Ekonomika
tak proč se víc /už historicky/ lejou prachy do Seatu??? >😒]
Taky tě víc stojí problémové děcko než to vzorné 😉
Děcko není zdroj financí, kdežto prosperující automobilka jo. Ale pravda je, že to zlobivé děcko dokáže často vydojit víc.
To má überkoncern veřejně přiznat, že se jim jeden z potomků vůbec nevyvedl? 😉 Myslím, že díky posledním krokům by se i Seat mohl dlouhodobě srovnat.
Co si pamatuji, hlavním problémem bylo, že investovali pěkný balík do modernizace a zvýšení kapacity hlavní továrny akorát před poklesem poptávky. Takže Seat měl nejmodernější továrnu skupiny a zahálela. To je hodně špatné. A podle mne jim vůbec nepomohlo, že původní koncepci Toleda převzala Škoda, protože Toledo se od té doby potácelo, zatímco Octavia byla úspěšná. Z mého pohledu byly slabinou Seatů interiéry, tam si Škoda vedla lépe. A neřekl bych, že na Škodě v té době šetřili, dostala i Superb (zatímco Seat dostal leda tak starou A4 a mnohem později) a v té době šli z prakticky jednoho modelu na tři. A nakonec Škoda asi lépe zvládla marketing.
a to Lamborghini, Bugatti a Bentley.
Škoda, že v abulce nejsou - zajímají mě víc, než Scania.
Škoda, že v abulce nejsou - zajímají mě víc, než Scania.
Ale ,aby dali evropské prodeje za březen, to už stojí moc námahy zadat odkaz a zkopírovat tabulku....Joooo práce je ***, chce to vidět nějaké výsledky činnosti...
[odkaz]
[odkaz]
14 z patnácti článků tam jsou o českém sportu, o vítězstvích a prohrách českých sportovců, jsou tam rozhovory s trenéry apod.
Už to tak bude, že je nám Škoda tak blízká (geograficky, historicky atd), že se o ní na českém serveru bude psát asi nejvíc. Někdy je to přehnané, ale osobně mi to nějak tak nevadí. Ostatně pro skutečně velké procento čechů je hospodaření VW velice podstatné z hlediska jejich příjmů. A ty peníze, které přinese Franta Vomáčka z Aše a Jaroslova Vokurková z Karviné domů, jim poslal na účet hádej kdo? No přece ten námi nenáviděný a neustále zatracovaný koncern VW. Někdo v Německu musel dát zelenou tomu, že tito dva fiktivní lidé se budou mít docela dobře.
Nedávno tady byl každý druhý článek a každý třetí test o Lexusu. Vadilo to?
peace 😉