Novinky
Hybridy jsou super ale jejich cena už tak moc super není a to samé platí i u elektromobilu (elektromobily mají ještě jednu nevýhodu a to dojezd)
A pro mně je největší paradox že většina těch aut ve článku jsou má oblíbená.
PS: A doufám že příští rok tu bude test nějakého auta s vodíkovým pohonem. 😄 😉
A pro mně je největší paradox že většina těch aut ve článku jsou má oblíbená.
PS: A doufám že příští rok tu bude test nějakého auta s vodíkovým pohonem. 😄 😉
A které, z těch tvých oblíbených, vlastně máš ?
Já mám oblíbený atmosférický V8 a s ním také každý den jezdím. A rád.
Já mám oblíbený atmosférický V8 a s ním také každý den jezdím. A rád.
Na seznamu nejméně čtených testů je krásně vidět, že opravdoví automobiloví fandové by si hybridní auto nikdy nekoupili, a to mě velmi těší, protože "tady je svět ještě v pořádku" 😄 :yes:
"..opravdoví automobiloví fandové by si hybridní auto nikdy nekoupili.." Souhlas! :yes: To je reseni na pul pr**dele, kockopes atd. :-!
Jistě P918, LaF, nebo P1 si kupovaly Barbíny 😉
Btw. jedno z aut, který mě letos zaujaly bylo Infi Q50h, nemít tak mizerný řízení, pak jeho V6 spolu s elektromotorem fungují coby řidičský auto velmi dobře.
Btw. jedno z aut, který mě letos zaujaly bylo Infi Q50h, nemít tak mizerný řízení, pak jeho V6 spolu s elektromotorem fungují coby řidičský auto velmi dobře.
Tak ti nevím, jestli tebou jmenovaný výčet aut je dostupný pro 99.9% návštěvníků auto.cz 😉 I Yaris Hybrid může být velkým soustem...
Btw raději pořádný benzinovy sporťák než ty hybridní kousky nahoře 😉
Btw raději pořádný benzinovy sporťák než ty hybridní kousky nahoře 😉
Nejlepší sporťáky už jsou dnes... taky hybridní 😉
A ty kousky nahoře mají v jiných (vyspělejších) zemích význam. Česko je takovej sranda trh.
A ty kousky nahoře mají v jiných (vyspělejších) zemích význam. Česko je takovej sranda trh.
Upřímně mě by stačila i GT86 :yes:
Mně i i3 😉
Tak tu bych nezvládl, za boční profil i3 bych designery pověsil za koule do průvanu. To je děs, skazili tím celé auto ;-\
Půjčil jsem si Renault Zoe a i když je docela obyčejný, tak zaujal okolí. Elektrické auto bych chtěl vlastnit tak do tří let. Je to zase jiný požitek z jízdy.
No nikdo ti nebraní a já si rád přečtu tvoji rezenci na mojeauto.cz 😉
Brání, město mi bude muset udělat zástrčku a hodiny u parkovacího místa 😉
Prius je nově polepen reklamou na novou firmu. A právě na to by se i3 hodilo ještě víc 😄
Prius je nově polepen reklamou na novou firmu. A právě na to by se i3 hodilo ještě víc 😄
No tak to ti asi bude trvat trošku déle, jak znám naše úřady >😁 :yes:
Parkovací místo jsem vyřizoval pouhý půl rok >😁 Přitom je v těch garážích téměř prázdno.
