Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Výměna gumičky stěračů: Výhled za dvacku

Máte na voze stěrače, jejichž gumičky jsou na troud, jinak si však stále uchovávají pevnost? Zkuste vyměnit jen vadný díl! Vyjde to na pár korun.
Zpět na článek
5. 12. 2015 14:13
Re: já gumičky neměním
Chápu, že ti už mluvení samo se sebou nestačí. Možná bys mohl zajít ven mezi lidi, ale zase je prosím neočumuj a nešmíruj :-! .
5. 12. 2015 13:53
já gumičky neměním
Já gumičky neměním. Já posbírám ty v parku nebo v diskotéce kolem wc. Doma je vyperu můžu si je opět na bimbáska nasadit. Bohužel nemám s kým. Tak aspoň povykládám se svým šikmým háčkem na slipech, ty s logem naší firmy Hund Ei (psí vejce) mám už od pondělí.
5. 12. 2015 14:57
Re: já gumičky neměním
Už ho 5x stříkali v blázinci studenou vodou. Je to pořád horší a horší. ;-)
Avatar - vosicky.senior
5. 12. 2015 18:38
Re: já gumičky neměním
omluvte prosím Gilgíta, dneska sousedé jeli na chatu, tak nemá koho šmírovat a to s ním pořádně mlátí. Děda asi bude muset najít pásek.
Avatar - IPA? CO JE TO ZA CYPA?
5. 12. 2015 22:58
Zachraňte soudruha Gilgííta!
Vážená redakce, to je vám jedno, že je zde tolik nicků napodobující našeho profesionálního novináře, informátora a vůbec kvalitního člověka? Víte jak je teď administrativně vytížen, když musí vést složky i na Gilgit I, II, IPA I, II, Gilgít s tečkou, Bc. Gilgith a podobně? Tohle už nerozplete ani rozvědka mé KLDR, i když vím, že soudruh IPA je bystrý. A takové krásné články nám psal o tom, jak by něco napsal o Ladě, kdyby mohl. Bohužel s tím je teď konec, je vytížený!!!
5. 12. 2015 19:28
Re: já gumičky neměním
to jsou zase xenofobní kecy >:D >:D >:D
5. 12. 2015 19:01
Re: já gumičky neměním
Vítej zamindrákovaný lháři. >:D >:D >:D

Zajímavé ze vy zamindrákovaní primitivové umíte jenom psát nenávistné zvratky ale argumentovat vás nenaucili.

Zivot je moc krátký na to aby clovek ztrácel cas „diskusí“ s vypatlanci o které by si v normálním zivote ani neotrel boty.

Jsem zvědav na reakci redakce
Avatar - Ja Prvni 123
6. 12. 2015 20:42
To je snad překlep, ne?
286,- za gumičky do stěračů... lidové značky Škoda, která je tak rozšířená pro svou spolehlivost a nízkou cenu náhradních dílů?!

No to mě teda omejvejte....
5. 12. 2015 20:06
Re: já gumičky neměním
Píšeš : Zivot je moc krátký na to aby clovek ztrácel cas „diskusí“ s vypatlanci o které by si v normálním zivote ani neotrel boty.

Rozumím dobře této větě a dost dobře nechápu proč se ty, člověk s jistým nepopíratelným přehledem, jistě i vzděláním a snad i jakousi úrovní vychování, pouštíš opakovaně do marných diskuzí za použití obratů a výrazů mnohdy na hranici slušnosti.

Sleduji zdejší diskuze delší dobu a jen málo kdy se aktivně zapojuji. Dnes mi to ale nedá a poprosím tě o zdůvodnění tvých pravidelných a opakovaných reakcí většinou na nicky, o kterých, jak píšeš, by sis ani boty neotřel.

Není možná lepší ubrat trochu plyn, napsat slušnou formou svůj názor - byť i kritický - na dané téma a odpovídat pouze na reakce, které jsou věcné a bez osobní zášti ? Jde jen o internetovou diskuzi, kde snad nezáleží na tom, aby zde vždy někdo vyhrál a musel k tomu ještě používat i urážlivých výrazů.
Tak jsem já pochopil větu : Zivot je moc krátký .....

Asi by se nám zde všem ulevilo. Možná i redakci. Možná i tobě.
6. 12. 2015 12:19
cena
Tie ceny za gumičky sú troška mimo nie? Za mna Heyner výborný pomer cena kvalita, stierajú luxusne a v krabičke gumička navyše k tomu. Bosch, Valeo predražený kov a plast.
Avatar - SCHROJF
6. 12. 2015 09:02
Re: já gumičky neměním
Nebohy Premek Podlaha by mal radost...ako usetrit par €...prave pred zimnou sezonou som stierace menil,a sada(+aj zadny) Bosch Aerotwin sa mi v Rakusku, v servise podarilo kupit za 24.90,-€...a mam na dalsie tri roky pokoj! ;-)
Re: já gumičky neměním
Klikni si na nick príspevku na který reagujes a snad pochopís o co jde.
Avatar - Barrichello
7. 12. 2015 14:25
Re: To je snad překlep, ne?
>:D >:D >:D
To víš, silikonový stojí 50 kč a vydrží 2-3 roky >:D

Ale to by lidi nesměli být tupí no.
6. 12. 2015 12:14
Re: já gumičky neměním
Logika hovorí že ak je zničená gumička stačí vymeniť gumičku... načo celý stierač... ked dostaneš defekt nemeníš aj disk... heynery za polovicu ceny a k tomu v krabičke náhradná gumička. To je ekono aj eko prístup.
5. 12. 2015 23:13
Re: já gumičky neměním
tak hlavne toho trotla porad krmte tim, ze mu budete psat... no... cokoliv.
Dam vam zdarma lekci antitrollovani: tyhle dementy vytrestate nejlepe, pokud na ne nebudete reagovat. Tim myslim vubec.