Novinky
moreczech
5
že to je furt jen škodovka.....
Přejít do diskuze
:yes: :yes: :yes: za úspěšné období pod VW,a koncernu VW za splnění slibu ponechání vlastního vývoje.
:no: za trapnost jménem "chceme vám ukázat něco, co vám nechceme ukázat".
Kdyby místo toho vytáhli Vision S, neřekl bych ani popel.
:no: za trapnost jménem "chceme vám ukázat něco, co vám nechceme ukázat".
Kdyby místo toho vytáhli Vision S, neřekl bych ani popel.
Je to zaujímavé sledovať život Škody. Povedal by som, že za uplynulých 25 rokov sme boli svedkami jej znovuzrodenia a sledovali všetky kroky k dospelosti. Pre mňa je tam asi najvýznamnejšia tá symbolika priklonenia sa na západ a trochu aj zázrak, že ako jedna z mála automobiliek východného bloku dnes žije a dotiahla to naozaj ďaleko.
Človek si to tak nejak viac uvedomí, keď vidí ako v lete tiahneme k tomu nášmu moru - do Chorvátska. V kontexte 25-ky pod krídlami VW to ozaj nie je tak dávno, kedy na chorvátskych cestách zavadzali nabalené Formany, na ktorý bol už dosť žalostný pohľad. A dnes? Nový Superb si to šinie po diaľnici do Zadaru a bez najmenšieho nároku na predsudky typu "To sú tí chudáci z východu".
A tak aj napriek mojej terajšej skepse voči budúcnosti prajem Škode, nech pokračuje v dobre naštartovanom živote a hlavne tak, aby nemusela oprašovať projekty ako Fabia Junior alebo nebodaj vyrábať vojenskú techniku.
Človek si to tak nejak viac uvedomí, keď vidí ako v lete tiahneme k tomu nášmu moru - do Chorvátska. V kontexte 25-ky pod krídlami VW to ozaj nie je tak dávno, kedy na chorvátskych cestách zavadzali nabalené Formany, na ktorý bol už dosť žalostný pohľad. A dnes? Nový Superb si to šinie po diaľnici do Zadaru a bez najmenšieho nároku na predsudky typu "To sú tí chudáci z východu".
A tak aj napriek mojej terajšej skepse voči budúcnosti prajem Škode, nech pokračuje v dobre naštartovanom živote a hlavne tak, aby nemusela oprašovať projekty ako Fabia Junior alebo nebodaj vyrábať vojenskú techniku.
Díky Pithartovi šla škoda k VW. Tatru k Mercedesu už nestihli. Tu už měl na starosti Klaus.
Když si odmyslíme vše ostatní a budeme hodnotit jen design, je vidět, že to malé auto působí uvolněným, lehkým způsobem, má "šmrnc" a "švih". Je vidět designérský jazyk "Style Bertone". Naopak ta současná škodovka působí těžce, zavalitě, beze stopy nápadu a svými "cukrbliky" evokuje asiatské linky. Není ošklivá, ale hezká taky ne.
To už v redakcii nemáte ani smartfón s foťákom? Ako nehnevajte sa, ale fakt som čakal nejakú vlastnú fotogalériu keď už ste avizovali na večer podrobnejšie informácie. Ja by som si napríklad rád pozrel, ako Maier vystupuje z vyleštenej Felicie a nie zas rovnakú galériu s nekvalitnými zábermi na maskované auto, plus staršie oficiálne fotky.
Úprimne ma mrzí úpadok Auto.cz. Je to už nejaký čas len také zdochýnanie a fakt sa na to čoraz horšie pozerá. To už vás drží nad vodou len Škoda? ;-\
Úprimne ma mrzí úpadok Auto.cz. Je to už nejaký čas len také zdochýnanie a fakt sa na to čoraz horšie pozerá. To už vás drží nad vodou len Škoda? ;-\