Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mirrow Provocator: Čtyřmístný Smart podle Rusů chce do prodeje

8 komentářů

3_diamanty
cez zadnu cast auta vyzera zaujimavo ale obavam sa ze objemnejsim pasazierom moze sposobit neprekonatelny problem ... ja som relativne stihly ale aj tak si moc neviem predstavit cez takyto 60cm siroky otvor nastupovat ... a v podrepe sa potom presuvat na nohach do kabiny ... to bude hotovy fitness.... a povedzme este v zime vo vetrovke ci nejakom kabate ... proste ziadna sranda

navyse sedacky vyzeraju miniaturne... polku kabiny zabera vlastne len ta prechodova chodbicka ako z autobusu .... ale pasazieri sa pritom budu tlacit nalepeni na okne v mikrosedackach.... nevidim v tejto koncepcii moc uspechu ... tato velka sirka auta navyse uz moze byt pri uzkych parkovacich miestach dost neprakticka ... takze moze nastat usmevna situacia.. a to ta ze sa tam s 2,7m dlhym "mikro" autom stejne nevojdete a to preto ze problem uz nebude dlzka ale paradoxne sirka auta...

je to hodne zaujimavy koncept uznavam.... ale v praxi si neviem predstavit taketo nieco jazdit v rusnych centrach ... naozaj nie
Argumentovat telesnymi rozmermi mozes pri vsetkych specifickych autach.

Ked mas nad 180, nemozes legalne soferovat Daihatsu Copen ci ako sa to volalo. Do Lotusu Elis sa objemnejsi clovek tiez vtesna len nahodou atd.
3_diamanty
ja som sa zmestil aj do malucha... sice som si kolenami skoro vybil zuby ( 177cm ) ale zmestil som sa .... ten pocit ked tocis volantom az kdesi v zatacke je neskutocny... ako mala motokara

problem ale mozno ani nebude v samotnom otvore na nastupovanie ako v tom ze auto je moc siroke a na nase "uzke" cesty uz hodne neprakticke.... a to mame este siroke cesty .... oproti inym statom co som zazil ... neviem si predsavit toto auto stretnut v uzkej ulicke niekde v Janove sirokej 2,2m ... tam uz radsej skuter piaggio 😉 ....

ked uz 4 miestne a co najmensie mini tak potom kei car .. japonci to podla mna vedia najlepsie .. oni snad jedini vedia urobit ozaj 4 miestne a zaroven pouzitelne mikroauto
Blue Sun
Stačí tam dát jednu tašku nebo batoh a už nikdo nenastoupí. Ta myšlenka je dobrá u auta do města, kde největším zavazadlem je manažerský kufřík s notebookem. Sedačky vypadají na normální šířku. Nezapomeň, že autobus má 2,55 metru a čtyři sedadla plus uličku. Tohle měří 1,98 metru, bez uličky 1,38 metru. Odečtěmě nějakých 15 cm na stěny a pořád ti zbývá 1,2 metru na sedadla, 60 cm na osobu. To je vcelku standard.
3_diamanty
ano mas pravdu .... ale zase aj medzi sedackou a oknom musis nechat par cm... aspon po 5cm po stranach kde su okna ..... takze ked bude mat sedacka sirku 55cm bude to uz pecka... nic pre objemnejsich.. ale inak ano .... problem tohto auta vidim tiez inde 😉 .. to je tak pre mamicku s kabelkou na cestu na pedikuru .... alebo studenta s notebookom aby stihol na opravnu skusku 😄 ... inak dost nepouzitelne ... ale zaujimave dielo
Blue Sun
Hmn, a co je Smart, Toyota iQ nebo podobné mikrovozy?
Brin
Pokud bude vozidlo schopno v elektromobilní verzi nabídnout cenu kolem 350000 Kč, bude se prodávat naprosto skvěle.
3_diamanty
vzhladom na koncepciu vstupnych "zadnych" dveri.. .to asi nebude ziadny lacny spas podla mna... takze asi to nebude ani lacne a ani moc prakticke... ale stihlym osobam nizsieho vzrastu ... mamicka s malymi detmi.... tej to v meste moze posluzit ozaj obstojne .... obavam sa ale trosku aj toho ze ta sirka auta je uz moc velka... parkovacie miesta su stale nielen kratsie ale aj uzsie.... jazdit s 2m sirokym ( sice kratkym ) autom uz tiez nemusi byt ziadna vyhra v meste.... obcas pride vhod ked auto je nielen primerane kratke ale aj primerane "uzke" .... toto je vsak siroke ako XC90 od volva... co uz moc ako mini rozmer nevyzera.... obcas ma clovek uz problem aj s beznym malym autom sa vtesnat medzi dve vozy a to je klasicke male konvencne auto hodne uzsie od tohto "mini" auta ... ale ako koncept je to ozaj zaujimave dielo ... ktore mozno niekde by sa mohlo uplatnit... niekde v nejakej uzavretej firemnej infrastrukture ( stavby, haly, hangare ) .. alebo mozno ako prieskumne e😜edicne vozidlo :yes: