpak proč je na severu estonci, litevci, na jihu tatarský krymovové asi nemaj rádi? 😉
Je stejně zajímavé, že my jako reálný agresor, řešíme možnost agrese někoho jiného.
1) Nevnímám ČR jako agresora ani podporovatele nějaké agrese, a to v žádné době naší existence.
2) Řešíme možnost agrese na základě zkušenosti s nedávnou agresí, kdy si Rusko silou přivlastnilo část území sousedního státu. To je něco, co v poválečné Evropě nemá obdoby.
2) Řešíme možnost agrese na základě zkušenosti s nedávnou agresí, kdy si Rusko silou přivlastnilo část území sousedního státu. To je něco, co v poválečné Evropě nemá obdoby.
Člověk často nevnímá agresi, kterou páchá na jiných. Asi se s tím jednodušeji žije.
MariAchi
...ze Putin pritahl vic pozornosti a komentaru, nez Vesta.
O necem to vypovida...
O necem to vypovida...
euro89
Každý správný prezident by měl jezdit automobilem domácí značky? A co představitelé zemí, které žádnou značku nemají? Třeba ve Švýcarsku by mohli vytáhnout z muzea Monteverdi nebo by mohl jezdit nějakou studii od Franka Rinderknechta. >😁 Všeobecně si myslím, že by domácí auta měli využívat jen v zemích, kde vyrábí minimálně vyšší střední třídu. Už ten náš Superb by za normálních okolností působil jako parodie na prezidentskou limuzínu. Štěstí jen, že si národ na hrad zvolil věčně nalitýho rusofila, pro kterého je to luxusní až až... K agentovi KBG jako takovému se vyjadřovat ani nebudu, to by mi tu smazali celej profil. :-!
Jen tak na okraj - a registrovaný agent FBI, práskač, co dle svědectví prokazatelně donášel na své kolegy, a kupodivu se stal prezidentem, ten nevadí ? Pro místní vzdělance - FBI je obdoba STB ( tedy není jen ta milá parta ze seriálu, co zase dostala vymaštěného úchyla, který chtěl Ameriku opakovaně poškodit -> blééé ) , která taktéž sleduje vnitřního nepřítele, ne že ne. JIstý J.E. Hoover v čele té instituce byl svého času nejmocnějším mužem v oné zemi - na každého něco měl, a každého také špicloval - odkud by ty materiály, které se náhodou po jeho smrti ztratily, vzaly, že ... A kontrarozvědky mají všechny tzv. demokratické ( bez komentáře ) země, stejně jako rozvědky.
A to se bavíme o zemi, o níž se právem říká, že tam mají svoji "tajnou službu" i pošťáci.
Blábolí se tady neuvěřitelným způsobem, znějí tu obyklé současné idologické lži , bláboly, kraviny a demagogie , jejichž kopíráci ( to nemají ze své hlavy ) se tváří nesmírně vážně, odhodlaně, a snad tomu ještě věří ...
Místo aut redakce cíleně hodila do davu výbušnou návnadu, která 100% zabrala, což je obvyklá metoda a styl české zvratkoidní a hnojometské mediální scény, pardon - žumpy.
A kliká se jako u Verdunu, a v aleji je nablito, jedna báseň ...
Pojem fach*** ( jiné necháme spát ) by tady slavil žně ...
A já blbec ty tuny myšlenkového hnoje a redakčního ideologického mopslíkovství neunesl, a naprosto zbytečně si přisadil ...
A to se bavíme o zemi, o níž se právem říká, že tam mají svoji "tajnou službu" i pošťáci.
Blábolí se tady neuvěřitelným způsobem, znějí tu obyklé současné idologické lži , bláboly, kraviny a demagogie , jejichž kopíráci ( to nemají ze své hlavy ) se tváří nesmírně vážně, odhodlaně, a snad tomu ještě věří ...
Místo aut redakce cíleně hodila do davu výbušnou návnadu, která 100% zabrala, což je obvyklá metoda a styl české zvratkoidní a hnojometské mediální scény, pardon - žumpy.
A kliká se jako u Verdunu, a v aleji je nablito, jedna báseň ...
Pojem fach*** ( jiné necháme spát ) by tady slavil žně ...
A já blbec ty tuny myšlenkového hnoje a redakčního ideologického mopslíkovství neunesl, a naprosto zbytečně si přisadil ...
Dobře, dobře... jenže ono je z podstaty věci rozdíl mezi tajnou službou v demokracii a v totalitě, protože v té totalitě se postihuje třeba i jiný názor než má vládnoucí garnitura. Napsat že FBI je obdoba STB je dost zavádějící, protože STB byla mnohem více politická a udavačská, zatímco FBI je mnohem víc na straně klasické kriminálky.
Promiň, ale meleš, strašně meleš, plácáš jeden nesmysl za druhým, a popravdě jsem čekal, že to budeš Ty, kdo bude to , co jsem písnul, rozporovat.
Čím to je, že jsi tak dobře ideologicky ošetřen nevím, ale neustále platí ono lidové o té věci, co vypadá, chodí a hýká jako husa.
Novodobé žvásty o "demokratických proncipech" a podobných nesmyslech uplatňovaných obzvláště v oblasti tajných služeb jsou tak akorát k smíchu.
Dějiny píší vítězové. dokonce tady dějiny ovlivňují takoví odporní *** jako Štětina. A Ty to papouškuješ, panebože ...
Ty kecy o FBI máš z jakého seriálu ? FBI je regulérní kontrarozvědka - má její agendu, ne že ne. A za Hoovera jiná taková neexistovala, práskalo se jim, před II.WW , za II.WW i po II.WW. V době Mc Cartismu ( 50-tá léta v USA , nic, o čem by šiřitel "demokratických tlachů chtěl slyšet ) jistý .R.Reagan práskal na své kolegy , a oni se o tom přesvědčili . Materiály, kterými onen panovačný psychotik Hoover disponoval na všechny ( myšlena politická, zločinecká, vojenská a finanční sféra, respektive jejeich spolupráce ) byly tak výbušné, že po jeho smrti záhadně zmizely - a věřím, že kdyby ona služba otevřela archívy, R.R tam jako udavače najdeš, spolu s hlášeními na své kolegy.
Povídání o té Tvém naprosto bludném obrazu FBI je nadlouho. Jedno je shodné všem - donáší se, všichni sakra musí mít síť svých informátorů, včetně aktivního vyhledávání třeba odposlechem, sledováním, atd. - ať jde o policajty, tajné, šéfy nebo organizovaný zločin ( ti mají dnes legální, placené loutky, kterým se říká politici ). , všichni používají tyto sítě, a pracují se získanými informacemi.
Docela zajímavé ( docela hrůzné ) je třeba období US pozemkové reformy v letech po I.WW před II.WW - panečku, to kdyby se dělo tady ( a těch mrtvých, to by se točily panenky - řády se 6-ti nulama ) , tak ječíš jak střelený ...
Nech toho, je to malinko složitější, než je dnes denně naprosto děsivě předváděno v ČT , aneb výchova dementů v Čechách ...
Čím to je, že jsi tak dobře ideologicky ošetřen nevím, ale neustále platí ono lidové o té věci, co vypadá, chodí a hýká jako husa.
Novodobé žvásty o "demokratických proncipech" a podobných nesmyslech uplatňovaných obzvláště v oblasti tajných služeb jsou tak akorát k smíchu.
Dějiny píší vítězové. dokonce tady dějiny ovlivňují takoví odporní *** jako Štětina. A Ty to papouškuješ, panebože ...
Ty kecy o FBI máš z jakého seriálu ? FBI je regulérní kontrarozvědka - má její agendu, ne že ne. A za Hoovera jiná taková neexistovala, práskalo se jim, před II.WW , za II.WW i po II.WW. V době Mc Cartismu ( 50-tá léta v USA , nic, o čem by šiřitel "demokratických tlachů chtěl slyšet ) jistý .R.Reagan práskal na své kolegy , a oni se o tom přesvědčili . Materiály, kterými onen panovačný psychotik Hoover disponoval na všechny ( myšlena politická, zločinecká, vojenská a finanční sféra, respektive jejeich spolupráce ) byly tak výbušné, že po jeho smrti záhadně zmizely - a věřím, že kdyby ona služba otevřela archívy, R.R tam jako udavače najdeš, spolu s hlášeními na své kolegy.
Povídání o té Tvém naprosto bludném obrazu FBI je nadlouho. Jedno je shodné všem - donáší se, všichni sakra musí mít síť svých informátorů, včetně aktivního vyhledávání třeba odposlechem, sledováním, atd. - ať jde o policajty, tajné, šéfy nebo organizovaný zločin ( ti mají dnes legální, placené loutky, kterým se říká politici ). , všichni používají tyto sítě, a pracují se získanými informacemi.
Docela zajímavé ( docela hrůzné ) je třeba období US pozemkové reformy v letech po I.WW před II.WW - panečku, to kdyby se dělo tady ( a těch mrtvých, to by se točily panenky - řády se 6-ti nulama ) , tak ječíš jak střelený ...
Nech toho, je to malinko složitější, než je dnes denně naprosto děsivě předváděno v ČT , aneb výchova dementů v Čechách ...
Tak jo, stačí říct, už na tebe reagovat nebudu.
Zkratka , jak jinak - taky řešení ...
A odpovím ještě jinak: Jak je možné, že ta echt demokracie s echt demo pojetím tajné služby špicluje kohokoli, kdekoli , procokoli, již drhné desítky let. Proč NSA špicluje evropské komunikace již od 70-80 let ( vybudování centra mylsím v Grńsku nebo na Islandu ), proč špiclovali a dle mne dále špiclují všechny své spojence ( viz třeba Merkel , Holland, atd. ), a proč se dotyční i po odhalení snad ještě více svěřepě snaží jednat v zájmu těch echt demokratů, ač je každému sedlákovi jasné, že jde o sebevraždu v přímém přenosu, co sebevraždu - o budoucí genocidu na vlastním obyvatelstvu ?
A proč mají v US všechny velké firmy - operátoři, Microsoft, atd. svá hnízda nedaleko ( v rámci rozměrů US ) hnízda NSA a dalších ? A víš o tom, že NSA je už profláklá, a má údajně existovat její o levely utajenější nástupce ?
Nemluvě o tom, koho má za minimálně jednoho z rodičů spousta těch nejdříve "teroristických organizací", které během krátké doby metamorfují třeba do podoby umírněné opozice, nebo rovnou do role bojovnílů za svobodu ...
Ach, jak je na světě fajn, když si někdo nekomplikuje život informacemi, a vezme za svůj styl jistého projevu o prorůstajících temných slušovických žilkách co by odborného mustru, co by důkazu o profesionální práci, přehledu a pohledu na vše -> vauuu ... A sbohem rozume ...
A proč mají v US všechny velké firmy - operátoři, Microsoft, atd. svá hnízda nedaleko ( v rámci rozměrů US ) hnízda NSA a dalších ? A víš o tom, že NSA je už profláklá, a má údajně existovat její o levely utajenější nástupce ?
Nemluvě o tom, koho má za minimálně jednoho z rodičů spousta těch nejdříve "teroristických organizací", které během krátké doby metamorfují třeba do podoby umírněné opozice, nebo rovnou do role bojovnílů za svobodu ...
Ach, jak je na světě fajn, když si někdo nekomplikuje život informacemi, a vezme za svůj styl jistého projevu o prorůstajících temných slušovických žilkách co by odborného mustru, co by důkazu o profesionální práci, přehledu a pohledu na vše -> vauuu ... A sbohem rozume ...
Jen tak na okraj, podle čeho soudíš, že mi nevadí? Já americkou politiku nijak extra nemiluju ani když je v bílém domě republikán, natož teď, když světu škodí čokoládový rádoby sluníčko... Pro mě je dnešní USA jen menší zlo (než Rusko či Čína), nic víc. :-! Mám rád ameriku jako zemi (příroda atd.), ale pokud jde o američany, tak mi sedí mentalita lidí jen na jihu v zemích, kde je dodnes dost příznivců Konfederace a kde mám příbuzné.
Jinak souhlasím s tím, že tento článek musel být cíleně vložený za účelem co nejvyššího počtu kliknutí a diskuzních příspěvků a že si redakce musela být dobře vědoma, že o Ladě tu toho moc nepadne. Je to podobné, jako když tu byl kdysi článek k videoklipu Landy.
Jinak souhlasím s tím, že tento článek musel být cíleně vložený za účelem co nejvyššího počtu kliknutí a diskuzních příspěvků a že si redakce musela být dobře vědoma, že o Ladě tu toho moc nepadne. Je to podobné, jako když tu byl kdysi článek k videoklipu Landy.
euro89, trochu se v tobě nevyznám. Ale souhlas:nesouhlas je tak 50:50. O tom co se valí do Evropy jenom souhlas. 4 dny jsem trávil s uprchlíky v Itálii a psal o tom do Refelexu.
euro89 je nácek který chce vyhlazovat lidi, píse o "plynových komorách", "konečném řešení" a o tom, "že přijde den". Neuveritelný lidský odpad.
Když už jsme tak moc mimo aut- nemáš odkaz na článek v reflexu? A pokud ne, je to taková zběř agresivní, jak se dá někde dočíst?
Hoď mi odkaz na tvůj článek, rád si ho přečtu. Jinak já tu špínu viděl přímo tady ve škole. Německy jsem se totiž pořádně naučil až tady. A když jsem dělal kurz B1, tak nás bylo ve třídě přes 20 a z toho jsme jen tři byli ze zemí EU (já, ital a polák). Zbytek invazivní náplava z arabského světa, sev. afriky nebo Albánie a Kosova. V Německu je totiž kurz B1 povinný pro všechny uprchlíky, pokud zde chtějí dostat povolení k trvalému pobytu nebo i občanství. U nás ve čtyřicetitisícovém městě dělají B1 kurz hned čtyři školy a všude mají otevřené minimálně dvě třídy, které praskají ve švech. Tolik jich tu je... Sranda je, že já si ten kurz musel samozřejmě platit sám, zatímco té špíně to platí stát (tedy opět já ze svých daní) a přesto se neobtěžují do školy chodit pravidelně a včas, většina z nich kouří (samozřejmě si ty cigarety kupují ze sociálních dávek) a u zkoušek stejně víc jak polovina vyhoří. Třešničkou na dortu je fakt, že ti neúspěšní mají nárok kurz na účet daňových poplatníků opakovat... Na kurzu B2 už byl velký problém naplnit minimální počet lidí (sedm), protože B2 už je pro všechny dobrovolný a každý si ho musí platit ze svého. Taky jsme v té třídě byli všichni jen z Evropy. To krásně ukazuje, jak moc se chtějí integrovat. Pokud se chci přece integrovat, nespokojím se s úrovní B1, která stačí jen na základní dorozumění. Pro certifikát na úroveň C1 už musí člověk dojíždět jen do velkých měst jako München nebo Augsburg, jak velký problém je sehnat dostatek zájemců.
Ještě lepší obrázek o jejich mírumilovné povaze a touze se integrovat jsem viděl na fotkách a videu přítele mé kolegyně, který dělá řidiče LKW a jezdí mimo jiné i do Calais. To je panečku pokoukáníčko, koho nám tu EU s otevřenou náručí vítá. :-!
Ještě lepší obrázek o jejich mírumilovné povaze a touze se integrovat jsem viděl na fotkách a videu přítele mé kolegyně, který dělá řidiče LKW a jezdí mimo jiné i do Calais. To je panečku pokoukáníčko, koho nám tu EU s otevřenou náručí vítá. :-!
Krásný. Zeman rusofil? No to jsem nevěděl.
A ještě agent KGB? Hmmm.
A co agent STB co je ve vládě? To je OK?
Každý prezident si vybere auto jaké chce. Pokud mu jeho země dokáže nabídnout odpovídající domácí auto tak jen dobře.
