Novinky
Jak pro koho. Někdo holky, jiný vdolky... 😉
Ten mustang je vkusný, '65 fastback považuju za jeden z nepohlednějších z 1. generace.
Jinak v Texasu jsem viděl vytuněné hlavně pickupy všech velikostí a stáří- polepy, výfuky, kola, bodykity, chromové roury, všechno možné. Ovšem nejlepší je klasická mexická dřevěná ohrádka na korbě pro transport kaktusů, ovcí anebo kolegů.
Jinak v Texasu jsem viděl vytuněné hlavně pickupy všech velikostí a stáří- polepy, výfuky, kola, bodykity, chromové roury, všechno možné. Ovšem nejlepší je klasická mexická dřevěná ohrádka na korbě pro transport kaktusů, ovcí anebo kolegů.
'68 Camaro vypada skvele.
'66 Mustang Fastback je paradni
COPO ma take neco do sebe
F150 Shelby nema chybu
"Kid Rock" Silverado je hezky decentni
'66 Mustang Fastback je paradni
COPO ma take neco do sebe
F150 Shelby nema chybu
"Kid Rock" Silverado je hezky decentni
Mainstream - Japonci vypadaj jak z komixu (ta stará Acura se mi líbí, to se musí nechat 😁), korejci - dost podobně zvrácené, Tucson sice není nejhorší, ale úprava na nějaký e😜ediční automobil u SUV nižší střední třídy působí spíše zvláštně >😁 Ford - Taky vše přeplácané, dle mě velmi povedeného a agresivního Fokuse RS ještě "doladí" do extrému... možná to kolo Giant z červeného kusu bych bral >😁
Sportovní vozy - Mustangy a některá Camara jsou ok, těm to sedne i celkem 😄
Ostatní - >😁 Tak jedině ty pickupy
Neexistuje nějaký tunnerský sraz, kam smí jen vkusné úpravy? >😁
"Svět je velký koláč a lidé jsou jako koření" (Manu Chao)
Pre mňa je skôr zaujímave ako v štátoch rešpektované firmy ako sú napr. RingBrothers si v podstate vybudovali meno úpravami ktoré sú imho. absolútne nestráviteľné - ten červen👋čiern👋biely Mustang 65.
Za mňa asi ten Challenger s bodykitom aj keď asi by som AWD v takomto aute nechcel.
Tady je několik fotek navíc [odkaz] [odkaz]
Za odkaz díky
minule som videl jednu peknu dnes uz retro kusok... skodu 120tku orandzovu nastriekanu ako novu.... so zapustenymi kluckami... biele take tie relly disky.. bez skabanca... par pridavnych svetiel na narazniku.... celkovo bomba... ziadne extra vyfuky ani kridla ani ine extremy... proste vyzerala normalne a vyzerala moc pekne... toto uz bola praca skutocneho tunera ktory to umi a ktory retro kusku vdychol novy zivot :yes: