Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Nízkoemisní zóna v Praze zatím nebude, nejdříve se musí dokočit Pražský okruh

10 komentářů

ericn
.... Hurá. Že by zvítězil zdravý rozum? Ještě, že mají rozum radnice jednotlivých Pražských částí. Pan Dolínek se to ale bude snažit protlačit přes primátorku a bude tak dlouho otravovat, dokud ho nevymění >😁

1.) priorita jsou oba okruhy - vnitřní i vnější, oba nejsou pořádně dokončeny
2.) tahle obrovská samolepka na předním skle nebude vadit výhledu z vozu? Není to proti vyhlášce? 😉
kotrix
myslíš, že v Německu někomu ve výhledu vadí? nebo ti snad vadí i nálepka dálniční známky? >😁

jen ať rychle dokončí okruh a zavedou to... a klidně hned s Euro 4
ericn
Ne dálniční známka mi nevadí, mám ji v dolním pravém rohu předního okna, tj nepřekáží.
Tenhle kulatý hnus je 3x větší... Btw než dokončí okruh, tak už mi to bude asi jedno >😁 :yes:
JohnyRnR
To asi nikomu, jde spíš o to, že kdybych si tam teoreticky nalepil něco stejně velkého, ale nebyla to zrovna emisní samolepka, tak bych určitě mohl dostat flastr. Vždyť už se kasíruje i za zatmavení předních bočních skel s tím, že to brání výhledu z vozidla, tak co teprv tahle potvora přímo na předním skle...
michalpneu
já tam tu známku mám asi 5 let a nikdy mi nevadila.
Stejsn
navěky.
Ada je zase tady
Než se dostavěj ty okruhy, nebude nic takového třeba, protože počet aut, které nebudou alespoň Euro 4, bude dávno konvergovat k nule.
fisero
Kamarád jezdí autem, co žádnou pitomou euro normu neplní. A je to benzín! A už tim jezdí 80 let... [odkaz]
Ale souhlas, pak už bude spalovacích vehiklů poskrovnu a žádný emisní zóny nebudou třeba.
SiskaPetr
Ještě dřív než Praha, budou mít, s jejich politikou, zelenou emisní zónu Klimkovice.
Marimi
Vždyť ty diesly vyfukujou čistý vzdoušek a hlavně od VW 😉