KAŽDEJ PREZIDENT BY MĚL BEJT HLAVNĚ VLASTENEC A TO ZEMAN JE. :yes: :yes: :yes: :yes:
A ještě agent KGB? Hmmm.
A co agent STB co je ve vládě? To je OK?
Každý prezident si vybere auto jaké chce. Pokud mu jeho země dokáže nabídnout odpovídající domácí auto tak jen dobře.
KAŽDEJ PREZIDENT BY MĚL BEJT HLAVNĚ VLASTENEC A TO ZEMAN JE. :yes: :yes: :yes: :yes:
samael
má dnes svůj velký den. >😁
IPU moc nemusím, ale v tomhle má pravdu. Já třeba osobně nepovažuji Rusko ani Čínu za hrozbu. Čína je stabilní země, ve které se většina lidí má celkem slušně. Vše je sice relativní, ale rozhodně mi Číňané nevadí. Spíše mi vadí bratříčkování s některými muslimskými státy. Neříkám, že všechny jsou špatné, ale většina arabských, afrických a evropských moc dobrých není. U těch asijských je to půl na půl. A Rusko není zas tak špatný stát, prostě se mělo s ním více spolupracovat po pádu režimu, budovat ekonomické vztahy, vojenské, atd. Sankcemi budeme akorát tak ztrátní.
Ne
ano
:yes: 😄
Bohužel se pletete ale asi vás nepřesvědčim 😉
Jak za čas převezme otěže Čína bodů čumět všichni včetně Ruska
A chválit trvalou vládu komunistický strany aplikující drsnější kapitalismus z kterýho by nám samotnejm kleplo - to mi přijde na hlavu už teď 😄
Bohužel se pletete ale asi vás nepřesvědčim 😉
Jak za čas převezme otěže Čína bodů čumět všichni včetně Ruska
A chválit trvalou vládu komunistický strany aplikující drsnější kapitalismus z kterýho by nám samotnejm kleplo - to mi přijde na hlavu už teď 😄
Kámo, ty seš si vším až neuvěřitelně jistej.
S Čínou to ale taky nevidím optimisticky, jenomže já si to myslím a ty to víš >😒]
S Čínou to ale taky nevidím optimisticky, jenomže já si to myslím a ty to víš >😒]
Presne tak, Hammunsakra si je vším až neuvěřitelně jistej. Vzdyt je taky "v parte" s Gauckem, Merkelovou a papezem.
Ja uz s ním normálne nediskutuju protoze to nemá cenu. Ale vsimni si dvou vecí.
1. Napsal jsem tady neco o pobaltských státech co pár lidí strasne pobourilo. Ja si ale za tím stojím protoze jsem casto navstívil vsechny tri zeme, mám tam prátele a známé (Estonce, Lotyse, Litevce, Rusy, Poláky), zajímám se o historii tohoto regionu, dokonce jsem se v kazdé z tech trech recí - Estonstine, Litevstine a Lotystine - naucil trochu slov a slovních obratu, takze fakt vím o cem písu. Nacez Hammunasakra, který neustále omílá pár naucených frází bez blizsích znalostí o tématu, napíse "Je fuk co si kde viděl nebo slyšel". Není to kouzelné?
2. Druhá zajímavá vec je ze Hammunasakra, údajný velký kritik DSSS a Okamury, se porád navází do me a vubec nereaguje na nick euro89 který je evidentní sympatizant extrémní pravice, píse sem výrazy pouzívané nacisty a volí DSSS a Okamuru. Dobrý, ne?
>😁
Ja uz s ním normálne nediskutuju protoze to nemá cenu. Ale vsimni si dvou vecí.
1. Napsal jsem tady neco o pobaltských státech co pár lidí strasne pobourilo. Ja si ale za tím stojím protoze jsem casto navstívil vsechny tri zeme, mám tam prátele a známé (Estonce, Lotyse, Litevce, Rusy, Poláky), zajímám se o historii tohoto regionu, dokonce jsem se v kazdé z tech trech recí - Estonstine, Litevstine a Lotystine - naucil trochu slov a slovních obratu, takze fakt vím o cem písu. Nacez Hammunasakra, který neustále omílá pár naucených frází bez blizsích znalostí o tématu, napíse "Je fuk co si kde viděl nebo slyšel". Není to kouzelné?
2. Druhá zajímavá vec je ze Hammunasakra, údajný velký kritik DSSS a Okamury, se porád navází do me a vubec nereaguje na nick euro89 který je evidentní sympatizant extrémní pravice, píse sem výrazy pouzívané nacisty a volí DSSS a Okamuru. Dobrý, ne?
>😁
Je to mladej kluk 😉
No a každej jsme nějakej. Já oceňuju, že i přes zásadně rozdílný pohled se tu i s ním dá bavit slušně.
No a každej jsme nějakej. Já oceňuju, že i přes zásadně rozdílný pohled se tu i s ním dá bavit slušně.
Myslís jako ze lže slusne? To je fakt. Ja mám presto radeji ty co nelžou.
Nikdo není dokonalý.
To není. Ale o to ani nejde. To ze nekdo zámerne lže pro me nemá s dokonalostí nebo nedokonalostí nic spolecného.
Mladý namyslený prolhaný hlupácek který toho o zivote a o tom co se skutecne deje na svete v praxi moc neví a tím víc omílá vyctené fráze.
Vsimni si jakým zpusobem diskutuje. Dokud si myslí ze má nad tebou navrch tak ti sice jemne naznacuje ze jsi blbec ale chová se docela slusne. Ale ve chvíli kdy mu prokázes ze plácá nesmysly nebo dás najevo ze to co píse je ubohý blábol tak je vzteky bez sebe a zacíná nesmyslne urázet a lhát.
Ale uz koncím, kazdý at si delá co chce. Já jsem se s ním párkrát pokusil seriozne diskutovat a jsem z toho definitivne vylécen.
Mladý namyslený prolhaný hlupácek který toho o zivote a o tom co se skutecne deje na svete v praxi moc neví a tím víc omílá vyctené fráze.
Vsimni si jakým zpusobem diskutuje. Dokud si myslí ze má nad tebou navrch tak ti sice jemne naznacuje ze jsi blbec ale chová se docela slusne. Ale ve chvíli kdy mu prokázes ze plácá nesmysly nebo dás najevo ze to co píse je ubohý blábol tak je vzteky bez sebe a zacíná nesmyslne urázet a lhát.
Ale uz koncím, kazdý at si delá co chce. Já jsem se s ním párkrát pokusil seriozne diskutovat a jsem z toho definitivne vylécen.
To se tolik preceňuješ nebo ostatní podceňuješ? Nebo oboje najednou 😄
Vyjmenuj mi pro příklad pár případů kdys mi prokázal že plácám nesmysly 😉
Z poslední doby si pamatuju jen opačnej případ kdy si donekonečna tvrdil že netušíš jakej může mít Dělnická strana názor na uprchlíky >😁
Vyjmenuj mi pro příklad pár případů kdys mi prokázal že plácám nesmysly 😉
Z poslední doby si pamatuju jen opačnej případ kdy si donekonečna tvrdil že netušíš jakej může mít Dělnická strana názor na uprchlíky >😁
Opatrně, eště si pamatuju v jaký diskuzi si zatvrzele opakovaně tvrdil že netušíš jakej je názor DSSS na imigranty >😒]
To bys nepochopil >😒]
2. zkus někdy hrát fér 😉
Oba víme proč ty opakuješ Gauck atd. a proč já DSSS
1. podstatný je že co sem napsal je pravda a ani ty ses neodhodlal jí přímo popřít - nebo? 😄
2. zkus někdy hrát fér 😉
Oba víme proč ty opakuješ Gauck atd. a proč já DSSS
1. podstatný je že co sem napsal je pravda a ani ty ses neodhodlal jí přímo popřít - nebo? 😄
No tak je to velmi velmi pravděpodobný - to co bude, když ti to přijde až tak důležitý 😄
S tim jak to tam ekonomicko politicky funguje dnes sem si jistej 😉
S tim jak to tam ekonomicko politicky funguje dnes sem si jistej 😉
Ještě jednou k tý Číně: Z posledních 20ti století to 19x byla největší ekonomika světa. Bez komunistickýho e😜erimentu v polovíně 20. století by to dost pravděpodobně bylo 20:0
Po ekonomickym krachu soc bloku to tam dopadlo hůř než u nás = proto sou na tom ekonomický nesrovnatelně líp >😒]
My si od revoluce svobodně volíme jestli bude příštím prezidentem zase Zeman nebo Klaus rusové jestli Medveděv nebo Putin. Zatimco Čína si hnusně ale chytře vzala z Ruska i západního sveta to špatný. Absolutní vládu jedný strany kombinovanou s drsny kapitalismem - tak poloviny 19. století ne-li hůř
No a to funguje :yes😒br />
Tohle by bylo na hodně delší příspěvek ale teď když je zkrátili. . 😉
Může se stát cokoli ale šance ze se Čína vrátí na svou pozici je hodně hodně velká
Po ekonomickym krachu soc bloku to tam dopadlo hůř než u nás = proto sou na tom ekonomický nesrovnatelně líp >😒]
My si od revoluce svobodně volíme jestli bude příštím prezidentem zase Zeman nebo Klaus rusové jestli Medveděv nebo Putin. Zatimco Čína si hnusně ale chytře vzala z Ruska i západního sveta to špatný. Absolutní vládu jedný strany kombinovanou s drsny kapitalismem - tak poloviny 19. století ne-li hůř
No a to funguje :yes😒br />
Tohle by bylo na hodně delší příspěvek ale teď když je zkrátili. . 😉
Může se stát cokoli ale šance ze se Čína vrátí na svou pozici je hodně hodně velká
S Putinom na vecne casy a nikdy inak ty americky spionazny satelit >😁 >😁 >😁
Lubi sa mi,ze sa neklania pred tupou EU a vypatlanymi USA co sa pokladaju za policajtov sveta..Putin :yes: :yes: :yes:
Lubi sa mi,ze sa neklania pred tupou EU a vypatlanymi USA co sa pokladaju za policajtov sveta..Putin :yes: :yes: :yes:
Otázka je jestli by se ti líbilo pod nim nebo v jeho vlivový sféře žít 😉
Nebo to radši pod tupou EU v části světa spolupracující s vypatlanejma USA? 😄
To je ta pravá otázka - čekám chlapa hodnou odpověď >😒]
Nápověda: Proč takoví Syřani utíkaj do Evropy, do Německa a ne do Ruska kam to maj mnohem blíž? 😄
Doplňující otázka: Proč mezi těma Syřanama co se valej do Německa a spol. sou tisíce a tisíce Rusů
Poslední doplňující otázka: Kolik set tisíc rusů letos zažádalo o zelenou kartu do vypatlanejch USA?
Nebo to radši pod tupou EU v části světa spolupracující s vypatlanejma USA? 😄
To je ta pravá otázka - čekám chlapa hodnou odpověď >😒]
Nápověda: Proč takoví Syřani utíkaj do Evropy, do Německa a ne do Ruska kam to maj mnohem blíž? 😄
Doplňující otázka: Proč mezi těma Syřanama co se valej do Německa a spol. sou tisíce a tisíce Rusů
Poslední doplňující otázka: Kolik set tisíc rusů letos zažádalo o zelenou kartu do vypatlanejch USA?
Odpověň na všechny tvoje otázky- protože je tam a tady vyšší životní úroveň. On tu někdo popírá, že Rusko není nijak bohaté? I když to je asi trochu relativní.
No a v který části planety se celkově žilo líp než sme se narodili a bude to zřejmě platit i když tu nebudem? 😉
To je prostě Severní Korea vs Jižní nebo kdysi Východní Německo vs Západní atd
To je prostě Severní Korea vs Jižní nebo kdysi Východní Německo vs Západní atd
Hm ... prečo Sýrčania utekajú do Eu je snáď jasné, nie? Okrem vyššej životnej úrovne a najmä vyššieho sociálneho zabezpečenia je to aj preto, lebo ich púšťa ďalej. Okrem toho kade by tak do Ruska išli? Cez Turecko a Arménsko (kde by ich asi nepustili - nemajú blbé EU zákony)? Cez severný Irak, kde je rozlezená IS?
Tie tisíce Rusov medzi Sýrčanmi vieš nejako doložiť?
Síce prisťahovalectvo Rusov do USA je fakt, ale fakt je aj ten, že Rusko je po USA druhou krajinou s najväčším prisťahovalectvom na svete.
Tie tisíce Rusov medzi Sýrčanmi vieš nejako doložiť?
Síce prisťahovalectvo Rusov do USA je fakt, ale fakt je aj ten, že Rusko je po USA druhou krajinou s najväčším prisťahovalectvom na svete.
Všechny státy podepsaly konvencí o válečných uprchlících. Tady u nás byli kdysi za jejich občanský války jak řekové tak relativně nedávno 20 tisíc jugoslávců
A neměli sme s tim problém. Narozdíl od letošních 73 syřanů Někde bude asi nějaká chyba 😄
A neměli sme s tim problém. Narozdíl od letošních 73 syřanů Někde bude asi nějaká chyba 😄
Hm ... lenže tí Sýrčania utekajú prevažne z Turecka - a tam, pokiaľ ma pamäť neklame, žiadna vojna nie je >😁
Navyše z celkového počtu imigrantov je Sýrčanov tak nanajvýš 20% - za Sýrčanov sa vydávajú takmer všetci, jedno či sú z Afganistanu, Iraku, Pakistanu atď. Ďalej, toto nerieši imigrantov z Afriky, ktorí sú taktiež prevažne ekonomický migranti.
Stále čakám na doloženie tých tisícov a tisícov Rusov, čo sa do Nemecka valia so Sýrčanmi ...
Navyše z celkového počtu imigrantov je Sýrčanov tak nanajvýš 20% - za Sýrčanov sa vydávajú takmer všetci, jedno či sú z Afganistanu, Iraku, Pakistanu atď. Ďalej, toto nerieši imigrantov z Afriky, ktorí sú taktiež prevažne ekonomický migranti.
Stále čakám na doloženie tých tisícov a tisícov Rusov, čo sa do Nemecka valia so Sýrčanmi ...
Co na tom chceš doložit? >😁
Letos prostě čtvrt milionu rusů žádá o zelenou kartu a tisíce sou jich v týhle vlně zaplavující Evropu. Nejsou to žádný tajný údaje, prostě musíš číst 😄
Pokud to nevíš vždycky se utíkalo jen jedním směrem. Furt jen na ten zlej západ - z hodnýho Ruska a východu vůbec 😉
S tim Tureckem si děláš p.del? >😒]
U nás lidem vadí 73 syřanů, v celý půlmiliardový Evropě jich bude maximálně tak půl miblu v Turecku jich sou 2 miliony >😁
V Jordánsku je to k počtu obyvatel ešte horší
Většina lidí doteď nechápe o co de. Dobře to řek teď při návštěvě Česka izraelskej prezident: Sýrie bude možná největší humanitární katastrofa 21. století. Konflikt na Ukrajině je proti tomu nepodstatná lokální rozmíška 😉
Letos prostě čtvrt milionu rusů žádá o zelenou kartu a tisíce sou jich v týhle vlně zaplavující Evropu. Nejsou to žádný tajný údaje, prostě musíš číst 😄
Pokud to nevíš vždycky se utíkalo jen jedním směrem. Furt jen na ten zlej západ - z hodnýho Ruska a východu vůbec 😉
S tim Tureckem si děláš p.del? >😒]
U nás lidem vadí 73 syřanů, v celý půlmiliardový Evropě jich bude maximálně tak půl miblu v Turecku jich sou 2 miliony >😁
V Jordánsku je to k počtu obyvatel ešte horší
Většina lidí doteď nechápe o co de. Dobře to řek teď při návštěvě Česka izraelskej prezident: Sýrie bude možná největší humanitární katastrofa 21. století. Konflikt na Ukrajině je proti tomu nepodstatná lokální rozmíška 😉
Kecy. Písal si toto: "Proč mezi těma Syřanama co se valej do Německa a spol. sou tisíce a tisíce Rusů" a ja jednoducho čakám na nejaké údaje, ktoré tvoje tvrdenia potvrdia - a to konkrétne, že medzi utečencami, ktorí sem idú cez Grécko a podobne sú tisíce Rusov. Podľa mňa len kecáš somariny.
