Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
IPA? CO JE TO ZA CYPA?
Vážená redakce, to je vám jedno, že je zde tolik nicků napodobující našeho profesionálního novináře, informátora a vůbec kvalitního člověka? Víte jak je teď administrativně vytížen, když musí vést složky i na Gilgit I, II, IPA I, II, Gilgít s tečkou, Bc. Gilgith a podobně? Tohle už nerozplete ani rozvědka mé KLDR, i když vím, že soudruh IPA je bystrý. A takové krásné články nám psal o tom, jak by něco napsal o Ladě, kdyby mohl. Bohužel s tím je teď konec, je vytížený!!!
mikinko
Tie ceny za gumičky sú troška mimo nie? Za mna Heyner výborný pomer cena kvalita, stierajú luxusne a v krabičke gumička navyše k tomu. Bosch, Valeo predražený kov a plast.
Ja Prvni 123
286,- za gumičky do stěračů... lidové značky Škoda, která je tak rozšířená pro svou spolehlivost a nízkou cenu náhradních dílů?!
No to mě teda omejvejte....
No to mě teda omejvejte....
>😁 >😁 >😁
To víš, silikonový stojí 50 kč a vydrží 2-3 roky >😁
Ale to by lidi nesměli být tupí no.
To víš, silikonový stojí 50 kč a vydrží 2-3 roky >😁
Ale to by lidi nesměli být tupí no.
Zajímavé ze vy zamindrákovaní primitivové umíte jenom psát nenávistné zvratky ale argumentovat vás nenaucili.
Zivot je moc krátký na to aby clovek ztrácel cas „diskusí“ s vypatlanci o které by si v normálním zivote ani neotrel boty.
Jsem zvědav na reakci redakce
Rozumím dobře této větě a dost dobře nechápu proč se ty, člověk s jistým nepopíratelným přehledem, jistě i vzděláním a snad i jakousi úrovní vychování, pouštíš opakovaně do marných diskuzí za použití obratů a výrazů mnohdy na hranici slušnosti.
Sleduji zdejší diskuze delší dobu a jen málo kdy se aktivně zapojuji. Dnes mi to ale nedá a poprosím tě o zdůvodnění tvých pravidelných a opakovaných reakcí většinou na nicky, o kterých, jak píšeš, by sis ani boty neotřel.
Není možná lepší ubrat trochu plyn, napsat slušnou formou svůj názor - byť i kritický - na dané téma a odpovídat pouze na reakce, které jsou věcné a bez osobní zášti ? Jde jen o internetovou diskuzi, kde snad nezáleží na tom, aby zde vždy někdo vyhrál a musel k tomu ještě používat i urážlivých výrazů.
Tak jsem já pochopil větu : Zivot je moc krátký .....
Asi by se nám zde všem ulevilo. Možná i redakci. Možná i tobě.
Dam vam zdarma lekci antitrollovani: tyhle dementy vytrestate nejlepe, pokud na ne nebudete reagovat. Tim myslim vubec.