Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Český autoprůmysl opustí víc než 13.500 pracovníků

10 komentářů

Klaudius
Tak to je docela průser, darčk k Vianociam ako z rozprávky...
No snáď tí ľudia naostaj nezostanú na ulici...
Ostáva len dúfať, že na Slovensku to nebude až také výrazné...
_Teddy_
Nevidel by som to az tak cierno. Je to celkove len 10% ludi, a z toho len polovica kmenovi zamestnanci. To je sice neprijemne pre konkretnych ludi ktorych sa to dotkne, ale z globalneho hladiska nic tragicke. Podobny vyvoj ocakavam aj na Slovensku...
Klaudius
povedal by som, že 10% nie je zrovna malé číslo
Pierro
je to průser... 😒
Klaudius
Po našom PRIESER 8-s
Navtech
Pane globále, taky jsou tady další, co jdou do kytek. Sklárny, porcelánky a další tisíce o kterých se ani nemluví.
IPace
aspon lidi poznaj ze us nezijem v dobe komancu a ze se musej poohlidnout po praci jinde, ja taky dostal pred 5 lety vypoved a to v oboru kde je o kazde volne misto doslova zapasi, a co ziju dal, nedostatky pracovniku sou v jinejch oborech, tak si holt ty lidi udelaj rekvalifikaci a najdou si zamestnani v jinem oboru 😄
T613
ach jo.. další pan chytrej. Pokud ti roste nezaměstnanost, tak ostatní firmy jaksi nenabírají. Taky proč, když nikdo nenakupuje? Jak je recese tak si stou rekvalifikací můžeš leda utřít ř..
dochtor
Celé to zatiaľ nechápeš, ale je fakt, že optimizmus je v tejto situácii dôležitejší ako čokoľvek iné.
Klaudius
Tak ty si tých tvojich "komančov" asi nezažil, inak by si tak nemudroval. Nesmieš doslova veriť tomu, čo kedy natárali disidenti...