Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Citroën C3: Airbump a výroba na Slovensku

12 komentářů

Arese
No dobrá, asi ne všichni zákazníci, ale nemalá část. Mluvil jsem o tom s prodejcem Citroënu a právě výše zmíněné věci prý potenciální zájemce o Cactus nejvíce odrazují... ;-\
topten
jakej smysl ma cpát do takhle malyho auticka urcenyho jen na popojizdeni naftovej jedomet, kterej se casto ani nestaci ohrat?
Arese
Jen aby novou C3 neosekali ve stylu C4-Cactus. Protože zrušení děleného zadního sedadla, otáčkoměru a stahování zadních oken jsou "inovace", o které jistě žádný zákazník Citroënu nestojí! 😲 8-s Podle článku to ale vypadá, že výrobce řeší novou C3 pouze s jediným cílem - co nejvíce osekat její výrobní náklady... 8-s :no: :no:
Barry Lyndon
je to logické
3_diamanty
to ma byt akoze vtip? dufam ze sa mylim...... ale ja chcem vidiet normalnu C3ku.... nie nejaky "oplastovany gyc" s kalkulackou v interieri..... tak hadam .... pockajme a uvidime
nebezpecnavosa
Vy znáte někoho kdo si chce zvyšovat výrobní náklady a odkud víte co chtějí všichni zákazníci Citroenu ?
free78
Odpovím otázkou. Jakej smysl má kouření? Lidi do sebe tahají dehet, nikotin a oxid uhelnatý a nevadí jim to a dokonce si za to rádi zaplatí. Stejně tak si lidi rádi zaplatí za diesel v malém autě.
Já to řešení (diesel v malém autě) taky považuju za nechytré, ale o tom to není.
Ji/Ri
...ale no tak... to přece chtějí všichni výrobci a to nejen v automotive, ne? 😉
Ji/Ri
Je to o deformaci trhu. Pokud by do nabídky naftu nedali, tak je za to novináři ukamenují. Osobně bych v tomto případě taky volil benal.
speedfred
a ideš si ho kupovať ?
twistedTSD
Smysl to má takový, že ve třeba v jeho domovině jej kupují jak o život, ***čky ne***čky, takže proč jej nenabídnout.

Jinak já si malé autíčko s jedometem málem koupil také - ne každý má u nás malé auto jen na ježdění pro rohlíky. I když dnes už bych jej asi také ani nezvažoval, zvlášť při možnostech dnešních benzínových motorů.
twistedTSD
Nedivím se. Podivuhodné je, co vše Francouzi pustí do výroby...