Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Průměrná škoda při autonehodě loni činila 35.000 Kč. Nejčastěji bourala Škoda Octavia

11 komentářů

jiriik
No jo Škoda, hlavně, že všichni nadávají na BMW, Mercedes, Audi, ale Škoda Ochcávia je přeci dálniční stíhač😁 No a taky to tak vypadá
amadeus
A nemyslíte, že je to spíše tím, že po ČR jezdí tolik Octavií? Pravděpodobnost, že se k havárii tím pádem nějaká připlete (ať už jako viník, či jako oběť) je tím pádem logicky velmi vysoká!
Kharl.ANTIDIESEL
PRÝ OKTÁVIE >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 COPAK ŠÉFREDAKTOR SI VZAL DOVOLENOU?? >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
4hill
Jsi normální?
stréc od piva
Zajímavé,že v novinách jsou stále různé fotky nehod kde se co stalo,ale jen málokdy v nich vidět třeba auta jiných značek než mainstreamových..Nepamatuji si taky,že bych viděl nějaký článek o nehodě SUVčka....jestli to třeba není tím,že takové SUV vlastní většinou lidi co už za volantech něco zažili
Bully_
Blondyny, co si vysoulozily SUV k Vanocum, toho uz musely urcite zazit hodne nejenom v aute. Podle tehle tve logiky jsou ale asi vubec nejhosimi ridici a s nulovymi zkusenostmi majitele sportovnich aut, jejich havarie zase mne subjektivne v pameti uvizly uplne nejvic.
Mig_35
Co si vysouložila tvoje partnerka? župan? cédéčko? 😉
_MT_
Já si pamatuji reportáž, jak se někdo rozhodl přebrodit nějaký vodní tok (však má SUV) a uvízl tam, myslím s X5 druhé generace, tehdy aktuální. Tady jsou ty zkušenosti vidět. >😒] Jinak ta nehoda na titulní fotce byla zaviněna řidičkou té X5, kdy nedala přednost protijedoucímu, jestli si dobře pamatuji. A článek tu o tom byl, protože se srazila s redaktorem ACZ.
29radek
V patek rano mi kasne ze zadu naboural Scenica borec s Oktavkou
.Predbezna skoda 70tis.Jako nahradni vozidlo mi byl pujcen Superb.Tak jsme na hory jeli s nim.Nejlepsi bylo kdyz mi po prijezdu na hory deti rekli„ze se v Sceniku cestuje deleko lip
stréc od piva
ono srovnávat nataženou octavku a scenic je jak srovnávat rikšu a auto 😄
simon_sez
A tebe sa lepsie soferoval Scenic, ci Superb?