Nie s Tureckom si * nerobím - nie je tam vojna, sú tam v utečeneckých táboroch. Sú v nich od počiatku vojny a zaujímavé, že sa pohli až teraz. divné >😒]
Okrem toho, ako som už spomínal, kecáš aj v prípade tomto: "Pokud to nevíš vždycky se utíkalo jen jedním směrem. Furt jen na ten zlej západ - z hodnýho Ruska a východu vůbec" Rusko je totiž druhá krajina na svete (po USA), do ktorej imigruje najviac ľudí. Takže znova kecáš. Vravíš ty niekedy aj pravdu, alebo sa len bavíš písaním vyslovených hlúpostí?
Nie s Tureckom si * nerobím - nie je tam vojna, sú tam v utečeneckých táboroch. Sú v nich od počiatku vojny a zaujímavé, že sa pohli až teraz. divné >😒]
Okrem toho, ako som už spomínal, kecáš aj v prípade tomto: "Pokud to nevíš vždycky se utíkalo jen jedním směrem. Furt jen na ten zlej západ - z hodnýho Ruska a východu vůbec" Rusko je totiž druhá krajina na svete (po USA), do ktorej imigruje najviac ľudí. Takže znova kecáš. Vravíš ty niekedy aj pravdu, alebo sa len bavíš písaním vyslovených hlúpostí?
Tak čum na zprávy nebo je čti! Měsíčně to sou tisíce rusů do EU. Statisíce chtěj do Ameriky
Nikdy to nebylo jinak - seš tydýd že to nevíš? >😁
Plus v EU a USA studujou děti ruskejch pracháčů a politiků. Samozřejmě i jejich milenky a sami tam maj mraky nemovitostí
Prostě kážou vodu pijou víno - to fakt nevíš? 😄
Ne neni to divné že se pohnuli z Turecka jak píšeš - fakt bys měl trochu sledovat ty zprávy!
Situace se nezlepšuje momentálně dokonce zhoršuje = utíkaj další lidi a zlomek se jich přesunuje z víc důvodů do Evropy. Bohužel je to tak průseroidní situace že okolní státy prostě už kapacitně nestače
Myslíš že izraelskej prezident minulej tejden na návštěvě Česka plácal když Syrii označil za možná nejhorší katastrofu 21. století?
Nebo si myslíš že o tom víš víc než on? 😉
No ze západu se do ruska neimigruje že? 😉
To vždy bylo a stále je jednosměrka >😒]
Nikdy to nebylo jinak - seš tydýd že to nevíš? >😁
Plus v EU a USA studujou děti ruskejch pracháčů a politiků. Samozřejmě i jejich milenky a sami tam maj mraky nemovitostí
Prostě kážou vodu pijou víno - to fakt nevíš? 😄
Ne neni to divné že se pohnuli z Turecka jak píšeš - fakt bys měl trochu sledovat ty zprávy!
Situace se nezlepšuje momentálně dokonce zhoršuje = utíkaj další lidi a zlomek se jich přesunuje z víc důvodů do Evropy. Bohužel je to tak průseroidní situace že okolní státy prostě už kapacitně nestače
Myslíš že izraelskej prezident minulej tejden na návštěvě Česka plácal když Syrii označil za možná nejhorší katastrofu 21. století?
Nebo si myslíš že o tom víš víc než on? 😉
No ze západu se do ruska neimigruje že? 😉
To vždy bylo a stále je jednosměrka >😒]
Takže znova: dolož tie tisíce a tisíce Rusov, čo sa valia so Sýrčanmi do Nemecka, alebo to nepoužívaj ako argument.
Ostatné - bez komentára, zasa žiadne argumenty, len tvoje dojmy. Ohľadne imigrácie do Ruska platí to čo som povedal - Rusko je DRUHÁ krajina po USA do ktorej sa najviac imigruje: [odkaz]
Ostatné - bez komentára, zasa žiadne argumenty, len tvoje dojmy. Ohľadne imigrácie do Ruska platí to čo som povedal - Rusko je DRUHÁ krajina po USA do ktorej sa najviac imigruje: [odkaz]
Proboha přestaň sem furt dokola psát "73 yřanů".
73 syřanů opravdu nikoho nezajímá. Ale určitě víš, že máme kvótu na 3000 muslimů, a na cestě je mechanismus trvalého přerozdělování, obojí vnuceno proti naší vůli.
Takže klidně desetitisíce, a je otázka, jestli to budou zoufalí Syřani, nebo "Syřani"bez pasu.
73 syřanů opravdu nikoho nezajímá. Ale určitě víš, že máme kvótu na 3000 muslimů, a na cestě je mechanismus trvalého přerozdělování, obojí vnuceno proti naší vůli.
Takže klidně desetitisíce, a je otázka, jestli to budou zoufalí Syřani, nebo "Syřani"bez pasu.
Desetitisíce tu už byly a možná si to ani nevěděl, nebo? 😐
Tady ses opravdu nechal vyblbnout prezidentem a spol
Co bude nikdo neví, realita je že v česku zažádalo o status válečnýho uprchlíka 73 lidí
Máš mimochodem představu kolik v česku žije cca cizinců když se děsíš 3000? Mimochodem ne muslimů ale evropou přijatejch válečnejch utečenců - z nichž je velká část muslimů, když už chceš bejt přesnej
Tady ses opravdu nechal vyblbnout prezidentem a spol
Co bude nikdo neví, realita je že v česku zažádalo o status válečnýho uprchlíka 73 lidí
Máš mimochodem představu kolik v česku žije cca cizinců když se děsíš 3000? Mimochodem ne muslimů ale evropou přijatejch válečnejch utečenců - z nichž je velká část muslimů, když už chceš bejt přesnej
Desetitisíce tu možná byly, ale evropanů. Ne afričanů a podobných lidí, kteří žijí jako ve středověku, a kterým jde prokazatelně o jediné- materiálně si polepšit.
"váleční utečenci" >😁 >😁 když tak moc čteš, určitě víš, jak moc se jich jen za Syřany vydává. A ti "váleční utečenci" sem "prchají" např. z pokojného Turecka.
"co bude nikdo neví" - co bude každý ví, nafasujeme povinně 3000 uprchlíků, pro začátek. Po chystaném povinném přerozdělovacím automatickém mechanismu velmi pravděpodobně víc.
"váleční utečenci" >😁 >😁 když tak moc čteš, určitě víš, jak moc se jich jen za Syřany vydává. A ti "váleční utečenci" sem "prchají" např. z pokojného Turecka.
"co bude nikdo neví" - co bude každý ví, nafasujeme povinně 3000 uprchlíků, pro začátek. Po chystaném povinném přerozdělovacím automatickém mechanismu velmi pravděpodobně víc.
Jo vietnamců 😄
A zatim jich zažádalo fakt jen těch 73. Ty si slyšel o sebemenšim problému s těma pár stovkama co tu jsou od začátku války? 😉
To neni o pokojnym turecku ale o tom že v Turecku jich je několikanásobek než v celý Evropě - co?
Nevšim sis 20 tisíc spíš si nevšimneš ani 3000
Kdo má falešnej pas a za Syřana se vydává je podvodník a na dost z nich se přijde
Nedej na opravdu hodně ošklivě populistický řeči prezidenta (posledně doslova citoval výrok představitele Dělnický strany - to s tim soucitem a dětma jako štít). Možná budou víc in lidi z katedry sociální geografie a regionálního rozvoje apod. nebo ten papež za kterýho se mi IPA, protože mám na problém podobnej názor, opakovaně vysmívá 😉
A zatim jich zažádalo fakt jen těch 73. Ty si slyšel o sebemenšim problému s těma pár stovkama co tu jsou od začátku války? 😉
To neni o pokojnym turecku ale o tom že v Turecku jich je několikanásobek než v celý Evropě - co?
Nevšim sis 20 tisíc spíš si nevšimneš ani 3000
Kdo má falešnej pas a za Syřana se vydává je podvodník a na dost z nich se přijde
Nedej na opravdu hodně ošklivě populistický řeči prezidenta (posledně doslova citoval výrok představitele Dělnický strany - to s tim soucitem a dětma jako štít). Možná budou víc in lidi z katedry sociální geografie a regionálního rozvoje apod. nebo ten papež za kterýho se mi IPA, protože mám na problém podobnej názor, opakovaně vysmívá 😉
Čteš vůbec, na co reaguješ? Pokud ano, zanechá to v tobě nějaké stopy?
Zatím si jich zažádalo 73, protože kvóty jsou čerstvé, a ještě nám EU nikoho nestihla poslat. U nás s nimi zatím nemůže být problém, když jsou v detenčních zařízeních.
Že jejich v Turecku hodně? Promiň, ale děláš si kozy? Jak to souvisí s tím, že ti na tvůj argument: "váleční utečenci" odpovídám, že už neprchají před válkou, když k nám jdou z pokojného Turecka?
S tebou není žádná diskuze, ty jen slepě omíláš zapamatované fráze, bez jakékoliv reakce na argumenty.
Zatím si jich zažádalo 73, protože kvóty jsou čerstvé, a ještě nám EU nikoho nestihla poslat. U nás s nimi zatím nemůže být problém, když jsou v detenčních zařízeních.
Že jejich v Turecku hodně? Promiň, ale děláš si kozy? Jak to souvisí s tím, že ti na tvůj argument: "váleční utečenci" odpovídám, že už neprchají před válkou, když k nám jdou z pokojného Turecka?
S tebou není žádná diskuze, ty jen slepě omíláš zapamatované fráze, bez jakékoliv reakce na argumenty.
Popravdě ty první 2 věty bych klidně opsal 😐
Detenční zařízení s problematikou téměř nesouvisí, to je takovej speciální českej příspěvek do problematiky >😒]
Ne nedělám: V Turecku jich sou ca 2 miliony - ale přicházej další - takže část odchází dál do Evropy
Už je to jasné?
Proto od začátku říkám a neřikám to jen já, že Asad je nejblbější nejneschopnější atd. diktátor snad historie = podělal co mom pozabíjel neskutečný množství civilistů a země je totálně v kýblu. Takovej Kim čong-un by ho moh vzít do učení. Taky tu a tam někoho zabije ale zem drží v lati :yes: 😄
Prosim tě to byla trochu ironie 😉
Nicméně to že Bašar podělal co moh je bohužel pravda - a těch 11 milionů lidí nebo kolik je na útěku se musí někam poskládat
Detenční zařízení s problematikou téměř nesouvisí, to je takovej speciální českej příspěvek do problematiky >😒]
Ne nedělám: V Turecku jich sou ca 2 miliony - ale přicházej další - takže část odchází dál do Evropy
Už je to jasné?
Proto od začátku říkám a neřikám to jen já, že Asad je nejblbější nejneschopnější atd. diktátor snad historie = podělal co mom pozabíjel neskutečný množství civilistů a země je totálně v kýblu. Takovej Kim čong-un by ho moh vzít do učení. Taky tu a tam někoho zabije ale zem drží v lati :yes: 😄
Prosim tě to byla trochu ironie 😉
Nicméně to že Bašar podělal co moh je bohužel pravda - a těch 11 milionů lidí nebo kolik je na útěku se musí někam poskládat
Pro Karel_
Ja si ríkám jestli Hammunasakra není robot. To by vysvetlovalo to neustálé omílání stejných fragmentu textu (jako zaseklá gramofonová deska) a podobné veci.
Jinak jako diskutér není Hammuna nic moc ale pokud je to robot tak klobouk dolu. Sice na tom budou muset vývojári jeste dost makat ale mohlo by to mít perspektivu.
Ja si ríkám jestli Hammunasakra není robot. To by vysvetlovalo to neustálé omílání stejných fragmentu textu (jako zaseklá gramofonová deska) a podobné veci.
Jinak jako diskutér není Hammuna nic moc ale pokud je to robot tak klobouk dolu. Sice na tom budou muset vývojári jeste dost makat ale mohlo by to mít perspektivu.
A Amici o tom natocia volne pokracovanie Terminatora - KylieSakra Hamuninator >😁
alebo TermoSakra Kylienator ? >😁
alebo TermoSakra Kylienator ? >😁
To o tom opakování řiká ten pravej :yes: :yes: :yes: 😄
Dovedeš bejt docela vtipnej :yes: 😉
Dovedeš bejt docela vtipnej :yes: 😉
Pro Karel_
Presne tak. Ty 3.000 by zas nebyl az takový problém (i kdyz lepsí je je nemít), ale jak se to jednou rozjede tak to pujde tezko zastavit.
Jinak zajímavé zprávy ze Svédska probehly tento týden na internetu. Skupina takzvaných uprchlíku odmítla/odmítá opustit autobus který je dovezl do místa prechodnégo ubytování v nejakém holiday parku. Nechtejí tam být protoze by tam byly moc izolovaní, nejsou tam obchody a v zime tam bude zima.
[odkaz]
To jsou ti válecní utecenci co bezí o vlastní zivot, prípadne zachranují holý zivot. >😁 >😁 >😁
Presne tak. Ty 3.000 by zas nebyl az takový problém (i kdyz lepsí je je nemít), ale jak se to jednou rozjede tak to pujde tezko zastavit.
Jinak zajímavé zprávy ze Svédska probehly tento týden na internetu. Skupina takzvaných uprchlíku odmítla/odmítá opustit autobus který je dovezl do místa prechodnégo ubytování v nejakém holiday parku. Nechtejí tam být protoze by tam byly moc izolovaní, nejsou tam obchody a v zime tam bude zima.
[odkaz]
To jsou ti válecní utecenci co bezí o vlastní zivot, prípadne zachranují holý zivot. >😁 >😁 >😁
Čet jsem od paní, co má příbuzný v Německu a jela tam- útočili na její autobus, házeli po něm exkrementy, byli agresivní......a policie se bojí konat ;-\
Na Slovesku jim nejvíc vadí rozvařená rýže. >😁
Na Slovesku jim nejvíc vadí rozvařená rýže. >😁
Jojo, takových vecí by se dalo najít víc. A to je jenom zacátek.
No a co se té rozvařené rýže týce - jsou to holt gurmáni.
Potom k tomu prichází rivalita mezi jednotlivými národnostními nebo nábozenskými skupinami takze se porád casteji zacínají mydlit po hlave. Dost velké problémy s tím mají v ubytovacích zarízeních v Nemecku, ale taky treba v tábore pro uprchlíky v rakouském Traiskirchenu. Nejvetsí hajzlíci vetsinou bývají Afghánci.
No a co se té rozvařené rýže týce - jsou to holt gurmáni.
Potom k tomu prichází rivalita mezi jednotlivými národnostními nebo nábozenskými skupinami takze se porád casteji zacínají mydlit po hlave. Dost velké problémy s tím mají v ubytovacích zarízeních v Nemecku, ale taky treba v tábore pro uprchlíky v rakouském Traiskirchenu. Nejvetsí hajzlíci vetsinou bývají Afghánci.
Bacha, jak prestane psát "73 syřanů" tak ti sem narve nejaká jiná naucená císla, pripadne papeze s Gauckem a Merkelovou (to je jeho parta). - >😁 >😁 >😁
Je to marný, je to marný, je to marný. Ale uzívej si to. 😉
Je to marný, je to marný, je to marný. Ale uzívej si to. 😉
JJ, papež už je tu >😁
Pro mě je to snadná volba jestli s tkaFdílet názor s DSSS, Zemanem, Okamurou nebo papežem, Gauckem a akademickou obcí 😄
Ty máš taky vybráno? Když už to chceš rozdělovat: Opravdu jsi přesvědčen že ta tvoje názorová skupina je lepší atd.? 😉
Ty máš taky vybráno? Když už to chceš rozdělovat: Opravdu jsi přesvědčen že ta tvoje názorová skupina je lepší atd.? 😉
Z jiného soudku- máš nějaké vysvětlení pro to, co popisuje většina pozorovatelů- odhadem 80% uprchlíků muži mezi 17-35lety?
