Ekonomika
a ešte klesol predaj Cheyenov a Tuaregov,a nové Audi Q7 posílilo.
Až zveřejní zprávu o hospodaření - [odkaz] - tak uvidíme.
vyrobit a predat auto konecnemu zakaznikovi nie je to iste ako len vyrobit a prihlasit auto na seba-koncern/predajcov
VW v roku 2015 prihlasil na seba alebo predajcov 30,7% vyrobenych aut
BMW 23,9
Mercedes 25,6
[odkaz]
Bei Europas größtem Autobauer Volkswagen lag die Eigenzulassungsquote im vergangenen Jahr mit 30,7 beinahe genau im Durchschnitt aller Hersteller. Mercedes-Benz kam auf einen Anteil von 25,6 Prozent, BMW auf 23,9 Prozent. Die Bayern lassen damit unter den deutschen Herstellern anteilig die wenigsten Wagen auf sich selbst zu. Nur der Ford-Konzern, der laut Dudenhöffer seit Jahren die Eigenzulassungen herunterfährt, hatte mit 23,1 Prozent im vergangenen Jahr einen noch geringeren Anteil.
VW v roku 2015 prihlasil na seba alebo predajcov 30,7% vyrobenych aut
BMW 23,9
Mercedes 25,6
[odkaz]
Bei Europas größtem Autobauer Volkswagen lag die Eigenzulassungsquote im vergangenen Jahr mit 30,7 beinahe genau im Durchschnitt aller Hersteller. Mercedes-Benz kam auf einen Anteil von 25,6 Prozent, BMW auf 23,9 Prozent. Die Bayern lassen damit unter den deutschen Herstellern anteilig die wenigsten Wagen auf sich selbst zu. Nur der Ford-Konzern, der laut Dudenhöffer seit Jahren die Eigenzulassungen herunterfährt, hatte mit 23,1 Prozent im vergangenen Jahr einen noch geringeren Anteil.
Pokud je VW přesně v průměru, bylo by zajímavé vidět ty premianty 😄
VW je vrcholovy sportovec, poniektori sa sice este snazia drzat sprintera ale mnohi su aj tak len amateri 😉
pomer aut podla kategorii kupenych ako privat/firma
[odkaz]
pomer aut podla kategorii kupenych ako privat/firma
[odkaz]
Hele, teď mícháš věci, co spolu nesouvisí - jedna věc je podíl aut registrovaných na sebe (tj. předváděčky) a druhá věc je podíl aut prodaných fyzickým osobám a firmám.
Co se registrací na sebe týče, sám v té citaci uvádíš, že VW je s 30% na úrovni průměru. V tom druhém odkazu se zase píše, že Golf má podíl firemních cca. 66%.
Rozumíš tomu vůbec v té němčině?
Co se registrací na sebe týče, sám v té citaci uvádíš, že VW je s 30% na úrovni průměru. V tom druhém odkazu se zase píše, že Golf má podíl firemních cca. 66%.
Rozumíš tomu vůbec v té němčině?
1. falšuje pevnost vozu přípravou na normované testy
2. lže ve spotřebe
3. lže v objemu kufru
4. lže ve zrychlení
Vše jen cenově optimalizuje, takže vyrábí z podivných slitin a snaží se o úspory, kde to jde. Auta jsou tak prostě horší, než kdyby vyrobili pevné auto z oceli s propracovaným podvozkem a spolehlivým motorem. VW má jen jediný cíl: reklama, vzhled (palubka a kastle) a čísla. Peníze, které ušetří na technice nacpe do reklamy. Obchodně to funguje. Takže tak - být majitelem VW či v marketingovém oddělení, tak jsem hrdý. Ale koupit takový produkt za vlastní těžce vydřené peníze je jen přihlašení se ke zbyle mase průměru - jak, že Vás to aktuálně marketingovi odbornici označuji? Slušně řečeno, kupujete sny místo techniky ...
2. lže ve spotřebe
3. lže v objemu kufru
4. lže ve zrychlení
Vše jen cenově optimalizuje, takže vyrábí z podivných slitin a snaží se o úspory, kde to jde. Auta jsou tak prostě horší, než kdyby vyrobili pevné auto z oceli s propracovaným podvozkem a spolehlivým motorem. VW má jen jediný cíl: reklama, vzhled (palubka a kastle) a čísla. Peníze, které ušetří na technice nacpe do reklamy. Obchodně to funguje. Takže tak - být majitelem VW či v marketingovém oddělení, tak jsem hrdý. Ale koupit takový produkt za vlastní těžce vydřené peníze je jen přihlašení se ke zbyle mase průměru - jak, že Vás to aktuálně marketingovi odbornici označuji? Slušně řečeno, kupujete sny místo techniky ...
Lidi, kteří nemají vlastní morálku dost přehlednou na to, aby to rozlišili a nebo dost sebeúcty k tomu, aby jim vadilo jak byli podváděni, si nic jiného nezaslouží.
Nemám chuť dohledávat, jaký vliv na celkové číslo má ta Čína. Pokud ten pokles nahrazuje růst v této části světa, tak to sice jen potvrzuje to, co jsem napsal, ale alespoň to nevypovídá o celkovém úpadku naší společnosti.
Howgh.
To omezení na VW je nic moc to okecávání Bémovejch léváren fakt hnus :-!
