Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Dovozce aut VW do České republiky zdvojnásobil zisk na 732 milionů Kč

20 komentářů

holden_holden
pro dobytek >😒]
Blue Sun
To už musíš mít nejmíň tři.
white label
>😒]
Já bych mu tolik nefandil a k dobytku ho nepřirovnával, dobytek je totiž velmi užitečný, na rozdíl od něj... 😉
Arese
Sám se vyjadřuješ jako dobytek! ;-\
holden_holden
ty nevis ze je neslusne napadat ostatni diskutery? >😒]
Ozzman
Jdi už do *, ty si normálně nemocnej.... :-!
stealth01
Pokud na něj nebudete reagovat, tak zmizí. 😄
KANKUNEN
Lidi jako je on patří ztrestat a ne tiše tolerovat. Že 95% slušných trpí za 5% magorů je nezprávné.
_MT_
Tady ho můžeš ztrestat jen tím, že na něj prostě reagovat nebudeš.
stealth01
Přesně, největší trest bude nezájem. Pak ale hrozí, že nabourá v Praze padesát volkswagenů 😉
Futurista
Určitě úspěšný výsledek a gratulace.

Ale😒br />
Mně jen u těchto článků vždycky zajímalo, proč o těchto číslech nečteme na ACZ i třeba u Renaultu ČR, nebo jiných dovozců... To nikdo kromě koncernu tato čísla nevydává? Nebo se jinej dovozce redakci nevnucuje a ta čísla jim sám neposílá? Nebo redakce opět potvrzuje, že krom koncernu nic jiného neuznává a nikdo jiný zde nestojí ani za zmínku?

To samé u užitkových vozidel. Všude samé úspěchy dodávek VW, ale že třeba u Renaultu, Fordu nebo Opelu prodej užitkových vozidel dosahuje taky výborných čísel, ať už v ČR nebo celé Evropě, o tom nikde ani zmínka. No čemu se člověk diví, když si zde za rok přečte pět testů Tranďáka... Je třeba krmit, aby redakce byla krmena...

Lepší to asi nebude.
webpaja
Souhlasím! :yes:
Futurista
Myslíš, že mi někdo z redakce odpoví?
webpaja
Bylo by to prima, buďto ať se někdo třeba kavrtálně věnuje ekonomice dovozců a dělá krátký zprávy, nebo využívat ČTK ve větší míře.
kundalini_it
Stačí dělat pořádně práci. Třeba evropské prodeje ACEA mají kalendář kdy zveřejňují prodeje. Ale zde se neobjeví, nebo s několikadenním spožděním...jako dnes
offf
Souhlasím, ale malou připomínku mám k těm dodávkám. Snad radši ať se redakce o nic nesnaží. Vždycky to dopadá tragicky. Mám pocit, že by příště mohli testovat třeba lokomotivu nebo parník. Jejich znalosti v tom oboru budou +- stejné 8-s
Futurista
Tak o testech samotných asi nemá smysl diskutovat. A o jejich výsledcích už vůbec ne. Na to ať si každej udělá obrázek sám. Ale čísla by snad redakce opsat z výročních zpráv správně. A ne jen z tý od VW...

A k těm lokomotivám: To by nebylo špatný, zajímalo by mě, zda by ve srovnávacím testu vyhrála ta od Škody, nebo např. od Siemensu. >😁 Nebo test panťáku od Škody vs. např. TGV. Myslím, že TGV je na štíru s designem, kdežto poctivej českej dobytčák, to by byl vrchol elegance. >😁 Ale to jen pro odlehčení, kdyby to někdo nepochopil. 😉
PavelK_
Sám sis odpověděl s tím krmením. Otázka je, proč jsou ostatní dovozci tak pasivní.
pallas
asi sa im nechce platiť
Budulinek
tyo mi reknete kdo to kupuje, z lidi co znam ma 90% lidí auto z bazaru...