Jinak- "názorová skupina" - to, že je Zeman populista jak bič, neznamená, že nemá pravdu. On měl velkou spoustu pravdy i někdejší blb Sládek.
Jinak- "názorová skupina" - to, že je Zeman populista jak bič, neznamená, že nemá pravdu. On měl velkou spoustu pravdy i někdejší blb Sládek.
Že do daleka do neznáma jde napřed někdo mladší a pak připadne přijde rodina za nim?
Tohle bude všude stejný. Z Česka odcházelo a furt odchází dost lidi a taky to budou spíš mladší
Na útěku je nějakejch 10-11 milionů lidí. Do Evropy jich dle odhadů letos doráží nějakejch 3/4 milionů až milion. Už teď víme že velká část sou vychytal či z Balkánu atd. Ty žádnej azyl nedostanou a poputujou ho mě
V půlmiliardový Evropě zůstane nějakejch 500 tisíc lidí. A teď to důležitý: Kolik cizinců žije dlouhodobě v malym státu uprostřed Evropy zvanym Česko?
Zhruba stejně 😉
Tohle bude všude stejný. Z Česka odcházelo a furt odchází dost lidi a taky to budou spíš mladší
Na útěku je nějakejch 10-11 milionů lidí. Do Evropy jich dle odhadů letos doráží nějakejch 3/4 milionů až milion. Už teď víme že velká část sou vychytal či z Balkánu atd. Ty žádnej azyl nedostanou a poputujou ho mě
V půlmiliardový Evropě zůstane nějakejch 500 tisíc lidí. A teď to důležitý: Kolik cizinců žije dlouhodobě v malym státu uprostřed Evropy zvanym Česko?
Zhruba stejně 😉
"že daleko do neznáma jde napřed někdo mladší..." - ty si dovedeš představit, že prcháš z války, ženu a děti necháš tam, a sám jdeš "daleko do neznáma" ( >😁 >😁 >😁 ) do bezpečné Evropy plné blahobytu? A žena z dětmi zatím buď uhýbá před bombami, nebo ji znásilňují v nějakém arabském uprchlickém táboře?
Opravdu jsme nebezpečné "daleké neznámo"? Znamená to podle mě jednoznačně dvě věci - ta optimističtější je, že rozhodně neprchají před nebezpečím, že tam kde nechávají zbytek rodiny nikomu nic nehrozí.O druhé možnosti ani nebudu mluvit.
K tomu rasismu- tvrdit, že v Africe a některých arabských státech se žije jak ve středověku, není rasismus. Sekají tam ruce, veřejně popravují stínáním hlavy, kamenují znásilněné ženy, trest smrti za odklon od Islámu.....prostě o pár století za námi. Co dělají v Africe "bojovníci" civilům, z toho je mi na blití. Tam bych neměl morální problém s hromadným vybitím vraždících "sekt" nebo armád.
Opravdu jsme nebezpečné "daleké neznámo"? Znamená to podle mě jednoznačně dvě věci - ta optimističtější je, že rozhodně neprchají před nebezpečím, že tam kde nechávají zbytek rodiny nikomu nic nehrozí.O druhé možnosti ani nebudu mluvit.
K tomu rasismu- tvrdit, že v Africe a některých arabských státech se žije jak ve středověku, není rasismus. Sekají tam ruce, veřejně popravují stínáním hlavy, kamenují znásilněné ženy, trest smrti za odklon od Islámu.....prostě o pár století za námi. Co dělají v Africe "bojovníci" civilům, z toho je mi na blití. Tam bych neměl morální problém s hromadným vybitím vraždících "sekt" nebo armád.
Nastestí oznacení cloveka s nickem Hammunasakra za vypatlánka nelze povazovat za rasismus. >😁 >😁 >😁
S temi mladými muzi je to ruzné. Nekterí mají pochopitelný duvod - pokud neodejdou, hrozí jim naverbování nejakou ozbrojenou skupinou kterému se nemohou bránit.
Druhá skupina je posílána rodinou. Zámer je takový ze se má uchytit jeden a potom dostat do EU celou rodinu, to znamená X lidí. Nekdy s tímto zámerem rodiny vysílají dokonce nezletilé mladíky.
Tretí skupina egoisticky ponechává svoje rodiny v nouzi nebo údajné nouzi a buhví co tady plánuje.
Jinak co se týce slintu vypatlánka typu "Už teď víme že velká část sou vychytal či z Balkánu atd.": Podle údaju slovinské policie zverejnených o víkendu je mezi imigranty kterí se v posledních dnech valí pres Slovinsko 55 % Syranu, 24 % Afgháncu a 13 % obcanu Iráku. Tech Syranu bude ve skutecností trochu mín protoze nekterí se za Syrany jen vydávají. Tito podvodníci ovsem nejsou z Balkánu ale z Iráku, Afghánistánu a podobných zemí.
Imigranti z Balkánu samozrejme do Nemecka mohou pricházet i jinou cestou ale rozhodne netvorí hlavní skupinu soucasné imigracní vlny do EU.
S temi mladými muzi je to ruzné. Nekterí mají pochopitelný duvod - pokud neodejdou, hrozí jim naverbování nejakou ozbrojenou skupinou kterému se nemohou bránit.
Druhá skupina je posílána rodinou. Zámer je takový ze se má uchytit jeden a potom dostat do EU celou rodinu, to znamená X lidí. Nekdy s tímto zámerem rodiny vysílají dokonce nezletilé mladíky.
Tretí skupina egoisticky ponechává svoje rodiny v nouzi nebo údajné nouzi a buhví co tady plánuje.
Jinak co se týce slintu vypatlánka typu "Už teď víme že velká část sou vychytal či z Balkánu atd.": Podle údaju slovinské policie zverejnených o víkendu je mezi imigranty kterí se v posledních dnech valí pres Slovinsko 55 % Syranu, 24 % Afgháncu a 13 % obcanu Iráku. Tech Syranu bude ve skutecností trochu mín protoze nekterí se za Syrany jen vydávají. Tito podvodníci ovsem nejsou z Balkánu ale z Iráku, Afghánistánu a podobných zemí.
Imigranti z Balkánu samozrejme do Nemecka mohou pricházet i jinou cestou ale rozhodne netvorí hlavní skupinu soucasné imigracní vlny do EU.
Njn, Hammunasakara je papežštější, než Papež. Jenomže on i ten Papež má na tu imigraci podstatně střízlivější názor, než naše zdejší Angela Kylie Hammunaskara. 😉
>😁 >😁 >😁
Kdyz uz je Hammunasakra v jedné parte s papezem tak by mu pro zacátkem mohl treba poslat pár sprostých SZ kterými se tak proslavil. Papez by si tím dal takový malý warm up, aby se pozdeji nedivil kdo to s ním je v parte, >😁
Kdyz uz je Hammunasakra v jedné parte s papezem tak by mu pro zacátkem mohl treba poslat pár sprostých SZ kterými se tak proslavil. Papez by si tím dal takový malý warm up, aby se pozdeji nedivil kdo to s ním je v parte, >😁
Jestli jsi si v tomto tak jistý, jako v případě blábolu, že za I. republiky tu bylo vlastně fajn, tak se jen usmívám. Ideologii sem netahej - ušatý , tím myslím ty kluky za louží, jsou dnes regulérně největšími nácky celosvětově - to, že nepoužívají svastiku na jejich stylu, přístupu, skutcích a akcích nic nemění.
Taky vám nejdou vložit delší/dlouhé příspěvky? Že by očekávaná reakce redakce... 😄
No ale "nou" bylo všeříkající >😒] 😉
To bylo tak dlouhé?
To bylo tak dlouhé?
>😒] To jsem to zrovna (marně) zkoušel obejít extra krátkým příspěvkem (no) s následnou (už dlouhou) editací. Ale žádná extrémní délka.., a dnes už podruhé. Buď jim zase blbnou stránky, nebo to výrazně omezili. 😉
Nedivil bych se ani jednomu. Blbne jim to v jednom kuse.
Ad klikačky- přece jen to omezili, test na 3 díly a slušně dlouhé kapitoly jsou pro mě přijatelný kompromis.
Ad klikačky- přece jen to omezili, test na 3 díly a slušně dlouhé kapitoly jsou pro mě přijatelný kompromis.
To sem tipnul hned na začátku když někdo stránkovanej článek přetáh do diskuze a bohužel to šlo rychlejš než sem čekal ;-\
Novej šéf redakce :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no😒br />
Ty okamžitý :no: mám od redakce nebo je někdo fakt tak tu pej že slaví zkrácení příspěvků a nemožnost přetahovat na x stránek rozdělenej text? >😁
Novej šéf redakce :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no😒br />
Ty okamžitý :no: mám od redakce nebo je někdo fakt tak tu pej že slaví zkrácení příspěvků a nemožnost přetahovat na x stránek rozdělenej text? >😁
Co ne? Nebo jseš na mobilu, že nepíšeš více. Ne ve smyslu spolupráce s Ruskem.?? Hele ať chceš nebo ne, Rusko je nejlidnatější evropský stát - cca 110 mil. pokud beru evropské obyvatelstvo. Rusko někteří označují za neevropský stát a proč teda někdo označuje Turecko jako evropský stát? Ruská kultura neodmyslitelně patří k evropské, stačí vzpomenout jen na hudbu a literaturu. To, že Rusové jsou zaostalý národ, který neumí nic přelomového vyrobit je hloupost. Např. v jaderné technice jsou na špici.
bystron
Když se podívám výše, tak soudruh IPA opět zaplevelil diskuzi mnoha desítkami spamů co nejsou k tématu na úrovní osobního osočování. Krásný projev "novináře". Na mínusy jsem línej, nebudu kopat do postiženého, který beztak děsil své okolí už od dětství 8-s
Co se týče auta, tak zjednodušeně řečeno Logan v hezčím kabátě. Víc od toho nečekám. Když se soudruhu putlerovi zadíváte během videa do tváře, jde vidět že ho to nezajímá. Je rozladěný, chce to mít rychle za sebou. Na závěr když z toho vyleze se na to auto ani nepodívá, jen pryč. Tím je řečeno asi vše. Ale podpora domácích věcí je všudy přítomná 😐
Je to na stejné úrovni , jako když se soudruh putler potápěl a za pár desítek sekund vylovil z vody nějaké historické zlaté předměty, které nebyly ani ničím porostlé nebo špinavé. >😁
Co se týče auta, tak zjednodušeně řečeno Logan v hezčím kabátě. Víc od toho nečekám. Když se soudruhu putlerovi zadíváte během videa do tváře, jde vidět že ho to nezajímá. Je rozladěný, chce to mít rychle za sebou. Na závěr když z toho vyleze se na to auto ani nepodívá, jen pryč. Tím je řečeno asi vše. Ale podpora domácích věcí je všudy přítomná 😐
Je to na stejné úrovni , jako když se soudruh putler potápěl a za pár desítek sekund vylovil z vody nějaké historické zlaté předměty, které nebyly ani ničím porostlé nebo špinavé. >😁
"Bystrý" bystron z Olomoucka a hned pod ním jeden slovenský vypatlánek. >😁 >😁 >😁
..dnes si tak "vtipny" Pe(i)pa,ze ta vyskolil aj Jan Micka co je v tvojom pripade na gulku od Stefica >😁 >😁 >😁
"Gilgite, tyhle osobní útoky si fakt nechej od cesty. Buď mi to řekni do očí, nebo s tím přestaň. Ale to bys musel být chlap, že jo... " Pan Micka on vam to tazko povie osobne kedze ako spravneho sefika antiVAGinistov by ste ho museli navstivit v Modrej Lagune kde vysedava cely den a vypuje vam na ACZ a take podniky vy urcite nenavstevujete kedze ste chlap.Brrr,ty musis byt fakt skaredy clovek s komplexami z maleho hamuni co ti visi spredu >😁 >😁 >😁
"Gilgite, tyhle osobní útoky si fakt nechej od cesty. Buď mi to řekni do očí, nebo s tím přestaň. Ale to bys musel být chlap, že jo... " Pan Micka on vam to tazko povie osobne kedze ako spravneho sefika antiVAGinistov by ste ho museli navstivit v Modrej Lagune kde vysedava cely den a vypuje vam na ACZ a take podniky vy urcite nenavstevujete kedze ste chlap.Brrr,ty musis byt fakt skaredy clovek s komplexami z maleho hamuni co ti visi spredu >😁 >😁 >😁
>😁 Ten poslední odstavec je super. Já jen, že Rusko není tak špatné a to se ho nějak nezastávám, nic není černobílé. Co se týče Putina, tak ten samozřejmě má plno chyb a kult osobnosti je značný, ale bylo to v případě jiných panovníků v dějinách Ruska jiné?
Jinak chápu tvé rozčarování, že z webu zaměřeného na auta děláme politickou diskuzi. Podle mne Vesta nevypadá zvnějšku povedeněji než Logan, pouze zepředu, ale v interiéru je to velmi solidní.
Jinak chápu tvé rozčarování, že z webu zaměřeného na auta děláme politickou diskuzi. Podle mne Vesta nevypadá zvnějšku povedeněji než Logan, pouze zepředu, ale v interiéru je to velmi solidní.
pumpkin
Kto uvidí na auto.cz článok, ktorý sa nejak dotýka Ruska, tak už vie, že pod ním bude slušné...teda skôr neslušné množstvo príspevkov. Samozrejme takých 90 percent je úplne od veci. 8-s WTF ľudia?! Ako tiež sa tu nejdem pasovať za nejakého ultra k veci diskutéra, ale toto je aj na mňa moc.
A Gilgitova osoba ostáva pre mňa záhadou. Zrejme sa nepohybuje v novinárskej brandži, lebo tí sa vedia držať na uzde... alebo si to tu naopak kompenzuje.
Vôbec by som sa nad tým nezamýšľal, ak by som si ho pre jeho znalosti aspoň trochu nevážil.
A Gilgitova osoba ostáva pre mňa záhadou. Zrejme sa nepohybuje v novinárskej brandži, lebo tí sa vedia držať na uzde... alebo si to tu naopak kompenzuje.
Vôbec by som sa nad tým nezamýšľal, ak by som si ho pre jeho znalosti aspoň trochu nevážil.
Samozrejme ze pohybuju. A co ti vadí? Písu neco co není pravda?
Jinak já nemám problém diskutovat o firme AvtoVAZ a modelu Lada Vesta, vím na to téma víc nez dost, ale není s kým diskutovat.
Jinak já nemám problém diskutovat o firme AvtoVAZ a modelu Lada Vesta, vím na to téma víc nez dost, ale není s kým diskutovat.
Problem je, ze neumis diskutovat.
Neblbni, vázne? Ale rád se nechám poucit jak mám diskutovat líp. Myslís treba ze nemám a o vypatlanci napsat ze je vypatlanec, ze mám akcepovat lzi a podobne? >😁 >😁 >😁
Něco na tom ale bude, nemyslíš?
Ne.
Míváš krátké období, kdy to umíš. To, že se s tolika lidmi jen hádáš a nadáváte si, není jen tvoje vina, ale rozhodně ani náhodou v tom nejsi bez viny.
To co me fascinuje je kolik lidí v místních diskusích zcela bez problému lze. Od diskutéry rádoby na úrovni typu Hammunasakra, J&W, white label atd. az po ty evidentní vypatlance. A tohle já neakceptuji, je mi líto.
Jestli to je "moje vina" tak to potom jo.
