Novinky
Jeho pra-pra předchůdce GAZ 64 volně vycházel z jeepu, ale GAZ 67, 69 už čistě ruská konstrukce.
:yes😒br />
jednou jsem v GAZikoj vez 2 holky a vzadu byla myslim takova mekka lavice a na ni ještě polstarky. a jak na tom holky sedely, tak se přes hrboly tak krasne natrasaly, ze jsem přes ty hrboly jezdil schvalne.
holkam to dělalo vylozene dobře, tak co bych pro ne neudelal >😁
v tom zrcatku to vidim jako dnes 😄
holkam to dělalo vylozene dobře, tak co bych pro ne neudelal >😁
v tom zrcatku to vidim jako dnes 😄
Výborný text!!! O tobe je známo ze se o tyto veci zajímás a ze jim rozumís a na tvých textech je to videt. :yes: :yes: :yes😒br />
Zajímavé jsou také nekteré dnes jiz historické komentáre které velice pripomínají komentáre nekterých úcastníku dnesní diskuse.
Jeste k vozu GAZ 69: Jeste dlouho po ukoncení výroby v SSSR a Rumunsku se tento automobil vyrábel v KLDR pod znackou Kaengsaeng.
Zajímavé jsou také nekteré dnes jiz historické komentáre které velice pripomínají komentáre nekterých úcastníku dnesní diskuse.
Jeste k vozu GAZ 69: Jeste dlouho po ukoncení výroby v SSSR a Rumunsku se tento automobil vyrábel v KLDR pod znackou Kaengsaeng.
Pak ještě se sluší připomenout lehce transformovanou rumunskou verzi ARO M461, které je v čr i více kusů a spousta lidí si myslí, že je to GAZ. Ale obě verze GAZ69 i M461 na dobrých gumách /což byl v jejich době trochu problém/ toho vyjely v terénu opravdu hodně.
vyjadřoval jsem se toliko k GAZ-64/67. Historii GAZ69 nemám prostudovanou do hloubky. Poslední ruské auto, které jsem si do hloubky prostudoval byla Poběda. Co tam se děly za šílenosti..
nemyslim tim tahle predelafka, ale to co vyjizdelo s tovarny
je to původem ruske, nebo to vychazelo z amerického jeepu??
je to původem ruske, nebo to vychazelo z amerického jeepu??
Konstrukčně GAZ64 vycházel ze součástkové základny GAZ61, GAZ M1, AGZ AAA etc.
Koho by zajímala historie vzniku, tak ji najde na mém blogu
[odkaz]