Ekonomika

Zpět na článek

Hyundai i20 Active: Oplastovaná i20 stojí nejméně 369.990 Kč

14 komentářů

Blue Sun
Dost sebevědomá cena na oplastované malé auto v nic moc výbavě...
Jaros71
Jedině že by byla v ceně už s 4*4... >😁
Takové auto by mělo smysl..
MariAchi
Nic proti, ale jak je standartni i20 opravdu hezke auto, zejmena v nekterych priplatkovych barevnych kombinacich, tak tohle mi pripomina mopse, kterej se snazi hrat si na tvrdaka. Je to nepovedene, tuzingove, predrazene a motoricky si nejak nejsem jisty, jestli to ty dychavicne atmosferky zvladnou... Takhle teda asi radeji ne.
Arese
Nechápu, k čemu je tato oplastovaná předražená kreace dobrá. Mnohem zajímavější by byla verze kombi! Měli by se inspirovat u velkého souseda z Boleslavi 😉
Riceeater
Musím říct, že tady to Hyundai s těmi cenami trochu přepískl :-!

Jasná volba CX-3
Scarab
Upřímně řečeno základní Yeti se srovnatelnou výbavou a silnějším motorem (je to turbo, takže věc názoru) stojí jen o 10 tis. více, a to je oproti oplastované i20 přece jen jiné auto. Cena mi přijde velmi nadsazená.
bullock
Právě jsem si po tomto článku šel hledat nějaké informační stopy ohledně verze kombi. Někdy před rokem se o kombíku mluvilo, někdo spáchal i nějaké vizualizace. Teď je ovšem velké ticho. Asi už to tak zůstane, škoda.
kokeš
Tak za tyto prachy si může Hnůjdai koupit jenom zoufalec.
Damian120
Za tuhle cenu bych i20 fakt nekoupil. Yeti a další jsou mnohem lepší... Když člověk trochu pohledá sežene dobrou ojetinu i s třetinovou cenou a nižší cenou...
ikarus
opravdu ošklivé, a tím 4x4 to nebude >😁 :no: :no: :no:
Dixik2
3dvéř se už prodává jako i20 Coupe.Ale počkal bych. 😄
Monaro
V tabulce údajů je litrový motor jako čtyřválec. Nemá být tříválec?
ikoptak
Nic na plat ale o kombi se tam nemluví. Jen o nějaké verzi. Což může být třídvéřové, nějaké ostřejší. Uvidíme.
Dixik2
Combi bude ke konci roku 2016😒br />
[odkaz]