Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nalepovací prahové lišty: Polski tuning

32 komentářů

lled
Muze mi nekdo znaly a informovany sdelit k cemu to je? To jako dneska nekdo na ty prahy pravidelne stoupa ci dite toto botou podre (co by na te bote muselo mit)?.....
Anonym
Já když jsem koupil ojetou Fabku, tak u řidiče je ten práh skoro bez laku. Jak to bývalý řidič udělal, nevím.
comper
To musel byt kauf, ked tak vyzeral prah nechcem vidiet zvysok auta.
Anonym
Zbytek byl v pohodě, s přihlédnutím ke kupní ceně 😄
samozřejmě to bylo trochu v nadsázce, ten lak chybí jen na hraně prahu.
Monaro
Kupuju dětem boty a zvlášť zimní mají hluboký vzorek, kde se zachytí dost velké kamínky. Ale i v celoročních botách je ve vzorku dost kamínků, zvlášť v našich městech, kde se chodníky zas tolik neuklízejí.
gil54
Potah na volant už byl, zástěrky taky, teď tohle, příště snad [odkaz] >😁
Neurotic
To asi ne, to by totiž mohlo někomu opravdu pomoci >😁
jam2015
Nie, nabudúce bude motorsport nálepka na viečko nádrže 😉
white label
Tenhle motoristický "Receptář" byste si klidně mohli odpustit...
pumpkin
Prečo? Nabudúce bude inštalácia plyšových kociek na zrkadlo. >😁
Pekelná Micinka
Hele, mě to docela pobavilo.
rokyta.p
tak tak, já bych (ne)chtěl vidět auto pana Jelínka. Jednou obšívá volant nějakým rukávem, jindy zkouší místo tažného lana punčocháče, teď polské nalepovací lišty. ... cirkusáci proti tomu nuda. Už čekám kdy budou ty nalepovací ohně na dvěřích a bude to komplet.
Arese
Připadám si, že čtu Svět motorů ze 70. let! Už chybí jen čtyřstránkové referáty ze sjezdu Svazarmu! >😒] >😒] >😒]
Atlis
V com?
comper
Ako vkusne nalepit na blatnik a kapotu falosne vyduchy z kauflandu.
pumpkin
Alebo kam nalepiť 15 metrov chrómovaného pásu. 😄
comper
Tak to pozor, chromova lista zvysi vykon aj o 5 koni 😄
SCHROJF
Alebo krasne chromove kryty pedalov z tesca...
Ted
Pak byste se meli nechat vysetrit. Kryty prahu se montuji kvuli nedopatrenim vytvorenym skrabancum od bot nikoli aby se na ne stoupalo. Navic k tomu neexistune ani rozumny duvod.
4hill
k čemu to je ? S touhle částí karoserie se potkávám pouze při uklidu..
likvidator
Bazdro pionkne, tak.
Gordon
Clanek hodny novinarske ceny Ferdinanda Peroutky. Jeste by se tomu poškrábání prahu dalo zabranit tak, ze bychom si z prkynek stloukli takove schudky, ktere by nam usnadnili nastupovani a dal se ten prah prekrocit. Co vy na to, redakce?
Arese
Ano, teď jsi to trefil: "Jelínek je džentlmen!" >😁
maxi!
Super nápad!
práve to som potreboval - nejako prelepit ten svietiaci nápis od výrobcu!

>😒] >😁 >😒]
Marekx
To jako při nastupování do vozu vážně někdo šlape na práh a gumu kolem dveří, pokud to není nějaké SUV, nebo dodávka? Smysl tohoto výrobku je pouze estetický, protože z praktického hlediska je to úplný nesmysl, pod kterým se akorát bude držet vlhkost.
Käfermaster
Deti mas?
dr.biker
Přesně tak, podle mě je to také spíše estetická než praktická záležitost. Z vlastní zkušenosti vím, že tato lišta moc proti mechanickému poškození nepomáhá, většinou totiž bývá ošoupaná hrana prahu, kterou tato lišta neochrání. A pokud děti při nastupování do vysokého SUV šlapou po prahu, tak lišta moc práh neochrání. Protože většinou je ošoupaná hrana prahu, kde lišta není a v případě dětí je poničené těsnění a případně i vnitřní plastové obložení prahu. Ve výsledku je prahová lišta opravdu estetická záležitost a to jen do doby, než ji dítě poškrábe a bude z ní škaredý kus zašlého plastu.
Kdo nevěří, ať se podívá na fotku mého Clia, kde je vidět, že trpí pouze těsnění a vnitřní plastové obložení, lak prahu je po 13 letech stále jako nový.
[odkaz]
MajoKE
Aky to ma vyznam? Kedze vsetkym nechapavym sa narodia uz 8 rocne deti, ktore na prah auta nestupia. Nemozu to vediet....

Manzelka si kupila na F500 ten prahovy kryt z nerezu a plni svoju ulohu na 100%, prcek po nej stupe a nas srdce neboli.
Käfermaster
Asi tak.
NAD
Ak chcete ochranit prah a pritom nesprznit auto, dat si nalepit na e😜onovanych miestach priesvitnu foliu na to urcenu. V kazdej miestnej reklamke to urobia asi za par eur...
T.E.S.L.A už na ACZ serie
Mňa by zaujímal porovnávací test tekutých stieračov. Aplikácia, účinok, výdrž...
Arese
Mě by spíš zajímal odborný pohled pana Vaculíka na chip tuning moderních přeplňovaných motorů, nejlépe TSI.... + přehled a vyjádření nejznámějších chipovacích firem, to by bylo současné téma na vylepšování auta! 😲