Me se dá vycítat ledaccos ale rozhodne tady v diskusích na rozdíl od mnoha lidí nikdy zámerne nelzu.
Jestli to je "moje vina" tak to potom jo.
Me se dá vycítat ledaccos ale rozhodne tady v diskusích na rozdíl od mnoha lidí nikdy zámerne nelzu.
Neakceptuj to,oprav ich,napis im fakty niecim podlozene,ale prestan urazat ludi s opacnym nazorom,ze su vypatlanci.Si natolko inteligentny clovek,ze to nemas za potreby sa znizovat k urazkam a ani nikomu nic dokazovat.Ak tvoj nazor clovek nebude akceptovat aj tak s tym nic nenarobis akurat to skonci dalsim flame-om co je velka skoda.Zamerne urcite neklames ,ale ver tomu,ze ani nie vzdy mas len ty pravdu.Si studna vedomosti tak pis k temam a nedavaj sa zatahovat do hadok.. "mudrejsi ustupi"
Mal by kazdy autor ACZ svojho clanku mazat diskusie ,ktore nesuvisia s clankom a bol by uplny klud,ale mam pocit,ze im tvoje "vojny" vyhovuju kvoli poctu pozreti ich stranky ACZ..
Mal by kazdy autor ACZ svojho clanku mazat diskusie ,ktore nesuvisia s clankom a bol by uplny klud,ale mam pocit,ze im tvoje "vojny" vyhovuju kvoli poctu pozreti ich stranky ACZ..
Kecy. Nemiešajte politiku s autami, nekopte do nikoho a nikoho neurážajte a ani Gilgit/IPA to nebude robiť.
Provocateur
Redakce by se měla pomalu zase zamyslet na úrovní diskuzí, které jdou opět rychle do kopru a měla by IPU poslat do věčných lovišť. Když tam byl poslán Gilgit, tak se snížil v diskuzích počet hádek, nadávek, urážení o 100% a celkově šla úroveň (slušnost) diskuzí nahoru.
Nepopírám, že má IPA Gilgit Klatovan určité znalosti, ale vzhledem k jeho působení v diskuzích, ho žádná škoda nebude. Škoda byla třeba odchodu takového Marka, kterému IPA Gilgit Klatovan znalostmi a prospěšností pro tento web nešahal ani po kotníky.
Nepopírám, že má IPA Gilgit Klatovan určité znalosti, ale vzhledem k jeho působení v diskuzích, ho žádná škoda nebude. Škoda byla třeba odchodu takového Marka, kterému IPA Gilgit Klatovan znalostmi a prospěšností pro tento web nešahal ani po kotníky.
IPA vadí, diskutéri vyhrozující strílením, lidi kterí propagují neonacistické mysenky vcetne vyhlazování jiných národu a konecných resení a lháři nevadí. Typický prístup urcité sorty lidí na ACZ. >😁 >😁 >😁
Jinak ten IPA je jeden z mála který by pod tímto clánkem mohl diskutovat i o vozu Lada Vesta a jeho výrobci. Kdyby ovsem bylo s kým.
Jinak ten IPA je jeden z mála který by pod tímto clánkem mohl diskutovat i o vozu Lada Vesta a jeho výrobci. Kdyby ovsem bylo s kým.
IPA nevadí, vadí celková úroveň chování v diskuzích.
Bohužel s tvým příchodem se vrátili i někteří exoti, kteří se zde po odchodu Gilgita nevyskytovali. Stačí?
Bohužel s tvým příchodem se vrátili i někteří exoti, kteří se zde po odchodu Gilgita nevyskytovali. Stačí?
Takze vrátili se exoti a muze za to IPA.
Vetsina tech exotu v této diskusi se nevrátila ale vyskytuje se v místních diskusích porád.
Jeste jednou - já nemám problém pod tímto clánkem kvalifikovane a vecne diskutovat. Za to ze ti exoti o to nemají zájem a na to nemají nemuzu.
Jinak podle tebe prece diskuse pod tímto typem clánku slouzí mnoha diskutérum k odreagování tak co se vzrusujes.
Vetsina tech exotu v této diskusi se nevrátila ale vyskytuje se v místních diskusích porád.
Jeste jednou - já nemám problém pod tímto clánkem kvalifikovane a vecne diskutovat. Za to ze ti exoti o to nemají zájem a na to nemají nemuzu.
Jinak podle tebe prece diskuse pod tímto typem clánku slouzí mnoha diskutérum k odreagování tak co se vzrusujes.
Všichni jsou blbí, jen ty jsi letadlo (s rudou hvězdou na trupu), co? 😄 >😁
Jeste jeden exot. Na tebe tvoje vlastní slova perfektne sedí. >😁 >😁 >😁
Tak ještě naposled a jinak. Když chceš zlikvidovat nějakej gang, tak v prvé řadě zlikviduješ jeho šéfa, kterej má největší vliv na jeho fungování, ti ostatní pak toho buď nechají anebo přijdou na řadu jako další. Je to jen příklad, abys to zas nepochopil, že tě dávám s někým do party 😉 Když se tady dohaduješ a navzájem urážíš s desítkami lidí, včetně redaktorů, kteří tady jinak diskutují v klidu, tak jsi v tom případě "hlavou toho gangu".
Jistě, ale při tom odreagovávání se nemusí brodit zvratky pár lidí, které tvoří většinu diskuze.
Jistě, ale při tom odreagovávání se nemusí brodit zvratky pár lidí, které tvoří většinu diskuze.
Technicky je to co píses logické. Jinak je.
Ten clánek sem proto byl dán aby vyvolal podobné reakce.
A jeste jednou, naposledy. Ja diskutovat o lade a AvtoVAZu muzu a rád budu (kdyz bude s kým). Co tak zlikvidovat ty kterí jdou do diskuse a pritom je to auto se kterým Putin jezdil vubec nezajímá?
Jinak chápu: Na lzi se nesmí reagovat (je to urázení), a na lemplovskou práci redaktoru taky ne (je to urázení). Lhát a delat lemplovskou novinarinu se smí. Más ten zebrícek hodnot nejak divne nastaven.
Ten clánek sem proto byl dán aby vyvolal podobné reakce.
A jeste jednou, naposledy. Ja diskutovat o lade a AvtoVAZu muzu a rád budu (kdyz bude s kým). Co tak zlikvidovat ty kterí jdou do diskuse a pritom je to auto se kterým Putin jezdil vubec nezajímá?
Jinak chápu: Na lzi se nesmí reagovat (je to urázení), a na lemplovskou práci redaktoru taky ne (je to urázení). Lhát a delat lemplovskou novinarinu se smí. Más ten zebrícek hodnot nejak divne nastaven.
Zlikvidovat nějakých 90% diskuterů nebude asi zrovna nejlepší nápad.
Spíš nechápeš. Nikde jsem nepsal, že se na lži nebo lemplovskou práci nesmí reagovat. Ikdyž budeš mít v rámci diskuze nebo článku pravdu, tak číst apk skoro v každý diskuzi o soudruzích, vypatlancích, primitivech atd. je prostě opruz. Chápu, že člověku to někdy nedá a v diskuzi reaguje ostřeji, ale číst to ve většině diskuzí, ve kterých se vyskytneš?
Spíš nechápeš. Nikde jsem nepsal, že se na lži nebo lemplovskou práci nesmí reagovat. Ikdyž budeš mít v rámci diskuze nebo článku pravdu, tak číst apk skoro v každý diskuzi o soudruzích, vypatlancích, primitivech atd. je prostě opruz. Chápu, že člověku to někdy nedá a v diskuzi reaguje ostřeji, ale číst to ve většině diskuzí, ve kterých se vyskytneš?
A budeme tu mít tu naši krásnou, pravou a jedinou pravdu po západním vzoru...
Je zajímavé, že do IPA se všichni trefují a uráží ho, i když píše slušně a věcně. Že se pak nechá vyprovokovat a je trošku labilní, je druhá věc, ale on opravdu není příčinou těch hádek v diskusích.
Aneb demokratické kádrování v praxi... STB by na tebe byla hrdá.
Je zajímavé, že do IPA se všichni trefují a uráží ho, i když píše slušně a věcně. Že se pak nechá vyprovokovat a je trošku labilní, je druhá věc, ale on opravdu není příčinou těch hádek v diskusích.
Aneb demokratické kádrování v praxi... STB by na tebe byla hrdá.
Presne o to tady nekterým jde. Lzi, vyhrozování strelnou zbraní a neonacistická ideologie jsou OK, rozhodné vyslovení názoru který sice zdaleka v techto diskusích není ojedinelý ale nelíbí se místním diskusním grandum OK není. Vsechno se to pak zduvodní údajným zájmem o úroveň a slušnost diskusí. Zajímavá taktika. >😁 >😁 >😁
Západní vzory, kádrování, STB...no ještěže jsi do toho nezamotal i globální oteplování.
Gilgite, co to slyším? Zase děláš na webu jen vylomeniny, zatímco jsme finančně klesli o 23 % ? Měsíc bez kapesného a za trest budeš v sobotu vysávat místo babičky.
Podarilo se ti dnes utéct? Gratuluji! >😁 >😁 >😁
Děda neutíká. Jak jsme minule spolu hráli na koně, tak mě ty třísla stále bolí. Dnes při příležitosti výročí našeho korejsko-rusko-českého státu jsem uklízel v archivu. Ty složky co si si vedeš na jednotlivé čtenáře jsem ti zatím nechal.
Ale koukej co se podařilo dědovi najít. Něco z tvého dětství.
[odkaz]
1:12 jak jsi projel těmi obrazy, celá maminka. 1:42 s těmi ptáčky, celý Vladimírek.
No pak v devítce jak jsi strašil ty lidi
[odkaz]
Ale koukej co se podařilo dědovi najít. Něco z tvého dětství.
[odkaz]
1:12 jak jsi projel těmi obrazy, celá maminka. 1:42 s těmi ptáčky, celý Vladimírek.
No pak v devítce jak jsi strašil ty lidi
[odkaz]
hej luxus to první >😁 >😁 >😁 :yes: přesně Ipák, kam na to chodíte?
No a jeste je tady samozrejme vypatlanec Jiří alias JirkaV8 (já to spís vidím na Jirka 8 cm >😁 >😁 >😁 ).
Zdravím. I v tvém prípade by snad zmena medikace jeste mohla mít nejaký úcinek. >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Zdravím. I v tvém prípade by snad zmena medikace jeste mohla mít nejaký úcinek. >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Milouši, vzdycky kdyz to s tebou zacne tak mlátit jako dneska tak to znamená ze ti bud docházejí prásky nebo proste prestávají úcinkovat. Nejpozdeji zítra ráno popros pana doktora aby se na tebe podíval a prípadne upravil medikaci, Snad se v tvém prípade jeste dá neco delat. >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
eliot
Na levné auto nevypadá vůbec špatně 😄 , jen by to chtělo o něco větší kola.
Mig_35
[odkaz]
Video supr, ale nechápu nějak ten nadpis.
no tady v diskusi se každý, kdo má něco proti USA nazývá bolševikem a rusofilem....
KubikCv
Článek jako z autoblesk.cz....vlastně proč ne,když se ti lidé co ty články píšou nepovažují za novináře >😁
Diskuse plná mindráků...takže prostě klasický auto.cz
Zrovna dneska jsem si ve Weidenu prohlížel Kaliny poface v autohausu...vypadaj líp než na fotkách a na to,že to je býv. západní Německo...tak to byl docela honosnej a velkej autohaus...jako z jinýho světa oproti CS AutoLada. Holt němci nemají takový úsměvný předsudky jako češi....
Většinou je to tak,že ti co na dobu minulou nadávají nejvíc tehdy buď drželi ústa,dojili a okrádali stát,nebo byli sami na straně bolševiků...
Diskuse plná mindráků...takže prostě klasický auto.cz
Zrovna dneska jsem si ve Weidenu prohlížel Kaliny poface v autohausu...vypadaj líp než na fotkách a na to,že to je býv. západní Německo...tak to byl docela honosnej a velkej autohaus...jako z jinýho světa oproti CS AutoLada. Holt němci nemají takový úsměvný předsudky jako češi....
Většinou je to tak,že ti co na dobu minulou nadávají nejvíc tehdy buď drželi ústa,dojili a okrádali stát,nebo byli sami na straně bolševiků...
"Zrovna dneska jsem si ve Weidenu prohlížel Kaliny poface v autohausu...vypadaj líp než na fotkách a na to,že to je býv. západní Německo...tak to byl docela honosnej a velkej autohaus...jako z jinýho světa oproti CS AutoLada. Holt němci nemají takový úsměvný předsudky jako češi...."
A teď mi ještě řekni, kolik jsi jich viděl mimo Autohaus? >😁 Ono v Bavorsku vypadá i většina stodol líp, než kdejaký český autosalon. >😒] Já v Bavorsku žiju rok a půl a kromě jedné 2101 na červených značkách a jedné Nivy, kterou vídám stávat před nějakou hájenkou za městem, jsem tu Ladu zatím nepotkal. Osobní Ladu si tu nikdo normální nekoupí, pravděpodobně si na ní ani nikdo nevzpomene. Možná tak Niva dokáže pár myslivců oslovit, ale spíš jen v bývalé DDR. Tady mají v oblibě G-Wagen.
A teď mi ještě řekni, kolik jsi jich viděl mimo Autohaus? >😁 Ono v Bavorsku vypadá i většina stodol líp, než kdejaký český autosalon. >😒] Já v Bavorsku žiju rok a půl a kromě jedné 2101 na červených značkách a jedné Nivy, kterou vídám stávat před nějakou hájenkou za městem, jsem tu Ladu zatím nepotkal. Osobní Ladu si tu nikdo normální nekoupí, pravděpodobně si na ní ani nikdo nevzpomene. Možná tak Niva dokáže pár myslivců oslovit, ale spíš jen v bývalé DDR. Tady mají v oblibě G-Wagen.
celkem dost si je pořizujou lidi z příhraničí....co jezdím do říše tak Lady občas potkávám a většinou jsou to LPG
CS AutoLada nepotřebuje autohaus, na to aby měli za výlohou jednu Nivu, kterou ti navíc neprodaj, protože není skladem jim stačí kurník.
Už i na slovensku prodávaj Kalinu II vč. Cross, Nivu Urban a tady furt nic. Ticho, spánek. šípková růženka. Mě to připadá, že ty auta vlastně ani prodávat nechtěj.
Už i na slovensku prodávaj Kalinu II vč. Cross, Nivu Urban a tady furt nic. Ticho, spánek. šípková růženka. Mě to připadá, že ty auta vlastně ani prodávat nechtěj.
Pepa_007
Je nutné na motoristický server plácat do článku o novém autě politický nesmysly/názory redaktora?
Opravdu je Putin prezident jedné z nejobávanějších zemí světa? Není to Si Ťin-pching (Čína), nebo Kim Čong-un (Severní Korea) či Barack Obama (USA) ???
Koukám, že www.auto.cz si zkouší snižovat návštěvnost serveru.
Protože:
- klikací články který k tomu nemají rozsahem důvod
- politické názory redaktora v článku, které čtenáře vůbec nezajímají.
:-! :-! :-! :-! :-!
A koukám, že taky diskuse se překlopila na politickou.
Nová Lada se mi líbí - takže jsem Rusofil.
Hmmm aha.
:-! :-! :-!
Opravdu je Putin prezident jedné z nejobávanějších zemí světa? Není to Si Ťin-pching (Čína), nebo Kim Čong-un (Severní Korea) či Barack Obama (USA) ???
Koukám, že www.auto.cz si zkouší snižovat návštěvnost serveru.
Protože:
- klikací články který k tomu nemají rozsahem důvod
- politické názory redaktora v článku, které čtenáře vůbec nezajímají.
:-! :-! :-! :-! :-!
A koukám, že taky diskuse se překlopila na politickou.
