Dyž tě to nezajímá, tak proč sem lezeš? Natožpak komentuješ ...
car
6
Vubec jsem to necetl,protoze me to uz ani nezajima..vyjadril jsem se jen k dalsimu a dalsimu clanku z rodinky vw.To se smi,ne?😄
Hammunasakra
5
V levicovwym světě ne = tam vládne jeden názor >😒]
Ellesmerys
5
Já nechápu, co se taková spousta lidí diví, že je tak hodně článků o VW group, je to největší výrobce aut na světě a jedna ze značek VW group je i česká. No tak je přirozený, že nejvíc článků nebude v ČR třeba o Fiatu nebo Dacie, ale o Škodovce potažmo celý VW group. Věřil bych stejně, že třeba ve Francii na webech o autech řeší nejvíc francouzský značky. A nic proti tomu nemam, tak nechápu, proč jenom tady se z toho musej všichni pokakat.
Hammunasakra
3
Tvrdě levicovej argument :yes: >😒]
Tak plaťte pokuty za Dieselgate = hlavně aby se to nedotklo majitelů >😁
car
5
Ale me je celkem jedno v cem si kdo jezdi.Kdyz ma nekdo si z nejakeho (pro me neznameho) duvodu kupovat skodofky,vw tak jo.Nerikam,ze to jsou spatny auta..jsou to auta normalni,obyc s + i -.Jen zde na ACZ jich jezdi uz fakt hodne..
Hammunasakra
4
Jj sou jich přebytky na silnici i na ACZ = asi aby to bylo vyrovnaný >😁
A nikdy jinak >😒]
Ellesmerys
5
Jakej levicovej argument? Proč zase do toho nějakej fanfrňour cpe politiku. Novinky.cz sou někde jinde. Jenom mě zajímalo, jaký masochistický sklony má komentující vejš, že se vyjadřuje k článku, kterej ho nezajímá, ba evidentně mu způsobuje nějakou formu psychický újmy.
Arese
1
To jsem zvědav, kdy povedenou II. generaci 1.2 TSI seberou i Fabii a nacpou jí místo něj litrový turbotříhrnek! ;-\ 😒 😢 8-s :no: :no: :no:
Hammunasakra
1
Co si stěžuješ? Je to ultrachválenej motor z Golfu a Okty >😒]
jam2015
2
A problém Superbu auto.cz, ako ináč, ignoruje.
[odkaz]
martinm
1
Zvukova izolace na predni kapote pro motory 1.2 TSI bude od MR2017 pryc. Ze toto neni zminene ve clanku ,
praptak
0
Protože již bylo zmíněné v jiném článku. [odkaz]
martinm
0
aaha, super
kynymo
0
Máme ve firmě předchozí gen. Fabie s 1.2 tsi a ve volnoběhu ho jednoduše neslyším a nevnímám. Už se mi párkrát stalo, že jsem motor pokládal za vypnutý. Takže toto opatření vítám. 😄
Ale vážně. Jenom to dokládá, jaké byla Fabia úžasné a luxusní auto, které teď prochází plíživým downgradem.
Slovak.
0
Zase tabulka ktorej vidno len čast ?!? Toto je fakt super app
Tak plaťte pokuty za Dieselgate = hlavně aby se to nedotklo majitelů >😁
A nikdy jinak >😒]