Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: První záběry z nového Top Gearu! Tvrdé skoky, Jenson Button i Stig

10 komentářů

shawt
Proste trapne...stary top gear s novymi ksichty...nemyslim si :no:
Neurotic
Už chápu k čemu potřebovali nabrat tolik moderátorů, aby mohli jezdit po 2, když se jeden pozvrací :no: :no: A Stiga ukradli kde? Pochybuju, že mají pravého, protože ten taky odešel ne?

A helmu by si do Lamba Jeremy nikdy nevzal možná tak na okruh!
autoserg
Jj. Tohle je hnus.
maxi!
a o ktorom Stigovi to pises?
vies kolko ludi sa za tie roky obliekalo za Stiga?
😉
webpaja
Mě osobně těší, že to vypadá na tři výborný pořady o autech. Jakkoliv se mi nemusí dvakrát líbit hlavní představitel, ostatní osazenstvo je úžasný: Sabine, Opičák Harris, Jenson a "přátelský" šašek.

K tomu svatá trojice vedená Jeremym a nijak špatný Fifth Gear.

Nová doba je tu, čím víc tím líp! :yes: 😉
maxi!
tiez to nejak tak vidim... ked mal v minulosti Top Gear problemy a vznikol Fifth gear, tak sa mi pacilo, ze to bolo ovela vecnejsie a realnejsie testy aj info o kvalite aut. Myslim, ze Top Gear zase ponukal vybornu show, zabavu.... :-!
Posledne roky je najvacsia zabava Autosalon - to je nieco neuveritelne.... 😒 :no:
Ale suhlasim s tebou - cim viac programov, tym lepsie!
Mne slecna Taxi ( Sabine ) a Chris Harris celkove sedia a uz som zvedavy.
:-!
webpaja
Autosalon se postupně propracoval do nejhoršího stádia a natolik se přiblížil aktuálnímu AMR, že nezbývá než na domácí pořad rezignovat. ;-\
maxi!
ja sa tešim na každy novy diel - ved je to užasná zábava.... >😒]
Dinar
Jasně, a minimálně je třeba dát novému top gearu šanci, nikdo ještě nic neviděl, a už "hnus, trapné..." Sice sázím na to, že se mi bude více líbit to, co vyprodukuje Clarkson a spol., ale jako diváci nemůžeme na rozšíření z jedné show na dvě prodělat. 😉
BRoy
jestli na nás v téhle ukázce nevysypali to nejlepší, co bude k vidění. Osobně pořád nemůžu skousnout toho Evanse. On je, podle mého, vysloveně rozhlasový typ. Čti nesympatickej ksicht, ne kterej se nedá koukat. Být tam Sabine Schmitz, Chris Harris a Eddie Jordan, byla by to tak akorát. Lidi, kteří autama žijí, umí je řídit a neblejou v Lambu!