No vidiš, ta za 5 let se dočkáš zásuvky nebo si můžeš jezdit dobíjet do CCM Černý most, tam jsou na parkovišti 2 a nikdo tam nestojí >😁 >😁 :yes:
Na Pankráci jsou a věčně tam něco stojí. Tak proti západní Evropě jsme (nejen) v tomhle rozvojová země. Tady lidi jezdí autem dokud se nerozpadne. Jsem na oslavě na vesnici a jezdí tady VW na olej z friťáků. Majitel už má takhle co pamatuju druhé auto. Olej získává z restaurací. Jezdí pomalu a strašně smrdí. >😁 ;-\
Jo, tak to máš pravdu, jezdit na olej z friťáku je neskutečnej humus. Skoro by se mi chtělo i napsat ubohost, ale máme silvestra ne? Tak trochu tolerance haha >😁
Češi prostě lpí na starých pořádcích. Ve výsledku to tu bylo stejné i s blbejma úsporkama, všichni nadávali na EU. Dneska jsou úsporky povětšinou nahrazeny Ledkama s minimální spotřebou a žlutým světlem. Pokrok šel dál, spotřeba elektřiny je menší a všichni na špatnou EU nějak zapomněli. Krom toho je životnost té ledky daleko vyšší než klasické žárovky i tam, kde se nesvítí kontinuálně..
Ostatně je to vidět, když k nám automobilky začnou dodávat hybridní/el verze. Bylo to u Egolfu, GTE, MB S 500e a dalších. Nicméně všechny ty auta člověk potkává. Stejně jako není den, abych nepotkal Teslu nebo alespoň i3. Mimochodem dost mě překvapuje, kolik jezdí Egolfů a Esoulů, nebo jak se to jemenuje.
Je hodně těch, kteří si ty auta koupí nová i přes vyšší cenu a pořád částečnou nedotaženost.
Já se třeba za fandu povařuju, mám v garáži i klasický V12, ale test PHEV si rád přečtu, protože mě to zajímá a jsem rád, že se auta někam posunují.
Krom toho, přínos elektromotorů v městském/příměstském provozu je neoddiskutovatelný. A navíc auta jako je 918/P1 dokazují, že takové auto může být pekelně rychlé a zábavné. Tak si jenom musíme počkat, až bude i dostupné..
Ostatně je to vidět, když k nám automobilky začnou dodávat hybridní/el verze. Bylo to u Egolfu, GTE, MB S 500e a dalších. Nicméně všechny ty auta člověk potkává. Stejně jako není den, abych nepotkal Teslu nebo alespoň i3. Mimochodem dost mě překvapuje, kolik jezdí Egolfů a Esoulů, nebo jak se to jemenuje.
Je hodně těch, kteří si ty auta koupí nová i přes vyšší cenu a pořád částečnou nedotaženost.
Já se třeba za fandu povařuju, mám v garáži i klasický V12, ale test PHEV si rád přečtu, protože mě to zajímá a jsem rád, že se auta někam posunují.
Krom toho, přínos elektromotorů v městském/příměstském provozu je neoddiskutovatelný. A navíc auta jako je 918/P1 dokazují, že takové auto může být pekelně rychlé a zábavné. Tak si jenom musíme počkat, až bude i dostupné..
To je to minimum co mozem urobit pre planetu, pre svoje mesto a pre chodcov na krizovatkach. :yes:
Jen někteří Češi se budou dlouho budit z naftového snu a ještě chvilku si lhát o jeho výhodách. A taky doufat, aby nebyla špatná nafta, žádné mrazy a hlavně aby netrestali vyndání filtrů pevných částic...
Stav naší krátké ulice: 4x Prius, 3x Auris, 1x Yaris, 1x Civic. Hybridů tu máme už víc než nafťáků. A stačil k tomu jeden jediný člověk, který všem ochotně odpovídal na otázky. Já 😉
Dalším ke koupi hybridu pomohla moje recenze. Jen zde na Auto.cz se jich najde několik. Tímto všechny zdravím! 😉 :yes:
Stav naší krátké ulice: 4x Prius, 3x Auris, 1x Yaris, 1x Civic. Hybridů tu máme už víc než nafťáků. A stačil k tomu jeden jediný člověk, který všem ochotně odpovídal na otázky. Já 😉
Dalším ke koupi hybridu pomohla moje recenze. Jen zde na Auto.cz se jich najde několik. Tímto všechny zdravím! 😉 :yes:
To je teda bez urážky ulice doslova k zblití >😁 Doufám, že se nehodláš stěhovat všude po ČR a rozdávat tyto skvělé rady dále.