Nová Lada se mi líbí - takže jsem Rusofil.
Hmmm aha.
:-! :-! :-!
Moc nechápu tvoje pohoršení. Že je Rusko odjakživa prvotřídní ksindl, agresivní a zaostalá roztahovačná země, která svoje obyvatele likvidovala po milionech, a snažila a snaží se vnucovat svoji vůli všem okolo, to je snad každému alespoň trochu inteligentnímu člověku nad slunce jasné (a Čechovi tuplem). Řeceno slovy klasika, můžeš s tím nesouhlasit, můžeme zde o tom vést spory, ale to je tak vše, co se proti tomu dá dělat :-!
P.S. Ano, ani ostatní mocnosti rozhodně nejsou svaté, odpornosti Říše zla ovšem zdaleka nedosahují!
P.S. Ano, ani ostatní mocnosti rozhodně nejsou svaté, odpornosti Říše zla ovšem zdaleka nedosahují!
Zase jednou to s tebou dost mlátí. >😁 >😁 >😁
Ovsem od tebe se nic jiného nez príspevky plné nenávisti vuci Rusku i tak nedá cekat.
Ovsem od tebe se nic jiného nez príspevky plné nenávisti vuci Rusku i tak nedá cekat.
Děkuji za fundovanou odpověď plnou argumentů, proč nemám pravdu! >😒]
Tradicne hloupá odpoved nicku Arese.
Muj príspevek samozrejme argumenty neobsahoval. Argumentu je dost ale nemá cenu strácet cas argumentací s clovekem který má a priori vytvoren názor na úrovni zvratku typu ze je "Rusko odjakživa prvotřídní ksindl". Cetl jsem od tebe na toto téma dost príspevku takze vím ze tvoje línie je psaní nenávistných zvratku. Tvuj názor je predem daný a o nejaké argumenty nebo vecnou diskusi vubec nemás zájem.
Proste chování na úrovni vypatlance. Je vás tady takových víc.
Muj príspevek samozrejme argumenty neobsahoval. Argumentu je dost ale nemá cenu strácet cas argumentací s clovekem který má a priori vytvoren názor na úrovni zvratku typu ze je "Rusko odjakživa prvotřídní ksindl". Cetl jsem od tebe na toto téma dost príspevku takze vím ze tvoje línie je psaní nenávistných zvratku. Tvuj názor je predem daný a o nejaké argumenty nebo vecnou diskusi vubec nemás zájem.
Proste chování na úrovni vypatlance. Je vás tady takových víc.
No ještě že to tady na diskusích ze všech sil denodenně zachraňuješ! >😁 >😁 >😁
P.S. Zkus si někdy nastudovat dějiny Ruska a SSSR, zrovna nyní jedna taková obsáhlá knížka vyšla! Třeba se ti trošku rozsvítí v hlavě 😄 :yes😒br /> Ještě k těm argumentům - odhlédněme na chvíli od krvavé a genocidní historie této zamindrákované země. K posouzení její "kvality" totiž úplně stačí pohyb lidí. Zatím co do vyspělých a fungujících států (např. USA, Německo, Austrálie) se tlačí spousta lidí od jinud, z Ruska každý, kdo má schopnosti a vše pět pohromadě, prchá pryč (např. za letoší rok to dělá kolem 300 000 ruských občanů, většinou inteligence). Zato do Ruska nechtějí ani zoufalí uprchlíci z válkou zmítaných afrických zemí. Proč asi? 😉
P.S. Zkus si někdy nastudovat dějiny Ruska a SSSR, zrovna nyní jedna taková obsáhlá knížka vyšla! Třeba se ti trošku rozsvítí v hlavě 😄 :yes😒br /> Ještě k těm argumentům - odhlédněme na chvíli od krvavé a genocidní historie této zamindrákované země. K posouzení její "kvality" totiž úplně stačí pohyb lidí. Zatím co do vyspělých a fungujících států (např. USA, Německo, Austrálie) se tlačí spousta lidí od jinud, z Ruska každý, kdo má schopnosti a vše pět pohromadě, prchá pryč (např. za letoší rok to dělá kolem 300 000 ruských občanů, většinou inteligence). Zato do Ruska nechtějí ani zoufalí uprchlíci z válkou zmítaných afrických zemí. Proč asi? 😉
Neboj, o dejinách Ruska a SSSR jsem si toho precetl dost a to v ruzných jazycích, také o dejinách pobaltských státu atd. Videl jsem na toto téma ruzné výstavy v Rusku i v Pobaltí.
Takze to ze me zrovna vypatlanec jako ty píse "třeba se ti trošku rozsvítí v hlavě" je docela legracní.
Takze to ze me zrovna vypatlanec jako ty píse "třeba se ti trošku rozsvítí v hlavě" je docela legracní.
Pokud bys je skutečně prostudoval, nemohl by ses zde Ruska tak usilovně zastávat, tedy pokud jsi duševně v pořádku 😄
Takze budto jsem si je neprostudoval nebo nejsem dusevne v porádku. Zato vypatlánek Arese je mistr sveta. >😁 >😁 >😁
Ještě k těm argumentům - zoufalí uprchlíci z válkou zmítaných zemí nechtějí nejen do Ruska. Oni nechtějí ani do Ceské republiky, na Slovensko, do Polska nebo Madarska. Vetsina z nich nechce dokonce ani do Rakouska. Proč asi?
Argumentujes na úrovni vypatlance.
Ještě k těm argumentům - zoufalí uprchlíci z válkou zmítaných zemí nechtějí nejen do Ruska. Oni nechtějí ani do Ceské republiky, na Slovensko, do Polska nebo Madarska. Vetsina z nich nechce dokonce ani do Rakouska. Proč asi?
Argumentujes na úrovni vypatlance.
Protože až by jim tam začli stavět mešity a pochodovat s prapry Islámskéhostátu, ted by je silně nacionálně založení rusové hnali....
Narozdíl od tupých belgičanů, švédů, holandanů, angličanů a němců
Narozdíl od tupých belgičanů, švédů, holandanů, angličanů a němců
Tos asi moc netrefil 😉
Myslim že hlavni důvod trvalýho odlivu bohužel převážně inteligence z východu na západ bude někde jinde 😄
Myslim že hlavni důvod trvalýho odlivu bohužel převážně inteligence z východu na západ bude někde jinde 😄
A halvně jaký sou sociální dávky v Rusku a jaký vě švédsku či německu. Proč asi nejdou k nám nebo do rumunska atd. Protože tam by dostali kulový vůči západu.
A čím to prosím tě je, že životní úroveň běžných lidí v tak skvělé a úspěšné zemi, jako je Rusko, je tak nízká? Že by spiknutí imperialistů? >😁 >😁 >😁
rozkradením. Mafií, oligarchy, zkorumpovanumi politiky, ale ano zčásti i imperilasty, neb za vlády Jelcina se radši některé projetky nechali krachnout, aby neměla amerika západ konkurenci a mohla tam valit své výrobky.
Rusko a socialistickej blok ekonomicky zkrachoval už před Jelcinem. Totálně 😉
Většina zhroucení socbloku bere jako politickej krach ale komančové to vzdali předevšim proto že nestíhali ekonomicky! I tu nízkou úroveň kterou všem jednotně nastavili nezvládali naplnit. To sou čistý ekonomický data, HDP, produktivita práce - byly na naprosto tristní úrovni. Mohli sme možná soupeřit s afrikou ale ta vyspělejší část světa odjížděla v rychlíku a přes perestrojku přestávaly bejt vidět koleje 😄
Svět po zhroucení SSSR nejen za Jelcina do Ruska pumpoval nekonečný miliardy, aby nedošlo k zhroucení a chaosu - určitě stopli spoustu projektů. Logicky tehdejší rusko byla opravdu nesvéprávná nefunkční chaotická masa
No někteří se už tehdy dobře orientovali a dneska maj 88% podporu národa :yes: >😒]
Většina zhroucení socbloku bere jako politickej krach ale komančové to vzdali předevšim proto že nestíhali ekonomicky! I tu nízkou úroveň kterou všem jednotně nastavili nezvládali naplnit. To sou čistý ekonomický data, HDP, produktivita práce - byly na naprosto tristní úrovni. Mohli sme možná soupeřit s afrikou ale ta vyspělejší část světa odjížděla v rychlíku a přes perestrojku přestávaly bejt vidět koleje 😄
Svět po zhroucení SSSR nejen za Jelcina do Ruska pumpoval nekonečný miliardy, aby nedošlo k zhroucení a chaosu - určitě stopli spoustu projektů. Logicky tehdejší rusko byla opravdu nesvéprávná nefunkční chaotická masa
No někteří se už tehdy dobře orientovali a dneska maj 88% podporu národa :yes: >😒]
ˇupadek nastal za Brežněva no. To tam seděli furt stejní lidi, půlka z nich si kradla na svoje zahraniční konta a všechno tak nějak usnulo.
černěnko byl jen figurka a před ním Andropov toho moc udělat nestihl. No a pak přišel gorbi s perestrojkou totálně to dorazil. Většina ejho rozhodnutí byla budto chybná anebo moc rychlá anebo nesmyslná.
černěnko byl jen figurka a před ním Andropov toho moc udělat nestihl. No a pak přišel gorbi s perestrojkou totálně to dorazil. Většina ejho rozhodnutí byla budto chybná anebo moc rychlá anebo nesmyslná.
Já bych řekl, že hlavní úpadek tam nastal v říjnu 1917 😄 Ovšem ani za cara to nebylo nic moc, Rusko prostě byla odjakživa hrozně zaostalá země, vždy tak minimálně 100 let za západní Evropou (a v reálu snad ještě víc). Samozřejmě ale zdaleka nejde jen o ekonomickou zasotalost. Nejvíc mě ale na této zemi vždy odpuzovala ta totální neúcta ke člověku jako individuální osobnosti kombinovaná s orientální krutostí a tupostí. A samozřejmě nenávist vůči jakékoliv demokracii a e😜anzivní agresivita, jak se to teď znovu projevuje za Putina. Prostě hnus. 😢 Navíc ještě mají hluboko v sobě zakořeněný mindrák, že je nikdo nepotřebuje a že světu nemohou nabídnout nic, co by jiné národy ocenily. Hlavně ale, že chtějí být zase supervelmocí! >😁 To ovšem jsou jen díky svým atomovým zbraním, zatímco velikostí DPH je tato gigantická země někde na úrovni Itálie. 😉 :no: Jejich další velký problém spočívá v hrozně nízké poronosti + nízkém věku dožití, který je zase dán šílenou mírou alkoholismu. Rusko postupně vymírá a jednou bude mít velký problém ubránit svoji Sibiř před stále silnějšími Číňany. Tam by měli upřít svoji pozornost, a ne se tlačit na chudáky Ukrajince! :-!
No to co se tam vyboduvalo v letech 1917-1940 tak se s tím co tam bylo za cara nedá srovnávat.
Za cara chodili děti do školy 10 km ve vánici a svítili si doma svíčkou, za bolševika aspon měli tu elektriku a leckde jezdil aspon autobus, vlak či jiná forma dopravy.
Mimimálně v tomhle se životní úroven zvedla, za cara byla na úrpvni jen Moskva a Petrohrad kde byla smetánka a elita.
Za cara chodili děti do školy 10 km ve vánici a svítili si doma svíčkou, za bolševika aspon měli tu elektriku a leckde jezdil aspon autobus, vlak či jiná forma dopravy.
Mimimálně v tomhle se životní úroven zvedla, za cara byla na úrpvni jen Moskva a Petrohrad kde byla smetánka a elita.
Ano, vybudovalo. Ale na kostech milionů nevinných lidí.... 😢 :no:
v čssr zahynulo milion nevinných lidí.
Ano, právě si vyhrál titul bludišták roku >😁 >😁 >😁
Teda lidi, vás ta americká propagadna ale solidně drtí. Zkuste si někdy přečíst něco nezávislého , když už neumíte číst mezi řádky ruské a americké propagandy.
Ano, právě si vyhrál titul bludišták roku >😁 >😁 >😁
Teda lidi, vás ta americká propagadna ale solidně drtí. Zkuste si někdy přečíst něco nezávislého , když už neumíte číst mezi řádky ruské a americké propagandy.
Napísu jenom nekolik myslenek k tématu zaostalosti Ruska. Z tvých nenávistných protiruských zvratku kterých jsem na ACZ cetl desítky vím ze ty jsi vuci Rusku a priori negativne nastaven a rozumná komunikace nemá smysl. Ale treba si to precte nekde normální koho zajímají vecné argumenty a otevrená diskuse.
Rusko bylo jiz za cara, pred rokem 1917 zeme v porovnání se západní Evropu zaostalá. To není nic nového. /ten tvuj slint ze bylo zaostalé vždy tak minimálně 100 let za západní Evropou (a v reálu snad ještě víc) uz dobre znám. Otázka je jak presne se to metodou Arese pocítá ale o to ted nejde/.
Takze Rusko bylo zaostalá zem (rozebírat príciny by zabralo moc místa a casu). Na tom není nic spatného, existují zeme více a zeme méne rozvinuté. Ostatne i takové Slovensko bylo drív (pred 2. SV a jeste víc pred 1. SV) o hodne zaostalejsí nez Cechy a Morava.
V roce 1917 meli Rusové (tento výraz ted pouzívám pro vsechny obyvatele Ruska) tu smulu ze u nich zvítezila primitivní komunistická ideologie. Ideologie která do Ruska prisla z toho tak super rozvinutého Západu, vcetne prímé pomoci Leninovi.
Nekterí slintalové tvrdí ze je to jasné, jenom primitivní Rusové prece u sebe mohli instalovat komunistickou diktaturu. Potom je ale otázka jak je mozné ze Nemci, kulturní národ daleko politicky a ekonomicky vyvinutejsí nez Rusko, u sebe instalovali nacistickou diktaturu.
Nemci meli stestí ze po 12 letech byl s Hitlerem konec. Kdepak, nebyli to ti kulturní a rozvinutí Nemci kterí se Hitlera zbavili. Byli to zahranicní mocnosti které Hitlera porazily. Nemci na tom nemeli zásluhu a kdyby se to nestalo tak buhví jak by nacismus pokracoval.
Rusové nemeli to stestí jako Nemci ze by je nekdo ze zahranicí od komunistu osvobodil takze museli cekat at se to zhroutí samo. Takze si pekne vyzrali necelých 74 let komunistické diktatury, jeste prolozené besnením nacistu za 2. SV jaké si my na území CR az na nekolik výjimek moc neumíme predstavit.
To ze takový vývoj musel nutne na zemi zanechat stopy - v hospodárství, politické kulture atd. je úplne normální.
No a potom prisla 90. léta - po desetiletích v dikature takzvaná svoboda, bohuzel logicky kombinovaná s chaosem, neplacením mezd, menovými problémy, dravým kapitalismem jaký Ceskoslovensko po pádu komunismu nepoznalo a s mekým, nemocným nebo ozralým (mozná oboje) Jelcinem, který západu vsechno odkýval. A ten západ, predevsím USA, toho umel vyuzít.
Velice pobavily slinty nicku Hammunasakra o tom jak "svět po zhroucení SSSR nejen za Jelcina do Ruska pumpoval nekonečný miliardy". Ono to ve skutecnosti bylo trochu jinak. Nejaké miliardy do Ruska mozná sly (samozrejme ne nekonecný), ale zároven z Ruska miliardové hodnoty v ruzných formách odcházely nebo Rusku vznikaly díky západu miliardové skody. Príkladu je jak much, stací pripomenout to jak levne Americani v Rusku v 90. letech koupili motory pro svuj raketový program.
To je jen nekolik myslenek které ukazují proc nemám rád vypatlance a primitivy typu Arese a Hammunasakra kterí mají neustálou potrebu psát o Rusku a Rusech nenávistné zvratky.
