Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Evropský trh v listopadu 2015: Tři Volkswageny a dva Peugeoty v top 10

57 komentářů

holden_holden
[odkaz]
webpaja
Kde se omluvil?
Stejsn
Já tam čtu: " Na facebookovém profilu s názvem „Vladimíre, odstup“, což byl slogan celé kampaně protestující proti obchodní politice Vladimíra Vošického, Fischer zveřejnil omluvu automobilce Hyundai i Vošickému."
webpaja
FCB profil je nedostupný, takže kde je omluva a čeho se týká?
holden_holden
zverejnil omluvu za vsechny svoje lzi a po nekolika hodinach vsechny pomlouvacne stranky dle dohody zrusil.
_Karel_
Ponižující. Ne, že bych ve Fischerovi viděl Robina Hooda, a chápu, že nezahodí velikou investici do autosalonu. Ale takhle tedy Vošického nechal vyhrát na plné čáře a sám vypadá jak moula. :no:
holden_holden
prej mel spatne informace >😁 >😁 to je vul [odkaz]
_Karel_
>😁 asi byla neověřená informace, že po něm při osobním setkání chtěl Vošický úplatek.
white label
Asi si za tu omluvu Vošický "připlatil" a moc levné to možná nebylo. Pro prachy si zřejmě umí Fischer nasadit i hroší kůži. 😉
pogo26
Nebo mu třeba došlo, že pod Vošickým funguje prodej lépe než kdekoliv jinde v Evropě.
_Karel_
Ha.jzl-nehajzl, hlavně že se prodává???
Asi ti nějak ušla příčina vzpoury.
K čemu ti je, že se pod Vošickým prodává, že jsi nejlepší v republice, když nevyděláš?
Johnn
Ale západněji od nás zažívá Hyundai větší růst než u nás,takže momentálně by to mohl dělat Vošický asi lépe.
_Karel_
Tomu moc nevěřím. Spíš ho to nechal vyžrat do poslední kapky pod pohrůžkou konce zastoupení.
MariAchi
Money talks jako vzdycky.
webpaja
ekzaktly! 😉
MariAchi
Vypada super, avizovana nadvlada korejcu se nekona, prvni neevropan mezi modely az cestne kaskaj, proste se zda, ze svet je tady zase vporadku 😄

Bravo Peugeot, Renault, Ford a Skoda :yes:
Pacho69
Svět mi sice moc v pořádku nepřipadá (obzvláště při pohledu na EU), nicméně tento pohled potěší a třeba těch vlaštovek bude víc :yes:
nitram9
Pohled na Top10 potěší , v březnu jsem koupil manželce 2 nejprodávanější vůz v Evropě a zatím max. spokojená 😉
pogo26
V březnu jsi koupil druhý v listopadu nejprodávanější vůz v Evropě. 😄
Provocateur
Počkej, jak víš co koupil? 😄
_Karel_
Ano, Fiesta nebo Polo? 😉
pogo26
On si někdo v ČR kupuje novou Fiestu?
_Karel_
Přiznávám, že se taky divím. Jinak ale diskuze je o evropských prodejích, a Nitram9 to jasně píše.
pogo26
Diskuse je pod článkem ve kterém je v tabulce na druhém místě Polo. A vzhledem k tomu, že Fiesta se vozí ven, tak je dle mě to Polo celkem jasné.
_Karel_
Polo je druhé za Listopad, Fiesta je druhá celkově- od začátku roku do teď.
"V březnu jsem koupil manželce druhý nejprodávanější vůz v Evropě".
Ale je to jedno, o nic nejde.
white label
Proč by nemohl/neměl?
pogo26
Mě se na to neptej.
white label
V podstatě si napsal, že si Fiestu v ČR nekupuje nikdo. Tak se jenom ptám, kdes na to přišel, nebo proč si to myslíš?
pogo26
Kolik si jejich tedy dle tebe zákazníkům v ČR prodá?
white label
Kolik si jejich, nebo kolik se jich...?
Mně se na to ptej, mě to moc nezajímá, jenom mě zaujalo, že si Fiestu u nás nekupuje (podle tebe) nikdo. Viz tvá řečnická otázka: "On si někdo v ČR kupuje novou Fiestu?"
Pokud tu otázku neumíš vysvětlit/obhájit, stačí to přiznat a já už se na to znovu ptát nebudu.
pogo26
Když tě to nezajímá, tak se neptej, proč se Fiesta v ČR neprodává.
white label
Ale ona se tady prodává, viz české stránky Fordu. Ovšem podle tebe si ji tu přesto nikdo nekupuje.
pogo26
Není to podle mě, ale podle statistik. Dle nich se Fiesta nedostala ani do TOP20 ve své třídě (překvapilo mě, že je v této třídě tolik aut).
Provocateur
No, určitě víc lidí než Clio 😄
pogo26
Clio je na tom podobně bídně. Pokud znáš čísla, tak je sem můžeš hodit.
Provocateur
Ano, dle nitrama to může být Fiesta nebo Polo. Ale pogo je přesvědčen o Polu, tak jsem se ho ptal, jak k tomu dospěl? 😉
white label
Jedno evropské listopadové (Cross)Polo má na svědomí moje máti..., škoda, že si ho nevzala už tenkrát, jak jsme se vsadili, a tys k vůli tomu skupoval Fiesty..., to byla (i s dopravným) asi tvoje nejdražší vyhraná flaška v životě >😒]
Provocateur
To máš jedno, CrossPolo bych ti stejně už neuznal. Stačilo, že jsem velkoryse uznal Turecko pod Evropu >😒]