Pavlíku88, k zblití jsou predevsím tvoje primitivní a xenofobní príspevky. Nastestí se tady neobjevujes moc casto.
Jinak tvé názory sedí na nekoho kdo nemá na víc nez na olítaný Citroen. >😁 >😁 >😁
Jinak tvé názory sedí na nekoho kdo nemá na víc nez na olítaný Citroen. >😁 >😁 >😁
Přestávají ti fungovat prášky..... ? >😁 >😁 >😁
Chystás se na zítrejsí oslavu zrození odpadu? >😁 >😁 >😁
Čekám na tebe, cokoladova fontanko .... Nashle "anonyme" :😉
Každopádně děkuji za tve skryté prani. Taky ti budu prát, neboj. Kdybys jen tušil 😊) ... Btw.jedes podle plánu az se tim bavíme 😉
Každopádně děkuji za tve skryté prani. Taky ti budu prát, neboj. Kdybys jen tušil 😊) ... Btw.jedes podle plánu az se tim bavíme 😉
OK, registruji tvoje vyhrozování. Hned to pridám k podkladum aby byly kompletní.
No jo no. Svet je malý 😉
Je treba jen myslet na to ze clovek s nickem Ji/Ri v jedné z diskusí aplaudoval cloveku s nickem Stefic který popisoval svoji vizi jak rád by me zastrelil.
"Stefic který popisoval svoji vizi jak rád by me zastrelil." Nechapu jestli se chvastas nebo si stezujes. :-! V kazdem pripade bys mel hlasit takove mikro-agrese na pre-crime oddeleni - auto.cz je safe space, vid? 😉
Tak v takové ulici bych teda rozhodně bydlet nechtěl 😒 Mám rád, když mají sousedi pěkná auta, na která se dá se zalíbením dívat 😄
Tak v jednom máš pravdu, naftový sen a jeho výhody jsou pryč. Mě z toho vyléčilo CNG. Nová Octávka s 1.4 G-tec je fajn kombinace a jezdím na plyn za 0.9-1.1 kč/km a to bez drastického omezování rychlosti 😉
Za 3.5 měsíce a cca 13000km si na auto nemůžu stěžovat, mimo malé kapacity CNG nádrže jen 15kg, ale s celou nádrží benzinu = dojezd 1100km 😉 :yes😒br />
Budu si muset udělat čas na recenzi...
Za 3.5 měsíce a cca 13000km si na auto nemůžu stěžovat, mimo malé kapacity CNG nádrže jen 15kg, ale s celou nádrží benzinu = dojezd 1100km 😉 :yes😒br />
Budu si muset udělat čas na recenzi...
Přemýšlím, co o mně říká, že 3 z této dvacítky patřily mezi testy, na které jsem byl nejvíc zvědav. 😲 (Juke Nismo RS, Adam Rocks a Infiniti Q70)
Redakcia sa aspon snazi o osvetu a za to jej patri palec hore
:yes:
Btw hybridy nejsou to, co si tu lidi kupují. Na to jsou drahé a v podstatě nudné...
Nudný? A ty si myslíš, že masa hledá nějakou zábavu? >😁 >😁 >😁
To jsi pobavil, podívám se co jezdí kolem a je jasný, že o žádný zábavě to není ani smykem.
Alebo si myslis, ze Fabia s 'trojvajcovym' motorom je synonymum pre zabavu? 😄
[odkaz]
TESLA S neni to same co FORD Model T.
Jinak díky za inspiraci. Práve jsem dostal výborný nápad který by se ti moc nelíbil. >😁 >😁 >😁
A okecávání typu "ze jsi neco nenapsal" (viz opakované obvinení mé osoby z toho ze jsem zlodej) ti moc nepomuze. Tady na ACZ je totiz presne zachyceno co jsi napsal, I ta slova o zlodeji. A mnoho horsích vecí.
Ale to ti možná uniklo 😄