Rusko bylo jiz za cara, pred rokem 1917 zeme v porovnání se západní Evropu zaostalá. To není nic nového. /ten tvuj slint ze bylo zaostalé vždy tak minimálně 100 let za západní Evropou (a v reálu snad ještě víc) uz dobre znám. Otázka je jak presne se to metodou Arese pocítá ale o to ted nejde/.
Takze Rusko bylo zaostalá zem (rozebírat príciny by zabralo moc místa a casu). Na tom není nic spatného, existují zeme více a zeme méne rozvinuté. Ostatne i takové Slovensko bylo drív (pred 2. SV a jeste víc pred 1. SV) o hodne zaostalejsí nez Cechy a Morava.
V roce 1917 meli Rusové (tento výraz ted pouzívám pro vsechny obyvatele Ruska) tu smulu ze u nich zvítezila primitivní komunistická ideologie. Ideologie která do Ruska prisla z toho tak super rozvinutého Západu, vcetne prímé pomoci Leninovi.
Nekterí slintalové tvrdí ze je to jasné, jenom primitivní Rusové prece u sebe mohli instalovat komunistickou diktaturu. Potom je ale otázka jak je mozné ze Nemci, kulturní národ daleko politicky a ekonomicky vyvinutejsí nez Rusko, u sebe instalovali nacistickou diktaturu.
Nemci meli stestí ze po 12 letech byl s Hitlerem konec. Kdepak, nebyli to ti kulturní a rozvinutí Nemci kterí se Hitlera zbavili. Byli to zahranicní mocnosti které Hitlera porazily. Nemci na tom nemeli zásluhu a kdyby se to nestalo tak buhví jak by nacismus pokracoval.
Rusové nemeli to stestí jako Nemci ze by je nekdo ze zahranicí od komunistu osvobodil takze museli cekat at se to zhroutí samo. Takze si pekne vyzrali necelých 74 let komunistické diktatury, jeste prolozené besnením nacistu za 2. SV jaké si my na území CR az na nekolik výjimek moc neumíme predstavit.
To ze takový vývoj musel nutne na zemi zanechat stopy - v hospodárství, politické kulture atd. je úplne normální.
No a potom prisla 90. léta - po desetiletích v dikature takzvaná svoboda, bohuzel logicky kombinovaná s chaosem, neplacením mezd, menovými problémy, dravým kapitalismem jaký Ceskoslovensko po pádu komunismu nepoznalo a s mekým, nemocným nebo ozralým (mozná oboje) Jelcinem, který západu vsechno odkýval. A ten západ, predevsím USA, toho umel vyuzít.
Velice pobavily slinty nicku Hammunasakra o tom jak "svět po zhroucení SSSR nejen za Jelcina do Ruska pumpoval nekonečný miliardy". Ono to ve skutecnosti bylo trochu jinak. Nejaké miliardy do Ruska mozná sly (samozrejme ne nekonecný), ale zároven z Ruska miliardové hodnoty v ruzných formách odcházely nebo Rusku vznikaly díky západu miliardové skody. Príkladu je jak much, stací pripomenout to jak levne Americani v Rusku v 90. letech koupili motory pro svuj raketový program.
To je jen nekolik myslenek které ukazují proc nemám rád vypatlance a primitivy typu Arese a Hammunasakra kterí mají neustálou potrebu psát o Rusku a Rusech nenávistné zvratky.
:yes:
:no: 😉
Sorry ale o ekonomice ví IPA velký kulový 😄
A přehazovačkou >😒]
Pokud je pravda ze fakt netuší co je základní myšlenkovej směr Dělnický strany tak i o politice
😉
Sorry ale o ekonomice ví IPA velký kulový 😄
A přehazovačkou >😒]
Pokud je pravda ze fakt netuší co je základní myšlenkovej směr Dělnický strany tak i o politice
😉
Možná. Ale kde v jeho příspěvku vidíš ekonomiku? To co píše, je historický vývoj a politika. Takže seš o parník vedle!
Vzdyt vidís jakej je Hammunasakra vypatlanec. S tím co jsem napsal nemusí kazdý ve vsech bodech souhlasit ale je to báze pro normální vecnou reakci. To ovsem plat´´i pro normální lidi. A ted se podívej na reakci namysleného blbecka. Vcetne toho zmínení "Dělnický strany" (schválne zachovávám jeho pozérský rádobyslang).
No ale nic, co taky cekat od vypatlaného vseználka.
No ale nic, co taky cekat od vypatlaného vseználka.
Jo ten film jak podrazili Chruščova byl dobrej :yes: 😄
Odtud pochází tvůj názor že těch prvních 20 povalecnejch let u nás bylo dobře? 😉
Odtud pochází tvůj názor že těch prvních 20 povalecnejch let u nás bylo dobře? 😉
Pozor, já sem nikde neřekl že tu bylo dobře. Politcké procesy a zejména zvírání vlastních lidí a jejich popravy (Slánský a spol.) sou neomluvitelné a kdo to obhajuje musí být šílenec.
Já sem tvrdil, že cca prvních 15 let jsme byli konkurenceschopní se světem. co se týče výrobků. Určitě byla i větší produktivita práce, protože v 50. letech bylo ještě v lidech to revoluční nadšení a budovatelství, od 60-70 už na to každej kašlal.
co se týče SSSR tak ano, tam tvrdím že období vlády N.S.chrščova i přes nadělané chyby bylo tím nejlepším za celou éru SSSR.
Jiní velebí Gorbiho že to uvolnil a umožnil pád soc. bloku, ale pro obyčejný lidi to rozhodně nejlepší období nebylo.
Za Chruščova se dost uvolnily poměry a i když se dělaly některé voloviny, aspon se něco dělalo. Za Brežněva to šlo do kopru.
Já sem tvrdil, že cca prvních 15 let jsme byli konkurenceschopní se světem. co se týče výrobků. Určitě byla i větší produktivita práce, protože v 50. letech bylo ještě v lidech to revoluční nadšení a budovatelství, od 60-70 už na to každej kašlal.
co se týče SSSR tak ano, tam tvrdím že období vlády N.S.chrščova i přes nadělané chyby bylo tím nejlepším za celou éru SSSR.
Jiní velebí Gorbiho že to uvolnil a umožnil pád soc. bloku, ale pro obyčejný lidi to rozhodně nejlepší období nebylo.
Za Chruščova se dost uvolnily poměry a i když se dělaly některé voloviny, aspon se něco dělalo. Za Brežněva to šlo do kopru.
Ale ano tak ekonomika funguje. Nějakou dobu můžeš žit řekněme: z podstaty
Je to jako když zastavit nebo správnějš silné omezíš vývoj tak automobilka bude ešte chvíli prodávat. Ten úpadek je postupnej
S tim Chruščovem a Gorbim jasně souhlasim i když třeba za Gorbiho se asi už neděli věci co v éře Chruščova a lidi se nemuseli tak bát
Je to jako když zastavit nebo správnějš silné omezíš vývoj tak automobilka bude ešte chvíli prodávat. Ten úpadek je postupnej
S tim Chruščovem a Gorbim jasně souhlasim i když třeba za Gorbiho se asi už neděli věci co v éře Chruščova a lidi se nemuseli tak bát
15 let žít z podstaty? Nevím no. Navíc věci jako spartak, Tatra 138/148, Tatra 603 některé jawy atd vznikly až po únoru.
Je sice pravda, že tu vznikal hlavně těžký průmysl a je otázka jestli to byla správná cesta, ale postavilo se tu toho taky celkem hodně.
Je sice pravda, že tu vznikal hlavně těžký průmysl a je otázka jestli to byla správná cesta, ale postavilo se tu toho taky celkem hodně.
Ale i to je žití z podstaty, prostě vývoj se výrazně zpomalil. Ve srovnání s jinými zeměmi. To sou nezpochybnitelný ekonomický data
Samozřejmě třeba ty preference těžkýho průmyslu atd. na úkor něčeho rozumějšího atp. to všechno dohromady se sčítá
Nicméně nástupem Gottwalda přišlo ekonomický zpomalení který po určitejch zlepšovacích snahách v druhý polovině 60. let trvalo až do zhroucení systému
Samozřejmě třeba ty preference těžkýho průmyslu atd. na úkor něčeho rozumějšího atp. to všechno dohromady se sčítá
Nicméně nástupem Gottwalda přišlo ekonomický zpomalení který po určitejch zlepšovacích snahách v druhý polovině 60. let trvalo až do zhroucení systému
Máš naprostou pravdu. Jejich hlavní problém je, že ruská ekonomika je jako u nějaké rozvojové země postavena hlavně na e😜ortu surovin - hlavně ropy a zemního plynu. Naopak výroby s vysokou přidanou hodnotou, které by byly ve světě konkurenceschopné, nejsou schopni vyrobit (snad s výjimkou zbraní) a o ekonomice služeb už vůbec nemá cenu v Rusku hovořit. E😜ort kaviáru a vodky už to nespasí. Tak snad by mohl trochu pomoct alespoň e😜ort nové Lady Vesta, pokud o ní někde bude zájem...
rusko nee😜ortuje jen vodku a kaviár, zajdi si někdy do ruských potravin, kterých je tu v čr asi tak milion. Uvidíš.
Jinak co takhle Jaderné elektrárny? Od koho myslíš že je má Irán, Indie atd?
Co zpracování vyhořelého jaderného paliva?
Zbraně je taky živí docela dobře, starou veteš prodali do arabských ezmí a afriky a nové kusy dodávají indům a čínanům.
Krom toho občas vyvezou tu Ladu, nějaký ten Kamaz, Ural jak nákladní tak i motorky, nějaký ten traktor, kombajn či dopravní letadlo (typicky kldr, kuba, jižní amerika atd), projekty v kosmu a samo tam maj i fabriky zahraniční firmy.
měl sem na BMW pneu Nokian a na nich Made in russia >😁
Jinak co takhle Jaderné elektrárny? Od koho myslíš že je má Irán, Indie atd?
Co zpracování vyhořelého jaderného paliva?
Zbraně je taky živí docela dobře, starou veteš prodali do arabských ezmí a afriky a nové kusy dodávají indům a čínanům.
Krom toho občas vyvezou tu Ladu, nějaký ten Kamaz, Ural jak nákladní tak i motorky, nějaký ten traktor, kombajn či dopravní letadlo (typicky kldr, kuba, jižní amerika atd), projekty v kosmu a samo tam maj i fabriky zahraniční firmy.
měl sem na BMW pneu Nokian a na nich Made in russia >😁
K tomu e😜ortu výrobku. Podivejme se na to na príkladu osobních automobilu.
Citát vypatlánka Arese😒br /> "Naopak výroby s vysokou přidanou hodnotou, které by byly ve světě konkurenceschopné, nejsou schopni vyrobit."
Zeme Vysehradské ctyrky vyrábejí miliony automobilu které se vyvázejí do celého sveta a jsou ve svete konkurenceschopné. Slovensko má nejvetsí výrobu automobilu na obyvatele na svete, Ceská republika je na druhém míste.
Jenomze ... ani jedna z tech firem není vetsinove (a vlastne, az snad na minimální madarský podíl v Magyar Suzuki, ani mensinove) ceská, slovenská, polská a madarská.
Vyrábet automobily zahranicních firem (platí i pro Skodu, bez Volkswagenu nebo podobného investora by nebyla tam kde je pokud by vubec byla) tak jak to delají Cesi, Slováci, Poláci a Madari umí Rusové taky. To není tak tezké.
Citát vypatlánka Arese😒br /> "Naopak výroby s vysokou přidanou hodnotou, které by byly ve světě konkurenceschopné, nejsou schopni vyrobit."
Zeme Vysehradské ctyrky vyrábejí miliony automobilu které se vyvázejí do celého sveta a jsou ve svete konkurenceschopné. Slovensko má nejvetsí výrobu automobilu na obyvatele na svete, Ceská republika je na druhém míste.
Jenomze ... ani jedna z tech firem není vetsinove (a vlastne, az snad na minimální madarský podíl v Magyar Suzuki, ani mensinove) ceská, slovenská, polská a madarská.
Vyrábet automobily zahranicních firem (platí i pro Skodu, bez Volkswagenu nebo podobného investora by nebyla tam kde je pokud by vubec byla) tak jak to delají Cesi, Slováci, Poláci a Madari umí Rusové taky. To není tak tezké.
Vypatlánku Arese, dluzís me jeste odpoved😒br />
Arese😒br /> Zato do Ruska nechtějí ani zoufalí uprchlíci z válkou zmítaných afrických zemí. Proč asi?
IPA😒br /> Ještě k těm argumentům - zoufalí uprchlíci z válkou zmítaných zemí nechtějí nejen do Ruska. Oni nechtějí ani do Ceské republiky, na Slovensko, do Polska nebo Madarska. Vetsina z nich nechce dokonce ani do Rakouska. Proč asi?
Arese😒br /> Zato do Ruska nechtějí ani zoufalí uprchlíci z válkou zmítaných afrických zemí. Proč asi?
IPA😒br /> Ještě k těm argumentům - zoufalí uprchlíci z válkou zmítaných zemí nechtějí nejen do Ruska. Oni nechtějí ani do Ceské republiky, na Slovensko, do Polska nebo Madarska. Vetsina z nich nechce dokonce ani do Rakouska. Proč asi?
Arese, on tu někdo tvrdí, jaká je Rusko báječná, bezchybná země?
K tvému příspěvku trochu níž: pokud bys uměl číst, dočetl by ses v této diskuzi, že z Ruska všichni neprchají, že je to 2. země světa co se týče přistěhovalectví.
A k tomu, jak strašně zlý ďábelský stát to je: co myslíš, která země v posledním století napadla nejvíc států? Opravdu si jsi jistý, že s velkým náskokem Rusko?
K tvému příspěvku trochu níž: pokud bys uměl číst, dočetl by ses v této diskuzi, že z Ruska všichni neprchají, že je to 2. země světa co se týče přistěhovalectví.
A k tomu, jak strašně zlý ďábelský stát to je: co myslíš, která země v posledním století napadla nejvíc států? Opravdu si jsi jistý, že s velkým náskokem Rusko?
To bude nejspíš těsnej souboj 😉
Pokud jde o napadení, zařazení pod vlastni stát a nucenej přechod na ruštinu máme vítěze >😁
Sakra já sem asi prozradil kdo to je >😒]
Pokud jde o napadení, zařazení pod vlastni stát a nucenej přechod na ruštinu máme vítěze >😁
Sakra já sem asi prozradil kdo to je >😒]
Ano, pokud jde o přechod na ruštinu, tak Rusko nemá konkurenci.
Pokud jde o počet mrtvých a uprchlíků, pak je Rusko žabař.
Asi jsem srab, ale radši Ukrajincem pod Ruskem (v reálu se podle mě příliš nezmění), než být třeba Iráčanem.
Taková drobnost - jaké procento Ukrajinců má rádo Rusy, a jaké procento Iráčanů (Afghánců,...) má rádo Američany?
Tipuji 50%, a 5%.Ale opravdu jen tipuji.
Pro zasmání? 😒odkaz]
Pokud jde o počet mrtvých a uprchlíků, pak je Rusko žabař.
Asi jsem srab, ale radši Ukrajincem pod Ruskem (v reálu se podle mě příliš nezmění), než být třeba Iráčanem.
Taková drobnost - jaké procento Ukrajinců má rádo Rusy, a jaké procento Iráčanů (Afghánců,...) má rádo Američany?
Tipuji 50%, a 5%.Ale opravdu jen tipuji.
Pro zasmání? 😒odkaz]
K té Ukrajine jen dve poznámky ze skutecného zivota, tedy neco co vypatlánek Hammunasakra nenávidí protoze ve skutecném zivote neplatí jeho naucené fráze😒br />
1.
