Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Shell rozjel kampaň Jak tankovat bezpečně?

8 komentářů

mastic
To mě zajímá kdo z vás si vypíná na benzínce při opuštění auta mobil, jak to píšou na té stránce tankujtechytre. >😁
King of rain
To si přečtěte, a všude říkejte!!

[odkaz]
iFrankie
Dobrá reklama pro Benzinu, ale realita je trochu jinde... Mám opačné zkušenosti... Se Shellem mám jen samé pozitivní zkušenosti, naopak k Benzině už nikdy více, poslední zkušenost s Benzinou mě stála víc jak 10k za vyčištění motoru, trysek, filtrů a vypuštění nádrže... Se Shellem nikdy nebyl žádný problém, sbírám body, tankuju kvalitní palivo, motor jede s radostí, spokojensost 😉
King of rain
Jasně máš podnikovou CCSku co??Za cizí se to draze nakupuje.A nebo že by zaměstnanec Shellu??To spíš,komici.. :no:
iFrankie
Heh jooo.. CCSka by se určitě náramně hodila, ale palivo si financuju z vlatních zdrojů. Na Shellce fakt nedělám >😁

Jinak palivo typu V-Power netankuji (ani naftu, ani benzín). Beru obyč Natural 95 či obyč Naftu (podle toho čím jedu) a tam se ceny liší od ostatních benzínek pouze v halířích. Takže mi je uplně jedno, pokud na nádrži natankované u Shellky zaplatím o 20Kč navíc, když mi to pak ušetří 10.000 Kč za následky tankování u Benziny.
Benzina je pro mě prostě *, tankoval jsem tam dvakrát v životě. Poprvé před několika lety, jelikož jsem byl nucen nízkou hladinou paliva dotankovat a motor vydával dost podivné zvuky (asi nepracovaly všechny válce) a podruhé jsem tankoval asi před měsícem a zůstal jsem viset na brněnské dálnici (viz oprava 10k)
Opravdu dám raději o pár desítek korun více za Shell palivo než za zakalenou vodu od Benziny...
acALIEN
Shell je kvalita a muzu se na ne vzdy spolehnout, nevim, co za agitaci tu predvadis...
P 407
Ten test je již dlouho v podvědomí veřejnosti. Byl udělán hodně seriozně a jisté je jen jedno :,, Shell to krutě projel". Navíc do hry vstoupil do hry shell tankovaný v Německu, který byl skutečně pémiový. Z toho plyne, že nakupovat dál u českého Shellu znamená ze sebe dělat blbce. Shell už neberu, dokavad mě podobné nezávislé testy nepřevědčí, že prodávají to co prezentují.Navíc podobně dopadli i další testy.
King of rain
Nikdo netvrdí že Shell má špatnou naftu.Má jí dobrou, ale chce za ní mnohem vyšší peníz.Pokud jde o VPD, tak jde o klamavou reklamu(vím ne všechny parametry se měřili).Je stejná jako ta obyčejná.To v DE tam je to jinak(a tom to je) a světe div se i na SK ji maj lepší.Jinak spousta lidí přešla k Benzině plus ještě před tímto testem!!!Proč kupovat u Shellu naftu když tu samou má hypernova či makro o hodně levnější??Ať si každý odpoví sám...

PS s Benzinou nic společného nemám.