Na Fiestách jsem nijak netratil, ale je fakt, že s mojí spotřebou bych si těch flašek mohl koupit rovnou několik >😁
white label
Tys mi neuznal nic a trval si na evropském žebříčku, kde vyhrála Fiesta. V tom druhém evropském naopak vyhrálo Polo, ty sklerotiku... :😉 >😁

P.S. CroossPolo (v podstatě jde o jednu z výbav Pola) samozřejmě patří pod Polo, to je bez diskuse. To je stejné jako tvrdit, že Polo GTI není Polo. 😉
white label
Vzhledem k tomu, že za tou dvojkou nemáš "pořadovou" tečku, dá se to interpretovat i tak, že jsi koupil manželce (s pořadovým číslem) 2, nejprodávanější vůz v Evropě (Golf) se kterým je zatím max. 😉
_Karel_
Jestli von to není muslim >😁
white label
To je možné... >😒]
nitram9
Je to POLO 😄 Fiesta se ji nelíbila i když já mám FORDA 😄
white label
Kterého, Henryho, nebo Harrisona? >😁 😉
nitram9
Mondeo >😁 a teď se pochlubte Vy čím jezdí Vaše rodina >😁
white label
Kterou generaci/motorizaci?
Já jsem stydlivý a navíc se hrozně nerad chlubím... 😉
Fordy jsme měli dva hned za sebou (když jsem byl ještě malý kluk), v obou případech bílé dvoudveřové sedany - Cortiny Mk I a Mk II.
_Karel_
Tak já se hlásím se svými "Henry" - Taunus, Granada, 4xMondeo
Petrko
Tak já taky Taunus, 2x Granada, Sierra, 3x Scorpio, Windstar, Thunderbird, 3x Mondeo. Přiznání je polehčujíci okolnost. 😉
_Karel_
Teda, zírám! Stihl jsi mezi tím vůbec i nějakého ne-Forda? 😉
Petrko
Opel Manta, Fiat 127, Hyundai Sonata, Nissan Maxima, Volvo 850, Renault 25 a jinak jsem už řídíl kde co od Renaultu Thalia až po MAN a DAF kamiony.
kundalini_it
Máš něco proti Korejcům? Oni určitě(nejen oni) nehoní jeden, dva modely, ale jde jim o celkové prodeje.
1-11/15
Peugeot: 762.592ks +7,5%
Renault: 861.807ks +9,2%
For😜 921.253ks +7,5%
Škoda: 544.511ks +5,9%
Hyundai: 417.237ks +9,3%
Kia: 349.232 +8,6%

Kdo jim věřil? Někteří se posmívají ještě dnes (většinou neználci) a přitom není čemu...
Zákazník rozhoduje.
MariAchi
Nemam nic proti korejcum, ale pripada mi vporadku, ze se v Evrope prodavaji auta zde designovana a vyrabena firmami, ktere tady vznikly a vpodstate zalozily a definovaly autosvet.
Johnn
Tak samozřejmě že tabulka je super.Však kvalita není pro každého. 😉
[odkaz]
Petrko
No nevím jak ti mezi ty Evropany pasuje ten Ford. 😉
holden_holden
[odkaz]

stejne tomu nikdo neveril >😒]
spojka
Nový slogan je Das problem :yes: 😉
MariAchi
Divim se, ze se takova velka firma necha takhle pitome zkompromitovat. Nejprve problemy s motory a ted tohle... :no: