Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Novinky v ceníku Škody Fabia: Oplastovaný Scoutline a dražší turbodiesely

17 komentářů

Ellesmerys
Dyž tě to nezajímá, tak proč sem lezeš? Natožpak komentuješ ...
car
..zas a opet o vw,skodofce?
car
Vubec jsem to necetl,protoze me to uz ani nezajima..vyjadril jsem se jen k dalsimu a dalsimu clanku z rodinky vw.To se smi,ne?😄
Ellesmerys
Já nechápu, co se taková spousta lidí diví, že je tak hodně článků o VW group, je to největší výrobce aut na světě a jedna ze značek VW group je i česká. No tak je přirozený, že nejvíc článků nebude v ČR třeba o Fiatu nebo Dacie, ale o Škodovce potažmo celý VW group. Věřil bych stejně, že třeba ve Francii na webech o autech řeší nejvíc francouzský značky. A nic proti tomu nemam, tak nechápu, proč jenom tady se z toho musej všichni pokakat.
Ellesmerys
Jakej levicovej argument? Proč zase do toho nějakej fanfrňour cpe politiku. Novinky.cz sou někde jinde. Jenom mě zajímalo, jaký masochistický sklony má komentující vejš, že se vyjadřuje k článku, kterej ho nezajímá, ba evidentně mu způsobuje nějakou formu psychický újmy.
car
Ale me je celkem jedno v cem si kdo jezdi.Kdyz ma nekdo si z nejakeho (pro me neznameho) duvodu kupovat skodofky,vw tak jo.Nerikam,ze to jsou spatny auta..jsou to auta normalni,obyc s + i -.Jen zde na ACZ jich jezdi uz fakt hodne..
Hammunasakra
V levicovwym světě ne = tam vládne jeden názor >😒]
Hammunasakra
Jj sou jich přebytky na silnici i na ACZ = asi aby to bylo vyrovnaný >😁

A nikdy jinak >😒]
Hammunasakra
Tvrdě levicovej argument :yes: >😒]

Tak plaťte pokuty za Dieselgate = hlavně aby se to nedotklo majitelů >😁
jam2015
A problém Superbu auto.cz, ako ináč, ignoruje.
[odkaz]
martinm
Zvukova izolace na predni kapote pro motory 1.2 TSI bude od MR2017 pryc. Ze toto neni zminene ve clanku ,
Arese
To jsem zvědav, kdy povedenou II. generaci 1.2 TSI seberou i Fabii a nacpou jí místo něj litrový turbotříhrnek! ;-\ 😒 😢 8-s :no: :no: :no:
Hammunasakra
Co si stěžuješ? Je to ultrachválenej motor z Golfu a Okty >😒]
Slovak.
Zase tabulka ktorej vidno len čast ?!? Toto je fakt super app
martinm
aaha, super
kynymo
Máme ve firmě předchozí gen. Fabie s 1.2 tsi a ve volnoběhu ho jednoduše neslyším a nevnímám. Už se mi párkrát stalo, že jsem motor pokládal za vypnutý. Takže toto opatření vítám. 😄

Ale vážně. Jenom to dokládá, jaké byla Fabia úžasné a luxusní auto, které teď prochází plíživým downgradem.
praptak
Protože již bylo zmíněné v jiném článku. [odkaz]