Novinky
Vypada super, avizovana nadvlada korejcu se nekona, prvni neevropan mezi modely az cestne kaskaj, proste se zda, ze svet je tady zase vporadku 😄
Bravo Peugeot, Renault, Ford a Skoda :yes:
Bravo Peugeot, Renault, Ford a Skoda :yes:
Svět mi sice moc v pořádku nepřipadá (obzvláště při pohledu na EU), nicméně tento pohled potěší a třeba těch vlaštovek bude víc :yes:
Pohled na Top10 potěší , v březnu jsem koupil manželce 2 nejprodávanější vůz v Evropě a zatím max. spokojená 😉
V březnu jsi koupil druhý v listopadu nejprodávanější vůz v Evropě. 😄
Počkej, jak víš co koupil? 😄
Ano, Fiesta nebo Polo? 😉
On si někdo v ČR kupuje novou Fiestu?
Přiznávám, že se taky divím. Jinak ale diskuze je o evropských prodejích, a Nitram9 to jasně píše.
Diskuse je pod článkem ve kterém je v tabulce na druhém místě Polo. A vzhledem k tomu, že Fiesta se vozí ven, tak je dle mě to Polo celkem jasné.
Proč by nemohl/neměl?
Mě se na to neptej.
V podstatě si napsal, že si Fiestu v ČR nekupuje nikdo. Tak se jenom ptám, kdes na to přišel, nebo proč si to myslíš?
Kolik si jejich tedy dle tebe zákazníkům v ČR prodá?
Kolik si jejich, nebo kolik se jich...?
Mně se na to ptej, mě to moc nezajímá, jenom mě zaujalo, že si Fiestu u nás nekupuje (podle tebe) nikdo. Viz tvá řečnická otázka: "On si někdo v ČR kupuje novou Fiestu?"
Pokud tu otázku neumíš vysvětlit/obhájit, stačí to přiznat a já už se na to znovu ptát nebudu.
Mně se na to ptej, mě to moc nezajímá, jenom mě zaujalo, že si Fiestu u nás nekupuje (podle tebe) nikdo. Viz tvá řečnická otázka: "On si někdo v ČR kupuje novou Fiestu?"
Pokud tu otázku neumíš vysvětlit/obhájit, stačí to přiznat a já už se na to znovu ptát nebudu.
Když tě to nezajímá, tak se neptej, proč se Fiesta v ČR neprodává.
Ano, dle nitrama to může být Fiesta nebo Polo. Ale pogo je přesvědčen o Polu, tak jsem se ho ptal, jak k tomu dospěl? 😉
Jedno evropské listopadové (Cross)Polo má na svědomí moje máti..., škoda, že si ho nevzala už tenkrát, jak jsme se vsadili, a tys k vůli tomu skupoval Fiesty..., to byla (i s dopravným) asi tvoje nejdražší vyhraná flaška v životě >😒]
To máš jedno, CrossPolo bych ti stejně už neuznal. Stačilo, že jsem velkoryse uznal Turecko pod Evropu >😒]
Na Fiestách jsem nijak netratil, ale je fakt, že s mojí spotřebou bych si těch flašek mohl koupit rovnou několik >😁
Na Fiestách jsem nijak netratil, ale je fakt, že s mojí spotřebou bych si těch flašek mohl koupit rovnou několik >😁
Tys mi neuznal nic a trval si na evropském žebříčku, kde vyhrála Fiesta. V tom druhém evropském naopak vyhrálo Polo, ty sklerotiku... :😉 >😁
P.S. CroossPolo (v podstatě jde o jednu z výbav Pola) samozřejmě patří pod Polo, to je bez diskuse. To je stejné jako tvrdit, že Polo GTI není Polo. 😉
P.S. CroossPolo (v podstatě jde o jednu z výbav Pola) samozřejmě patří pod Polo, to je bez diskuse. To je stejné jako tvrdit, že Polo GTI není Polo. 😉
Vzhledem k tomu, že za tou dvojkou nemáš "pořadovou" tečku, dá se to interpretovat i tak, že jsi koupil manželce (s pořadovým číslem) 2, nejprodávanější vůz v Evropě (Golf) se kterým je zatím max. 😉
Je to POLO 😄 Fiesta se ji nelíbila i když já mám FORDA 😄
Kterého, Henryho, nebo Harrisona? >😁 😉
Mondeo >😁 a teď se pochlubte Vy čím jezdí Vaše rodina >😁
Kterou generaci/motorizaci?
Já jsem stydlivý a navíc se hrozně nerad chlubím... 😉
Fordy jsme měli dva hned za sebou (když jsem byl ještě malý kluk), v obou případech bílé dvoudveřové sedany - Cortiny Mk I a Mk II.
Já jsem stydlivý a navíc se hrozně nerad chlubím... 😉
Fordy jsme měli dva hned za sebou (když jsem byl ještě malý kluk), v obou případech bílé dvoudveřové sedany - Cortiny Mk I a Mk II.
Tak já se hlásím se svými "Henry" - Taunus, Granada, 4xMondeo
Tak já taky Taunus, 2x Granada, Sierra, 3x Scorpio, Windstar, Thunderbird, 3x Mondeo. Přiznání je polehčujíci okolnost. 😉
Máš něco proti Korejcům? Oni určitě(nejen oni) nehoní jeden, dva modely, ale jde jim o celkové prodeje.
1-11/15
Peugeot: 762.592ks +7,5%
Renault: 861.807ks +9,2%
For😜 921.253ks +7,5%
Škoda: 544.511ks +5,9%
Hyundai: 417.237ks +9,3%
Kia: 349.232 +8,6%
Kdo jim věřil? Někteří se posmívají ještě dnes (většinou neználci) a přitom není čemu...
Zákazník rozhoduje.
1-11/15
Peugeot: 762.592ks +7,5%
Renault: 861.807ks +9,2%
For😜 921.253ks +7,5%
Škoda: 544.511ks +5,9%
Hyundai: 417.237ks +9,3%
Kia: 349.232 +8,6%
Kdo jim věřil? Někteří se posmívají ještě dnes (většinou neználci) a přitom není čemu...
Zákazník rozhoduje.
[odkaz]
stejne tomu nikdo neveril >😒]
stejne tomu nikdo neveril >😒]
Asi ti nějak ušla příčina vzpoury.
K čemu ti je, že se pod Vošickým prodává, že jsi nejlepší v republice, když nevyděláš?