Psal jsem to uz kdysi v diskusích o Ukrajine a napísu to zase. Vsechny ukrajinské celostátní motoristické casopisy vycházejí pouze v ruském jazyce. Opakovane jsem se kolegu z ukrajnských redakcí/vydavatelství ptal proc neprejdou na Ukrajinstinu nebo alespon nedelají dve jazykové mutace tak jako to delají nekterá média treba v Belgii nebo ve Svýcarsku, Jejich odpoved je vzdycky stejná - nemá to smysl, nevyplatilo by se to, neplánujeme to. Toto me ríkali pred nekolika lety, a to stejné me rekli naposledy pred nekolika týdny. To znamená ze na té Ukrajine, kde se v jedné cásti (na západe) mluví prevázne Ukrajinsky, kde pomajdanovstí mocipáni porád víc prosazují Ukrajinstinu, kde panuje údajná váka s Ruskem a masy obyvatelstva údajne nenávidí neprítele Rusko se proste nevyplatí delat casopis o autech v ukrajinském jazyce.
2.
Rusko je strasný neprítel který údajne napadl Ukrajinu a vede proti ní válku ale Ukrajina s Ruskem vesele obchoduje dál, Obcas sice Ukrajinci udelají v nejakém odvetví nejaké embargové gesto aby dokázali jak Rusy nemají rádi, ale ve vetsine
oblastí obchod kvete. Jedno z tech gest veso v plastnost pred nekolika dny. Ukrajinci zakázali hlavním ruským leteckým spolecnostem lety na Ukrajinu nacez Rusové zakázali hlavním ukrajinským spolecnostem lety do Ruska. Legracní je ze pro tuto hrdinnou akci se ukrajinská vláda rozhodla v ríjnu 2015, rok a pul po zacátku problému mezi obema zememi. Do ted letecký provoz mezi Ukrajinou a údajným agresorem a neprítelem Ruskem fungoval bez vetsích problému. Co se týce zeleznicní dopravy, tak ruské zeleznice uz dávno zastavily provoz dálkových vlaku na Ukrajinu. Ne z politických duvodu ale z ekonomických duvodu. Ale ukrajinské zeleznice jezdí vésele do Ruska dál jako by se nechumelilo. Kazdý den vjízdejí ukrajinské dálkové vlaky na území "úhlavního neprítele". Dovedes si predstavit ze dve sousední zeme mezi sebou válcí a zároven ta zeme která se povazuje za ubohou napadenou obet bez problému udrzuje zeleznicní spojení se zemí zlého agresora? Na Ukrajine to tak je.
1.
Psal jsem to uz kdysi v diskusích o Ukrajine a napísu to zase. Vsechny ukrajinské celostátní motoristické casopisy vycházejí pouze v ruském jazyce. Opakovane jsem se kolegu z ukrajnských redakcí/vydavatelství ptal proc neprejdou na Ukrajinstinu nebo alespon nedelají dve jazykové mutace tak jako to delají nekterá média treba v Belgii nebo ve Svýcarsku, Jejich odpoved je vzdycky stejná - nemá to smysl, nevyplatilo by se to, neplánujeme to. Toto me ríkali pred nekolika lety, a to stejné me rekli naposledy pred nekolika týdny. To znamená ze na té Ukrajine, kde se v jedné cásti (na západe) mluví prevázne Ukrajinsky, kde pomajdanovstí mocipáni porád víc prosazují Ukrajinstinu, kde panuje údajná váka s Ruskem a masy obyvatelstva údajne nenávidí neprítele Rusko se proste nevyplatí delat casopis o autech v ukrajinském jazyce.
2.
Rusko je strasný neprítel který údajne napadl Ukrajinu a vede proti ní válku ale Ukrajina s Ruskem vesele obchoduje dál, Obcas sice Ukrajinci udelají v nejakém odvetví nejaké embargové gesto aby dokázali jak Rusy nemají rádi, ale ve vetsine
oblastí obchod kvete. Jedno z tech gest veso v plastnost pred nekolika dny. Ukrajinci zakázali hlavním ruským leteckým spolecnostem lety na Ukrajinu nacez Rusové zakázali hlavním ukrajinským spolecnostem lety do Ruska. Legracní je ze pro tuto hrdinnou akci se ukrajinská vláda rozhodla v ríjnu 2015, rok a pul po zacátku problému mezi obema zememi. Do ted letecký provoz mezi Ukrajinou a údajným agresorem a neprítelem Ruskem fungoval bez vetsích problému. Co se týce zeleznicní dopravy, tak ruské zeleznice uz dávno zastavily provoz dálkových vlaku na Ukrajinu. Ne z politických duvodu ale z ekonomických duvodu. Ale ukrajinské zeleznice jezdí vésele do Ruska dál jako by se nechumelilo. Kazdý den vjízdejí ukrajinské dálkové vlaky na území "úhlavního neprítele". Dovedes si predstavit ze dve sousední zeme mezi sebou válcí a zároven ta zeme která se povazuje za ubohou napadenou obet bez problému udrzuje zeleznicní spojení se zemí zlého agresora? Na Ukrajine to tak je.
😄 Zajímavé :yes:
Takže se opravdu moc nezměnilo.
Takže se opravdu moc nezměnilo.
Nějak mě přestali bavit ty nekončený vypatlanci, nedávej jim laskavě palce nahoru :no:
Nemíchej mě do vašich hádek. "Vypatlance" se můj :yes: netýká.
Sorry ale každym tvym :yes: nepřímo týká. Je mi líto ale je to tak!
Jestli ti to nedochází zkus si to představit takhle😒br />
nick XY: Karel je težkej vypatlanec
nick YX: :yes: :yes: :yes😒br />
😉
Jestli ti to nedochází zkus si to představit takhle😒br />
nick XY: Karel je težkej vypatlanec
nick YX: :yes: :yes: :yes😒br />
😉
To je tvůj omezený výklad. Ve skutečnosti ty "vypatlance" skoro nevnímám, a můj like se týká té normální části příspěvku.
A už s tím přestaň, já s tebou mluvím normálně a vaše vzájemné urážky mě nezajímají.
A už s tím přestaň, já s tebou mluvím normálně a vaše vzájemné urážky mě nezajímají.
Sorry za tu "podlou" okliku 😄
Nemuselo tam bejt to skoro + já psal nepřímo! Ale i tak dík 😉
Nemuselo tam bejt to skoro + já psal nepřímo! Ale i tak dík 😉
Nezapoměls že před američanama drancovali Afghanistán...? 😉
Ano, a bez mučení- o Rusko-Afghánské válce vím jen to, co jsem viděl v Rambovi III >😁
Fajn takže víš že tam rusové napáchali víc škod 😉
Počty mrtvých/uprchlých jsou podobné jako soudobá válka v Iráku.
Takže Sovětský svaz tu má ošklivý zářez.
Soudobé skóre naopak podle mě vede USA.
Ne, že by důvody pro ruský Afghánistán byly ospravedlnitelné, ale všechny tyhle války (i Ukrajina,Gruzie..)mají scénář jako my v r.68.
Země úzce spjatá se SSSR (nebo dokonce bývalá součást SSSR) se chce trhnout z jejich vlivu, nebo dokonce přejít k nepříteli (Ukrajina).Pak přijde zásah.Nehezké, ale dá se chápat (ne schvalovat).
Amíci zaútočí na suverénní zemi za účelem zisku.Jen prachy.
Takže Sovětský svaz tu má ošklivý zářez.
Soudobé skóre naopak podle mě vede USA.
Ne, že by důvody pro ruský Afghánistán byly ospravedlnitelné, ale všechny tyhle války (i Ukrajina,Gruzie..)mají scénář jako my v r.68.
Země úzce spjatá se SSSR (nebo dokonce bývalá součást SSSR) se chce trhnout z jejich vlivu, nebo dokonce přejít k nepříteli (Ukrajina).Pak přijde zásah.Nehezké, ale dá se chápat (ne schvalovat).
Amíci zaútočí na suverénní zemi za účelem zisku.Jen prachy.
Já to spíš vztahoval k tomu filmu 😉
Kdo napáchal v Afghanistánu víc škod to fakt těžko říct.
Scénář 58 Maďarsko, 68 my atd. až po 2-15 Syrie? Jo to má něco společnýho 😄
Mě ale až tak nezajímá kdo víc škod napáchal v Afghanistánu ale u nás. A tady mi to vychází hodně jednoznačně 😉
Zajímavý srovnání ten poslední odstavec - takže to první chápeš (byť neschvaluješ) a to druhý..?
Kdo napáchal v Afghanistánu víc škod to fakt těžko říct.
Scénář 58 Maďarsko, 68 my atd. až po 2-15 Syrie? Jo to má něco společnýho 😄
Mě ale až tak nezajímá kdo víc škod napáchal v Afghanistánu ale u nás. A tady mi to vychází hodně jednoznačně 😉
Zajímavý srovnání ten poslední odstavec - takže to první chápeš (byť neschvaluješ) a to druhý..?
Jj ruská inteligence po desítkách a stovkách tisíc od VŘSR odchází za sociálníma davkama 😉
euro89
Kdo by to byl řekl, že agend KGB v žigulíku rozpoutá dost možná největší diskuzi roku na ACZ. >😁 Samozřejmě největší zásluhu na tom má místní komsomolec IFA či IPA nebo jak si to teď Gilgit říká... Za ten brutální nárůst kliknutí na článek by zasloužil od redakce minimálně puget rudých karafiátů. Ještě párkrát ten přebytečný Untermensch vyblije pár urážek a nadávek, někoho nazve vypatlancem, jiného náckem a máme tu magickou metu 600 příspěvků. Paráda. >😒] :yes:
Untermensch, jo to mi něco připomíná. Kdepak já to viděl - už vím - 30 případů Majora Zemana - díl Vrah se skrývá v poli - v reálu "akce Babice".
Tam taky jeden furt volal že už nechce být Untermensch a že chce dokázat něco pořádnýho aby až přijde v bavoří do hospody, mohl třísknout do stolu a říct že oni sou půlkaři a on že udělal pořádnou věc.
Není to tvůj vzor? >😁
Taak a ted sem určitě agent KGB. No je fakt že u mě se nepleteš, já totiž odznak i průkazku KGB mam >😁 Já totiž sbírám různý věci >😁
Tam taky jeden furt volal že už nechce být Untermensch a že chce dokázat něco pořádnýho aby až přijde v bavoří do hospody, mohl třísknout do stolu a říct že oni sou půlkaři a on že udělal pořádnou věc.
Není to tvůj vzor? >😁
Taak a ted sem určitě agent KGB. No je fakt že u mě se nepleteš, já totiž odznak i průkazku KGB mam >😁 Já totiž sbírám různý věci >😁
Osobně nevím, o čem mluvíš, protože jsem z té bolševické ideologické propagandy viděl jen jeden díl a ani u toho jsem nevydržel do konce. Ale jestli ten seriál znáš tak dobře, tak to něco o tobě vypovídá...
Jinak sběratelství je nejspíš náš společný koníček, bolševický artefakty sice doma nemám, zato používám k jídlu říšský příbor. 😄
Jinak sběratelství je nejspíš náš společný koníček, bolševický artefakty sice doma nemám, zato používám k jídlu říšský příbor. 😄
Ted jsi mu to nandal, nácku.
Ale más tady nového diskusního kamaráda s nickem Hammunsakra, takze neco ti tato diskuse prinesla.
Jinak to ze clovek zná nejaké filmy, knihy dokumenty atd. neznamená ze je príznivcem nejakého ideologického smeru. Já jsem taky videl dost vasí nacistické propagandy (filmy, tiskoviny, z moderní doby internet), jak historické tak i neco z posledních let, a presto nejsem nácek tak jako ty.
Ale más tady nového diskusního kamaráda s nickem Hammunsakra, takze neco ti tato diskuse prinesla.
Jinak to ze clovek zná nejaké filmy, knihy dokumenty atd. neznamená ze je príznivcem nejakého ideologického smeru. Já jsem taky videl dost vasí nacistické propagandy (filmy, tiskoviny, z moderní doby internet), jak historické tak i neco z posledních let, a presto nejsem nácek tak jako ty.
Aby člověk něco věděl o historii, musí udělat 3 věci😒br />
1) přečíst propagnadu komunistickou
2) přečíst si to co píše protistrana
3) přečíst si něco nezávislého
To samé s nacisty atd.
Viděl sem i německé filmy a dokumenty, viděl sem i zkreslené americké údaje i ty co sedí. Tak je celkem logické vidět nebo číst i něco z komunistické propagandy a ono ne vše propaganda je, ono to tak z 65% i bylo, jen je to trochu přibarvené.
Co se týče 30 případů, tak tam je doknce asi tak 5-6 dílů skoro apolitických, jde o kriminální případy.
Jinak viděl sem všechno možné, třeba legendrání film Ucho a z druhé strany taky třeba seriál Gottwald.
Ale to neznamená, že sem bolševik.
1) přečíst propagnadu komunistickou
2) přečíst si to co píše protistrana
3) přečíst si něco nezávislého
To samé s nacisty atd.
Viděl sem i německé filmy a dokumenty, viděl sem i zkreslené americké údaje i ty co sedí. Tak je celkem logické vidět nebo číst i něco z komunistické propagandy a ono ne vše propaganda je, ono to tak z 65% i bylo, jen je to trochu přibarvené.
Co se týče 30 případů, tak tam je doknce asi tak 5-6 dílů skoro apolitických, jde o kriminální případy.
Jinak viděl sem všechno možné, třeba legendrání film Ucho a z druhé strany taky třeba seriál Gottwald.
Ale to neznamená, že sem bolševik.
Což o to, pokud jde o odbornou literaturu nebo dokumentární pořady, tak ty sleduji a čtu taky a to o všech a o všem. Ale nevidím důvod, proč sledovat seriál, který je pouhou snůškou ideologických keců ("nenápadně" zakomponovaných do kriminálního seriálu), kterými bolševici krmili svůj podrobený národ. To není nic, co by mě mohlo nějak obohatit...
Takže ty bohorovně poznáš, které údaje (o nacistech atd.) sedí a které naopak ne? Tak to si fakt velký borec... >😁 >😒]
Dá se v tom dost dobře orientovat, samozřejmě některé historické údálosti sou chotické a údaje různých odborníků se různí, ale tak o těch základních faktech si obrázek udělat jde.
Je třeba obecně známý fakt, že sověti zveličovali ztráty wehrmachtu v bitvě o Berlín a naopk němci je zlehčovali. Atd.
Je třeba obecně známý fakt, že sověti zveličovali ztráty wehrmachtu v bitvě o Berlín a naopk němci je zlehčovali. Atd.
Jediné co umíme, je posmívat se... začít musíme u sebe.
Prvé solídne auto bol Žigulák/Lada - licencovaný Fiat. A nebyť Fiatu, tak pravdepodobne by nebola ani dnešná Lada. 😉
Existuje jeden prototyp ZILu dokonce je teď na prodej...údajně měl být vyroben pro Putina
Havlova volba soukromá Lancie prezidentskej Mercedes S mi přijde ideální a skoro nepřekonatelná :yes: :yes: 😄
ono nemoze mat kazdy vyrobca auta aj pre hlavy statu.... to asi fakt nejde... a pritom vieme ze seaty su vozy na spickovej urovni ..... len proste ich portfolio nezahrna luxusne limuziny ... lada je na tom podobne.... vesta je tiez fajn.... ale samozrejme ulohy vladneho specialu plnit nebude...
Vyrabi snad nejak ruska firma neco lepsiho, nez je iphone?
Delaji snad hodinari v Rusku lepsi hodinky, nez ve Svycarsku?
Dela snad nejaka ruska firma lepsi auto, nez je Bentley?
Verim tomu, ze az to tak bude, tak Putin rad necha prachy doma, no nektere veci je dobre nechat na odbornicich, zkus mi vyjmenovat vsechny zeme, kde se vyrabi auta, jesjichz predstavitele v tech autech taky jezdi.
Ja jen at vim, jestli ma cenu s tebou v diskusi pokracovat, nebo radeji ne.