A žádný levárny Béma jsem vůbec neřešil, řešili jsme Blanku kdybys zapomněl 😉
No a jak sem napsal Bém je ta viditelná část ledovce 😄
Špatně a úmyslně draze trasovanou Blanku nezměníme - jen k ni časem dostavíme další nutný dopravní stavby - aby dohromady plnily to co daleko levnější trasa Dana = sme to my ale chytráci :yes: >😁
Jak vidíš já nezapomněl 😉
Hlavně že jsme dospěli do závěru že Bém opravdu nemohl být u toho když se v roce 1996 ta trasa vybrala :yes:
To hlavni sou následky blbě vedený trasy vnitřního okruhu :no😒br />
A v důsledku toho ešte hůř vedeného vnějšího okruhu :no: :no😒br />
S dopady na statisíce obyvatel i v době kdy hajzlík Bém bude čuchám ke kytkám zespoda = :no: :no: :no: :-!
V tomhle má Krnda výjimečného pravdu = je tam víc * co za to můžou >😒]
Plus tu stavbu protlačil na prioritu a jiný důležitější tak zazdil
A proto Blanka nebude ešte hodně let mít kolaudaci
Ale hlavně je vedena nevhodnou trasou - co může souviset s plánem stejně blbě vést vnější okruh = a to už je hodně špatně :no: :no: 8-s
Clean diesel je akorát marketingové označení, to s tím nemá co dělat, buď auto podmínky homologace splňuje nebo ne a jmenovat se to může jakkoliv a nějaký "nezávislý" institut si taky může měřit co chce. Fakt je ten že homologační dokumentace VW pro us trh v pořádku nebyla a proto tam dnes řeší tento problém, ale ty pohádky okolo jsou k ničemu.
Už se mi zase chce zvracet...
Nebo o Phaetonu :yes: >😁 >😁 >😁
No a samozřejmě totální hnus = jak se zastáváš Pavla Béma :no: :no: :no: :-!
Phaeton je phaeton, a Béma jsem se nijak nezastával, jen jsem ti musel udělat malé školení historie, aneb v roce 1996 Bém primátor nebyl 😉 :yes:
Školení o kravině kterou sem nenapsal není třeba - že? 😉
Jestli se pakáren který jdou za Bémem a spol už nebudeš zastávat tak fajn :yes: 😄
Jestli bylo školení potřeba nebo ne těžko říct, hlavně že vedlo k správnému výsledku :yes😒br />
A pakáren ani jeho jako takového se zastávat určitě nehodlám, to je mi šumák.
Prima - nic z ničeho je nic 😉
Bezva :yes: :yes: 😄
Prima to je, konečně snad nebudeš vinit lidi za rozhodnutí která nemohli učinit. :yes😒br />
:yes:
Ale Pavel Bém učinil rohodnuti žejo 😉
A nejen jedno = a vnásledky pro Pražany sou tristní :no: ;-\
Co na svým vzoru oceňuješ nejvíc😒br />
a) Městskou banku
b) Opencard
c) Tunel Blanka?
😄
Jaké rozhodnutí měl učinit Bém? A vzhledem k tomu že v tom dost plaveš tak doporučuju dobře zvaž co napíšeš, zatím většina tvých pokusů něco přisoudit Bémovi končí u Kasla případně Koukala :no:
Ale bránit duchovního otce tunelů Blanka, 1. Městský nebo Opencard = to je těžkej hnus :no: :no: :-!
Neumíš si najít nějakyho jinýho politika? Nabídka je tak široká >😒]
Takže jak je to s tou 4x4?
A já si žádnýho politika hledat nemusel, to tys ho tu vytahoval jako králíka z klobouku - boužel ve špatném čísle, tak jsi dostal upozornění že každej neumí čarovat jako ty a nemohl dělat něco x let předtím než tam byl. O nic víc nejde, tvoje snaha převést tvou zjevnou chybu na nějaké mé bránění je lichá. 😉 :no:
Co bys chtěl = abych ti ty příspěvky předčítal před spanim? >😁
Chceš vědět cos tam napsal za blbosti = přečti si to 😄
Jiný řešení neni 😉
Myslíš Pavlíka rovinu chlapa Béma? Otázka je proč ty takovej odpad bráníš 😉
Škoda že svou chytrost a schopnosti využil na takový prasárny 😐
O Béma jako takového tu nejde, jakej na něj máš názor je legitimní věc každého, ale pakliže si začneš vymýšlet věci které neudělal, a vytváříš lživé argumenty, shazuješ si tím právě ten svůj názor... Přitom zbytečnost.
Odpovíš konečně proč ho tak bráníš? 😄
Nebo aspoň co z jeho prasáren se ti líbilo nejvíc
a) Opencard
b) tunel 1. městská
c) tunel Blanka
d) něco dalšího? 😄
Seš fakt borec :yes: :yes: >😒]
😉
VW má podvod prostě jako firemní politiku.
Odjezdil jsem 100tis km v Passatovi.. a lež byla úplně všude: údaj rychloměru - neplatí, údaj o ujetých km - neplatí, údaje o spotřebě - neplatí, marketingové údaje o spolehlivosti - neplatí, údaje o servisní podpoře - neplatí, atd.
Nechce se mi pokračovat.
Nepřesnost je u všech značek a je to logické, do jisté mry je to dané i proměnlivostí vstupů jako je obvod kola a tak.
A víš Ty, o kterých značek je ta odchylka vždycky největší, a vždycky ve prospěch výrobce?
😄
Taky nemusíš hádat.
Jezdím různýma autama... a všechny cesty jsou s VW ( a potažmo i škodovkou) delší než s jinýma autama... a jedu vždycky rychleji!
A přitom nemusím nikoho předjíždět.
Teda jako nikoho víc, než s jinýma autama.
Mimochodom Hyundai i30 az na 45 mieste. Byval aj na 25 mieste...
a) svojou kriminalnou energiou
b) svojou aktualnou technologickou urovnou
Tak ty si na to kápnul >😁
Napis nieco podobne o nejakom inom koncerne a prijde taky zly ujo a napise ti, ze si odpad ty. >😒]